Češi si před Gruzínci zatrénovali v Norderstedtu, nechyběl kapitán Souček

21.06., 13:36
Aktuality

Čeští fotbalisté si před sobotním druhým utkáním skupiny F na mistrovství Evropy proti Gruzii nezatrénovali na stadionu v Hamburku, ale v Norderstedtu, poblíž kterého během turnaje bydlí. UEFA kvůli horšímu stavu hrací plochy požádala oba týmy, aby tradiční jednotku před zápasem nezvykle absolvovaly na své základně. Na českém tréninku nechyběl kapitán Tomáš Souček, který měl v minulých dnech drobné problémy s kolenem.

V hamburském Volksparkstadionu s kapacitou 57 tisíc míst se už během šampionátu odehrály dva zápasy. Předseda Fotbalové asociace ČR Petr Fousek osobně navštívil středeční duel mezi Chorvatskem a Albánií a ve čtvrtek novinářům řekl, že stav hrací plochy se mu nezdál ideální.

Před dalším zápasem v Hamburku se UEFA rozhodla trávník šetřit a ani jeden ze soupeřů si jej oproti zvyklostem den před utkáním nevyzkouší. Zatímco Češi trénovali od 11:00 v Norderstedtu u své základny na severním okraji Hamburku, Gruzínci se o hodinu dříve chystali až ve Velbertu u Düsseldorfu, který je od dějiště sobotního duelu vzdálen téměř 400 kilometrů.

Svěřenci Ivana Haška se navzdory úterní úvodní porážce 1:2 s Portugalskem připravovali v dobré náladě. Mezi posledními přišel na trávník v Norderstedtu kapitán Souček, kterému se v prvním zápase skupiny ozvaly lehké dlouhodobé potíže s kolenem.

Devětadvacetiletý záložník vyběhl bez ovázané nohy a během úvodní čtvrthodiny, tradičně otevřené pro média, vypadal i při běhu v pořádku. Ani u následného cvičení se nezdálo, že by ho problém výrazněji limitoval.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele