Cole a Ballack se nedohodli na smlouvách a opouštějí Chelsea

09.06.2010, 12:01
Aktuality
Michael Ballack a Joe Cole si mohou začít hledat nové zaměstnavatele. Oba zkušení záložníci se nedohodli s Chelsea na novém kontraktu a londýnský klub na svém webu potvrdil, že po vypršení toho stávajícího koncem měsíce se stanou volnými hráči...

Německý reprezentační záložník, který kvůli zranění v nedávném finále FA Cupu přišel o start na mistrovství světa, údajně byl ochoten jít s platem dolů a sám delší dobu tvrdil, že setrvání v Chelsea je jeho prioritou.

33letý rodák z Görlitzu však chtěl kontrakt na dva roky, který by mu dal jistotu až do evropského šampionátu 2012. Chelsea byla stejně jako před rokem ochotna prodloužit spolupráci jen o rok a Ballack tak londýnský klub po čtyřech letech opouští. Zájemci o jeho služby údajně jsou Werder a Real Madrid.

Odchod Joa Cole se rýsoval již delší dobu. 28letý ofenzivní hráč má nyní mnoho zájemců, mezi které patří Tottenham, Manchester City, Arsenal a nově i Liverpool. Cole na Stamford Bridge působil od roku 2003, kdy přišel z West Hamu United.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk, kicker.de

Komentáře (520)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele