Celta Vigo má nového trenéra, Garcíu nahradí Coudet

12.11.2020, 22:18
Aktuality
Jenom tři dny byla bez trenéra Celta Vigo. V galicijském celku po nepovedeném vstupu do sezony skončil Óscar García a jeho nástupcem byl dnes jmenován Eduardo Coudet, argentinský kormidelník se s vedením dohodl na spolupráci do konce příštího ligového ročníku...

Celta v úvodních devíti kolech bodovala naplno jenom v souboji s Valencií, z dalších osmi duelů uhrála čtyři remízy a na tříbodový zisk aktuálně čeká už skoro dva měsíce. García definitivně ztratil důvěru poté, co tým pod jeho vedením před reprezentační pauzou remizoval s Elche.

46letý Coudet od roku 2015 pracoval v Jižní Americe a loni dovedl Racing Club k zisku argentinského titulu. Kvůli angažmá ve Španělsku nyní opustil Internacional, s nímž pro změnu vedl brazilskou ligu.

"Eduardo Coudet se stal novým trenérem Celty Vigo, klub se s argentinským koučem, který naposledy pracoval pro Internacional Porto Alegre, dohodl na smlouvě platné do června 2022," oznámil španělský celek v oficiálním prohlášení.

"Coudet dorazí do Viga v průběhu nadcházejících dní a k ruce dostane čtyři asistenty. Jedná se o jednoho z nejrespektovanějších trenérů v Jižní Americe a dosáhl pozoruhodných úspěchů s Rosariem Central, Clubem Tijuana, Racingem a Internacionalem," sdělilo dále vedení Celty.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jestli bude pokračovat ve výsledcích z jižní ameriky , tak to bude dělo , sympaťák , hrozně mu fandím , jakým způsobem ovládl argentinskou ligu s Racingem , to bylo něco famózního

Reagovat
Rakoid

Wow, to nezní špatně

Reagovat
smazaný uživatel

ta Celta bude pro něho jen přestupní stanice , navíc oni nemají špatný kádr , takže půjdou nahoru , Coudet tam vydrží rok možná rok a půl a jde jinam , za lepším

Reagovat
Rakoid

Ten kádr je na papíře super, ale to není moc novinka. Že musíme jít nahoru si říkám už tak 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

mě osobně je to taky líto , to je přesně ten tým společně se San Sebastiánem , které chci vidět hrát nahoře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele