Češi dopoledne naposledy trénovali v Praze, odpoledne je čekal přesun do Gruzie

05.09., 19:48
Aktuality
Hráči české reprezentace (© Česká fotbalová reprezentace)

Česká reprezentace finišuje s přípravou na sobotní úvodní utkání nového ročníku Ligy národů proti Gruzii. Svěřenci trenéra Ivana Haška si dopoledne krátce naposledy zatrénovali v Praze a odpoledne se letecky přesunuli do dějiště utkání Tbilisi.

Reprezentanti se na vstup do čtvrtého ročníku Ligy národů chystají od pondělního srazu. "Zatím všechno v pořádku. Trénujeme dobře, máme veškerý servis. Takže vše zatím probíhá, jak má," řekl útočník Patrik Schick v nahrávce pro média od FAČR. "Gruzie bude nepříjemný soupeř, ale věřím, že jsme se na ně během těch dní dobře připravili a zvítězíme," doplnil další z ofenzivních hráčů Tomáš Čvančara.

Český tým čeká proti Gruzii repríza vzájemného souboje z letního mistrovství Evropy, kde se týmy rozešly smírně 1:1. Utkání kvůli zranění nedohrál Schick. "Myslím, že ten zápas jsme neodehráli špatně. Jednoznačně jsme měli bodovat za tři. Já jsem se bohužel trochu zranil, ale nevzpomínám na to zase úplně negativně," podotkl Schick.

"Myslím, že styl hry Gruzie je takový docela jednoduchý. Hrají na rychlé protiútoky, takže se připravujeme hlavně na tohle. Praktikovali to v podstatě ve všech zápasech, které odehráli, takže si myslím, že to měnit nebudou. Připravujeme se hlavně na to, že se budou snažit hrát hodně rychle nahoru," dodal útočník Leverkusenu.

V pátek reprezentanti v Gruzii, kde je o dvě hodiny více, absolvují tradiční předzápasový trénink. Utkání má v sobotu výkop v 18:00 SELČ. Zářijový program Haškovi svěřenci zakončí v úterý doma proti Ukrajině. Liga národů nahrazuje přípravné duely a je dodatečnou možností zabojovat o mistrovství světa v případě neúspěchu v klasické kvalifikaci.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
monty25

Článek o áčku, ale fotka je z tréninku U21.

Reagovat
Ranger65

Není tam vzadu Jarda Zelený ?

Reagovat
monty25
Reagovat
Ranger65

Ajo

Reagovat
milan78

svěšený hlavy.., to věstí jediné..., prohra...

Reagovat
Salfovic

Vypadají, že jdou na pohřeb.

Reagovat
eder

Zrušte už konečně repre kopanou! Vždyť tahle pseudonacionalistická onanie už nemůže nikoho bavit...

Reagovat
Ranger65

Reagovat
Mass

Jen tak pro zajímavost měla ČT při zápase s Portugalskem na poslednim Euru sledovanost 38%, 1,35M diváků, v topu přes 2M. V zápase s Gruzií 50,5% sledovanost, 852k diváků. Dokonce i Slováci s Anglií měli 21,7% sledovanost (taky se koukal).

https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/euro-2024-sledovanost-ct.A240703_130341_mediahub_jpl

A co se týká diváků na stadionech, tak mělo Euro (52k diváků) podstatně výšší průměrnou návštěvnost než třeba Bundesliga (39k).

Reagovat
kylo ren

To zas bude fiasko

Reagovat
Csaplárova past

Jestli nevyhraji ani tentokrat, tak se muzou vratit kanalem ...

Reagovat
Moshe Dajan

Snad už gruzínský Jiráček trochu ztratil formu.

Reagovat
Moshe Dajan

Jinak opravdu nechápu, co dělá v repre Čvančara, který dal gól naposledy 10.11.2023, strašná ostuda mít takového zabijáka v repre.

Reagovat
Ranger65

Reagovat
Witcher

Gruzie je dobrá na kolo

Reagovat
letitfly

Škoda, že nemůže jet Míša Sadílek

Reagovat
Mass

Stejně by se vyboural cestou.

Reagovat
Losinho

To je tak strašně nezajímavej repre sraz

Reagovat
Mass
Reagovat
Puskas

pěst na oko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele