Chelsea podle manažera Lamparda na titul nemá

13.12.2020, 18:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (60)

Přidat komentář
jk

Lampard: Fanoušci můžou myslet na titul, není na tom nic špatného

Chelsea podle manažera Lamparda na titul nemá

Pokud budu za dva tři roky mužstvo stále trénovat a budeme mít v kapse pár titulů a zeptáte se mě, jestli jsme uchazeči o titul, pak řeknu, že ano.

WTF?

Reagovat
Svatej

? Co je tam spatne? Nic se z toho nevylucuje

Reagovat
jk

Mě to prostě přijde trochu schizofrenní. Když to shrnu do jedné myšlenky. Fanoušci můžou myslet na titul ale my na něj nemáme. Ale pokud za dva, tři roky nějaké tituly vyhrajeme, můžeme je vyhrát.

Reagovat
PP

Reagovat
Svatej

Spis mam dojem takovej, ze si proste podvědomě bereš jen to, co v tom vidět chceš, ja na tomhle nevidim vubec nic hroznyho..

Na titul nemel ani Lester, presto ho ziskal diky urcitym okolnostem a takhle to zrejme Frank myslel. Ten tym nema na to, aby prohanel lonskej pool nebo predlonsky City, ale titul vyhrát může. Tohle.jsem si z toho vzal zas ja, tak muze byt Frankuv zamer nekde mezi, kdo vi..

Kdyz uz se u nej neceho chytit , tak urcite toho, jak zvlatlal o tom, ze je s nim zachazeno jinak nez s jinyma trenerama (akorat on to myslel presne naopak)

Reagovat
jk

Já si prostě jen přečetl co řekl. Nijak se v tom neplánují šťourat jestli tím co řekl myslel to nebo něco jiného

Reagovat
Talker

Já to pochopil tak, že nechce být stavěn do role favorita, když v předchozích letech ten tým získával kolem 70 bodů a pak tu máš 2 týmy, které pravidelně získávají kolem kila. To prostě za rok nesmázneš.

Reagovat
jk

Pravidelně kolem 100 bodů nedělá nikdo. A i LFC se na těch 97 dostali ze 76.

Reagovat
vodka

asi to chce nečíst titulky, ale realne ty citace...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si to ještě jednou, v klidu a třeba si poposedni a možná to pochopíš.

Reagovat
FC Porto FC

Top 3 bude letos úplně stačit

Reagovat
kattos

Hrozně nevím, ale zatímco když to prohlásil Mourinho cítil jsem to jako dobrý krok, ale od Lamparda mi to přijde jako pi.ovina.

Reagovat
Manchestersky Krocan

záleží ako si to vydiskutuje s hráčmi za zatvorenými dverami..do médiíí môže vypustiť niečo takéto, ale hráčom môže povedať, že ich cieľom je titul...hlavne tí hráči, ktorí prišli toto leto majú určite vidinu trofejí a ak by to ďalej s nimi nepreriešil, tak by tento výrok mohol vyústiť zle

Reagovat
YoungPyo1882

Má pravdu

Reagovat
blade115

Minimálně se do boje o něj zapojit musíme, to si zas nejde jen tak snižovat laťku. Liverpool má zraněnou půlku základu, Leicseter nekonzistentní, City jsou v prdeli, MU má jeden dobrý zápas na tři tragické a aby se probránil José titulu se slepicemi, kde to stojí na dvou hráčích, to pls fakt ne. Letos tam není žádný vyloženě dominantní tým, tak se ta možnost otevírá. Nikdo nebude nadávat, že titul není, ale nesmíme od něj být na desítky bodů daleko...

Reagovat
PP

každopádně ten výhled do budoucna máte na závist..

Reagovat
kattos

Reagovat
Svatej

Reagovat
kattos

Reagovat
Talker

Ty mi chceš říct, že s tou včerejší sestavou bys chtěl bojovat o titul?

Liverpool má zdravých 9 hráčů z lonského základu, ofenziva je netknutá. Mají ten tým šíleně sehraný. Chybí jim pár hráčů? Ano.

Nám taky. K tomu někteří hráči, kteří přišli, se ani zdaleka nedostali na svých 100% (možná ani 70%). Werner spálil za tuhle sezonu více šancí, než za celý lonský rok pravděpodobně, Havertz je mimo a měl covid, Ziyech je víc zraněný, než k dispozici a Pulišič je mimo konstantně.

Reagovat
Talker

Respektive když porovnáš ty sestavy s Liverpoolem - dejme tomu, že defenzivu máme lepší (díky zranění VVD). V záloze jsme na tom srovnatelně také, ale nejsme schopní postavit ofenzivní trojku, která by se jen přibližovala letos.

Reagovat
blade115

Ty jsi ale fakt strašný demagog. Vždyť je zrovna tak problém, když se ti zraní Jota, a nemáš tak tu trojku vepředu jak rotovat, jako když ti chybí přímo někdo z té trojice. A jestli chceš popírat jejich oslabení co se týče kdekoliv jinde, tak se snad ani nemůžeme dál bavit. TAA, VVD, Gomez, neustále Matip a to už máš téměř komplet obranu v prdeli a alternuje tam záložník Fabinho na stoperu...

A já si asi nepůjdu hrát na nějaké to srovnávání jednotlivých částí týmů, pardon. Já to vidím tak, že kvalitou týmu nezaostáváme za nikým a limituje nás jen ta sehranost a zažitý systém. Jindy by nás to mohlo odpravit hned, ale letos prostě díky různým okolnostem ztrácí všichni. Příští týden může být prakticky úplně jiná situace v tabulce a můžeme být první. Prostě ta situace je tak nevyzpytatelná, že přijít v prosinci a říct "ne, letos na to fakt nemáme, titul nebude", to je prostě s 3 bodovou ztrátou na první tým fakt úplně ujetý.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že nemáme na titul, podle mého jsme černým koněm, nebo řekněme favoritem číslo 3-5 na úrovni Tottenhamu a United, kdy to může vyjít, pokud nám půjde všechno do karet. Stačí, aby Werner a Giroud/Tammy dávali kvanta golů a můžeme se bavit o titulu. Jenže to tak zatím není.

Co se týče těch zranění a Liverpoolu, tak neříkám, že nemají zranění - ale že mají ten tým brutálně sehraný a perfektně jim šlape. Jo, je pro ně na hovno, že mají zraněné, ale reálně jsou silnější, než my. Oni mají hráče, kteří ty goly dávat, mají systém, funguje jim to. Možná o něco hůř, než loni, ale vážně nás ty posily měly posunout na úroveň týmu, který jel loni na rekord bodů?

Stačí se mrknout, jaký je průměrný věk týmů, které vyhrávají tituly - většina hráčů kolem třicítky, v nejlepších letech, na vrcholu fyzických sil, se zkušenostmi. Tam ani náhodou nejsme a pokud se tam dostaneme během příští sezony a budeme bojovat o titul, tak to bude fantastický úspěch.

Reagovat
blade115

"vážně nás ty posily měly posunout na úroveň týmu, který jel loni na rekord bodů?" ne, však ti to taky píšu ... naše šance je dána jak tím, že my sami jsme vytunili kádr, ale taky z velké části tím, že ostatním se letos nedaří. Mít Liverpool zdravé všechny hráče, nebo alespoň většinu, tak si pro ten titul možná dokráčí a my bychom nedostali čuchnout. Takhle ta šance je. Tak proč jako v téhle pozici v tuto chvíli, po druhé prohře v sezóně, hned odvolávat boj o titul?

Reagovat
Talker

Já beru tuhle sezonu od začátku tak, že je to příprava pro ty další - vytváříme kompletně nový tým, sehráváme hráče, ti se aklimatizují, ten tým je mladý, potřebuje získat zkušenosti. Boj o titul by byl super, ale za mě jsme černým koněm a cílem je především vytvořit něco, z čeho se odrazíme do dalších sezon.

Dávat si za cíl boj o titul ve chvíli, kdy máš půlku základu novou, další 2-3 hráče (Mount, James, Tammy), kteří hráli ještě před rokem a půl v Champu a permanentně zraněného Pulišiče mi přijde jako přehnaná očekávání. V tuhle chvíli je to taková třešinka na dortu.

Boj o titul budu chtít za rok, kdy už ti hráči budou aklimatizovaní, budou vytvořené automatismy, ti hráči budou zas o něco zkušenější, ten tým bude nějak fungovat.

Reagovat
Error

Mam to chapat tak, ze beres Mounta nebo Jamese jako slabiny, kvuli kterym Chelsea nema na titul?

Reagovat
vodka

Reagovat
avicii

moze to vyhrat fakt ktokolvek, u nas skoda marody velkej, myslim ze by sme si pre ten titul dokracali celkom v pohode..

Reagovat
Sm0ker

Doufám v lednové posílení, třeba Oxe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

"Kde to stojí na dvou hráčích" Co to do piče je?

Reagovat
FUnk

hrajeme zapas s llorisem a pred nima son+ kane

Reagovat
raduinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Salfovic

Další poník a hřebec furt nikde.

Reagovat
Talker

Naprosto souhlasím, letos jsme možná tak černým koněm, který může překvapit, ale brát nás jako favorita je prostě blbost. Sice se utratila hromada peněz, ale není to tak, že by všechny posily jely na 100% a dominovaly. Stále jsem optimista, pokud se nám uzdraví alespoň jedno křídlo, tak myslím, že bychom ty body sbírat měli.

Já budu rád, když se budeme držet v dohledu Liverpoolu a skončíme pár bodů za ním na 2.-3. místě, ale reálně na ten titul nemáme. To by najednou muselo několik hráčů hrát na svém maximu, aby to bylo reálné a zatím to tak nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos snad top 4. Pak posílit obranu o 1-2 hráče +Rice a mohlo by se utočit na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Rice? Načo?

Reagovat
Talker

Podle mého se snažíme vytvořit jádro, které spolu bude růst a vyhrávat trofeje. Díky tomu, že v létě nebyla konkurence, tak se kupovali ti nejlepší mladí hráči k dispozici a podle mého budeme chtít v tom následovat.

Ona to je zajímavá myšlenka, momentálně tam jsou Chilwell, James, Havertz, Mount, Pulišič, Abraham, Werner - 7 hráčů v poli, kteří jsou všichni pod 24 let. Z toho ti může vykrystalizovat parádní kostra na dekádu dopředu a Rice je asi viděn jako hráč, který má potenciál být její součástí. Je otázka, kteří hráči vydrží dlouhodobě a kteří se budou posouvat a kteří ne, ale ten tým je stavěn jinak, než dříve. Respektive podobně se to snažil tvořit Emenalo, ale v mnohem menším měřítku (a za menší peníze).

Podle mého celkem zajímavá myšlenka, vytvořit v průběhu příští sezony základní sestavu s průměrem 22-23 let. Pokud by to fungovalo a ten tým spolu rostl a začal vyhrávat trofeje, tak je tam brutální potenciál dominovat.

Reagovat
Kapřík

Plus do budoucna Gallagher, Gilmour a možná Ampadu a Anjorin. Rozhodně to může být do budoucna hodně zajímavé.

Reagovat
Walter_Sobchak

V zalohe mame taky talent pool že to je extrem. Preto ma ani nejak nesere že Havertz zatial hra hovno lebo ho môže hocikto z tychto hračov v buducnosti nahradit aj ked to bude flop.

Reagovat
Svatej

Ty poslední dva zatím tak vysoko nevidím... ale Gilmour a Gallagher mají neomezený možnosti.

Hlavně z toho, co čtu, by ta zálhoa ve složení Gilmour, Mount, Gallagher i tak nějak fungovat mohla, když opomineme teda obrovskou slabinu ve vzduchu (kterou Kanté stejně taky nedodává)

Mount se ukázal jako výbornej hráč oběma směrama, Gallagher je dle různých vyjádření ještě o trochu defenzivnější Vidalovská varianta a Gilmour ukázal určitej limit rychlosti proti Evertonu, ale bránit umí solidně...

Minimálně bych to chtěl na hřišti jednou vidět společně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rice místo Jorginha/Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Jorginho pryc a misto nej Rice

Reagovat
Walter_Sobchak

uplne zbytočny, snad to je len nejaky medialny šum a kupi sa radšej poriadne kridlo ktore nebude každy mesiac zranene a stoper namiesto končiaceho Thiaga Silvu

Reagovat
Talker

Tak to měl být Ziyech - za ty 4 roky v Ajaxu chyběl dohromady v lize možná v deseti zápasech. Bohužel se na podzim zranil v jediném zápase přípravy a teď znova.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ziyecha ešte uplne neodpisujem ale s Pulisicom a Odoiom už začínam stracat trpezlivost, toto je posledna sezona kde im davam šancu niečo ukazat, potom už musi prist niekto iny. Bral by som už teraz v januari napriklad Zahu a Odoi hostovat ale to je skor utopia.

Reagovat
krupa1919

Má pravdu, konečně to řekl, akorát jsou ti hráči zbytečně pod tlakem. Přišlo spoustu novych hráčů, aklimatizovat se na ligu, kor v Anglii asi není jen tak. Uvidíme, příští sezóna už by snad mohla být o dost lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Bug Pete do kasy a máte minimálně 15 bodů navíc

Reagovat
Liquid

s Lampardem na lavičce by to byl asi zázrak, on na to nemá, ne Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je tak na úrovni tímu ktorý má. Tréner = mladý neskúsený s perspektívou. Mužstvo = samí mladí hráči s perspektívou do budúcnosti. Podľa mňa to k sebe pasuje.

Reagovat
diastan

No uvidíme jestli letos s tím jak hrají největší favorité může vyhrát Lestr, proč ne Chelsea.

Za mě favorité Tottenham, Liverpool i přes marodku a City, které sice hraje prd, ale v případě vyhrané dohrávky s Villou jsou jen 3 body za prvním místem...Věřím, že do předu už to horší být nemůže a musí se to časem zlomit, z obrany mám nejlepší pocit za dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

fandím mu

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu !!!!!!!

Na titul to neni zatim....Ale do 4ky byt musi jinak Umru bolesti.....

Reagovat
cristiano.K.

Měli by o něj bojova, jestli to vyjde nebo a s jakou ztrátou je ve hvězdách, nicméně první čtyřku dát musí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele