Celta Vigo hledá trenéra, García byl odvolán

09.11.2020, 11:56
Aktuality
Óscar García si může hledat nové angažmá. Celta Vigo zareagovala na neuspokojivé výsledky a po roce ukončila spolupráci...

Celta Vigo v uplynulé sezóně až do konce bojovala o záchranu a také vstup do letošního ročníku se ji nevydařil, když po devíti kolech má na kontě sedm bodů a nevyhrála od září.

Vedení galicijského klubu proto na situaci zareagovalo a odvolalo kouče Óscara Garcíu, jehož nástupce není znám a bude zřejmě vybrán během reprezentační přestávky.

"Óscar García se svým trenérským týmem končí na lavičce Celty Vigo," uvedl španělský klub v prohlášení. "Děkujeme za práci, kterou tady odvedli, zejména během těžké minulé sezóny, ve které nám pomohli k setrvání v LaLize."

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
santini

Aleluja... Som zvedavý, koho vytiahne Mourinho z klobúka tentoraz

Reagovat
Rakoid

asi Berizzo, ne?

Reagovat
santini

O tom dosť pochybejem...

Reagovat
santini

Už máme nového adepta - Eduardo Cacho Coudet ..som zvedavý, nepoznám ho vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ta Celta co hrala v EL s Manchesterem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele