Carboni bude sbírat zkušenosti ve Francii. Talentovaný záložník Interu hostuje v Marseille

07.08., 11:44
Aktuality

Olympique Marseille posílil Valentín Carboni (19) z Interu Milán. Trojnásobný argentinský reprezentant dorazil na roční hostování s opcí. Nerazzurri si ponechali právo na zpětný odkup.

Inter za roční hostování obdrží milion eur a dalších 35 může dostat po aktivování opce, čímž by se Carboni stal rekordním nákupem OM. Úřadující italský mistr zároveň disponuje právem na zpětný odkup za 40 milionů eur. Carboni před odchodem podepsal nový pětiletý kontrakt.

Rodák z Buenos Aires má za sebou vydařené hostování v Monze, za kterou zasáhl do 31 zápasů Serie A, v nichž si připsal na konto dva góly a další čtyři branky spoluhráčům připravil.

Marseille je po příchodu nového trenéra Roberta De Zerbiho na přestupovém trhu hodně aktivní a již získala sedm nových tváří. Před Carbonim dorazili Bamo Meïté (Lorient), Derek Cornelius (Malmö), Lilian Brassier (Brest), Pierre-Emile Höjbjerg (Tottenham), Ismaël Koné (Watford) a Mason Greenwood (Manchester United). Naopak do kádru již nepatří Jonathan Clauss (Nice), Mattéo Guendouzi (Lazio), Ismaïla Sarr (Crystal Palace), Vitinha (Janov) nebo Pierre-Emerick Aubameyang (Al-Qadsiah).

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (30)

Přidat komentář
10

OT: https://www.instagram.com/p/C-XTrgJOVsg/

co tohle může znamenat..?

Reagovat
Raffaello

Údajně se do toho vložil Enrico.

”La situazione #Chiesa l’ha presa in mano il papà Enrico. Ritiene che il calciatore e l’agente abbiano creato un casino che non va bene. La sua linea é quella di andare a parlare con la #Juventus. É stato chiesto subito un incontro con la Juve.”

[ Momblano - @juventusfc ]

Kdo ví, jestli je na tom něco pravdy. Ale třeba chce hasit ten bordel, co Chicco s agentem vytvořili, protože ví, že kluk je aktuálně v prdeli, když tu o něj není takový zájem, jaký si představoval. Od Fedexe je ten IG post za mě populismus a snaha udržet si fanoušky na své straně "co kdyby náhodou".

Pojďme nějaké hot takes. Chiesa podepíše v Juve, za podmínek Juve = méně peněz, kratší smlouvy, vyšší bonusy dle výkonnosti.

Reagovat
Raffaello

*

Reagovat
10

další varianta je, že se do toho vložil Elkann, protože není normální, abychom se každý rok zbavovali takových hráčů za pakatel jejich hodnoty a pak je hned nahrazovali horšíma pokémonama z Brazílie za 40m...

Reagovat
Raffaello

Nemění to nic na tom, že mladej a agent jsou blbci. Ukousli si velké sousto. Tu smlouvu na stole zjevně měli, ale za podmínek Juve ji nechtěli. Ten trend viděli. Kdo nepřistoupí na snížení podmínek, které jim dalo minulé vedení, tak díky ale musíš odejít, musíme tě prodat. Dušan je další na řadě.

Galeno stejně přijde A pokud se nepřesune napravo, tak bude sedět, Yildiz jednoznačně číslo 1 nalevo

Reagovat
10

jako ještě se to dá uhrát docela elegantně, vymění agenta, podepíše smlouvu, Motta řekne, jak je happy...pořád by to bylo nejlepší řešení

a klidně bych mu dal těch jeho současných 5m...to prostě v hierarchii toho týmu odpovídá

Reagovat
Raffaello

Souhlas. Hlavně by to bylo východisko pro všechny. Zejména pak pro hráče, který nechce projebat začátek kvalifikace na MS, kam Itálie musí postoupit za každou cenu. A když se mentálně sebere a začne hrát jako v roce 2021, tak může být s Barellou superstar toho jinak absolutně bezpohlavního a zuboženého týmu.

Podle toho co se psalo, to takhle leželo na stole. Ale on prostě chtěl uznání v hierarchii co nejblíž Dušanovi. Tohle jsou pozůstatky vlivu jedné nejmenované superstar. Můžeš myslet jako nejlepší, a chtít dostat adekvátní ohodnocení, ale musíš mít výkonnost. Tu on prostě od zranění nemá jakkoliv valnou.

Reagovat
10

stejně se ale obávám, že si děláme plané naděje...

ale možná si řekl, že to podepíše klidně za euro, když už mu volal i Lotito

btw. jeho dres v Juve store pořád není...ale dneska trénoval s týmem, tomu tak předtím nebylo, ne?

Reagovat
Raffaello

Lotito

Mám s jeho přístupem problém. Takže ať to skončí tak či onak, jsem s tím OK. Ale pokud je naděje to trochu narovnat, aby klub maximálně minimalizoval svoje škody, budu rád, kvůli klubu.

Dresy všech hráčů, kteří šli oficiálně na market, vyřadili z nabídky myslím v pondělí. Dneska byl úplně poprvé s týmem, dosud trénoval odděleně.

Reagovat
I*M

Vrch fotky je černomodrý. Tak že by říkal jedním prstem jsem v Interu?

Reagovat
I*M

Měla být reakce na 10

Reagovat
10

a ukazuje tam...takže je rozhodnuto

Reagovat
I*M

Reagovat
Nuno čomes

Stejně jsme ho nechtěli

Reagovat
Il Architetto

Pěkný postřeh.

Reagovat
Raffaello

Kouzlo je v detailu.

Reagovat
Raffaello

Retegui to Atalanta is CLOSER

They’ve offered Genoa €22M + €3M in bonuses. The clubs are close to agreeing.

He’s the man chosen to replace Scamacca after tearing his ACL.

Via Di Marzio

Reagovat
Kucka

Na co brali Tourého? Nebo ten je taky zraněný?

Reagovat
Raffaello

Tak s jedním hrotem sezónu neodehraješ. A když ti vypadne útočník číslo jedna na celou sezónu, pozitivní prognózy kolem 6 měsíců jsou pohádky, tak ho musíš nahradit.

A pokud jde konkrétně o Tourého, tak v minulé sezóně vynechal polovinu kvůli hamstringu, celkově toho moc neodehrál. Navíc v přípravě a Alkmaarem 19 minut, s Parmou zůstal na lavičce. Nejeví se, že by měl hrát v týmu jakoukoliv důležitou roli.

Reagovat
10

Touré byl podle médií na odchodu celou dobu a ani to zranění Scammaccy na tom údajně nic nezměnilo...podle těch minut je vidět, že ho Gasp odepsal, s ním nehne nikdo

Reagovat
Kucka

Jasný, mě překvapil už ten jeho přestup do Atalanty...

Reagovat
Raffaello

Situace s Koopmeinersem začala eskalovat, zvlášť z jeho strany. Koop je vyloženě naštvaný na Atalantu, že neplní slib, který mu dali minulé léto, že to další léto, pokud přijde TOP tým, že ho nechají jít. CEO Atalanty Percassi ještě tři týdny zpátky prohlásil: “Koopmeiners is a fundamental player for Atalanta, and the club has not planned for his departure. I want to be clear: his sale has never been considered.” - tam evidentně začalo Koopovo nasrání. Před týdnem už to bylo od Percassiho jen: “He is still here, just like the other days. Nothing has changed.”

Proti Alkmaaru hrál ještě 80 minut, proti Parmě už z lavičky jen 30 minut.

Koopmeiners has declared a war against Atalanta. He will not train or play the Super Cup against Real Madrid. He considers his cycle at Atalanta over. (via Nicolo Schira)

A do toho se už nasral Gasp na Koopa.

Gasperini on Koopmeiners:

"He has decided to go to Juventus, He already has an agreement, He no longer wants to train with us, He is stressed. He will not play anymore for us, He will stay out: the club feels blackmailed by this situation."

A Todibo je zdá se taky krok od Juve, jak píše Fabrizio Romano.

Juventus are close to reaching an agreement to sign Jean-Clair Todibo! Deal very close, at final stages.

Direct meeting took place today as planned with Juve director Cristiano Giuntoli & player’s camp in Nice.

Juve improved their bid and Todibo told Nice: only Juventus.

Takže Koopmeiners a Todibo do Juventusu. Giuntoli má v plánu k tomu ještě dvě křídla. Prvním cílem je Galeno z Porta (už je domluvený na smlouvě s Juve) a druhým Gonzáles z Fiorentiny. S Violou je to reálné už jen z toho pohledu, že mají zájem o McKennieho a Arthura, byl i zájem o Ruganiho. Je co nabídnout pro snížení hodnoty odstupného. Všechno ostatní je teď pryč ze stolu. Víc nákupů Juve tento přestupák dělat nebude. Toto jsou poslední 4 jména, která se připojí. Motta chce cca 23-24 hráčů v kádru.

Vše uzavře telenovela Chiesa, která může dopadnout jakkoliv.

Reagovat
DelPiero137

V Koopa je problem v odstunom alebo si Atalanta povedala ze ho nepreda?

Reagovat
Raffaello

Atalanta od začátku chce 60. Juve nabízelo maximálně 55 s tím, že 48-50 garance, 5-7 v bonusech.

Gasperini se cítí ukřivděný, že je Atalanta vydíraná. Za mě to začíná už v tom, že nikdy nemůžeš dát hráči slib, že ho v případě slušné nabídky z top klubu další rok prodáš. To je prostě něco, co tě dožene. Do té situace se dostali sami a hází to teď akorát na hráče a Juventus. Chápu jejich nevoli, zvlášť když přijdou o Scalviniho minimálně do ledna 2025, Scamaccu března 2025 a do toho má ještě odejít Koopmeiners. Ale nejde hráči slibovat něco, vůči čemu se pak stavím tím, že "joo, jdi, ale jedině za našich neoblomných podmínek". To pak ten slib nemá žádnou váhu.

Reagovat
DelPiero137

Suhlas, je to neprijemne ale taketo veci sa bezne deju ze hrac chce odist. Atalanta sa tvari akoby to bol precedens. Aj by sme kolko krat museli zlavit z narokov pri predaju hraca.

Reagovat
10

Todibo, Galeno, González, Koopmeiners, Douglas Luiz, Thuram, Cabal, Di Gregorio

to je cca čtvrt miliardy EUR...

Reagovat
Nuno čomes

Příprava zatím z naší strany teda top Aby se nám pak ty nepříchody nevymstily.

Reagovat
Deki

Když hraješ celou přípravu v útoku s Correou a Salcedem... Vloni ty výkony v přípravě taky byly marný.

Reagovat
Deki

Škoda, že jde mimo Itálii. Aspoň jsou podmínky dealu vyjednány tak, že ho neztratíme. Opce je tak vysoká, že by musel být jednou z hvězd ligy Snad mu další hostování pomůže a za rok už dostane šanci prorazit v Interu...

Reagovat
Rudy

Tomu never. Jeho pozici Inter nehraje a zmena rozestaveni nerealna.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele