Císař Franz by rád v Bayernu viděl Gattusa

07.05.2008, 17:58
Aktuality
Franz Beckenbauer, prezident Bayernu Mnichov se domnívá, že Gennaro Gattuso z italského AC Milán by skvěle zapadl do týmu staronového německého mistra a proto se jej pokusí v létě přilákat do bavorské metropole.

Gattuso dal minulý měsíc najevo, že se mu příliš nezamlouvá, že Milán v letošní sezóně nezáří jako v minulosti a ihned se vyrojila řada spekulací o tom, že italský mistr světa z roku 2006 se chystá San Siro opustit.

Jedním z dlouhé řady zájemců je také mnichovský Bayern. "Je pravda, že Gattuso opouští Milán? Líbí se mi. Pro Bayern by to byl velmi důležitý hráč pro Ligu mistrů. Bylo by to perfektní," uvedl ve středečním vydání deníku Gazzetta dello Sport prezident Bayernu Franz Beckenbauer.

Jiný člen týmu mistrů světa z německého šampionátu Luca Toni v Bayernu zažil povedenou sezónu. "S ním jsme spokojeni, velmi spokojeni. Je to gólový stroj. Toni pomůže Bayernu co nejdřív vyhrát Ligu mistrů," uvedl Beckenbauer.

Autor: Jiří Fišara / soccernet.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
fantomas

tak to mu asi vyjde po příchodu Flaminiho

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme... třeba je nechaj hrát v AC vedle sebe a stěhovat se bude Ambrosini a Gourcuff...

Reagovat
fantomas

to jo, ale je to usnadnený takle

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff ne to si piš!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso je neprodejný nemáte šanci

Reagovat
smazaný uživatel

no,pokud chce AC Sagnola,tak je logický,že Bayern bude víc stát o náhradu hráčem a ne penězi,navíc Van Bommel mě moc nepřesvědčil díky své problémové pohaze

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by to fajn

Reagovat
irik

ale my , fandove dalsi taliany nechcem!Uz s tim Toni to bylo na hrane

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si stěžuj,že přišel...

Reagovat
irik

a budu!nebyt tady on tak se rozstrilel nekdo jinej to je jasny, taliany v Bayernu nechcem!!!a kdyz koukam na jeho herni projev tak tech sanci co spali... a to jeho stesti ...tam neni o umeni NIC...

Reagovat
smazaný uživatel

hm,teda,neznám útočníka který by proměnil 100 procent svých šancí,ale když třeba kouknu na Podolskiho,tak ten by mohl jít ohledně proměnování šancí k Tonimu do učení,Toniho jediná slabina je simulování a věčný kecání s rozhodčíma,jinak je ale perfekní útočník,pokud sis toho nevšiml,tak to je smůla

Reagovat
Arne

máte dvě trofeje, bez "EfecToniho" by jste měli stěží jednu, tak si hlavně stěžuj

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako kdyby si někdo z MU stěžoval na Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, fanoušci Bayernu..

Reagovat
irik

my fandove Bayernu sme uz narocny , no ...

Reagovat
irik

ale tak dobře, pomohl nám, ale pan Nepostradatelný to opravdu neni , je pravda ze se dostava do hodne sanci takze se mu da prominout ze nektere nepromeni, ale kdyz koukam na to stesti ktery v zakonceni ma ...neuveritelny... ne,nechci si stezovat, lae radsi bych tam videl jinyho utocnika se stejnou golovou potenci ...ale to asi neuvidim, tak se budu muset smirit s Lucou ...ale dalsiho taliana nechci!

Reagovat
herbage

Taky jsem měl radši Makaaye. Roy si držel formu několik let, jsem zvědav na Toniho. Když ty dva hráče provnám, Makaay mi přijde lepší, to jeho zakončení bylo bravurní, navíc drobet týmovější hráč, alespoň mi tak přišel. Ale taky je to možná tím, že mám averzi k vysokým hráčům i kdžy Toni zrovna žádný kopyto není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim, je sice pravda, ze v druhe polovine sezony se mi zdalo a ze byl kapku sobecky, ale vystrilel nam dva tituly, tak bych ho nekritizoval. A ze pali sance, ale kdo v Bayernu sance nepali, z toho jsem byl mnohokrat v sezone na prasky, kolik sanci jsme nedali a netykalo se to jen Toniho, Klose, Podolski i dalsi palili sance jak na bezicim pasu. Ale Luca dava hodne golu a dava dulezite goly, to neni jen stesti s tim se utocnik musi narodit.

Reagovat
irik

mas pravdu, ale rikam:radsi bych videl kohokoliv jinyho strilet ty goly, ...ze soucasnyho kadru ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych byl rad aby to nebylo jen o Tonim. Mirovi bych pral aby to uz konecne protrhnul, ale buh vi jestli do konce sezony nastoupi.

Reagovat
irik

jj,Mira je koneckoncu tahoun NEMECKY repre...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dbry potom vies kto ma najviac strelenych golov v bundeslige?

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyšlo to

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby prisel a hral tak dobre jako Toni, ja bych ho uvital. Navic to vypada ,ze v lete aspon jeden ital prijde, protoze Toni se vyjadril, ze by chtel italskeho spoluhrace. A i vedeni pred casem rikalo, ze se chteji v budoucnu vice orientovat na italske hrace. Tak nevim proc ne Gattuso.

Reagovat
irik

tak at de Toni do prdele, aby si diktoval koho chce v tymu tak to by musel hoooodne povyrust

Reagovat
smazaný uživatel

On si to nediktoval, on jen zasel za Hoenessem a rekl mu jestli by nebylo mozne privest Itala. A Uli rekl, ze je to dost mozny.

Reagovat
irik

ale stejne se me to nelibi ... ale nevedel sem to , jestli to treba nerek do medii nebo takhle , tak to sorry....

Reagovat
smazaný uživatel

jo ten by mohl dojít je to řízný a běhavý kluk tak akorát do německa

Reagovat
alegre

Dotaz na PJ: jeste porad jsi webmaster? Ja ze jsem jiz tydny nedostal odpoved na me emaily... a mych 7 clanku odpociva nekde v supliku.

Reagovat
irik

spis koupit Deca a nějakýho mladýho,nadějnýho Němce ... nebo možná bude stačit(možná určitě) Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Na Deca si nechte zajít chuť.....Stejně by mu podle mně německá liga nesedla....

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern ví, jak využít šance. Nedivil bych se, kdyby tam Gattuso přestoupil. Jde z nich strach už teď a s Rinem by byli ještě silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso musi zustat!!! ale kdyz uz prestup tak asi jedine do PL a ne do Nemecka... ale ja verim ze zustane

Reagovat
smazaný uživatel

prichod Gattusa by bol super

Reagovat
smazaný uživatel

dejte od Rina už ruce pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne at odejde Franck je ho tam skoda uz toho pro Bayern udelal dost Franck a Luca dva hraci kteri dotahli Bayern k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

no to mi prijde nemyslitelne,Gattuso a Nemecko ??? nevim neumim si ho tam predstavit podle me vubec z AC neodejde jsou to jen spekulace,a kdyz uz nekam tak do Anglie,dle meho nazoru...ale stejne nikdy nez v tom AC nebude tak vyrazny,proste Gattusso je AC

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně typ hráče co nám chybí, ale v jeho příchod nevěřím. Ale když se loni povedl Ribéry a Toni tak se může povést téměř kdokoli...

Reagovat
smazaný uživatel

VUBEC MĚ TENTO LOGICKEJ A VELMI CHYTREJ TAH NEPŘEKVAPUJE. SLEDUJU DLOUHO GATUSSA A TAKY JSEM PŘEMEJŠLEL KDYBY JEDNOU HRÁL ZA BAYERN JE TO DŘÍČ,SRDCAŘ A VELKEJ BOJOVNÍK. DO KAŽDÝHO MAČE JDE NAPLNO FC BAYERN MUNCHEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

rina gattusa kedysi vytiahol z perugie do glasgow rangers sucasny manager walter smith. ma skotsku manzelku a nadalej udrzuje s klubom kontakty. svojho casu ked hralo taliansko kvaldu v glasgow sa rino vyjadril ze by rad hral opat za rangers no az skonci karieru v ac milan, co je klub jeho srdca. a srdcari svoj tym neopustaju. zas si nemyslite ze by sa hned len tak blaznil na ihrisku za bayern. myslim ze cisar franz to trocha prepiskol. bayern si musi svojho srdcara hladat vo svojich radoch.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele