Chicharito se proti Panamě může stát rekordmanem, chybí mu gól

15.11.2016, 10:55
Aktuality
Mexiko finálovou fázi kvalifikace na mistrovství světa načalo cenným skalpem USA a dnes v noci hodlá navázat také v Panamě, a zvláštní motivaci přitom bude mít Javier Hernández. Ten se nachází jenom jednu branku od vyrovnání rekordmana v počtu reprezentačních tref, Jareda Borgettiho...

Bývalý útočník Boltonu se v mexickém dresu prosadil celkem 46krát v 89 startech, zatímco opora Leverkusenu má na kontě o tři zápasy méně. "Bude to hezké, až to přijde, ale není to něco, čím bych byl posedlý," zůstává v klidu autor pěti gólů letošního ročníku Bundesligy.

Chicharito v barvách El Tri neúřadoval od výroční Copy América a celkem v tomto kalendářním roce nastřádal jenom tři zářezy za národní tým, zároveň však 28letý kanonýr zdůrazňuje, že má pod vedením kolumbijského kouče Juana Carlose Osoria víc defenzivních povinností než kdy dřív.

V noci ze soboty na neděli Hernández 90 minutami práce přispěl k vyloupení americké půdy, zároveň však odmítá, že by tak Mexičané nějak dávali zapomenout na ostudný debakl ve čtvrtfinále letošní Copy (0:7 s Chile).

"Je tu mnoho lidí, kteří věří na paranormální jevy, vidí všude nějaké duchy (kteří nás mají pronásledovat)," smál se na tiskové konferenci Chicharito, který zároveň nezapomněl adresovat i kontroverzní pravidlo mexické ligy, které povoluje až 10 cizinců v osmnáctičlenné nominaci na zápas.

"Pokud se nebude důvěřovat v národní produkci, bude to pro Profeho (trenérova přezdívka - pozn. red.) složitější. Musíme dávat mladším hráčům pořádné šance," nabádá Hernández, který v rodné krajině působil až do roku 2010 v tamní Guadalajaře.

Autor: Tomáš Daníček / espnfc.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rekordmanem bude jen díky výborným spoluhráčům, kteří mu spoustu branek připravili vynikajícímí přihrávkami. Sám vlastně nic neumí. Přeceňovaný hráč.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. Chicharito je velmi dobrý hráč, skoro bych řekl až podceňovaný. Ale samozřejmě nemá smysl ho srovnávat s Vydrou, Costou nebo Higuaínem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
leroy

To bol pekne pokurv..ny prestup z manutd. Aj spolu s Nanim, Evrom a Rafaelom.

Reagovat
C-M@ster

Většina přestupů z/do United od konce SAF byla pokurvená...

Reagovat
Darren Fletcher

ale zasa trapil sa, potreboval tento impulz

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeňo?

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Evra a Rafael byly největší průsery pak Chicha...Nani, Welbeck - tím se moc neztratilo, ale jinak tohle je diskuze na celej den.

Reagovat
didosh

Nani byl u vas úžasný...

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Blanco byl stejně nejlepší

Reagovat
niflheim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele