Chelsea vrátila Arsenal do hry

01.12.2008, 10:07
Aktuality
Hráči londýnské Chelsea v neděli zahodili možnost vyřadit svého městského rivala Arsenal z boje o ligový triumf a na domácí půdě podlehli 1:2.

Arsenal dokázal zápas dovést do vítězného konce, přestože ještě v 59. minutě prohrával 0:1. Ovšem Gunners mají Robina van Persieho a ten dvěma brankami během tří minut otočil utkání ve prospěch svého týmu.

Díky tomuto se zlepšila atmosféra v celém klubu a také v kabině. To nejvíce pomůže vztahu mezi Williamem Gallasem a zbytkem týmu. Po svém výroku, ve kterém kritizoval mladé hráče týmu, že nemají motivaci a ani vůli potřebnou v boji o titul, ztratil kapitánskou pásku. Tu Arsene Wenger předal mladému Cescu Fábregasovi.

Během utkání na Stamford Bridge však neshody v klubu nebyly vůbec znát, a tak se po devadesáti minutách mohli radovat právě Wengerovi svěřenci. Utkání přineslo rozuzlení v 59. a 62. minutě, kdy dvakrát přesně zacílil van Persie. První branka padla sice z evidentního ofsajdu, o tři minuty později už van Persie skóroval zcela regulérně a dokonal tak parádní obrat v zápase.

"Bylo to jasné, evidentně stál v offsajdu. To viděl přece každý," řekl rozhněvaný trenér londýnské Chelsea Luiz Felipe Scolari. "Minulost nevrátím, ale žádám aspoň o omluvu hlavního i postranního rozhodčího. Tohle by se nemělo v takto důležitých zápasech stávat. To je vše, co momentálně chci. Chápu, že udělal chybu, to se stává, ale omluva by byla na místě," dodal Scolari.

Scolari po obdržené brance mohl jen stepovat u čtvrtého rozhodčího. Nic tím ale nezměnil. Po prohře Chelsea se Arsenal dostal mezi elitní čtyřku a vrátil se do boje o titul. Nyní je na čtvrté příčce za Manchesterem United. Na Fergusonovy svěřence ztrácí Gunners už jen dva body. United však mají zápas k dobru. Na čelo tabulky ztrácejí Kanonýři sedm bodů.

Odskočit ještě může Liverpool, který v pondělní dohrávce přivítá na svém Anfieldu hosty z West Hamu. V případě vítězství se Liverpool může dostat do čela s tříbodovým náskokem, na Arsenal by už měl k dobru deset bodů.

Autor: Petr Zajíc / sportinglife.com

Komentáře (100)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no a Wigan je zase rychle vrátí zpět na pevnou zem...

Reagovat
stiba

myslíš tak jako včera vás Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

na WHL to není o EFC, to je tam celé pořád ještě o Ramosovi...ale u vás to je o klubech jako je např. právě Wigan....

Reagovat
stiba

tak uvidíme, já věřím tomu, že se konečně odrazíme a udělám nějakou šňůru vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, wigan si jede pro tri body:))

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrála by asi Chelsea, kdyby neuznali ten první gól, protože do té doby Arsenal prakticky neprošel do nějaké slibné akce. A ten gól je nakopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

no a kdyby nebylo Abramoviče, tak by Chelsea proti Ars-nalu vůbec nehrála.....snad by se občas potkali jen v anglických pohárech....

Reagovat
Pinturicchio

A jak to souvisí s tím, že si Arsenal absolutně nezasloužil vyhrát a jeho první gól padl z dvou metrového ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

A druhý gól byla celkem haluz, Čech to jenom těsně neměl. Ale takovej je fotbal, bohužel - Arsenal nezaslouženě, ale má 3 body. To ale nic nemění na tom, že Arsenal na titul absolutně nemá a ještě dlouho mít nebude. Rozhodne se mezi Chelsea, Live a ManU.

Reagovat
stiba

jo a ted se podivej např. na goly Anelky - všechno nádherný goly,že? - nebo ještě lepší, podívej se na většinu golu co padají, skoro všechny goly brankaří mají - takže podle tebe je vše haluz? zajímavá logika, asi se dost vyznáš - a na tema boj o titul a tvuj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Arsenal na to letos opět nemá, když mu ty tak slepě věříš, no tak prosím...A co sem motáš góly Anelky? Jasně, všechno to nejsou nějaké super trefy, ale branky dává a to je důležité. Ale to, že Arsenal včera vyhrál, byla opravdu velká haluz a druhá branka van Persieho, jestli podle tebe haluz nebyla, no tak to už opravdu nevím. Neboj, Arsenal letos bude hodně rád za to čtvrté místo, jako vždy

Reagovat
Pinturicchio

Sakra, píšu pomalu

Reagovat
fantomas

Jaká haluz, pěkně to trefil z otočky, to že to prošlo Lampsovi pod nohama je možná trochu štěstí, ale kdyby to medializovaný trdlo nebylo líný a nebránilo Persieho naplno, tělem, tak by to tak nedopadlo. Timhle "stinem" si o ten gol Chelsea jen řikala. Celá ta standardka byla odbráněná jak v přeboru.

Reagovat
fantomas

*bránilo Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

řeknu ti Hudče co byla skutečná haluz - bylo to tvé početí....

Reagovat
smazaný uživatel

No to říká ten pravej

Reagovat
smazaný uživatel

Není "oslovujeme, voláme" v tvém podání "modrý scume"?

Reagovat
stiba

tak Anelka mě napadl jako první, našlo by se hodně dalších příkladů, ale uvedl jsem to proto, že říkáš, že druhej gol Persieho byla haluz(tak sem to uvedl pro srovnání třeba Anelku) - jestli sleduješ fotbal, tak musíš vědět, že podobných golů padá strašně moc a nejde říkat, že je to haluz, protože Čech to jenom těsně neměl, to bys pak musel říct skoro o každým golu, prostě tvá logika je tupá.

Jinak nevím kolik ti je, a popravdě je mi to dost jedno, ale myslím, že proti tobě expert rozhodně sem - soudě podle tvé teorie, že když to golman skoro chytí je to haluz - protože takovou blbost normalni člověk napsat nemůže.

A zkus být trošku objektivní a do svých "inteligentních" názorů na Arsenal nezatahovat svoji nenávist k němu (samozřejmě i já jako fanoušek Arsenalu nejsem 100% objektivní, ale aspoň neplodím takový blbosti jako ty)

Reagovat
Pinturicchio

"všechno nádherný goly,že" - Anelka s tím nemá co dělat (a když už, jeho góly jsou alepsoň regulérní)

Arsenal titul letos nevyhraje, tomu se směj, jak chceš. Protože právě takovéhle vítězství zase Wengera přesvědčí o tom, jak "skvělou" práci dělá, takže v zimě zase nikoho nepřivede

Reagovat
fantomas

Jo regulerni, ale o regulernosti rozhoduje kdo? Čarovej a hlavní a když ti nepísknou, proč by nezakončoval. To je fakt stupidní, myslet si, že by někdo byl v derby tak férovej, že by míč zakopl. Chudák Persie, akorát to schytává.

Reagovat
Pinturicchio

Nekritizuju Persieho (i když je mi nesympatický, ale to sem nepatří ), ale rozhodčí. Ten ofsajd byl naprosto evidentní. Doufám, že budou dodatečně nějak potrestaní (a nebo by se opravdu mohli alespoň oficiálně omluvit)

Reagovat
fantomas

Narážel sem na toto, zbytek sem nečetl. "(a když už, jeho góly jsou alepsoň regulérní) "

Ale jistě, je to chyba rozhodčího, značně to ovlivnilo zápas, ale plivat špínu na Van Persieho kvuli tomuto, to fakt ne.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, tohle. Nebrat zas tak vážně . Persie to zakončil, stejně jako by to udělal kterýkoliv jiný útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se říct, že kariéra van Pesieho se nese v duchu fair play, právě naopak, tenhle Nizozemec je nesympatickej strašné spustě lidí. Zrovna jsem si vzpomněl na zápas LM asi před 3 nebo 4 rokama, Thun-Arsenal, v 88. minutě van Persie skočil rybičku ve vápně soupeře a pískala se samozřejmě penalta. A Thun, kterj byl celej zápas jasně lepším týmem, prohrál doma jenom kvůli ochotnickým kouskům "Létajícího Holanďana". V tomhle si nezadá ani s Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

*Persieho

Reagovat
fantomas

Však mně to je jasný, ani já ho zrovna nežeru, ale nadávat na něj kuli každý prkotině, za níž ani nemuže, to mi přijde opravdu ubohý. Mě třeba nehorázně nasral proti Stoku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nemám rád, ale nenadával jsem na něho, jenom se snažil říct, že to jejich včerejší vítězství bylo dost šťastné...

Reagovat
fantomas

No vyhrát si nezasloužil ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, stiba je holt expert, Arsenal jednou šťastně vyhraje a už je z toho chlapeček unesenej Ale hádá se s ním dobře, když vím, že mám tentokrát asi pravdu a jeho argumentů se lze jenom zasmát - no co bys čekal od pětiletého děcka

Reagovat
smazaný uživatel

budu to tady sledovat - hádka 5 letého scuma s 13 letým scumem může být zajímavá...

Reagovat
Pinturicchio

To uděláš nejlíp, jak můžeš, pokud to budeš jen sledovat.

Reagovat
fantomas

Ty seš teda náko na výši.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvikajte si ... kolko golov z ofsajdu dala Chelsea? Pametam Kalouov proti Newcastlu v minulej sezone to boli 3 metre ci prave proti Arsenalu dal Drogba gol z ofsajdu vtedy si Chelsea tiez nezasluzila vyhrat a vyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz si ich dostal Sejber..tak uz radsej nereaguju ,lebo nevedia ako

Reagovat
Fedro

Ty si dnes asi upadl na hlavu, to že nesnášíš Chelsea neznamená že musíš tady psát takové dětské kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Scolari celkem překvapil, myslím že je to celkem sympatickej výrok

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle je Wenger genius. Uz kolikrat ve svem pusobeni v arsenalu jeho tym nemel vysledky ani oslnivou formu, jenomze jak doslo na zapas s tymem, ktery bojoval o titul. Dokazal jeho tym urvat tri body a zaskocit tak celou fotbalovou verejnost. Tohle neni nahoda ae umeni pana Wengera. Uvidime vsak essli arsenal navaze na tuhle cenou vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych to otočil, Arsenal vždycky měl kvalitní tým a s velkými týmy odehrál vyrovnaná utkání, ale problémy má udržet si vysokou výkonnost dlouhodobě. A to je právě (momentálně určitě) slabina Wengera.

Reagovat
fantomas

Ale nevrátila, rozhodne se proti Wiganu a hlavně o Vánocích, to je klíčový usek sezony. V zápasech s Big Four se chleba neláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechcem rypat fantomas, ale: tvoje - "Takze v zapasoch s Big4"... Uz vas vysadila AV alebo nebodaj Spurs? Uz existuje len Big3? Je to sice len tahanie za slovicka, ale prakticky vsetci tu pouzivaju chybnu formulaciu: Malo by to byt - "proti timom z Big4 ma AFC... Nie proti timom Big4, co by znamenalo, ze sam sa v nej nenachadza, navyse sam so sebou hrat nemoze... Takto ako si to napisal teraz ty to moze napisat honziss, kubys, muzajs alebo bruce...Nie my, ktori fandime timom zo podotykam sucasnej "Big4". To len tak aby sme boli korektni

Reagovat
fantomas

Ok no...nicméně do Big Four nadále patříme, to neni otázkou nějakého aktuálního umístění, ale bere se to z dlouhodobého hlediska.

Reagovat
smazaný uživatel

Este ze si poslusny Tak momentalne sme Big4 len preto, lebo to tak niekto vymyslel, historicky je to vymysel.

Reagovat
fantomas

Tak je fakt, že ekonomicky je mezi pomyslnou Big Four a zbytkem velký rozdil, který se menší možná akorát díky šejkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy patríte do Big3 .

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě blbost, protože "proti týmům Big4" znamená to samé jako "proti týmům z Big4".

Vzhledem k tomu, že je AFC členem Big4 tak dá rozum že sám se sebou nehraje

(To je stejný jako říct proti týmům "anglický ligy" a "z anglický ligy" - oboje jde. Nezdá se ti?)

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna su vitazstva s tymi buznami z "big 4" viac ako titul. go gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Chelski nikoho nikam nevrátila do hry...Arsenal na titul nemá a dlouho mít nebude...včera mě ale aspoň potěšila Chelski. Chudáci byli tak bezradný a Scolari jen smutně koukal na tu nudu :)

Reagovat
Pinturicchio

Bezradný byl Arsenal do toho vyrovnávacího "golu"

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, souhlasím...aspoň si Chav$ki vyzkoušela, jaké to je, když je někdo zařízne.....každopádně výhra zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

to vaše slavný komolení týmů už je taky celkem pod úroveň, nemyslíš....

Reagovat
smazaný uživatel

I takoto se zápasy vyhrávají, předchozí komentáře nečtu protože to jsou (až na pár výjimek) výplody "znalců" a na to není čas ani chuť když je podle vás v poslední době arsenal tak špatný, tak si na něm měla chelsea bez problému smlsnout.. první gól jasný ofsajd, uznávám, ale i takto se vyhrávají zápasy, rozhodčí někdy udělá chybu.. myslel jsem že arsenal nemá zkušené hráče na to aby vyhrával ve velkých zápasech ale on musí mít hráče na to aby porazil slabší soupeře soupeře který spíše brání.. výhra nad ManUtd a Chelsea mě utvrdila v tom že síla je v kádru obrovská, když se tedy nesetkají karty a zranění jako v případě prohry s ManCity, tam bylo ohromně vidět jak chybí Cesc.. snad byl tento zápas ta pověstná psychická vzpruha a Gunners budou znovu stoupat tabulkou vzhůru

Reagovat
Pinturicchio

"první gól jasný ofsajd, uznávám, ale i takto se vyhrávají zápasy" - po přečtení tohohle radši ani nebudu číst ten Tvůj blud dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoupat?? Arsenal přece už nemá kam stoupat, včera se dostal na příčku, kam patří, bude rád, když se tam udrží.

Reagovat
stiba

příčku kam patří? takže počítám, že o Arsenalu nic nevíš, a fotbal sleduješ od letošní sezony,že? tak tím se pak vše vysvětluje

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal právě sleduju už asi tak 6 let, díval jsem se občas i předtím, ale řekněme, že asi tak těch posledních 6 let ho sleduji celkem dost, dívám se na LM, UEFU, Premier League, Bundesligu, občas i na zápasy z jiných lig, třeba z české Jinak z ostatních soutěží alespoň sleduju zprávy, sestřihy, někdy i nějaký ten záznam. A říkám, že Arsenal bude i letos rád za tu čtvrtou příčku, kam podle mě v současnosti patří, na víc jednoduše současní Gunners nemají, ale je to jenom můj, subjektivní názor, je možné, že letos překvapí. Ale řekni mi, co dokázal Arsenal v posledních letech v Premier League?? Rok co rok to vypadá, že by snad zase mohli ohrozit pozici ManU, Chelsea a zaútočit na titul, jenomže, jak se liga blíží svému konci, je čím dál jasnější, že to letos opět nedokážou. Tak snad zase napřesrok...Samozřejmě je to způsobeno i tím, že teď nemají zrovna nejvíc financí, v tomhle je MaU, Live a pochopitelně i Chelsea předčí. A tak jdou jinou cestou, která je leckomu sympatická, jinému, ale ne. Mně se nelíbí politika, jakou vyznává Arsene Wenger, stavět na mladých hráčích, staré opomíjet, protože právě ti "staří", zkušení hráči jsou těmi, kteří vědí, o čem fotbal je, jak se vyhrávají tituly, co je třeba udělat v určité situaci atd. Současnému Arsenalu chybí zkušenost, proto to podle mě dál než na to čtvrté místo nedotáhne. Ale opakuji, že to je můj, subjektivní názor, nepochybuji o tom, že fotbal sleduješ už minimálně 10,15 let a několikrát jsi s Arsenalem v éře Henryho a Vieiry slavil titul přímo na Highbury. No takovým zážitkům se dá jenom závidět...

Reagovat
stiba

tak fotbal sleduji 10let. ale až tak posledních 5,6 let intenzivněji. Sleduji jen anglickou ligu a zbytek lig jen sestřihy a výsledky.

za 1) to nemyslíš vážně, že píšeš: "jak se liga blíží ke konci" - je odehrána slabá poloviny zápasů

2)Arsenal má peněz dost, kdyby AW chtěl nakupovat, bez problémů by mohl - ale on nechce, je to naše strategie, nenakupovat velké hráče, ale spíše talenty, a z nich pak vyždímat maximum - a to AW umí hodně dobře - je jasné, že letos už to trochu přehání, ale je mi to pořád milejší, než nakupovat stylem jako ostatní

3) k šancím na titul - něříkám, že ho vyhrajeme(ale samozřejmě v to doufám), jde mi o to, že se prostě s náma musí počítat, a je blbost říct, že budeme rádi za 4.místo - když je odehráno 15.kol - samozřejmě už jsme ztratili hodně bodů a většinu uplně zbytečně, ale nikde není napsáno, že ostatní taky nebudou ztrácet, a my klidně můžeme mít silný závěr - ale prostě Arsenal nikdy rád za 4 místo nebude - vždy chceme vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

To, jak "se liga blíží svému konci", jsem myslel obecně, ale to jsi jaksi nepochopil, no..

Reagovat
stiba

když si napsal: "jak se liga blíží svému konci, je čím dál jasnější, že to letos opět nedokážou." - když tam máš psaný letos, tak jaký pak obecně? prostě si to vztáhl na tuto sezonu, což je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Ta věta začínala "Rok co rok..." No jestli si myslíš, že je to vztaženo jenom na tuto sezónu, tak to jsi asi ještě neabsolvoval základní školu

Reagovat
stiba

chápání psaného textu ti moc nejde, že? když napíšeš, že je čím dál tím jasnější, že to LETOS opět nedokážou - tak je snad jasný, že myslíš tuto sezonu(jinak je mi jasný, že si poukazoval i na jiný sezony, ale prostě na závěr jsi to vztáhl už na tuto probíhající sezonu - a to je blbost - ale už nevim jak bych ti to vysvetlil jinak, a pravdepodobne to asi ani nemá smysl se o to snažit

Reagovat
ElectrickMann

takové děcka... hádat se a hádat se

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak - fotbal sleduješ 10 let? Podel těch tvých komentářů to snad vypadá, že fotbal sleduješ tak nanejvýš rok, možná ani to ne..Je jasné, že za to 4. místo budete opět rádi, jestli ne a budete se cítit zklamaně, no tak to budete zklamaní asi ještě dost dlouho. Myslím, že s Arsenalem se jako s favoritem na zisk titulu počítá jenom proto, že v době relativně nedávné dokázal nějaké tituly uklovnit, ale tak za dva tři roky už ho nikdo nebude brát jako favorita na zisk titulu.

Reagovat
stiba

co to meleš? ty asi sleduješ maximálně rok - jako třeba loňská sezona? to jako Arsenal a boj o titul nic? - po většinu sezony byl na 1.místě a měl hodně dobré vyhlídky, bohužel to dopadlo jak to dopadlo, ale ukázal, že se s Arsenal musí počítat pořád. a to dokazuje i letos viz. zápasy s MU nebo ted s Chelsea, proste pořád patříme na špici

Reagovat
smazaný uživatel

Po většinu sezóny byl na prvním místě? No a co?? Na titul nedosáhl, prostě nezvládl závěr, tečka. Patříte na chvost špice, to je pravda, tak na to čtvrté místo Na víc prostě nemáte, sorry, pravda bolí

Reagovat
stiba

tak jo, tohle nemá cenu, když mi napíšeš, na to že jsme po většinu sezony byli první - "no a co?" - prober se, snad když je někdo po většinu sezony první, tak bojuje o titul,ne? no ale vidim, že s tebou ztracim vyloženě jen čas - radši tu "diskuzi" ukončíme, protože je to už krutě o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když Chelsea NEDALA ani jeden gol ,vsechny dal arsenal....tak myslim ze body se davaj za goly a ne za predvedenou hru ,bohudík......loni byl arsenal kritizovanej za to ze nehraje na body...a kdyz uz hraje tak ho taky vsichni zkritizuji...to nechapu..zamyslete se !!!

Reagovat
smazaný uživatel

když chceš psa bít, hůl si vždy najdeš, no a Ars-nal je takový prašivý pouliční ořech nejasného původu, který potřebuje preventivně seřezat

Reagovat
smazaný uživatel

ne ze bych souhlasil s tou druhou casti, ale vystihl jsi to.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si degen.. co je na jeho púvodu nejsného?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt toho ofsajdu tak si myslim ze Chelsea by vyhrala ale bylo sympaticke ze kdyz ,,dala gol" tak tak nehrala beton jako nektery tymy v PL

Reagovat
Liquid

Arsenal skončí nejlépe 4. Navíc nemá!

Reagovat
Liquid

Kdo viděl včerejší zápas musí se zarazit nad posuzováním sporných situací. Všechny sudí rozhodli ve prospěch Arsenalu. A co sporné??? Dokonce evidentní situace rozhodli ve prospěch Arsenalu. V 1.půii mohla být penalta po stažení Anelky, a následně několikrát nepochopitelně odpískaný ofsajd Kalouovi. A ve druhé půli jednoznačný ofsajd Van Persieho (na videu sem si všiml, že i souboj předtím Adebayor sejmul ve vzduchu někoho), následně žlutá pro Terryho po vzájemném sklutzu 2 hráčů, mohl to posoudit na obě strany, a z té standartky dal Arsenal na 1-2 a poté ještě žlutá pro ivanoviče nesmyslná, faul Clichyho a nic a za následný kontakt dostane Ivanovič žlutou. Zkrátka včera hrálo proti Chelsea 13 gunnérů a to se hraje těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Chapu ze se muzete smat a nechci aby to znelo jako vymluva, ale liquid ma pravdu Ikdyz vyhru jste si zaslouzili, ne tim ze jste hrali lepe nez my, ale tim ze my jsme hrali jeste hur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Pobrečíme si až na pohřbu.. Navíc proč sem taháš naprosto nesmyslný věci, které zápas nijak neovlivnily???( jako třeba ŽK a nějakej pitomej trestňák) Já jsem v tom zápase viděl dvě chyby, obě proti CFC, při jedné Kalou šel sám na bránu a při druhé jsme ten gol dostali..

Jenže pokud se tým, který chce bojovat o titul, složí kvůli jednomu ofsajdu, je to špatně.. Samozřejmě, nebýt toho ofsajdu asi by CFC vyhrála, jenže proč ti hráči již neměli morální sílu zvrátit zápas??? Proč se po tom golu takto složili.?. To je chyba hlavně kouče.. Loni Liverpool, který dostal také s AV dva goly během minuty ještě byl schopen vyrovnat,my nikoli.. O čem to asi vypovídá?? Třeba na to příjdeš..

Třeba nás včera řízli rozhodčí, takže jsme to utkání asi nemohli vyhrát, jenže ten tým měl dokázat uhrát alespoň tu plichtu, díky které by ukázal toho správného bojovného ducha a ne se takhle složit.. Pro mne by včera jedna pitomá plichta měla obrovskou cenu.. Vždy se nemusí vyhrát, ale chci vidět svuj klub bojovat, rvát se a ne se posrat po jednom trapnym ofsajdovym golu... Jenže to jsem samozřejmě na špatné adrese.. Nicméně brečenim si nepomůžeš, je potřeba hledat chyby, proč se to mužstvo složilo, proč se nedokázalo vybičovat... Protože jak jsem říkal, takhle hraje možná průměrnej tým, ale ne aspirant na titul.. Což my vlastně už nejsme, tak v tomjhle asi bude ten problém

Reagovat
fantomas

To je konečně slovo chlapa, žádnej ubulínek.

Reagovat
Pinturicchio

Palce nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne triezvo, tak to a byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si se opravdu snažil vymyslet co nejvíc situací, kterými mohli rozhodčí poškodit Chelsea až sis něco vycucal z prstu. (rozhodčí nepochybně zápas ve prospěch AFC ovlivnili, neřikám že ne)

Nemá cenu to všechno rozepisovat, ale například, ta žlutá Terryho byla naprosto oprávněná (na BBC dokonce komentátor řekl, že měl štěstí že nedosatal červenou). Viděl že nemůže být u míče první, tak prostě spadl na zadek a do souboje šel oběma kopačkama kolíkama napřed. To bylo o zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

pozitivní z toho zapasu je ze nastoupil M.Stoch sice se asi dvakrat dotkl mice ale hral v dulezitem zapase skoda ze neni Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte nekdo odkaz na Highligts v HQ?

Cetl jsem na nejakem anglickem webu, ze 1. gol Gunners byl uznany pro tec hrace Blues.

Podle me blbost, v primaku sem si toho nevsimnul a podle tech zaznamu ktere sem nasel to tak taky nevypada. Hlavne jestli byla, tak minimalni a pochybuju, ze by ji carovy v te rychlosti rozpoznal.

Reagovat
fantomas

Teč tam byla, ale hodně nepatrná. Proto mi přijde nepravděpodobné, že by pravidla potom takový gól považovala za regulerni, byt ta teč byla prakticky zanedbatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

V jiných případech už jsem hodněkrát viděl, že se to považuje za ofsajd i když to obránce tečuje.

Reagovat
fantomas

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Podle pravidel je teč, třebaže nepatrná, prostě teč a gol by tedy platit měl. Samozřejmě je blbost, že si jí všimnul čárovej a o naplňování tohoto pravidla v jiných zápasech už vůbec nemluvim. Teď si nevzpomínám co to bylo za zápas, ale jednou sem viděl, jak rozhodčí klasifikoval evidentní "malou domů" jako offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že ve všech případech je teč podle pravidel brána uplně stejně jako třeba přihrávka od toho hráče, tudíž by se takové góly uznávat asi měli. Ale rozhodčí takové ofsajdy pískají a to mi přijde logický.

Reagovat
vitasrp

Naopak, pokud hráč soupeře nastřelí míč do protihráče, od kterého se míč dostane k hráči do ofsajdové pozice, tak se ofsajd normálně mává, v ofic. dvd pro rozhodčí je toto zakotveno a několikrát důrazně konstatováno.. Je to jako pokud vystřelíš, golman vyrazí a míč doběhne útočník v ofsajdové pozici a dá gol.. Ten samosebou neplatí.. Zkrátka pokud je hráč v době přihrávky v ofsajdu, je jedno zda-li to bránicí mužstvo tečuje jednou, dvakrát, či vůbec, ofsajd je to pokaždé..

Pro chytrolíny, kteří by říkali že si vymejšlim.. Na zimním soustředění s Ústím nám trenér pouštěl právě DVD, které dostávaj oficiální rozhodčí a podle toho se mají v těchto situacích řídit( že už tak nečiní, to je obřas věc jiná

Reagovat
smazaný uživatel

A je to!

Reagovat
smazaný uživatel

hledal jsem to, a nikde nenasel. Mohlo me to ale napadnout podle toho brankare.

Reagovat
smazaný uživatel

yeahhhhh bejby mám rád dobrý zprávy i když fandim jinym

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele