Cítím se deprimovaně, prohlásil Zidane po sezoně bez trofeje

23.05.2021, 12:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tuhle sezonu jsem si jako fanousek moc teda neuzil ale vzhledem k okolnostem je to semifinale LM a boj o titul do posledniho kola celkem uspech. Tech zraneni bylo fakt hodne, ZZ si fakt zaslouzi respekt jak to ukormidloval. Leto snad bude celkem turbulentni, do toho tymu je potreba riznout, zbavit se miliardy nepotrebnejch hracu a doplnit to novou krvi. Otazkou je taky co Zidane. No snad pristi sezona bude lepsi.. nebo aspon koukatelnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda hraci sezony Benzema, Courtois a Modric. Trochu trapny, ze je to furt ta stara garda a nikdo z mladych hracu mimo Militaa nebyl schopny udelat krok dopredu a nejak vyrazneji si rict o zaklad. Nad takovym Viniciusem uz zacinam ztracet trpelivost. Myslim si, ze uz odehral dostatecne velky vzorek zapasu, aby se o nem dal udelat nejaky obrazek jaky fotbalista to je.

Reagovat
Kornovec

ZZ to tam prave drzi pohromade a bojim se, ze pokud odejde tak se to sesype. Jinak Rodrygo a Vini bohuzel porad nekonzistentni, preslap Pereze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou mlady zejo, to ze jsou nekonzistentni je normalni. Rodrygo mi osobne tolik nevadi, letos dostaval hodne limitovany minuty (jen 1300 minut) a i tak ma po Benzemovi a Kroosovi 3. nejvetsi pocet asistenci z celyho tymu. Jeho bych chtel jeste videt ve vetsim zaprahu. U Viniciuse se bojim, ze jsem uz videl dost. Za ty 3 roky neudelal zadny posun, ma stale stejny nedostatky jaky mel kdyz k nam prichazel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane s mladýma pracovat neumí, takže žádný překvápko. Bych se vsadil, že v situaci, kdy byl příští sezonu zůstal on, Varane i Ramos, by se Militão zase vrátil zpět na lávku s vytížením pár minut za x měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, nevim. Prijde mi, ze ty hraci si nejdriv musi ziskat jeho duveru a pak nema problem je nasazovat, viz treba Fede. Nebo Vincek, ale tam neni cim si jako jeho duveru ziskal. Militao podle me zrovna tak presvedcil, ze si zaslouzi hrat.

Ale to je fuk. Situace kdy zustanou jak Zidane tak Varanem s Ramosem je podle me nemozna. Z tyhle trojky kdyz zustane jeden stoper tak budeme radi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kornovec

rads ZZ nez stoper!

Reagovat
smazaný uživatel

Fede toho ale zas tak moc neodehrál vzhledem k tomu, co se tu z něj loni dělalo. Nakonec ani 2000 minut. To stejný Rodrygo. A Vinícius hraje hlavně kvůli tomu, že Hazard marodí s každou bolístkou. Ale kdyby zůstal zdravý a hrál hovno, tak nastupuje on a ne Vini. Tak to Zidane dělá. Militão měl letos strašidelný začátek, ale už loni byl dost dobrý, když dostal šanci. Takže super, že si musí získat jeho důvěru, když jim k tomu nedá ani možnost, Ødegaard, Jović, Hakimi nebo Llorente by mohli vyprávět. Jediná cesta je pro ty kluky dlouhodobý zranění někoho z vyvolených. Až na Mendyho za 50 mega, abych mu úplně nekřivdil.

Reagovat
Israha

Valverde hrál, ať v základu nebo jako náhradník, kdykoliv byl v nominaci. Vynechal 14 zápasů kvůli zraněním a 5 kvůli covidu. U něj už je možné tvrdit, že Zidanovu důvěru opravdu má. Obecně nepíšeš se špatnou pointou, ale Valverde reprezentativní příklad fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ani nemám představu, kdo by to mohl po Zz převzít. Všichni kvalitní trenéři jsou rozebraní, a Allegriho opravdu nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat ideálně hráče jako Isco, Marcelo, Diaz, Jovic, Hazard. Varane (když nechce pokračovat), Vazquez, Asensio nebo Ramos by mohli také skončit, kdo ví? Jako může to být mega výprodej, ale zároveň snad budou i kvalitní nákupy.. Obzvlášť by se hodil fakt TOP stoper. (Marquinhos, Koulibaly apod.)

Reagovat
Ed_Hazard

Len si tipnem - ja čakám, že dorazí Alaba. A v závislosti od toho, či odíde Ramos, Varane, alebo obaja, dorazí následne aj Pau Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si přeješ, aby tito dva přišli? Já bych měl představu teda o jiných obráncích.

Reagovat
Ed_Hazard

Nie neprajem. Tipujem iba Koho by si si prial?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odejde Varane, tak to chce extratřídu, takže Koulibaly, Marquinhos. Přání by byl Dias nebo Laporte (ale to je asi nereálný).

Reagovat
smazaný uživatel

To je nerealny no. Dlouhodobe jsme spojovany snad jen s Koundem a Pau Torresem. Kazdopadne ja si myslim, ze ten novy stoper bude "jen" Alaba. Dopadne to tak, ze Ramos odejde, Varane zustane a do novy sezony pujdeme s Varanem, Alabou a Militaem jako stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zůstane Varane a přijde Alaba, tak to bude poměrně v pohodě. Ale ze všech rozhovorů s Varanem, co jsem četl mi přišlo, že je rozhodnutý odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak TOP stoper je Varane...

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale vyjádřil se, že chce po sezoně skončit. Takže hádám, že bude na prodej. Ideálně z něj vytřískat aspoň 60 mega.

Reagovat
Tomik111

Od přelomu leden/únor mě ta sezona začala trochu bavit a začal jsem se zase těšit na zápasy a snažit se je sledovat. Ale před tím bída. Předpovídal jsem, že po osmifinále LM bude po sezoně, ale nakonec jsme hráli až do včera o poháry, takže velká spokojenost. Musí se trošku obměnit kádr. Moc nečekám příchod nějaké superstar, ale aspoň obměnit přebytečný hráče, jako je Marcelo, Isco a podobní a chytře nahradit hráči z hostování, akademie, zdarma, končící smlouva. Hlavně neblbnout a nepálit další miliony za no name brazilce, Joviče a podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

K čomu gratuluje tímu? Že porazili Villarreal?

Reagovat
Pharrell

Jj

Reagovat
Tomik111

Semifinále LM, boj o titul do posledního kola? Zkus zapojit ten orgán, co máš v květáku.

Reagovat
Hachim Mastour

Však už sa skončila. Tak nech už ohlási odchod

Reagovat
TheMally11

nesympatický panáček

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele