Chance Liga - souhrn 6. kola: Změna na čele

24.08., 16:33, aktualizováno 17.09., 21:35
Komentáře a souhrny
Pavel Šulc (© Profimedia)

Ke střídání stráží došlo na čele tabulky, Slavia nezaváhala v Mladé Boleslavi a předskočila Spartu. První úterní dohrávku 6. kola Chance Ligy zvládla za tři body plzeňská Viktoria, která na domácí půdě přehrála Sigmu Olomouc 2:1.

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:2

17.09.2024 19:30

Góly: 23. Mojmír Chytil, 42. El Hadji Malick Diouf

Pražská Slavia zvítězila v dohrávce šestého kola Chance Ligy na hřišti Mladé Boleslavi 2:0, díky čemuž se průběžně posunula na první příčku díky lepšímu skóre na úkor rivala z druhého břehu Vltavy. Utkání rozhodl již ve 23. minutě hlavičkující Mojmír Chytil svou první trefou v sezoně. Ten ve druhé půli uvolnil na hřišti místo velkému navrátilci Ondřeji Lingrovi. Domácím nepřineslo štěstí ani obarvení vlasů na blond, kterým slavili postup do Konferenční ligy.

Celek z Vršovic držel krok se zbytkem pomyslného trojlístku na vrcholu tabulky, stále tak v Chance Lize nepoznal přemožitele. V soupisce sešívaných se poprvé objevila posila na pozici pravého wingbeka Simion Michez, v Mladé Boleslavi ale dostal od začátku důvěru David Douděra. Domácí v posledním utkání otáčeli výsledek v Teplicích, byli tak odhodlání zaskočit favorita vytvořením vítězné série.

Překvapivě zaplněná Lokotrans Aréna sledovala úvod v souladu s ambicemi hráčů Bolky, při chuti byl již tradičně Vasil Kušej. Po čtvrthodině hry se však Pražané vzpamatovali a netrvalo jim dlouho zúročit obléhání soupeře. Ve 23. minutě přesně hlavičkoval Chytil po centru Tomáše Holeše na hranici malého vápna. Souhra středopolařů mohla poté vyústit v navýšení vedení, precizní zpětnou přihrávku ze strany od Christose Zafeirise ale Lukáš Provod nevyužil. Gólová se ukázala být až spolupráce beků, přízemní centr Douděry totiž z druhé vlny dorážel El Hadji Diouf. Před odchodem do kabin hlavičkoval z bezprostřední blízkosti nad Tomáš Chorý.

Ve druhé půli slávisté nepolevili. Na útočný orchestr z prvního dějství však nedokázali navázat, nadějnými pasážemi hry se naopak vraceli do utkání Středočeši. V 68. minutě opěvovali fanoušci hostí navrátilce Lingra, který šel na hřiště místo střelce první branky. Sám poté mohl přidat pojišťující branku, přízemní pokus zpoza vápna ale tečoval jeden z obránců těsně vedle pravé tyče. V nastaveném čase jen o pár centimetrů nevyšla rána ze střední vzdálenosti dalšímu žolíkovi Conradu Wallemovi, jenž dostal ve Slavii druhou šanci poté, co si chtěl původně vynutit odchod.

Favorité se tak vrátili do Prahy se třemi body. V dalším ligovém střetnutí vyzvou 21. září doma Viktorii Plzeň. Mladá Boleslav bude mít o den později také výhodu domácího prostředí, když přivítá Pardubice.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 2:1

17.09.2024 17:00

Góly: 42. Pavel Šulc, 55. Pavel Šulc - 89. Jakub Pokorný

Fotbalisté Viktorie Plzeň porazili v dohrávce šestého kola Chance Ligy Olomouc 2:1 a minimálně na několik hodin se v tabulce posunuli na druhé místo za vedoucí Spartu. Klíčovým mužem zápasu se v dresu Západočechů již tradičně stal Pavel Šulc, jenž dvěma přesnými trefami nejenže rozhodl o triumfu svého týmu, ale také opět rozdmýchal již tak horké spekulace o jeho možném odchodu do španělského Getafe.

Po dlouhé pauze se dalo čekat, že oba týmy budou natěšené na fotbal a bude se na co dívat. Tato předpověď se hned od začátku potvrdila. Plzeň se tlačila dopředu a skóre mohla otevřít hned po čtvrthodině, ale Matěj Vydra po přihrávce Šulce brankáře Tadeáše Stoppena nepřekonal. Pořádně horko bylo Olomouci opět kolem dvacáté minuty, nicméně Lukáš Červ z hranice penalty hlavičkoval jen nad a o pár desítek vteřin později zamířila střela Lukáše Kalvacha z první jen doprostřed, kde byl přichystaný Stoppen.

Ten zazářil znova ve 40. minutě, kdy zneškodnil šanci Prince Adua, který na něj z úhlu pelášil po vynikající přihrávce Šulce zcela sám. A tak to za pár desítek vteřin vzal Šulc na sebe. Gólman Marián Tvrdoň nakopl míč na polovinu Olomouce, kde proskákal až k plzeňskému tahounovi, jenž Stoppena prostřelil ranou na bližší tyč.

Fantastickou fazonu potvrdil Šulc i v 55. minutě, kdy se k němu odrazil balon ideálně v momentě, kdy se pohyboval kolem penaltového puntíku. Na jeho pohotové zakončení k tyči neměl Stoppen nárok.

Po druhém gólu mohla Olomouc ihned snížit, ale svou šanci nevyužila. Od toho momentu se Plzeň očividně cítila velmi dobře a vedení si bez větších starostí hlídala, hosté naopak působili odevzdaným dojmem. Toho se Plzeň snažila využít, zvlášť aktivní Šulc byl u všeho podstatného. Postupem času se začala hra víc a víc kouskovat, což vyhovovalo domácím. Těsně před koncem zadělal na drama olomoucký Jakub Pokorný, který ve vápně šikovně prodloužil hlavou míč až za záda Tvrdoně.

Plzeň však další minuty zvládla, a tak se ideálně naladila na víkend, kdy ji čeká těžký duel na půdě pražské Slavie. Sigma se také potká se soupeřem z Prahy, na svém stadionu přivítá Duklu.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Dynamo České Budějovice 3:0

25.08.2024 17:00

Góly: 58. Štěpán Šebrle, 63. Muris Mešanović, 90+2. Martin Ambler

Premiérový ligový gól syna slavného otce Štěpána Šebrleho přispěl k výhře pražské Dukly 3:0 v šestém kole Chance Ligy nad Českými Budějovicemi. Souboj týmů, o nichž se už před sezonou mluvilo jako o největších adeptech na sestup, rozhodla Dukla v zápase plném šancí ve druhé půli a po druhé výhře se posunula na 13. místo. Naopak Dynamo je bez bodu stále poslední.

Zatímco v případě domácí Dukly můžeme mluvit o špatném vstupu do sezony, v podání Českých Budějovic je přímo katastrofální. Oba týmy trápí ofenziva, přičemž Pražané v dosavadních pěti zápasech vstřelili pouhé dva góly, soupeř z jižních Čech pak dokonce jediný. Od úvodních minut bylo zřejmé, že oba aktéři cítí šanci své útočné trable prolomit. První vážnou šancí byla v 7. minutě hlavička čerstvé posily domácích Jakuba Řezníčka, z hranice malého vápna ovšem poslal míč nad bránu.

Hosté se svého momentu dočkali krátce po 20. minutě. Po levé straně unikal směrem k bráně domácích Marvis Ogiomade, fantastickým skluzem ho ale těsně před pokutovým územím zastavil Dominik Hašek. Se spálenými tutovými šancemi se v dalších minutách roztrhl pytel, Quadriho Adedirana ale vychytal brankář Dukly Matúš Hruška a vzápětí domácí Štěpán Šebrle z bezprostřední blízkosti trefil tyč. Navzdory dění na trávníku se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu vytáhl domácí kouč Petr Rada žolíka v podobě odchovance Sparty Martina Amblera, který si tak odbyl ligový debut. Oživení se projevilo v 58. minutě. Do nebezpečného prostoru hodil dlouhý aut z pravé strany Jakub Hora a Šebrle perfektním volejem poslal balon za záda Viléma Fendricha. Neuplynulo ani šest minut a na Julisce bylo ještě veseleji. Hora poslal svůj aut znovu až do pokutového území, tam ho prodloužil Daniel Kozma a tentokrát to byl Muris Mešanovič, kdo prostřelil hostujícího gólmana.

Střelci Dynama si několikrát v závěru vylámali zuby na ledově klidném Hruškovi, který byl celý zápas pro Pražany velkou oporou. Druhou šanci Adedirana v utkání z velké blízkosti znovu skvělým zákrokem pokryl. Na opačné straně mohl definitivní hřebíček do rakve přidat opět Mešanovič, ani on však nadějnou pozici v gól nepřetavil, stejně tak si po něm vedl Řezníček. V nastavení ho tak musel přidat debutant Ambler, který po rychlé souhře domácích poslal zleva míč do šibenice.

Tým Františka Straky musí po dalším neuspokojivém výkonu bít na poplach. Reparát bude celek z jižních Čech skládat proti dalšímu pražskému soupeři a sice Bohemians. Domácí naopak vnesli do svých řad více klidu a v dalším kole na hřišti Karviné mohou opět pomýšlet na bodový zisk.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 2:0

25.08.2024 14:30

Góly: 48. Erik Prekop, 54. Ewerton

Ostravský Baník oproti minulé sezoně ukázal, jak mu na domácí půdě v tomto ročníku Chance Ligy chutná. V 6. kole porazil v očekávaném souboji Slovan Liberec 2:0 díky dvěma rychlým gólům na začátku druhé poloviny, na obou měl zásadní podíl Ewerton. Díky třetí domácí výhře bez inkasovaného gólu se Baník dostal v tabulce na šesté místo nad Liberec, který naopak v úvodu sezony pokračuje v kolísavé formě.

Mezi oběma týmy se během léta vytvořila rivalita, která byla hnána hlavně střety na přestupovém poli. První vzájemné střetnutí v sezoně tak neslo příslib zajímavé podívané, což se splnilo hned po dvaceti sekundách, kdy liberecký obránce Denis Halinský poslal brankáři Hugo Bačkovskému špatnou malou domů, kterou vystihl Ewerton, gólman Severočechů mu však včasným vyběhnutím míč ukopl.

Pak už se činili zejména hosté, v 11. minutě vystihl Michal Hlavatý přihrávku Patricka Kpoza a ranou z 25 metrů trefil pravou tyč ostravské brány. Ve 27. minutě měl otevření skóre na hlavě po rohovém kopu Marios Purzitidis, míč však poslal těsně vedle levé tyče brány Jakuba Markoviče. Byť byl Liberec v první půli střelecky aktivnější a měl opticky více ze hry, gól nevstřelil, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

I začátek druhé poloviny byl pořádně výživný. Hned ve 48. minutě vyrazil Baník do rychlého kontru do otevřené obrany, Ewerton narýsoval parádní křižnou přihrávku na Erika Prekopa, jenž si potáhl míč do pokutového území, překonal lobem Bačkovského a první ligovou brankou v Baníku rozjásal poprvé tribuny. Vzápětí Bačkovský stihnul zareagovat na tečovaný pokus Tomáše Riga z přímého kopu a Liberec se v té době ocitl v pořádném baníkovském kotli.

A začal se v něm topit, o dvě minuty později to totiž bylo už o dva góly! Obrana Liberce musela zažít deja vu, Ewerton opět běžel do otevřené obrany, tentokrát ale zvolil sázku na sebe a jeho tečovaná střela skončila až v síti. Baník tak za šest minut vstřelil stejně gólů jako ve dvou předešlých domácích zápasech. Brazilec se mohl prosadit i v 65. minutě, kdy Bačkovský skvěle reflexivně zasáhl proti jeho pokusu z úhlu. O pár sekund později ostravský kapitán nebezpečně vypálil ze střední vzdálenosti, ale brankář Liberce vyrazil na roh.

Po úvodních dvaceti minutách druhé poloviny se hra celkem zklidnila, ale očekávaný tlak Liberce nepřišel. Baník totiž dobře držel míč a hosté hrozili jen z občasných protiútoků. V jednom z nich selhal Hlavatý, který střelu na bližší tyč nevměstnal do potřebného prostoru, samostatný nájezd Benjamina Nyarka zase výborně chytil Jakub Markovič.

Baník zkušeně kontroloval vývoj zápasu a Liberec se nedokázal nadechnout k většímu tlaku. Ostravané jsou tak po výhře 2:0 ideálně naladění na středeční dohrávku v Karviné, Liberec se o příští ligové body bude snažit v neděli proti Plzni.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Hradec Králové 2:1

24.08.2024 20:00

Góly: 48. Vojtěch Patrák, 80. Kamil Vacek - 57. Filip Čihák

Přestože fotbalisté Pardubic dosud doma v novém ročníku Chance Ligy ještě nebodovali, ve východočeském derby s Hradcem Králové v rámci šestého kola Chance Ligy se dočkali a vyhráli 2:1. Vítězný gól vstřelil v 80. minutě 37letý kapitán Pardubic Kamil Vacek, který zajistil domácím druhou výhru v sezoně. Naopak Hradec stále na první body ze hřiště soupeře čeká.

V lepším rozpoložení šli do utkání hradečtí Votroci, kteří mají na kontě již tři vítězství, všechna ale vybojovali v domácím prostředí. Pardubičtí fotbalisté doposud přivezli pouze výhru z Českých Budějovic, zbytek utkání prohráli, včetně dvou domácích. První náznak šance přišel až v závěru první dvacetiminutovky, kdy po centru Adama Vlkanovy hlavičkoval Filip Čihák, mířil však pouze do středu branky.

Ve 36. minutě otestoval pozornost Adama Zadražila ze střední vzdálenosti domácí záložník Dominique Simon, hradecký gólman se však překvapit nenechal. Podobně to zkoušel o minutu později na druhé straně i Vlkanova, ale ani pardubický Jan Stejskal neměl s jeho pokusem větší problémy.

Ve velkém stylu vstoupili do druhého poločasu Pardubičtí. Po pravé straně unikl Andre Leipold, našel v pokutovém území Vojtěcha Patráka a ten míč krásně uklidil pod břevno Zadražilovy brány. Další významný moment přišel v 51. minutě. Unikavšího Tomáše Solila na hranici pokutového území fauloval Tomáš Petrášek. Rozhodčí Dalibor Černý nejdříve nařídil pokutový kop, po zásahu VAR se ale nakonec kopal pouze přímý volný kop. Petrášek byl však vyloučen a Hradečtí dohrávali utkání o deseti. Z nařízené standardky poslal Eldar Šehič míč sice vysoko nad, přesto však vývoj utkání pro Pardubice vypadal téměř ideálně.

Z omylu však domácí vyvedl o pár minut později Vlkanova, který unikl po levé straně a poslal nadýchaný centr do pokutového území. Na ten si naskočil Čihák a v 57. minutě hlavou vyrovnal. Dobrá šance pro domácí přišla v 64. minutě, když míč vápnem prolétl až k dobíhajícímu Leipoldovi, ten však zblízka přestřelil.

Když už to vypadalo, že zápas pomalu míří k nerozhodnému výsledku, vybojoval v 80. minutě po rohovém kopu míč v pokutovém území Jason Noslin, dokázal ho ještě posunout k Vackovi, a ten z bezprostřední blízkosti opět poslal Pardubice do vedení. Domácí těžili ze své početní převahy a z brejků hrozili i v desetiminutovém nastavení. Pojistit vedení se jim sice nepodařilo, přesto se mohou radovat z druhého vítězství v sezoně.

Oba soupeře čekají v příštím týdnu zápasy s pražskými S. Pardubice budou hrát na hřišti Slavie, Hradec přivítá v Malšovické aréně Spartu.

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná 1:3

24.08.2024 17:00

Góly: 90. Abdallah Gning - 4. Amar Memić, 53. Filip Vecheta, 74. Denny Samko

Souboj celků ze spodní části tabulky Chance Ligy překvapivě ovládli v 6. kole fotbalisté Karviné, kteří vyhráli 3:1 na hřišti Teplic. Slezané díky druhé výhře v roli hostí utekli svému soupeři na tři body, Severočeši se naopak propadli na 15. místo tabulky.

Domácí Teplice vstupovaly do zápasu s vidinou napodobení zisku tří bodů z předešlého domácího klání s Libercem. Karvinští oproti tomu chtěli vylepšit bilanci po prohraných střetech s Bohemians a Viktorií Plzeň.

Byli to však hosté, kteří si vzali úvodní střelecké slovo zápasu. Už ve druhé minutě ohrozil domácí svatyni Amar Memič, o chvíli později však už bosenský forvard poslal Slezany do vedení. Na půli hřiště prodloužil centr Filip Vecheta a následný samostatný únik Memič bez větších potíží proměnil. Na špatný vstup do zápasu chtěl reagovat teplický Pavel Svatek, jenž v 19. minutě dalekonosným pokusem málem vyzrál na brankáře Jakuba Lapeše, ten však neméně pohledným zákrokem střelu vytěsnil na roh.

Osm minut po vstupu do druhé půle aktivní Vecheta rozradostnil Karvinské podruhé. Hlavou zužitkoval přesný centr z levé strany z kopačky kapitána Jiřího Fleišmana a brankáři Luďku Němečkovi nedal šanci. Vecheta tak navázal na svou střeleckou formu z utkání s Bohemians. V 73. minutě zasadil Sklářům další ránu Denny Samko, který si připsal svůj první gól v nejvyšší ligové soutěži. V 77. minutě mohl snížit domácí Daniel Trubač, trefil však jen břevno Lapešovy brány. V první nastavené minutě na konečných 1:3 korigoval teplický Abdallah Gning.

V příštím kole Chance Ligy svěřenci kouče Zdenka Frťaly na Stínadlech přivítají Mladou Boleslav. Karviná si po cenném skalpu z hřiště soupeře bude v dohrávaném slezském derby brousit zuby na ostravský Baník.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 2:2

24.08.2024 17:00

Góly: 20. Asger Sørensen, 78. Veljko Birmančević (pen.) - 17. Vlasij Sinjavskij, 24. Michael Krmenčík

Sparta, která se před úterním veledůležitým utkáním čtvrtého předkola Ligy mistrů proti Malmö rozhodla pošetřit svoje největší opory, poprvé v Chance Lize ztratila body. Remizovala 2:2 se Slováckem, za které se poprvé trefil Michael Krmenčík. Spartě alespoň bod v závěru z penalty zařídil Veljko Birmančević.

Sparta, která v dosavadním průběhu soutěže neztratila ani bod, přivítala v šestém kole Chance Ligy na Letné Slovácko, povzbuzené domácí výhrou nad Baníkem. Svěřence trenéra Larse Friise čeká v úterý proti švédskému mistrovi jeden z nejdůležitějších zápasů v moderní klubové historii, a tak základní sestava Letenských doznala řady změn.

První větší šance přišla až v 17. minutě a hned z toho byl gól. Michaelem Krmenčíkem prodloužený míč si do pohybu převzal Vlasij Siňavskij, obešel Mathiase Rosse a střelou k tyči poslal Slovácko do vedení. Hned o tři minuty později však bylo vyrovnáno. Rohový kop Markuse Solbakkena brankář Milan Heča podběhl a Asger Sörensen snadno zakončoval hlavou do odkryté branky.

Gólová přestřelka pokračovala i nadále. Ve 24. minutě se po dlouhém Hečově nákopu dostal k odraženému míči Krmenčík a nádherným lobem z dálky překonal špatně postaveného Petera Vindahla. Blízko vyrovnání byl v nastavení prvního poločasu Lukáš Sadílek, z bezprostřední blízkosti však Heču překonat nedokázal. První poločas tak skončil překvapivým vedením Moravanů.

Na vývoj utkání musel zareagovat kouč Friis, který do druhého poločasu poslal na hřiště Lukáše Haraslína a Veljka Birmančeviče. Obě sparťanské opory výrazně zvedly ofenzivní sílu domácích a Slovácko se dostávalo pod stále větší tlak. V 66. minutě již byl Heča po důrazném zakončení Martina Suchomela překonán, na brankové čáře ale míč vykopával Stanislav Hofmann.

Další šance domácích přišla v 75. minutě, kdy ve skluzu zkoušel centrovaný míč usměrnit do branky Birmančević, trefil ale pouze tyč. Vyrovnání se Sparta dočkala v 79. minutě. Penaltu nařízenou za hraní rukou v pokutovém území suverénně proměnil Birmančević. Drtivý tlak Sparťanů pokračoval, Slovácku se ale dařilo náporu odolávat.

Rozhodčí Pavel Orel utkání nastavil o sedm minut, Sparta dále útočila, do protiútoku se ale dostalo Slovácko a největší šanci měl v 93. minutě Pavel Juroška. Sparťané tak poprvé v letošní sezoně ztratili body.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 1:2

24.08.2024 14:30

Góly: 14. Abdulla Yusuf Helal (pen.) - 35. Dominik Hollý, 58. Bienvenue Kanakimana

Sobotní vyrovnané utkání šestého kola Chance Ligy v pražském Ďolíčku ovládli hráči Jablonce. Severočeši se oklepali z brzkého gólu Júsufa a po zásahu Dominika Hollého nejprve srovnali skóre zápasu. Po změně stran zásluhou Bienvenua Kanakimany, jenž vstřelil svůj teprve druhý ligový gól, navýšili na konečných 2:1. Jablonečtí tak dokázali zlomit šňůru, během níž nad Klokany v předchozích šesti ligových utkání nedokázali zvítězit.

Oba celky vstupovaly do utkání se shodnou bilancí jako sousedé ze středu tabulky. Zatímco Klokani v minulém utkání zvítězili nad předposlední Karvinou, jejich soupeř nedokázal na domácím stadionu bodovat s pražskou Spartou. Jabloneckým na sebevědomí nepřidal ani fakt, že před sobotním klání během posledních šesti vzájemných ligových zápasech Bohemku nezvládli porazit.

Domácí působili v úvodu zápasu aktivně a odměny se mohli dočkat už ve třetí minutě, kdy ve slibné situaci poslal Jan Matoušek míč v šestnáctce daleko nad brankovou konstrukci. Skóre se měnilo až ve 14. minutě, kdy se k penaltě, kterou potvrdil až VAR po faulu na Václava Drchala, úspěšně postavil Júsuf, čímž si zapsal už třetí zásah v této sezoně.

Svěřencům Luboše Kozla se ještě před koncem prvního dějství podařilo srovnat. Na trestný kop Sebastiána Nebyly dokázal hlavičkou zareagovat Hollý, který svůj gólový účet v probíhajícím ročníku Chance Ligy rovněž navýšil na tři branky. Severočeši mohli jít v zápětí do vedení, jenže nadějný postup Kanakimany zastavil na poslední chvílí obránce Matěj Hybš.

Utkání probíhalo v aktivním tempu i po změně stran. Radost fanouškům v Ďolíčku mohl hned v úvodu druhého dějství udělat další trefou Júsuf a posléze i Jan Matoušek, nicméně oba útočníci selhali v koncovce. Nakonec to byli hosté, kteří se po zásahu Kanakimany v 58. minutě dostali poprvé do vedení. Velkou měrou se na vítězném gólu podílel i David Puškáč, jež narážečku poslal svého burundského spoluhráče přímo před branku.

Hráči Bohemians ani přes velkou aktivitu nedokázali přidat další branku, a na domácí půdě tak zaznamenali třetí prohru v aktuálním ročníku Chance Ligy. V příštím kole si mohou spravit chuť proti posledním Budějovicím, zatímco jejich soupeře čeká utkání se Slováckem.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
7
6
1
0
13 : 1
19
2
Sparta Praha
7
6
1
0
16 : 6
19
3
Viktoria Plzeň
7
5
2
0
15 : 3
17
4
FK Jablonec
7
3
2
2
7 : 4
11
5
Baník Ostrava
7
3
2
2
7 : 5
11
6
Sigma Olomouc
7
3
2
2
11 : 10
11
7
1. FC Slovácko
7
2
4
1
4 : 5
10
8
FK Mladá Boleslav
7
3
0
4
12 : 10
9
9
FC Hradec Králové
7
3
0
4
5 : 7
9
10
Slovan Liberec
7
2
2
3
9 : 8
8
11
Bohemians Praha 1905
7
2
2
3
6 : 7
8
12
MFK Karviná
7
2
2
3
6 : 11
8
13
Dukla Praha
7
2
1
4
5 : 8
7
14
FK Pardubice
7
2
0
5
6 : 11
6
15
FK Teplice
7
1
0
6
7 : 15
3
16
Dynamo České Budějovice
7
0
1
6
1 : 19
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (237)

Přidat komentář
PavlíčeQ

rvacka kriplu ale body jsou to co se pocita

Reagovat
Kryptos_

Pěkný zápas, jen ty šance proměňovat.

Reagovat
Pablos

To Slovácko jsem docela podcenil před sezónou… dobrý výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko s obouma S bod

Reagovat
Firkraag

I s náma. Tak ještě Duklu a mají Prahu komplet.

Reagovat
John Obi Mikel

Spravedlivé

Reagovat
Damis

A nebo Praha má Slovácko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
delfin

Reagovat
oli9

Reagovat
Cotton

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FCSL

Se jim to neodložení vyplatilo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Kvasina, co pak nastoupil misto Krmelce, ten hral za Spartu? Jinak si moc neumim vysvetlit, co tam predvadel.

Reagovat
Salfovic

Sparta je sice Král, a ten turnaje neodkládá, ale dva body v hajzlu.

Reagovat
ACSeRw!n

porad je to o bod vic, nez ma z tohohle vikendu konkurence

Reagovat
delfin

Třeba Slovácko?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Co na to super točení sestavou Sparty pan Polom?

Reagovat
San Iker

Birmancevic rozhovor

Reagovat
Nuno čomes

Ten byl dobrý. Ta reportérova angličtina už vůbec ne jak s tím někdo může fungovat v televizi?

Reagovat
San Iker

Smutný je, že ať je to ČT, Nova, O2... Všude s tím bojují.

Reagovat
Transfermarkt

A všude se nakonec domluví. Tady každej chytrej a všichni samozřejmě mluvíte anglicky jako rodilý mluvčí

Reagovat
Nuno čomes

To nikdo netvrdí, ale ta výslovnost jako u žáků 2. třídy je v takovém médiu opravdu trapná.

Reagovat
M.Vaza

Takže Slavia zítra plichta..

Reagovat
delfin

Nn

Reagovat
ratusek

Žw zrovna doma se Slováckem ale je mi to jasné. Sparta už MUSELA ztratit

Reagovat
delfin

Škoda, že se to nevyvíjelo jinak, chtěl jsem vidět toho Albiona.

Reagovat
Salfovic

Tak mu to vyšlo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Krmenčík dal vzpomenout na svůj zlomovej zápas, kdy dal na Spartě dva fíky za Plzeň. Ten druhej byl, tuším, taky z dálky.

„Do té doby jsem byl Krmelec pro legraci. Pak kluci poznali, že mám týmu co dát.”

Teď byl v podstatě zas za joudu s pochybným zahraničním angažmá. A během prvních 4 doteků s míčem dal gól a asistenci a Slovácko bodovalo na Spartě.

Paradoxně má teď Slovácko lepšího hroťáka než Plzeň Vašulína a nebejt Krmelec vocas, mohl v Plzni nahradit Chorase.

Reagovat
Bex5

Nebejt vocas

Reagovat
C-M@ster

Posral si to sám, já věřím, že jinak by po něm letos Adolf sáhnul. A za mě to je to fakt škoda, Plzni by se kurevsky hodil a furt na to má.

Reagovat
Bex5

Total ... ale posral to proste sam

Reagovat
ratusek

No myslím, že když bude pokračovat jak včera, tak že Áda vyměkne, dají si v kanclu po hubě a od jara, nejůpozději od další sezony je zpátky u vás zvlášt jestli vám poteče do bot

Reagovat
Bex5

Bude muset ale zaplatit ze svyho skolku pro maly Viktoriany a nechat si vytetovat na predlokti "Nejsem ja ale pica?!"

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

Slovácko škoda, 3 body by byly zlaté ovšem i bod je dobrý.. Kdyby to tam Juroskkvi padlo v tom nastavení.

Jinak Slovácko má za sebou obě pražská S, Baník, Bolku a vyloženě zklamalo jen v Boleslavi..

Před sezónou nás většina pasovala na záchranu což jsem nechápal.. Musí se s nama dál počítat.. Šikovná záloha a konečně máme útočníka což jsme vlastně neměli ani minulou sezónu..

Jo a k té penalte Sparty.. Naprosto v pořádku.. Jasná ruka, Zelený se snažil hrát hlavou zatímco trávnik ji měl absolutně nesmyslně nahoře..

Reagovat
Salfovic

Tak ale je otázkou, jak se vám bude dařit pravidelně porážet horší týmy, které budou hrát zataženě.

Reagovat
oli9

Hele já před sezónou čekal 6-10 místo někde tady.. Ale teď to vidím líp po příchodu Krmelce.. + ta kreativní záloha na naše poměry

Reagovat
Losinho

Krmelec

Reagovat
Martin2626

Sparťanští teplometi si zase podvodně museli vymyslet penaltu, aby zachránili aspoň bod. I tak mám pěknej večer.

Reagovat
C-M@ster

Ale aby to nezapadlo, Krmenčíkův pozápasovej rozhovor za mě taky super

https://x.com/rafuk92/status/1827403165072789930

Oslavu jste si hodně vychutnal, tak jak vy to umíte…

Tak… já nevím, jak to mám říct, já bych chtěl pochválit i soupeře, voni prostě jsou teď dobrý a nechtěl jsem tady dělat nějaký povyky, ale dal jsem po dlouhý době gól, tak jsem si to chtěl užít. A doufám, že jsem neudělal žádnou blbost.

Za mě super vyjádření

Reagovat
STR

Reagovat
Nuno čomes

Když pominu minulost, tak celkem sympatický rozhovor.

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Reagovat
delfin

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9
Reagovat
Kepy_FCB

Východočeské derby mělo dobře prořídlé tribuny tam v tom hokejáckém městě to nemá budoucnost

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=OyfsnGk8_OE

čas 1:19 Vacek: "Po delší době tady bylo opravdu hodně lidí"

Reagovat
Kily

však jo, jinak tam chodí třetina toho, co bylo včera

Reagovat
icemike

Ahoj, prosimtebe, šlo by udělat, že jak je pod nadpisem vždy odkaz na rubriku (aktuality, nazory), tak ze by tam byl i odkaz na ligu? Zejména na mobilu by to ulehčilo procházení stránky. Děkuji za odpověď

Reagovat
Kily

přeposlal jsem

Reagovat
icemike

Děkuji

Reagovat
wyqinac

tak kdyz ty kokoti tam taky napali ceny permic jak na slavii, tak co pak cekaji.. Nechapu tuhle politiku, radsi necham drahy listky a bude chodit sotva pulka stadionu, nez abych to dal levnejs a bylo plno..

Reagovat
exse

Tohle bolí, než abychom po půli vedli 2:0 a v pohodě to dohráli, tak dostaneme z dvou náhodných brejků 2 góly a úplně dojebem celý zápas. Pořád věřím, že jdeme správným směrem, ale bude to teď hodně těžký. Hlavně ještě když se to srovná s Kozlem, který s výrazně horším kádrem Baník loni 2x jasně přejel. Ten tlak teď bude obrovský a los nevypadá vůbec růžově.

Reagovat
thewall

Jestli ti psychicky pomáhá myslet si, že jste dostali dva góly z náhodných brejků, tak OK. Ale jinak jste náhodou mohli odjet i s rychtou 4:0. Hrát 45 minut nestačí a druhá půle byla jednoznačná.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Mel Slovan kromě té střely Hlavateho b 1. poločase něco?

Úplně v klidu taky mohl Ewerton potrestat chybu v 1. minutě…

A 2.polocas kočka mys, to mohlo klidně 4:0 skončit

Reagovat
exse

Přesně. King Baník je zpět kde patří.

Reagovat
HorajzmAmmann

Z vas fanousku Liberce jsou hrozny curaci Stejně jako majitel… hrozně namyšlený. Přitom jste úplně průměrný klub bez fans. Trosku pokory.

Reagovat
exse

Lol. Máme 3 tituly, 100 zápasů v Evropě a nikdo nikdy neměl kecy typu King Slovan a vracíme se zpět na vrchol. Naopak bych čekal od Baníku, že roky v druhé lize vám dají pokoru a budete si užívat pohárové umístění.

Reagovat
doocetung

Které roky ? Myslíš ten 1, slovy jeden ?

Reagovat
doocetung

a kecy typu King Slovan mít ani nemůžete, protože nemáte dost fans na to, aby na tribuně natáhli tak dlouhý transparent

Reagovat
Uwe háže buly

Kill

Reagovat
ACSeRw!n

koukni se, kolik lidi tam u vas chodi na fotbal.. dyt to tam nikoho nezajima

Reagovat
ratusek

vždyt nevypraví ani autobus do Ostravy

Reagovat
Uwe háže buly

Počkej, on je z Olomouce

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Né že bych tě chtěl mistrovat, jen mě to zajímalo, 89.

Reagovat
Uwe háže buly

Vs 76 zápasů Baníku, zas tak velký rozdíl to není, aby se tím jeden tak oháněl

Reagovat
bobis21

+"roky ve 2. lize" znamená přesně 1 rok za posledních 55 let. Za stejnou dobu strávil Liberec ve 2. lize a níž asi 24 sezon jestli dobře počítám.

Reagovat
Uwe háže buly

nevím na co se cítí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli narážíš na chorea tak bych v první radě zaplnil autobus do Ostravy ne aby se pak musel ostudně rušit, kdyz už to Kania hypuje půl roku …

Reagovat
lampas

Ale pořád tu někomu stojí za to, si na nás kolo co kolo vylejvat své mindráky A jedno či je to fanoušek Sparty, Slavie nebo Baníku, to tu u ní jiného průměrného klubu bez zájmu nevidím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevím jaké mindráky. Kdyz Liberec loni porazil Banik, tak tady každý psal jak to bylo zasloužený a Banik zahrál sracku. Pogratulovalo se soupeři a jelo se dal….

Teď sem přijdu, kdy Banik naprosto zaslouženě vyhraje 2:0 a přečtu si tady jak to byla jenom náhoda, štěstí a Slovan mel ve výsledku 2:0 vyhrát. Tak na to akorát reagují… nic víc nic min

Reagovat
lampas

Zápas jsem neviděl a řeči o tom, že to bylo štěstí Baníku jsem se tu dočetl od jednoho uživatele, který pak vzápětí Slovan tvrdě zkritizoval. Co jsem slyšel, tak Kováč hrál opět sračku a Kania mi začíná připomínat tu pohádku o císařových nových šatech. Narážel jsem na to, že neúspěchy Slovanu tu dělají spoustě lidem radost (což nikomu neberu), což u klubů "bezvýznamných" a "bez zájmu" tady není obvyklé.

Reagovat
HorajzmAmmann

v pořádku, já jenom reagoval na exseho.

Reagovat
kilobyte

Když byl Kania snad v každém podcastu v ČR a pořád tam vypráví, jak dobře to v Liberci děláte, tak je i v celku logické, že se lidí baví neúspěchy Liberce. Tady nejde o Liberec jako spíše o velkohubého Kaniu.

Reagovat
Losinho

Paradoxní, že zrovna Kania má kecy na hokej, když to je jedinej sport, kterej tam lidi v regionu zajímá.

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

To dělá jen kvůli kontroverzi, aby se o něm a Liberci mluvilo. Pak z toho udělá, že má vlastně úspěch, když to tak dobře propaguje.

Kdyby v Liberci jelo třeba pletení, tak se bude navážet do něj.

Reagovat
icemike

Majitel Liberce je cajk.

Reagovat
exse

Jsem rád, že vám k radostí stačí tak málo, z dlouhodobého hlediska je to pro nás jen dobře. Být fanoušek Baníku, tak se spíše bojím jak je možný, že nás přehrává tým, který je spolu sotva 2 měsíce, než abych se radoval, že je po dvou náhodných gólech logicky přehráváme.

Reagovat
thewall

Nepochopil jsi text ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Náhodných

Reagovat
doocetung

Tak snad se vy budete s tím přehráváním každého radovat ve skupině o záchranu

Reagovat
lampas

Reagovat
andrew96

Reagovat
kilobyte

V prvním poločase ani netrefili bránu, ale měli vést 2:0.

Reagovat
HorajzmAmmann

byla tam tyčka Hlavatého. Na šance tedy asi 1 : 2 no.

2. poločas ale asi 4:0 na tutovky

Reagovat
Banikovec7

Pokud to byly 2 náhodné góly, tak z čeho bys prosímtě chtěl po té půli vést o dva góly? Asi další spiknutí proti panu Kaniovi.

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik ✔️

Norris ✔️

Ale jo, fajn nedele …

Reagovat
KingMaster13

Leclerc taky zajel moc pěkný závod a Mercedes krásně pohořel Tak se mi to líbí

Reagovat
HorajzmAmmann

Jj, Piastri zklamal, ale dobrý, je to promíchaný. Zatím top sezóna jak v tom jsou 4 týmy

Reagovat
KingMaster13

Nezklamal, mohl být 3. ale dneska proti němu předvedl Leclerc naprosto top závod Zklamání by bylo kdyby jezdil to co Perez

Reagovat
HorajzmAmmann

S tímto autem beru umístění mimo podium jako zklamání. Posral začátek stejně jako Lando, ale ten to napravil v závodním tempu.

Reagovat
KingMaster13

Tak furt jede 2. sezonu Chápu tvůj point ale jinak. Pokud by Lando měl mít šanci na titul, tak je důležité aby ho o body začal obírat i Oscar.

Reagovat
KingMaster13

jakože Maxe

Reagovat
HorajzmAmmann

Na titul šance není. Asi… to byl musel Max 3x nedojet. Každopádně aspoň konstruktéry. Tam ta šance je velká… ale co už, po tech letech trápení si poslední rok fakt užívám a je mi úplně jedno jestli byl dneska Oscar 2. nebo 4. … McLaren je proste zpátky a už ani nevím kolik tech pódií letos udělal… dříve jsem to počítal na prstech jedné ruky

Reagovat
mayday

Dobře, ale o titul se furt reálně nejede, tam je to jasné.

Reagovat
HorajzmAmmann

To si právě nemyslim. Stačí aby Max 2x nedojel, Lando 2x vyhraje a už se docvakne.

Jasný. Šance je malá, ale rozhodnuto ještě není.

Reagovat
mayday

Ok. Já se podívám víceméně spíš jen na výsledky plus sem tam na start, abych se podival na trať atd. Tak nevím, jaká je vyloženě tady ta šance, že se to stane

Samozřejmě bylo by záhodno, aby se to stalo.

Reagovat
HorajzmAmmann

RB je prý letošní sezonu na konci vývoje. Zatímco konkurence nasazuje vylepšení. RB může být těch 10 závodů úplně v klidu 3-4 nejlepší tým, to znamená, že by Max mohl poztrácet dost bodů a Norris naopak může být dominantní. Takže si to ve výsledku sezony prohodí a co poztrácel Lando na začátku může teď poztrácet Max... uvidíme.

Konstruktéři jsou ale dost zamíchaný. Tak to je tak 60:40 pro Mcl

Reagovat
AjaxFans

Ta nuda F1 ještě někoho zajímá?

Reagovat
HorajzmAmmann

Posledni dobou čím dal víc lidi F1 nuda není, ale to by jsi musel sledovat, což asi nedelas. V jedné větě jsi se vlastne sám střelil do nohy

Reagovat
Kily

já na F1 zanevřel už před dlouhými roky, ale ušetřím se střelení do nohy a místo toho rád načerpám informace. Vím to, že tam trhal rekordy Verstappen a jezdí se nějaký supersprint nebo něco takového, jak to vypadá jinak po stránce atraktivity, co všechno se změnilo a jak to vypadá po stránce třeba vyrovnanosti závodů?

Reagovat
fabec1222

Poslední roky už nejsou v podstatě vůbec technická odstoupení, auta jsou skoro dokonalá. Velký vliv maj pořád pneumatiky a schopnost práce s nima. Aktuální vozy neumí jezdit v mokru, takže pokud prší, tak se zpravidla závod přerušuje. Loňská sezona byl extrém v tom, že jsi po první zatáčce věděl, že pokud je Verstappen v TOP10, tak že vyhraje závod. Letos je to trochu vyrovnanější, ale o výsledku závodu pořád spíš rozhoduje kvalifikace, než že by se divoce předjíždělo na trati. Sprinty jsou kravina, zatim jsem neviděl ani jeden, jen klasická tahačka peněz, aby se mocipáni obohatili. Asi jako kdyby jsi před fotbalovym zápasem o 3 body dal ještě předzápas na 30 minut, kde by vítěz bral 1 bod navíc.

Reagovat
ratusek

Fakt? vždyt závody na mokru bývaly to nejlepší

Reagovat
Greny

Na mokru jezdí na intermedialkach, protože mokrý jsou tak na picu že je lepší jet na přechodných když zaprsi brutálně tak to auto nejde řídit ani na jednom

Reagovat
HorajzmAmmann

mokro být může, ale nesmí to být samozřejmě hodně...

Reagovat
Salfovic

Dík. Takže jsem o nic nepřišel.

Reagovat
delfin

Reagovat
HorajzmAmmann

já sleduji F1 asi posledních 6 sezon. Myslím, že oproti té době třeba 2006-2016 se ta atraktivita dost zvedla. Sezona kdy bojoval o titul Hamilton a Max do posledního kola byl prostě masakr.

Ale já nesleduji jenom závody, koukám i na tu politiku okolo toho, všechny treninky, kvalifikace, podcasty... bez toho to nejde... musí ti docházet ty souvislosti proč to třeba nějakému týmu nejde na jedné trati a na další jo. Pak to je zajímavé, alespoň pro mě. Chápu, že ne každému se trefíme do vkusu

Momentálně máme cca 4 vyrovnané týmy

Reagovat
mayday

Tak tam s Hamiltonem dobře vytřeli podlahu a sebrali mu ten tuším rekordní titul

Teď už ho nezíská, že jo.

Reagovat
Greny

To se uvidí, blíží se termín kdy bude moci Newey říci kde bude dál po konci u RB působit, pokud by to bylo Ferrari tak je může dost zvednout

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně, ale aby nakonec nešel Newey do Astonu. Osobně tajně doufám, a vůbec bych se tomu nedivil, kdyby ho nakonec utáhnul Brown k McL.

Reagovat
mayday

Že by získal ten rekordní titul nevěřím

Reagovat
$dolar$

Ta sezóna byl masakr, ale po posledním závodě, kde došlo k jednoznacnemu ovlivnění boje o titul a defakto darování titulu Maxovi, jsem tu frasku už nezapnul.

Reagovat
HorajzmAmmann

chápu, bylo to hodně kontroverzní.

Reagovat
fabec1222

Já teda myslim, že sledovanost F1 spíš klesá. Hlavně v Evropě. Možná bych viděl nějaký nárůst v USA a Asii, což je teda taková klasika mezi sporty a je to vidět i na samotném vedení F1, že to tímhle směrem směřuje.

Reagovat
Cotton

Hodně jim s americkým publikem pomohl seriál na Netflixu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale ten seriál je … jak to říct, ne úplně sračka protože mě osobně to baví,ale musis to brát hodně s nadsázkou Hodně uměle vytvořené napětí, které třeba realne ani neexistuje

Reagovat
Cotton

To samý je třeba v seriálu o Tour de France (od stejných tvůrců myslím), úplně vymyšlené problémy a spory, které tam ve skutečnosti nebyly.

Reagovat
HorajzmAmmann

Myslel jsem spis u nás, kdy proste Král a Eisele odvádí fantastickou práci. Viz kolik lidi od nás jezdí na závody, pak se schází na trati nebo dokáží během chvilky vyprodat velké akce kdyz přijede Steiner atp…

Reagovat
Cotton

Hodně sportů vypadá pro člověka, co tomu úplně nerozumí, jako nuda, ale je to vlastně velká sranda

Reagovat
Salfovic

Aha, já měl za to, že fajfkoval Chucka.

Reagovat
Witcher

Poslední závody stojí za hovno

Reagovat
Greny

Norris byl teď diskvalifikován vyhrál včera teda Max toto je komedie

Reagovat
Greny

Ok sry byl to fake už bych se nedivil nicemu

Reagovat
$dolar$

Vyhodit Kozla a pritahnout Kovace, to je skutecnej majstrstyk.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kovac, Kozel, Hapal. Ja vlastne nevim, kdo z nich je nejlepsi trener, ale Kovac z nich ma urcite nejlepsi PR.

Reagovat
Salfovic

Vtipný je, že když byl Kozel mladší, tak na tom byl podobně jako Kováč Jen za ním byly vidět opravdu dobré výsledky s Duklou.

Reagovat
Uwe háže buly

Jenže na to nikdy nenavázal.

Reagovat
$dolar$

To je pravda, kdežto Kováč na svoji práci navazuje a opět se bude bojovat o sestup.

Reagovat
$dolar$

Kozel nejlepsi, pak Hapal a Kovac je cistej hype a zatim nic.

Reagovat
ratusek

Hapal začíná umět reagovat na zápas a dost mu pomohl příchod Šmardy. Asi Hapiho začnu mít i rád

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
božský John

Mne kozel zkurvil mladi kdyz poprvy trenoval fkj. Takze by musel letos vyhrat ligu, abych ho vzal na milost. Do ty doby je furt neschopnej smejd

Reagovat
John Obi Mikel

To se mu moc nepovedlo ta 07/08, ale zas Komňacký vás pak další sezóny potahal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hurrikane

Jak se najednou vyrojilo tolik fanoušků Liberce a ještě takových drzých..

Snad z té puberty do konce podzimu vyrostete.

Reagovat
FCSL

exse byl drzej i za Karla

Reagovat
exse

Reagovat
božský John

Exse me tu svyma kecama o slovanu za tech 15 let nasral tolikrar, ze to ani neumim spocitat. Takze samozrejme cenim a respektuju. Kvalitni diskuter po mnoho let to se musi pocenit

Reagovat
Salfovic

exse, lampas, replikator. Liberec tu má pozoruhodnou squadru.

Reagovat
božský John

Jeste ten baller98 nebo jak. Ten byl hodne voprsklej, ale to je spravny

Reagovat
monty25

Za mě je nejvíc voprsklej Alan_Shearer, naopak nejvíc v pohodě je skat.

Reagovat
Alan_Shearer

Vzdyt sem skoro vubec nepisu

Reagovat
monty25

Ale voprsklej seš dost.

Reagovat
Spalovač šancí

A to je ta největší oprsklost

Reagovat
wyqinac

Reagovat
kilobyte

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

To dělá to logo, Asterix a Obelix jsou dost populární.

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Franta Jetel

Kozel>Kováč

Reagovat
FCSL

Dokonale navazujem na minulou sezonu. 1. poločasy slušný, 2. katastrofální. Doma to jde, venku bída a utrpení. Dneska zase 1. poločas slušnej, ale těžce nám chybí hrotovej útočník. Věřím tomu, že bejt tu zdravej Kulenovič, tak máme o dost bodů víc. Hlavně že máme asi 15 záložníků, ale na hrot tu máme týpky ze 2. slovenský, 2. rakouský a Koka z béčka. Posrali jsme zápasy se Sigmou a Teplicema a nikde jinde nezískali, takže zasloužený 9. místo a ted máme doma Plzen a venku Bolku. Herně to špatný není, ale bodově jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doocetung

Jako je pravda že my si stěžujem na hroty ale vám tam pobíhá Letenay z druhé slovenské

Reagovat
exse

Útočník strašně chybí. Tupta musí hrát na kraji a Višinský v mongolsku (v práci s míčem na malém prostoru je možná nejlepší v lize, ale jeho decision making v poslední 1/3 mě už teď stál asi 5 let života). Ten rozdíl v bodech by byl obrovskej.

Reagovat
božský John

Jak zatim nahlizite na kaniu? Jde mi hlavne o vas skalni..

Reagovat
exse

Zatím mu není moc co vyčíst, napumpoval 60 míčů do kádru a dostal marketing z 90' do 21. století. Otázka je spíše jak hodnotíme Nezmara, kterej na 100% odpovídá za fotbalovou stránku. To už se hodnotí o trochu hůře, protože se v podstatě vysral na jakoukoliv kontinuitu a přestavěl to úplně od nuly. Což sice v dlouhodobém hledisku může být správné rozhodnutí, ale krátkodobě nám to může zabít celou sezónu. Být tu zkušenej stoper a kvalitní devítka (čti Chaluš a Kulenovič), tak jsme teď mohli mít minimálně o 6 bodů více.

Reagovat
božský John

Proto se ptam rovnou na toho Kaniu, ptz Nezmar je jeho kun, kteryho si dosadil. Kazdopadne dik, jsem zvedavej, kam se to vyvine. Sice mi to prijde cely uplne blby, ale jsem zvedavej, jestli si to sedne a kdyz nic jinyho, tak je to aspon zajimavy

Reagovat
FCSL

Tak Kulenovič se zrakvil, ten by nám ted taky nepomohl. Za ten Heracles ještě nenastoupil

Reagovat
FCSL

Fotbalově mu nic nevyčítám. Dalo se čekat, že si to bude dlouho sedat. Navíc se nám to trochu zhroutilo zraněním Kulenoviče. Spíš mě začal trochu srát svou výstředností a prohlášeními. Do konce přípravy mě bavil, oznamování přestupů byla docela show, ale ted leze do samejch podcastů a chce bejt zajímavej. Asi to dělá i úmyslně aby byl vidět víc Slovan a hlavně on, ale akorát proti sobě poštvává lidi a ty mu to ted dávaj všechno sežrat. Socky ted máme pravidelně zaspamovaný od hokejovejch fanoušků Číst to je neskutečně otravný. Dřív jsme nikoho nezajímali a byl klid Měl by se trochu uklidnit a uklidit

Reagovat
Salfovic

Vyvstává otázka, jestli to opravdu dělá pro zviditelnění Slovanu nebo je to jen ,,exhibicionista´´ rochnící si v zájmu médií.

Reagovat
Kepy_FCB

Kanie to tak chce

Reagovat
ratusek

Tak najmul si i toho Agraeluse tak těžko říct

Reagovat
Mass

Už je chybí "Ahoj čede"

Reagovat
monty25

Už aby začala extraliga, snad mu aspoň ten Třinec bude dělat radost...

Reagovat
Kepy_FCB

O co tam šlo (Kania vs Třinec)??

Reagovat
Salfovic

Koukám, že na zápas neúspěšných kuchařek Slovácko - Liberec (hraném na hlavním stadionu) dorazilo tak třicet lidí, když v beru potaz tři zabírané tribuny.

Reagovat
monty25

Bylo tam 184 diváků - drtivá většina samozřejmě na hlavní tribuně, odkud se natáčí.

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9675650b-7446-435c-bd79-2d2292a816af

Jinak to koukáš na záznam, přímý přenos byl od dvou na ČT sport Plus. Slovácko se mi moc líbí. Odešlo jim spoustu hráček, ale dali dohromady zajímavý a talentovaný tým vedený skvělou trenérkou, která přišla od úspěšných dorostenek Slavie.

Reagovat
Firkraag

Takže furt víc než na Dukle

Reagovat
Witcher

Kdyby se na to vykašlali a radši našetřili na nakej fotbal

Reagovat
Alons0

Vypadá to, že Budějky jsou takové Dark Souls mezi fotbalovými kluby. Dokonce i Franz má po 3 zápasech 0 bodů se skóre 0:10.

Reagovat
$dolar$

Jako Straky je mi fakt lito. Co s tim ma delat, kdyz ma Adediran 4x 100% golovku a zazdi to? A pak dostanou dva goly z outu.

Reagovat
lampas

Chybí málo, abych si začal říkat: "Zlatej Karl"

Reagovat
Salfovic

Koukám, že už v Prostějově otevřeli jednu novou tribunu.

https://g.denik.cz/43/7c/astadion-678687_denik-galerie-800.jpg

Měla by to být stejná ,,skládačka´´ jako v Karviné. Jen jsem zvědav, zda to dostaví nebo to skončí jak v Jihlavě atd.

Reagovat
ratusek

Pěkná tribuna

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Cotton

Kde je Fabec? Zajímalo by mě jméno té tribuny.

Reagovat
icemike

Reagovat
romeo351

Reagovat
Witcher

Ta zase bude plakat na xku že na ní někdo koukal

Reagovat
Mass

Reagovat
oli9

Reagovat
ACSeRw!n

Franz

Reagovat
Puskas

Kde nic není, ani Franz neboduje.

Reagovat
Coutinho10

nicméně v 1. poločase měli šance, ale on s tím z lavičky nic neudělá no

Reagovat
slonzacky_lenoch

V souvislosti s těma Budějkama mne napadá, existuje podle pravidel aspoň nějaká teoretická možnost že by to prostě položili, odhlásili se z ligy a třeba spadli do druhé nebo do ČFL ještě během sezóny?

Reagovat
Salfovic

V průběhu sezony můžou spadnout leda do konkurzu, i to už jsme v Gambáč lize měli.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jasné, mne spíš šlo o to, jestli může být tým jako takový prostě "vyloučen"?

Reagovat
ratusek

Odhlásit se určitě můžou a výsledky s něma by byly anulovány. Ale bylo by to za takovou pokutu, že je pro ně lepší to radši nějak dohrát

Reagovat
Kily

nedostatek peněz a z toho plynoucí odstoupení, případně několik kontumovaných zápasů

Reagovat
Cotton

Možná jo, ale asi by tím riskovali, že přijdou o licenci a nebudou moct hrát ani FNL. Lepší je normálně hrát a spadnout třeba s 5 body.

Reagovat
Greny

Jo to byl dobrej vymrd, byli kluby co před losováním čekali jakou budou hrát soutěž že dva týmy z krajů měli zájem o dodatečný postup, oni se rozhodli že hrát budou přihlásili to a pak to odhlásili až byli nalosovány soutěže a nešlo s tím nic už delat

Reagovat
Bakary3

My takhle mohli místo někoho postoupit, nakonec to tedy přihlásili a odhlásili asi 3 dny před prvním mistrakem, že nemají lidi

Reagovat
oli9

No vypadá to že i ve druhé lize by měl tenhle tým problém

Reagovat
smazaný uživatel

EMILIO!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Simas92

Sevcik dnes absolutni Traumtor proti Darmstadtu

Reagovat
ratusek

Jak je to s těma sestřihama? Díval jsem se na Baník a říkal jsem si, paráda konečně mají komentované sestřihy. Pak se dívám na Klokany a tam je živý komentář z přenosu. Sestřih Baníku není ani na youtube kanálu CHL, ale jen na kanále přímo Baníku. Tak nevím

Reagovat
andrew96

Jsou 2 druhy sestřihů: od Chance Ligy a od O2. Obojí je na jejich YT kanálech. Na ty od Chance Ligy jsem rezignoval, to se nedá. O2 je takový Dohráno styl: s průvodním komentářem, který tě vtáhne do zápasu, byť samotných záběrů z utkání bych si pořád představoval víc. Ale jsou tam i rozhovory s hráči a trenéry, což je fajn.

Reagovat
ratusek

Ty jo, díky. Ty sestřihy přímo na Chance jsou příšerné. Ty od O2TV jsou lepší. I ty vložené rozhovory jsou dobré, je to takové více moderní.

Akorát teda přímo u Baníku je to bez těch vložených rozhovorů a sestřih je trošičku kratší. Takže když to přeženu, tak z jednoho zápasu jsou 3 sestřihy

Reagovat
dantetomas

Mna prave tie vlozene rozhovory v zostrihoch O2 strasne irituju. A uz rozhodne mi nepridu moderne. Ale kazdy ma iny vkus, asi som fakt uz stary nevrly cap. Na druhej strane tie od Chance ligy su tiez mizerne, hlavne teda ten komentar, ktory je casto uplne mimo. Napriklad pri prvom gole Sparty proti Slovacku bol Heca na vylete v zemi nikoho, uplne minul center a komentator: "Heca zustal na care..." A podobnych hovadin som si uz vsimol niekolko

Reagovat
andrew96

Souhlasím, 70 procent toho, co hráči/trenéři řeknou, jsou otřepané fráze. Ale takový Straka řekne vždy něco zajímavého, zbytek se taky občas přidá. A zas tolik prostoru tam ty rozhovory nemají.

Reagovat
Coutinho10

ještě má i isport ma svém YT

Reagovat
naheCZ

Pokud jsem to dobře pochopil, tak podle těch nových práv si s tím může každý klub nakládat, jak uzná za vhodné.

Reagovat
Coutinho10

mám pocit, že i Slavia třeba dává highlight svého ligového zápasu na YT

Reagovat
naheCZ

Jo, tohle je jkedna z nejlepších věcí na těch nových právech, protože, že klub nemohl používat záběry z ligy bylo fakt ostudný Však jsme kvůli tomu museli stáhnout jeden díl totální sezóny ne?

Reagovat
Coutinho10

je to tak...naštěstí tedy už minulost

Reagovat
Cotton

Reagovat
delfin

Reagovat
Freedo

Reagovat
oli9

Až zeď jsem viděl ten souboj Zkatohlavek - Petrasek... Ty Cole ten Zkatohlavek je teda pěkný blbec.. Tohle se musí trestat dodatečně.. Klidně 10 zápasů

Reagovat
Profesor Ikebara

Petrášek dostal redku za šlapák na něj?

Reagovat
JackDaniels.

Ten Šulc je neskutočne gólový

Reagovat
Coutinho10

Takhle by to šlo

hodně nám pomohlo to odlożený víkendový kolo, kdy hráči po repre měli čas se dobře připravit.....představa, kdyby měli ještě před dnešním zápasem podstoupit ještě zápas na druhým konci republiky, tak by to nebylo to úplně ideální

Reagovat
Sigma Olomouc

FM je fakt superreálná hra . Koupil jsem do Sigmy Klimenta a za první sezónu 25 zápasů - 19+6

Reagovat
Coutinho10

Tak tohle kolo ve fantasy bude velký, už jsem všude 1. nebo 2. v miniligách

https://ibb.co/vH93Dnr

Reagovat
Freedo

U nás v minilize taky někdo dával tenhle bonus a má podobně jako ty. Já jsem to zvažoval, ale nevěřil jsem nám na čistý konto v dvojzápase Bolka venku a Plzeň doma. To se mi vymstilo.

Reagovat
Coutinho10

já dlouho přemejšlel, jaký chip, protože jeden to chtělo hrát, když máš 2 zápasy u víc týmů

lákalo mě i ti 2 kapitáni, ale to bych asi dal Šulcíkovi a Klimentovi, což Šulc dobrý, Kliment by musel napravit s Duklou, ale u Klimenta bylo riziko karet, aż dostane žlutou, tak má zápas trest, takže radši jsem dal ten beton a škoda teda, že Dweh neudržel to čistý konto, bodů mohlo bejt ještě víc

a jako pro nás to jsou defenzivně těžcí soupeři, ale u Malicka jsem na to koukal spíš z tý ofenzivní stránky, že tam těch centrů sype dost + je i v zakončení a případný čistý konto je další bonus, takže jsem to zkusil

štve ně jenom, že na druhé isport fantě jsem dal kapitána Klimenta, takže ten mi to musí vrátit o víkendu

Reagovat
naheCZ

Mě štve, že jsem (opět) zapomněl přenastavit kapitány a Šulce mám jen jako zástupce, takže mi po dalším kole skočí na půlku bodů, leda by nenastoupil Birmančevič Ale proti Budějkám by mohl taky nasázet dva kousky, i když bude hrát třeba jen 20 minut

Reagovat
Coutinho10

koukal jsem, aspoň mám pohodlnější náskok na čele před tebou

ikdyž jak píšeš, můžou to o víkendu protočit a třeba ho nebudou potřebovat ani na minutu, obzvlášť proti tragickým Budějkám a nebo ty 2 góly dá taky a budeš v pohodě

Reagovat
naheCZ

Beztak ho tam pošlou na 10 minut za stavu 4:0, takže neudělá už nic a přijdu o půlku bodů u Šulce. U něj teda doufám, že už v tom druhém zápase moc bodů nepřidá

Reagovat
Coutinho10

j asi nějaký minuty dostane no, uvidíme

j, taky doufám a spolíhám na to, ikdyž v Edenu se mu před pár dny dařilo

Reagovat
Mönchengladbach

Na slávistu slušný.

Reagovat
Coutinho10

nebylo to lehký rozhodnutí, samozřejmě trochu riskantní, Šulc asi byl jistější volba jako ofenzivní hráč, ale nedokázal bych z něho vytěžit tolik jako můžu u hráčů z obrany v tomto extra dvojitém kole

Reagovat
Della

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele