Capello zeštíhlil nominaci

02.02.2008, 21:57
Aktuality
Kouč anglické reprezentace Fabio Capello oznámil jména 23 fotbalistů, z nichž bude vybírat sestavu pro středeční přátelský zápas se Švýcarskem, svůj první na anglické lavičce. Z původně třicetičlenné nominace tak vypadlo sedm fotbalistů.

Kvůli zranění se na reprezentační sraz nepodívají útočník Emile Heskey a obránce Ledley King. Dále mezi vyřazenými jsou Michael Carrick, Stewart Downing, Nicky Shorey, Glenn Johnson a jeden z nováčků, Curtis Davies. Další z hráčů bez jediného reprezentačního startu, Gabriel Agbonlahor z Aston Villy, v nominaci zůstal.

Nominace Anglie na zápas se Švýcarskem (6.2.):

Brankáři: David James (Portsmouth), Scott Carson (Liverpool, host. v Aston Ville), Chris Kirkland (Wigan).

Obránci: Wayne Bridge (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Wes Brown (Manchester United), Joleon Lescott (Everton), Micah Richards (Manchester City), Matthew Upson (West Ham United), Jonathan Woodgate (Tottenham Hotspur).

Záložníci: Steven Gerrard (Liverpool), Gareth Barry (Aston Villa), Jermaine Jenas (Tottenham Hotspur), Owen Hargreaves (Manchester United), Joe Cole (Chelsea), Ashley Young (Aston Villa), Shaun Wright-Phillips (Chelsea), David Bentley (Blackburn Rovers).

Útočníci: Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Michael Owen (Newcastle United), Wayne Rooney (Manchester United), Peter Crouch (Liverpool).

Autor: Petr Starý / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Beckham nic hnupe

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham jeuž starej, přesto je sice dobrej...ale když teď nějakou chvíli nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim jestli je starý když je mu 32, ale jde spíš o to že moc kvůli zranění nehrál...až bude pravidelně hrát tak ho pozvánka nemine...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele