Chorvatskou reprezentaci v létě převezme Igor Štimac

16.05.2012, 23:41
Aktuality
Slaven Bilić po červnovém evropském šampionátu opustí chorvatskou reprezentaci, místní svaz ale už má za něj náhradu. Na lavičku národního týmu usedne čtyřiačtyřicetiletý bývalý reprezentant Igor Štimac, který naposledy vedl NK Záhřeb...

Bilić svůj letní odchod oznámil před několika dny. Úspěšný trenér, který chorvatský tým vede od roku 2006, bude působit v Lokomotivu Moskva.

Náhradou za něj se stane Igor Štimac, někdejší stoper s více než padesáti starty za národní mužstvo. Změna na lavičce nebude ale tou jedinou, která se v chorvatském fotbale odehraje. Novým prezidentem svazu byl zvolen bývalý kanonýr Davor Šuker.

”Jsem velmi šťastný, že Vlatko Marković (bývalý prezident - pozn. red.) otevřel nové možnosti v našem fotbale, když se rozhodl opustit svojí funkci. Mám radost, že budu novým trenérem reprezentace a těším se na spolupráci s Davorem Šukerem, nyní je ale třeba stáhnout se do pozadí a podporovat mužstvo na mistrovství Evropy,” prohlásil Štimac.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
fantomas

Hehe, toho si ještě trošku pamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite i Filip12

Reagovat
kubys

Nejsi sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jméno mi něco říká. Že by jeden z mé oblíbené generace Chorvatů, co zářila na MS 1998?

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
Bennhy

Davor Šuker

vždy lepšie bývalý skvelý futbalista ako nejaký podnikateľ...

Reagovat
C-M@ster

Vždy ne.

Reagovat
fantomas

Jeho předchůdce byl taky celkem dobrej fotbalista, 16krát reprezentoval Jugošku.

Reagovat
Puskas

jo, oba dobří hráči.

Reagovat
Bennhy

to som narážal na Kováčika

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele