Chance liga - preview 10. kola: Bitva o šestku i záchranu

Včera, 09:04, aktualizováno dnes, 08:41
Previews
Oslavy hráčů Jablonce. (© FK Jablonec)

Velká trojka sice v sobotu ke svým zápasům nenastoupí, přesto v Chance lize čeká na fanoušky řada zajímavých zápasů. Jablonec a Hradec Králové si zahrají v přímém souboji o nejlepší šestku, dva vzájemné střety se konají i v rámci spodních pozic, kde Pardubice hostí Teplice a Slovan míří na Julisku. Vedle toho se ještě představí Karviná na Slovácku.

Dukla Praha - Slovan Liberec

sobota 13:30

Vstup Liberce do sezony určitě nekoresponduje s jeho ambicemi. Vždyť po osmi kolech patří Slovanu až jedenácté místo s pouze dvoubodovým náskokem na barážové pozice. Dukla naopak může svůj návrat do nejvyšší soutěže považovat za solidní.

Muži z Julisky dosud vybojovali sedm bodů, zadařilo se jim naplno i v posledním domácím utkání proti Českým Budějovicím. Následně třikrát zamířili na hřiště soupeře - z Karviné si odvezli remízu, z Olomouce porážku a ve čtvrtek v rámci pohárového utkání uspěli v Ústí nad Orlicí.

Petra Radu stále hledá elitního střelce, o šest vstřelených ligových branek se totiž postaralo šest různých hráčů. Zkušený kouč tím pádem žehrá na kvalitu zakončení. "Potřebujeme proměňovat šance, což je zatím asi náš největší problém. Snad se to otočí. V týdnu jsme v poháru mužstvo trochu prostřídali. Řezníčkovi chybí jediný gól ke vstupu do Klubu ligových kanonýrů, snad ho dá co nejdříve. Je však dostatečně zkušený, nebude se trápit, pokud na něj bude čekat. Do Dukly přišel hlavně kvůli tomu, aby nám pomohl," spoléhá Rada na ostříleného borce.

Slovan si určitě brousil zuby na boj o poháry, aby se tak stalo, musí ovšem pořádně zabrat. Aktuálně v nejvyšší soutěži třikrát v řadě nedokázal zvítězit, ze dvou domácích duelů proti Plzni a Bohemians vytěžil jen dvě remízy. Proti Klokanům přitom díky Tuptovi s Ichou dlouho vedli, ve druhé půli ovšem o náskok přišli.

Domácí se musí obejít bez vykartovaného Lichého a zraněných Hory s Pechem, hostům ze zdravotních důvodů nepomohou Koželuh, Plechatý, Rabušic a Ševínský.

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Ludvíček - Šebrle, Kozma, Ullman, Ambler - Matějka - Řezníček

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Halinský, Mikula, Purzitidis - Ghali, Icha, Hlavatý, Kayondo - Višinský, Tupta - Nyarko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.18 - 3.89 - 1.83

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná

sobota 16:00

Před týdnem Karviná po dlouhé době porazila Jablonec, nyní chce ukončit sérii špatných výsledků i proti Slovácku. Obzvlášť po nečekaném vypadnutí z národního poháru. Ovšem i Moravané mají co napravovat.

Body si z Uherského Hradiště odvezli Karvinští naposledy před sedmi lety. To však neznamená, že by se před výletem na hřiště Slovácka předem vzdávali. "S Jabloncem jsme až do minulého týdne také šest let nevyhráli a podařilo se to zlomit," upozornil asistent hlavního trenéra MFK Marek Bielan.

Na úspěch proti Jablonci ale Slezané nenavázali ve středu v MOL Cupu, v jehož druhém kole překvapivě nestačili na třetiligovou Kroměříž. "Musíme jít dál, naše veškeré myšlenky už jsou pouze u Chance Ligy. Je ale pravdou, že jsme si ještě ve čtvrtek tu blamáž z naší strany rozebrali. Věřím, že na Slovácku nastoupíme v úplně jiném, lepším rozpoložení," dodal Bielan.

Slovácko své pohárové utkání zvládlo, zvítězilo totiž na půdě Kuřimi ze čtvrté ligy. Na rozdíl od Karviné se mu však nedařilo před týdnem v lize, kdy jasně nestačilo na Hradec Králové. "V domácím prostředí máme de facto jednu výhru a tři remízy, takže určitě chceme utkání zvládnout vítězně, potěšit naše fanoušky a odčinit prohru v Hradci Králové, kam za námi přijelo spoustu fanoušků a skvěle fandili celý zápas. Tam jsme je zklamali výkonem a zejména výsledkem, takže je doma chceme potěšit," uvedl kouč Moravanů Roman West.

Souboj týmů ze středu tabulky vynechá na straně domácích zraněný defenzivní univerzál Vlastimil Daníček. Karviná postrádá dva zdravotně indisponované hráče - obránce Lukáše Endla a záložníka Luckyho Ezeha. Hrát nebude ani středopolař David Moses, jenž si musí odpykat disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v průběhu ročníku. K tomu je nejistý start stopera Douglase Bergqvista. Kádr MFK v průběhu týdne opustil brankář Jiří Ciupa, který se domluvil na exotickém angažmá v Jihoafrické republice.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Ndefe, Vaško, Hofmann, Doski - Trávník - Blahút, Havlík, Kohút, Sinjavskij - Krmenčík

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Raspopović, Krčík, Svozil, Fleišman - Čavoš, Planka - Memić, Botos, Samko - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.65 - 5.23

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Teplice

sobota 16:00

Po dlouhé pauze absolvují mužstva z tuzemské nejvyšší soutěže pro změnu náročný program. I Pardubice a Teplice proložily pravidelnou ligovou nálož střetnutím ve 2. kole MOL Cupu. To oba týmy zvládly a nyní je čeká vzájemný střet. Dost možná velmi důležitý, neboť jak Východočeši, tak i severočeští "Skláři" se pohybují v dolní polovině tabulky.

Pardubice se do zápřahu znovu dostaly minulou neděli v Mladé Boleslavi. Po remíze v automobilovém městě cestovaly do Prahy, kde v národním poháru přemohli tamní Aritmu. V sobotu se po více než měsíci ukáží i ve svém útočišti. "My jsme rádi, že konečně hrajeme doma. Ale spíš jde o to, že před minulým zápasem v Mladé Boleslavi se nehrálo 21 dní. Takže to člověk vnímá, protože jsme svým způsobem blázni závislí na adrenalinu," vysvětlil trenér Východočechů Jiří Saňák.

Teplice si v MOL Cupu poradily s Milínem, předtím ovšem v lize podlehly ostravskému Baníku. V tabulce nejvyšší soutěže tak zůstávají na nelichotivé předposlední příčce - čtyři body za Pardubicemi. "Teď potřebujeme hlavně zregenerovat a víme, že nás nečeká nic jednoduchého, ale budeme se tam snažit uspět," uvedl po pohárovém úspěchu směrem ke střetnutí na východě Čech asistent hlavního kouče Sklářů Ondřej Prášil.

Severočechy dál limituje rozsáhlá marodka, na níž momentálně sídlí obránci Jan Knapík s Albertem Labíkem, Josefem Švandou a Danielem Danihelem, defenzivní univerzál Ladislav Takács i útočník Pavel Svatek. K tomu jsou nejisté starty zadáků Lukáše Havla s Nemanjou Mičevićem. Pardubicím schází pouze levý bek Jan Kalabiška, který rehabilituje po zlomenině lýtkové kosti.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Surzyn, Noslin, Lurvink, Šehić - Vacek, Simon - Míšek, Solil, Patrák - Zlatohlávek

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Mareček, Kričfaluši, Cykalo - Bílek, Jukl, Trubač, Harušťák - Emmer - Gning, Jásir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.37 - 2.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Hradec Králové

sobota 19:00

Dva celky se solidním vstupem do sezony se střetnou v sobotu v Jablonci. Domácí se v případě vítězství posunou do elitní šestky, odkud by vyšoupli svého soupeře z Hradce Králové. Remíza by dala šanci na tyto pozice i dalším celkům.

Severočeši se takto vysoko drží i přesto, že doma odehráli pouhé tři zápasy. Naposledy se svým fanouškům představili v polovině srpna, od té doby sehráli trojici venkovních zápasů, ve kterých poznali všechny možné výsledky utkání. Vítězství na Bohemce i remízu na Slovácku určitě berou všema deseti, porážka v Karviné je ovšem pro Luboše Kozla a jeho svěřence zklamáním.

"Víme, že zápas v Karviné se nám nepovedl herně ani výsledkově. Takže do utkání jdeme s tím to napravit. Musíme se poučit z úvodu zápasu, nevstoupili jsme do toho dobře. Dva zápasy po sobě jsme nedali gól, takže to je teď malinko Achillova pata. Po delší době hrajeme doma, věřím, že půjdeme do zápasu dobře naladěni," nabádá Kozlův asistent Josef Petřík.

Votroci jsou jedním ze dvou týmů, které zatím ani jeden zápas nezremizovali. Zatímco doma uspěli ve čtyřech z pěti utkání, venku ve třech případech ani jednou nebodovali. Jdou ale do zápasu posilněni působivým výsledkem z minulého víkendu, kdy smázli Slovácko poměrem 3:0.

V minulé sezoně vyšly vzájemné střety lépe Královehradeckým, kteří z nich vytěžili čtyři body. Doma jim je jedinou trefou zajistil Horák, venku došlo k remíze 1:1.

Jablonečtí se v nadcházejícím zápase musí obejít bez zdravotně indisponovaných Černáka s Fortelným, na straně hostí nepustí zranění do hry Heidenreicha, Kučeru, Mihálika a Náprstka.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Kanakimana, Hollý - Puškáč

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čihák, Petrášek, Spáčil - Klíma, Kodeš, Samek, Horák - Pilař, Vlkanova - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.32 - 3.43

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc

pátek 19:30

Po více než měsíci se sparťané dočkají ligového střetnutí na domácím hřišti. Na Letné budou mít proti Olomouci především dva úkoly - udržet první místo v tabulce a dobře se naladit na těžké utkání v Lize mistrů.

Splnění vytyčených úkolů by při pohledu na ligové pořadí nemuselo být tak snadné. Pokud by obhájce mistrovského titulu měl někdo potrápit, pak zřejmě pátá Olomouc. Jenže takový předpoklad, k němuž by se jistě rádi upnuli příznivci Slavie, naráží na problémy.

Jednak Sigma již v sezoně absolvovala dvě utkání na hřištích pomyslné tuzemské top trojky. A jak na Slavii, tak i v Plzni padla, přičemž ani na jednom stadionu nekladla větší odpor. Což jen potvrzuje doširoka rozevřené nůžky mezi třemi nejlepšími týmy soutěže a zbytkem ligového pelotonu. Na Spartě se navíc Hanáci budou muset obejít bez nejlepšího střelce mužstva i celé ligy Jana Klimenta, jenž si musí odpykat jednozápasový disciplinární trest kvůli čtyřem nastřádaným žlutým kartám.

Olomouc tak bude zřejmě jen horko těžko navazovat na Slovácko, které v průběhu ročníku jako jediné ukořistilo na Letné alespoň bod za remízu. "Dívali jsme se na hodně zápasů. Rozebrali jsme si způsob hry a rozestavení. Sparta má jasné součinnosti a schémata. Slovácko uspělo, protože dokázalo velice dobře bránit. Sparta si ale dokázala vynutit velký tlak. Je jasné, že když si odvezete bod z Letné, která bude vyprodaná, tak to se vždycky cení," uvedl trenér Sigmy Tomáš Janotka.

Duel Pražanů s Hanáky se hraje již v pátek kvůli tomu, že Sparta následně v úterý odehraje náročný zápas Ligy mistrů ve Stuttgartu. Předtím si ovšem hodlá splnit domácí povinnosti. "Zaměřuju se především na nás, ne na tabulku, nic jiného mi do hlavy neskáče. Po každém zápase se soustředíme na ten další, teď máme Olomouc. Jak ukazují výsledky, tak se nám to zatím celkem dařilo. Třeba před dvěma lety byla pasáž, kdy Sparta zaostávala o sedm bodů. Teď je to jinak, držíme se v čele tabulky, otočilo se to," řekl trenér Letenských Lars Friis.

Letenští nadále postrádají dlouhodobě indisponovaného beka Imanola Garcíu, k tomu jsou nejisté starty hned tří dalších obránců - Asgera Sørensena, Mathiase Rosse a nedávné posily Eliase Cobbauta. Na straně Sigmy se vedle Klimenta nepředstaví ani zadák Adam Dohnálek, jenž před týdnem během klání proti pražské Dukle obdržel červenou kartu a rovněž si kvůli trestu od disciplinární komise nezahraje. Na marodce Hanáků setrvávají záložník Jan Navrátil s útočníky Lukášem Julišem a Antonínem Růskem, o startu obránce Michala Leibla se teprve rozhodne.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Zelený - Preciado, Kairinen, Laci, Ryneš - Birmančević, Haraslín - Olatunji

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Chvátal, Král, Pokorný, Sláma - Breite, Langer - Hadaš, Zorvan, Fiala - Vodháněl

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.41 - 14.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
8
7
1
0
16 : 1
22
2
Sparta Praha
8
7
1
0
18 : 6
22
3
Viktoria Plzeň
8
5
2
1
15 : 6
17
4
Baník Ostrava
8
4
2
2
10 : 7
14
5
Sigma Olomouc
8
4
2
2
13 : 11
14
6
FC Hradec Králové
8
4
0
4
8 : 7
12
7
FK Jablonec
8
3
2
3
7 : 5
11
8
MFK Karviná
8
3
2
3
7 : 11
11
9
FK Mladá Boleslav
8
3
1
4
14 : 12
10
10
1. FC Slovácko
8
2
4
2
4 : 8
10
11
Slovan Liberec
8
2
3
3
11 : 10
9
12
Bohemians Praha 1905
8
2
3
3
8 : 9
9
13
Dukla Praha
8
2
1
5
6 : 10
7
14
FK Pardubice
8
2
1
5
8 : 13
7
15
FK Teplice
8
1
0
7
9 : 18
3
16
Dynamo České Budějovice
8
0
1
7
1 : 21
1

Zbývající zápasy

29.09. 13:00
Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice
29.09. 15:30
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav
29.09. 18:30
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (241)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Mimořádně trapné.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Prostě fotbalisti. Není třeba víc dodávat.

Reagovat
kilobyte

Tohle je moc i na fotbalisty.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

A to jsem jim chtěl přispět. Seru na ně.

Reagovat
Dufan

Reagovat
frankiefcb

to jsou volové

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Salfovic

Horší už byla jen Sparta v dresu HZDS.

Reagovat
Nuno čomes

To je síla sama o sobě. Ta prezentace raději bez komentáře.

Reagovat
Uwe háže buly

Žiju na Žižtově deset let, furt to smrdí.

Reagovat
Sigma Olomouc

Stejně ho většina týmu volit nebude

Reagovat
Mass

Hlavně ti Afričani.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Vinci

Bezmozci fakt

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Pokud to je ze soukromých peněz, tak proč ne? Je mi ale naprosto jasné, že Dědek bude chodit za městem, ať mu přispívá na provoz a co bude se stávající halou, to se nikde nepíše

Reagovat
Kily

hotel, parkoviště nebo vietnamská tržnice

Reagovat
Vinci

Jako myslíš ze má dědek 10 miliard?

Reagovat
Losinho

Tak čistě ze soukromých peněz to určitě nebude. A o tom, jak tam budou vypadat výběrová řízení, bude lepší nevědět tam se utopí peněz hodně

Reagovat
ratusek

Tak nebude to muset jít přes super veřejné výběrové řízení, takže boční platby nehrozí ne?

Předpokládám, že to bude Dědek+banka+část město, a město z toho nějak bude profitovat. Nevím teda jak a jak tam chce Dědek dostat 100 akcí nebo kolik ročně, ale od toho ti lidi mají školy, já mám hovno

Reagovat
Roberto Baggio

Tak se hra fotbal a to ho hrajeme..... Sigma!!! Sigma!!! Sigma!!! Dneska vehrame

Reagovat
GreatWhite

*a tak ho hráme me...

Reagovat
ratusek

Chceme páteční předehrávky zpět

Reagovat
GreatWhite

Dnes bez útočníka, to jsem hodně zvědavý. Myslím, že to, jak se Kliment schválně vykartoval, mluví za vše o našich ambicích v tomto zápase. Hlavně aby se dnes nikdo nezranil a nebyla úplná ostuda. 3:0 by bylo asi v pohodě.

Reagovat
7kaka7

To bylo schválně? Tak to je vůl, dát gól Spartě, tak má smlouvu ve Slavii jistou

Reagovat
GreatWhite

Vypadalo to tak. Potřebujeme ho na důležitější zapasy.

Reagovat
ACSeRw!n

s 3:0 by byli spokojeni asi vsichni

Reagovat
John Obi Mikel

Bude Juliš?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo je stále zraněnej?

Reagovat
andrew96

Preview.

Reagovat
John Obi Mikel

pff, články

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GreatWhite

Útočníka nemáme teď žádného. Buď tam bude nějaká směšná figurka jako Muritala, nebo někdo ze zálohy. Ono je to asi jedno, hlavně ať se nikdo nezraní.

Reagovat
Sigma Olomouc

Nevíš, kdy bude/jestli bude Růsek?

Reagovat
GreatWhite

Poslední dobou je kolem toho dost ticho po pěšině. Už je to tak hrozně dlouho, že jsem přestal doufat, že se někdy vrátí.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Sigma Olomouc

Taky myslím, že už se nevrátí.

Reagovat
Sigma Olomouc

Muritalaaaaaaaaaa

Reagovat
wyqinac

to vykartovani bylo 1000 IQ move

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak ten Kliment je pro ně velká ztráta, ještě jak se takhle vykartoval zrovna na tenhle zápas ...tip 2:0

Reagovat
Reggie

OT: Kluci, mám dotaz. Chceme jít v Neapoli na fotbal (Napoli - Como), tam asi nebude problém koupit lupen před zápasem přímo na stadionu nebo to funguje jinak? Díky moc!

Reagovat
ACSeRw!n

ja koupil v baraku pred stadionem, ale uz to je nakej patek

Reagovat
Kily

už jsem ti chtěl dát za komentář "já koupil barák před stadionem", to by bylo vůbec originální řešení

Reagovat
Reggie

Reagovat
Chittak_LFC

A co teprve" ja koupil barak se stadionem"

Reagovat
Kily

to už by byla univerzita fanatismu

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cotton

V Boleslavi dokonce stačí byt

Reagovat
Reggie

jasný, díky

Reagovat
Uwe háže buly

Lístek nebo něco jinýho

Reagovat
pobody's nerfect

Jmenovalo se to u Diega, tak si můžeš hodit korunou.

Reagovat
$dolar$

Bylo by fajn, kdyby se navazalo na vcerejsek a Sigma vyhrala.

Reagovat
John Obi Mikel

Výhra Sigmy by byla hodně fajn, ale nějak tam nevidim návaznost na včerejšek.

Reagovat
$dolar$

Vcera jsem mel velkou radost a dneska bych ji mel opet.

Reagovat
Grupma

Reagovat
andrew96

Pes se konečně vysral venku a ne doma?

Reagovat
$dolar$

Jo, po 8 letech se to konecne naucil.

Hrn sem dalsi fory, evidentne mas formu.

Reagovat
andrew96

Bohužel, formu jakoby vzala velká voda. Ale to tě nemusí trápit.

Reagovat
$dolar$

Uplne Andy Kaufman.

Reagovat
Losinho

Pes ne, dolar jo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Menší klub překvapil

Reagovat
$dolar$

Taky

Reagovat
$dolar$

Jo, je to fajn.

Reagovat
Moshe Dajan

Sigma dnes bude bodovat.

Reagovat
Ross Geller

Vindahl - Vitík, Panák (c), Zelený - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Birmančevič, Olatunji, Haraslín

Reagovat
Ross Geller

Může mi někdo vysvětlit, proč v úterý dávají zápas Stuttgart - Sparta na Nova Sport 6? Já si platím Skylink, kde je Nova Sport 1 až 5, ale prostě ta 6 tam není. A ta pitomá Nova to furt bude cpát na tu 6. Proč to dělají?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aby sis to zacvakal.

Reagovat
Ross Geller

Jak to mám zacvakat, když to Skylink nenabízí? A k operátorovi nejdu, tam je složitější tu smlouvu pak zrušit. Mně u Skylinku vyhovuje, že si to prostě na měsíc zaplatím, pak zruším, pak to můžu zase lehce jedním klikem obnovit. Mám to jen kvůli Spartě. No asi přejdu zase na zahraniční streamy, tak jako jsem do dělal dříve.

Reagovat
Profesor Ikebara

Když si zaplatíš O2, máš tam téměř vše. A Skylink máš akorát na Sport1 a 2.

Reagovat
Salfovic

Klasické škubání.

Jestli chce český fotbalový fanoušek sledovat naší ligu, top5 lig, LM a EL, tak si musí platit tak tři služby, ne? A pak stejně nastane situace, že práva na pohárový zápas našeho týmu koupí slovenská TV a má stejně smůlu

Zajímalo by mě, jestli i v jiných zemích je to stejné.

Reagovat
Ross Geller

To máš pravdu, je to smutné.

Reagovat
ACSeRw!n

blbej provider no

Reagovat
Profesor Ikebara

Chceš se dívat plať, nechceš platit, nebudeš koukat. Je to jednoduché. Zase tolik peněz to není, aby si to člověk, který to chce sledovat , nemohl zaplatit.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

...sparta on fire....

Reagovat
Losinho

Reagovat
srandamač

Friis to moc netočí, na to jaký Spartu čeká los v říjnu:

Stuttgart, Slavia, Liberec, City, Plzeň a na začátku listopadu Ostrava. Mezitím ještě repre pauza, kde se mu to rozuteče po světě.

Reagovat
ACSeRw!n

jede podle dat = hraci jsou v klidu a spis potrebuji hrat

Reagovat
$dolar$

To si kurva delaji prdel s tim branenim.

Reagovat
$dolar$

Kral fakt uzasnej obrance.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Bomba, co? To byla akcička, kterou nevidíme ani ve slavné Premier League.

Reagovat
Profesor Ikebara

Moc pěkná.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
Sigma Olomouc

Krásná akce

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
Sigma Olomouc

Ty vole gól takhle brzo . No nic.

Reagovat
Mass

Komentátoři O2 neví, že se Panák vzdal repre?

Reagovat
Grupma

Tak on ho tam kvůli skvělé formě cpe kde kdo. Možná v naději, že Panák změní názor.

Reagovat
Mass

Jestli to nejsou ti stejní, co hajpovali Hranáče.

Reagovat
Grupma

Před Eurem jsem Hranáče hajpoval taky.

Reagovat
wyqinac

měl skvělou formu na jaře, kam se pak poděla netuším

Reagovat
$dolar$

Muritala

Reagovat
Moshe Dajan

Muritala de salutant!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Reagovat
xjert02

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Vitík asistence

Reagovat
Moshe Dajan

další

Reagovat
Moshe Dajan

KRÁL MURITALA

Reagovat
wyqinac

Sigma jede i bez Klimenta

Reagovat
pingla

Vitík

Fijalo octup!!!

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Grupma

Nebyl před chvílí kurz na vítězství Sigmy asi 50?

Sparta mě tím machrováním štvala už v Budějovicích. Dneska má soupeře, který ty šance proměnil.

Reagovat
$dolar$

Vsak hraje Sparta celej zapas hovno. Dala gol po chybe Krale a pekny akci, ale jinak nemela nic. Snad to Sigma udrzi.

Reagovat
Mass

60 sem tam viděl

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne Sparta vede 1:0 v 60. mminute a kurz na ni je 1.04.. zebraci ze sazkovek

Reagovat
$dolar$

Ten Kral je fakt katastrofalni.

Reagovat
ratusek

Sparta dvě ztráty a obě doma

Reagovat
Ross Geller

Fakt pitomci, doma prohrát s Olomoucí.

Reagovat
$dolar$

Prosim, nezakrikni to.

Reagovat
Manik...

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Moshe Dajan

zelený

Reagovat
Profesor Ikebara

Ty pičo. No pěkný.

Reagovat
$dolar$

Konecne!

Reagovat
Mass

Jj sparťanská obrana do repre.

Reagovat
$dolar$

Hrajou dneska hovno jako ve vetsine zapasu v lize, ale dneska se z nich konecne nikdo nezesral.

Reagovat
pingla

asi tak, konečně je někdo trošku rozběhal a jak byli v hajzlu

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Moshe Dajan

Šíp zamířil přímo do terče

Reagovat
jenage

To je pravnuk Karla?

Reagovat
Ross Geller

Zbytečná ztráta 3 body na Slavii.... Utkání bylo pod kontrolou a pak to vypustili a hrubkami jim darovali 3 góly. Ted budeme muset vyhrat derby.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Firkraag

Šíp si ho vychutnal, kreténa

Reagovat
Mass

Právě že moc ne, kdyby věděl, že dostane červenou, tak mu mohl dát aspoň pořádnej loket.

Reagovat
wyqinac

7??

Reagovat
Zephyr

Závěr bude jízda. Čekám, že brzo přijde nějaké Haraslínovo filmování pro penaltu

Reagovat
Sigma Olomouc

Samozřejmě, že přišlo.

Reagovat
Profesor Ikebara

Berka zkušeně

Reagovat
Firkraag

Ty krávo, jak tohle můžeš jako nevidět ?

Reagovat
Profesor Ikebara

Co?

Reagovat
Firkraag

Jako tu teč, vždyť to změní směr, stojí blízko.

Reagovat
Profesor Ikebara

Však proto píšu, že Berka zkušeně.

Reagovat
Firkraag

Aha, já napsal můžeš místo může.

Reagovat
$dolar$

To se hraje, dokud Sparta nesrovna?

Reagovat
Kepy_FCB

neotočí

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

furt se Olomouci to zdrzovani vyplatilo, spravne by mel nastavit jeste vic

Reagovat
wyqinac

Pico 20 minut nastav mrdko

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Freedo

Rozhodčí se snažil. 2:35 navíc, ale bohužel

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Dontlookatme

To jsem jeste nevidel skoro 3 minuty pres pridat, ten mel ukol jssnej

Reagovat
$dolar$

Ted prijde prohra se Stutgartem, nasledne se Slavii a budou nerviky.

Reagovat
lampas

Jestli tohle Trpišovsky prosere, nechci ho ani k reprezentaci.

Reagovat
Firkraag

S náma těžko.

Reagovat
Profesor Ikebara

On myslí spíše celkově.

Reagovat
wyqinac

my ztratime uz v dolicku

Reagovat
Freedo

Taky mě to hned napadlo, ale ani to sem nepiš

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Nemáte šanci.

(ztratit)

Reagovat
andrew96

Stačí jen vyhrát nějakých 24 zápasů, hodně easy.

Reagovat
Mass

Hezky Olmík

Reagovat
HonzaKoller

Nádhera. Olomouc

Reagovat
Kepy_FCB

No úplně radost nemám, aby nám Olomouc nakonec nevyfoukla 4,flek...

Reagovat
Sigma Olomouc

Neboj, my stejně prohrajeme s Budějkama a se Zlínem a budeme rádi, že hrajeme prostřední skupinu. Ale věřím, že pod Janotkou to bude fungovat

Reagovat
Univerzál

Jestli letos dokážete v lize prohrát se Zlínem, pak si nezasloužíte ani tu prostřední skupinu

Reagovat
srandamač

Všichni píšete jak Sparta hrála hovno ale Janotka je pan trenér

Reagovat
Sigma Olomouc

Z Hněvotína do Sigmy a vyhrát na Spartě

Reagovat
Mass

Určitě přispěl, ale dneska Vitík dvě hrubky, Zelený jedna, a byly z toho tři góly.

Reagovat
HonzaKoller

Fyzicky byli na to připravený dobře.

Reagovat
$dolar$

Kral chyba, pak strasny braneni ve vapne a dva goly Sparty. Jinak nemela prakticky nic.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Tohle je právě ten faktor x, který nemá každý trenér. Faktor x, čili štěstí nebo náhoda. I tohle dělá trenéra.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Sigma Olomouc

Je to tam!!!!! WOW! Nemám slov, skvělý. Janotka to skvěle zvládnul takticky. Muritala hrál dost dobře, Fiala se vykoupil z minulého zápasu Spartu porazíme i s béčkem tvl . Byly to neskutečný nervy, ale je to tam!

Chtěl jsem si na Letnou udělat výlet, ale nakonec mi to nevyšlo, nevadí .

Reagovat
Sigma Olomouc

Samozřejmě nám k výhře dopomohli chyby Sparty, ale na to se historie neptá. Příště nás zase porazí 3-0

Reagovat
Sigma Olomouc

*Dopomohly

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
Coutinho10

gratulace, super výkon, počkali jste si na správný momenty a využili je

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

skoda, ze nehral Kliment

Reagovat
Cotton

To by to bylo 2:5

Reagovat
oli9

Dnes musí Slovácko 3 body. Jinak už to bude průser bod bude málo

Reagovat
John Obi Mikel

Tomáš Necid kanonýr

Reagovat
monty25

Reagovat
kasparko

Nedivil bych se kdyby mel stejny pribeh jako Reznicek, v zime po nem nekdo ze spodku prvni ligy sahne pokud takhle vydrzi.

Reagovat
dinss

Dejte jim normální stadion. Hrát někde, kde metr vedle hřiště je vchod do bytovky je pro klub strašná potupa. Vymrdávají tam s nima stejně jako vláda se sportem. Bohužel jakákoliv…

Reagovat
Uwe háže buly

Na Žižkově už se žádný jiný stadion nikdy nepostaví, i když místa je dost. Bohužel je z ty krásný čtvrti čtvrt pro buzeranty a přistěhovalce všeho druhu, s nájmy a cenama za byty úplně mimo realitu.

Reagovat
monty25

Hned by to vypadalo líp, kdyby se aspoň zprovoznila celá ta jižní tribuna...

Reagovat
Zephyr

No nevím, jestli je fakt "místa dost"... Na stávajícím místě to je bez šance, nákladové nádraží už je taky passé, a u Vítkova jsem vždycky četl, že překážkou jsou ty tunely pod ním. Leda by se zvládl ukrojit kus třeba kolem Parukářky, kde jsou teď tenisové kurty, ale ne všechny pozemky tam vlastní město... O krajních částech typu Pražačka/Krejcárek nevím skoro nic

Reagovat
Uwe háže buly

NNŽ už je celé rozebrané? Přestal jsem to sledovat, když jsem se odstěhoval. Vždy se mluvilo hlavně o Vítkově, vlastně i za NNŽ je pozemků dost, klidně se dá pozemek pod stadionem prodat a jiný koupit, kdyby vyloženě někdo chtel.

Reagovat
Zephyr

Možná už rok nebo dva zpátky se město dohodlo s developery a všechny ty prázdné plochy kolem NNŽ se od té doby zastavují do podobé úplně nové městské čtvrtě. Neprocházel jsem přímo univtř areálem, ale zdálky to působilo, že třeba už letos nebo zkraje 2025 budou některé baráky už normálně obydlené. Samotná budova nádraží se prý zachová, a transformuje na nějaké kulturní centrum a veřejné služby (ale pokud vím, tak na té hlavní budově se ještě nemaká). A jestli i po tomhle všem zbyly v areálu nějaké volné parcely, tak velikostí leda na dětské fotbalové hřiště

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Nemělo by zapadnout, že dva góly Sigmy jdou na vrub Vitíkovi.

To až zas bude někdo kydat na Hranáče v repre s argumentací, že Viťas nechybuje... chybuje každej.

Reagovat
Moshe Dajan

Zeronik

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Zapneš ligový fotbal a vidíš atletický prázdný stadion Dukly. Nádhera. Tohle je fakt ostuda. K čemu tohle je? Diváci to mají skrz dráhu daleko, hráči se zase nevyhecují, protože tam není atmosféra. Tohle je fakt tak na druhou ligu maximálně. O ničem.

Reagovat
Moshe Dajan

Lepší než Kovács by byl i Weber.

Reagovat
2+2=4

Nevíte někdo o nějakém streamu, kde by se daly sledovat european toury, playerska a podobně (šipky).

Reagovat
$dolar$

Tipac.

Reagovat
ACSeRw!n

twitch.tv, kick.com

Reagovat
srandamač

Tipsport a chance to má i s českým komentářem.

Reagovat
$dolar$

Prosím, ať to Dukla udrží, chtěl bych vidět pak Vacina v zajíci, kdyby jeho miláčka porazil Rada.

Reagovat
JackDaniels.

Zaujímalo by ma ako zatiaľ vyzera Letenay? Čo naňho hovorite v Liberci?

Reagovat
Moshe Dajan

dnes jsme zjistili, že existuje

Reagovat
Kily

za chvíli díky fotce u souhrnu dokonce zjistíte, jak vypadá

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
lampas

Poslední dva zápasy z dálky začíná připomínat fotbalistu. Už občas zklepne/zpracuje míč, dneska dva góly, tudíž i nějaká schopnost v zakončení se začíná projevovat. Aby byl na ligu aspoň průměr, tak ho čeká hodně práce, ale jde nahoru.

Reagovat
JackDaniels.

Dik

Reagovat
vestinustarychdubu

Zatím vůbec nic. Přechod z druhý slovenský ligy pro něj není úplně lehkej, navíc se po příchodu hned zranil a dost dlouho nehrál, takže o to těžší se aklimatizovat.

Působí teda trochu jako polínko a jako druhý Hamulak, co taky přišel jako kanonýr druhý slovenský a ve Slovanu obrovská bída. Na druhou stranu, v součtu s dneškem už má 3 góly, takže se do toho třeba pomalu dostane a pořád je to mladej kluk relativně.

Reagovat
JackDaniels.

Dik

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Ta Karviná hraje pohledně. Rychle nahoru, žádné čekání.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

A teď jsem zvědavý, co s tím Karviná udělá. Slovácko hraje beton v 11, ne tak v 10. Tak schválně nech se ukážou. A i Hyský jako taktik.

Reagovat
monty25

Dominik Simon měl radši zůstat u hokeje...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Cerny neprekvapil, zase chce bejt videt

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Je to druhý Oliver.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Tvl, nechci vidět, co je v Pardubicích, ale na Slovácku opět žumpa. Jasná redka a od té doby to ten kkt v žlutém kompenzuje jak blázen. Dvě žluté pro Karvinou za nic. Tohle je mor naší ligy. Žádná osobnost u sudích. Dají zaslouzenou redku, pak na ně začne řvát celý stadion, leknou se a už jedou kompenzace. Jsem si na tuty jistý, že kdyby teď nějak Krmencik spadl ve vápně, penalta bez diskuzí.

Reagovat
monty25

Pardubice celou 2. půli o devíti. Jestli tohle Teplice nevyhrajou, tak už nevím...

Reagovat
Zephyr

Chtěl jsem teď ze srandy hodit stovku na remízu, ale je to jenom 4.4 na Chcance

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Nechápu, absolutně nechápu, proč v dnešním fotbale je pro tým, který hraje proti 10 lidem neuvěřitelně těžké, skoro až nereálné si vytvořit tlak, nw tak dát gól. Kde to jsme? Ti hráči vůbec trénují někdy hru proti soupeři, který hraje o hráče méně? Mně přijde, že vůbec. Tým dostane redku a stačí mu jen běhat a posouvat blok. Tohle normální fanoušek nepochopí. Na to je asi nutné udělat profi licenci a narvat si do hlavy kódy, co tam trenéry učí.

Karviná neschopná. Absolutně neschopná. Nedokážou ani podržet balón, ne si tak něco vytvořit.

Reagovat
KingMaster13

Protože ty týmy jsou zvyklé hrát pouze na protiútoky a vůbec neumí diktovat hru. Pro tyhle týmy se paradoxně hraje lépe proti favoritům než proti slabším, či stejně rovným, kde musí rvát body. Takže Slovácko nechalo Karviné hru a ti jsou úplně v lese, to samé Teplice. Ty taky jsou zvyklé jen bořit a hrát na brejky a najednou neví.

Reagovat
ratusek

No jestli Teplice nevyhrají proti 9, tak v lize fakt nemají co dělat

Reagovat
KingMaster13

Vyhrají, to už urvou, Pardubice to fyzicky nevydrží ale upřímně? Kdyby se jim to nepovedlo tak nebudu vůbec překvapený

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Asi jsi na to kápl. A opět jsme mimochodem u toho, že to je destruktivní liga, kde je absolutní minimum hráčů, kteří jsou schopni něco vymyslet kreativního.

Reagovat
KingMaster13

Tak se stačí podívat jaký je v lize třeba kvalitní podhrot v týmech od 5. místa níže Nenašel bys, možná Hlavatý.

Reagovat
kasparko

V Liberci Hlavaty s Frydkem, v Jablonci mozna pokud se rozehraje Suchan, v Bolce presluhujici Matejovsky, ve Slovacku by to mel byt Havlik, ale ten je od zivotni sezony chciply a jeste mozna v Sigme Zorvan?

Reagovat
BLS

to je dobrá taškařice, na začátku problém s dresy, teď se teatrálně vyfauluje Svozil... Ještě by to chtělo nějakou střelnici o poločase Otřesný fotbal od Slovácka, nicméně pomě cena/výkon od Westa top

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Tohle jsou fakt neskutečné fotbaly. Tady nejde čekat nic normálního

Reagovat
Kily

heh, to jsme se zrovna dneska bavili o tom, kdy naposledy jsme dostali červenou a zjistili, že naposledy v polovině března

Reagovat
doocetung

tvl ten Brecka ze Slovacka je takovy traged ? vzdyt dva roky zpet nebo jak je to dlouho hral zaklad v turecke lize a ted je ve Slovacku stoper c.4 ? radsi nez ho, tam dal posledne i beka Reinberka ne ? ten dopadl..

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Svozil neskutečně. U pokutového území zatáhne Trávníka v situaci, kdy má žlutou. Aneb jak prohrávat, pak soupeř daruje redku, máš celý zápas na to tlačit a otočit, a on se ti kapitán nechá u soupeřova pokutového území vyloučit, kdy by to neudělal ani dorostenec v kraji. Vítejte v mysli dementa.

Reagovat
KingMaster13

To bylo taktický Hyský ví, že v přesilovce nebudou schopni něco uhrát tak se schválně oslabili, protože 10 na 10 nebude Slovácko tak zatažené a budou mít větší šanci Samozřejmě sranda ale ještě řekni, že ne

Reagovat
BLS

No, teď nevyjde Westova výmluva k bránění výsledku, uvidíme jak zamíchá o poločase kartama

Reagovat
Firkraag

Ok, demence Teplic asi nejde popsat

Reagovat
monty25

Bílek Rázem je z toho 10 na 9.

Reagovat
srandamač

V těch Teplicích se fakt úplně posr***

Reagovat
KingMaster13

Jako 11 na 9 by je někde v 80. minutě umotali a Pardubky by lehli vyčerpáním, teď klidně to mohou i ubránit. To je fakt neskutečná demence za stavu 11 na 9 se nechat vykartovat.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
KingMaster13

Jinak Souček dnešním golem překonal v počtu golu v PL Milana Baroše

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Ani jeden zápas není normální. Ale aspoň se můžeme smát a kroutit hlavou. Pomáhá to na páteř.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Dva zápasy a 5 červených karet. A to ještě není konec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele