Calafiori se chystá do Anglie, přestup obránce dojednává Arsenal

20.07., 17:23
Aktuality
Riccardo Calafiori (© AFP)

Arsenal na letošním trhu zatím mlčí a získal jen jednu posilu, k Davidu Rayovi by ale měla přibýt druhá nová akvizice. V hledáčku Kanonýrů je Riccardo Calafiori a podle posledních zpráv je na spadnutí dohoda o přestupu italského obránce z Boloni.

Zástupci obou celků o transferu jednají a blíží se k dohodě. 22letý obránce by měl stát 40 milionů eur, dalších pět milionů může italský celek vyinkasovat na základě bonusů.

Calafiori je odchovancem AS Řím, předloni přestupoval do Basileje a za Bolognu hraje od srpna 2023. Během minulé sezony si na své konto připsal 33 soutěžních startů, dal dvě branky a svému zaměstnavateli pomohl ke kvalifikaci do Ligy mistrů. Jednou z odměn byla už pozvánka do italské reprezentace na nedávno skončený evropský šampionát, v základní skupině stoper nevynechal ani minutu a o osmifinále přišel vinou karetního trestu.

Arsenal během uplynulých týdnů získal jenom Davida Rayu, brankář v klubu loni hostoval z Brentfordu a vedení aktivovalo opci na trvalý přestup. Na další hostování naopak zamířil Albert-Mboyo Lokonga (Sevilla), ve Sturmu Graz zkusí štěstí Mika Biereth a do Lazia zamířil Nuno Tavares.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (250)

Přidat komentář
Rudnevs

Basel Velmi sikovny deal

Reagovat
Emmett Brown

Asi ani sami nečakali taký zisk ale čítal som, že AS tam malo tiež klauzulu, takže Bazilej musí zaplatiť 40% zo svojho následného zisku, 8 miliónov teda pôjde do Ríma.

Reagovat
MoonKnight

Hustý Arteta a Edu jsou boží, normálně bez ohledu na to, jestli získají trofej bych těmhle dvou fakt svěřil stavení týmu. Arsenal má na 10 let top 5 stoperskou dvojici, tohle se Artetovi povedlo. Dle mě teď Arsenalu chybí jeden záložník a jeden opravdu kvalitní hrot, možná bek? a můžou bojovat o titul i vítězství v LM.

Reagovat
MoonKnight

+ cena je krádež. Edu je každým rokem rafinovanější vyjednavač.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Raffaello

Ale hovno rafinovanější. Pomohlo mu, že Calafiori chtěl do Arsenalu. Ještě včera se dohadovali o tom, že Arsenal nechce dát 50+ a dneska jsou o 10 dole? Ricky se dneska vrátil z dovolené a tlačil na přestup. Bologna se celou dobu cukala kvůli těm 50 % pro Basilej a proto tlačila částku nahoru. Juventus nabízel před Eurem 30, po Euru to samé co teď Arsenal. Bologna tlačila na 50+. Rozhodl Ricky. Jemu je nutný poděkovat ze strany Gunners, že si prosadil přestup zrovna do Arsenalu.

Reagovat
Csaplárova past

Krádež? Reálně nemůže mít o tolik vyšší cenu. V nejvyšší soutěži toho tolik odehraného nemá, v repre jen pár startů. To jen United by za něj dali 60mio

Reagovat
Uwe háže buly

Jaká krádež? víc by za něj nikdo nedal.

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Yoro15

Reagovat
mayday

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Seydou Doumbia

S tím že nějaký tým má vystaráno na 10 let dopředu bych brzdil, to se už říkalo o tolika hráčích a hovno z toho. Nikdy nevíš co se s těmi hráči dojebe. Každopádně kdyby přišel takový Ďekereš ze Sportingu tak by to bylo fakt super. Je fakt škoda tenhle dobrý tým Arsenalu zabíjet průměraky na hrotu jako je Havertz, Ježíš nebo Nkietah. A to jsem se slovem průměrak byl mírný, použil bych i jiné slovo.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Pro Nketiaha je průměrák pochvala.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro všechny tři, ale nechtěl jsem být Robert Hrubý.

Reagovat
Raffaello

Zvlášť u Rickyho s jeho zdravotní minulostí. Snad hru Premier League ustojí a vyhnou se mu zranění.

Reagovat
MoonKnight

Mě by se hodně líbil v Arsenalu Šeško.

Reagovat
O.Giroud

A hlavne je to Ital, takže by som si ešte počkal

Reagovat
Jkb

Havertz ani Jesus nejsou průměráci. To, že jsou to komplexnější útočníci než bývá obvyklé z nich nedělá průměráky. Jesus je world class s míčem, výborný v presinku, technika a podobně, je fakt, že to je strašný palič ale to je i Haaland, když se podíváte kdo zahodil nejvíc velkých šancí tak Haaland jich zahodil 62 za ním by byl Nunez se 47.

Havertz je topka v pohybu, to jak pracuje bez míče je naprosto fantastické, strašně silný v osobních soubojích, ve vzduchu je výborný.

Jak Jesus tak Havertz dávají týmu mnohem víc než většina útočníků současnosti.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Me2win

Reagovat
Seydou Doumbia

Arsenal ale potřebuje aby tam byl útočník, který se dostává do šancí a proměnuje je, ne nějaké pičarny okolo. Takový zabiják jím chybí. Pak na lávce může být jeden z nich a v určitých herních pasážích plnit co píšeš.

Reagovat
Jkb

Očividně potřebuje. Kolik, že jsme dali branek loni? Jenom 91, rok předtím s Jesusem 88 a kolik jsme dali s Aubou na hrotu v jeho nejlepší sezóně? 55? Zajímavé, něco na tvojí teorii nesedí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasně že nesedí, ani nemůže podle tvých pravidel. Auba v týmu měl tehda jen Gabriela, Saku a Edegarda, zbytek týmu byl kompletně jiný (čti horší). Pokud to chceš porovnávat tak přived top zabijáka do aktuálního týmu a neporovnávej top zabijáka s daleko horšími hráči, kteří tehda v Arsiku hráli.

Reagovat
Jkb

Dobře. Poslední titul jsme vyhráli s Henrym na hrotu v roce 2004 a dali jsme 73 branek, s jedním z nejlepších útočníků v historii PL, s týmem který byl celou ligovou sezónu neporažen.

Současný Arsenal nepotřebuje top zabijáka, Artetova hra je postavena na jiném typu hráčů a chápu, že ne každý, tomu dokáže pochopit ale podívej se jak hrál u nás Lacazette a jak hraje v Lyonu, v Lyonu dává spoustu branek, u nás ne, protože my ten hrot používáme jinak a chceme od něj jiné atributy.

Proto Arteta dovedl Jesuse, proto přivedl Havertze, protože vynikají v těch disciplínách ze které profituje celý současný tým.

Ti chlapi jsou world class, jen to nejsou typičtí útočníci, ale o jejich kvalitě může pochybovat jenom člověk který o tom nic neví.

Reagovat
Me2win

Havertz je world class asi tak jako Standa Tecl

Reagovat
Seydou Doumbia

1 odstavec neporovnatelný ted se hraje úplně jiný fotbal. Jasný že ti dva mají své přednosti, ale podle mě by potřebovali i toho zabijáka do vápna, aby mohli měnit herní styl a třeba by s takovým hráčem jako je Ďekereš něco taky vyhráli. To že to ted Arsenalu funguje nějak s odlišným týmem útočníku ještě neznamená že by to s pořádným zabijákem ted nemohlo pomoci právě k tomu titulu. A nebo by to bylo na hovno, ale to nezjistíme dokud nebudeme mít přímé porovnání. Každopádně Arsik o Ďekereše má zájem tak asi ví sami nejlépe, proč ho chtějí. Možná právě proto.

Reagovat
Jkb

Nevím kdo je Ďekereš, tipnul bych si, že mluvíš o útočníkovi ze Sportingu Gyökeres a tam bych si tipnul, že jsou to spekulace novinářů, nejspíš kvůli tom, že jeho agent by rád viděl nějakej peníz z jeho velice produktivní sezóny.

Ano hraje se velice jiný fotbal, jsem rád, že aspoň na něčem se shodneme, proto by bylo fajn to vzít v potaz v hodnocení toho co současný Arsenal vlastně potřebuje. V Artetově systému útočník pracuje pro tým, chtělo se to od Auby, Lacazetta, Nketiaha, Jesuse, Havertze. Arteta si mohl přivést jiný typ hrotového hráče asi v šesti přestupových oknech, možná víc a přivedl Jesuse s Havertzem, takže velice specifické typy útočníků.

Kdyby chtěl hrát hrot co dá 30 branek za sezónu, tak přivede jiný typ hráčů. Ta hra funguje výborně s Havertzem, ten chlap je excelentní fotbalista a tomu týmu přinásší strašně moc.

Arsenal má za sebou dvě sezóny kdy jsme skončili druzí, výborná obrana a výborný útok. Ani s van Persiem, ani s Eduardem, ani s Henrym jsme nedali víc branek v lize, to není náhoda.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ano Ďekereš je ten Sportingčan. Jo může to být blud, osobně nesleduju všech 150 milion spekukací kde kam má jaký blbec jít. Možná by ta hra s klasickým hrotem vypadala lépe, možné hůře, ale takhle to nezjistíme. Goly jsou fajn, ale i když jich dá Arsik 200 a nezíská PL nebo LM tak jím to je k hovnu. Podle tebe je to takhle ok, podle mě ne a to je v pořádku. Nevím kdo vymyslel že by se lidé měli na něčem shodout. Potom by tu stačil 1 koment a 2000 lidi by dalo a debata u konce. Každý na to pohlížíme jinak a tak to má být.

Reagovat
Jkb

Já se diskuzi nikdy nebráním, taky si myslím, že je to přínos.Co se týká titulu, to je hrozně komplikované téma, musíš mít tým, zkušenosti, kvalitu, podporu, trenéra, fanoušky, majitele, nějakýho sportovního ředitele, vyjednávací tým, scouting a tak milion dalších věcí, protože tohle všechno mají City a Liverpool a další kluby.

Arsenal má nějaký rozpočet na přestupy, něco stál Raya, Něco teď Calafiori a potřebujeme středopolaře, protože Partey nevydrží zdravej, je tam Jorginho ale ten má taky nějaké limity, Elneny je pryč, těžko říct co bude s Timberem.

Další slabší místo je levé křídlo, je celkem otazník jak na tom bude Martinelli, protože zatím neukázal konzistenci výknoů, 9 ligových utkání bez branky nebo asistence, to je docela na hraně, je tam Trossard, který je produktivní ale zase z pohledu herního přínosu je to slabina, prohrává fyzické souboje, jeho bránění není dobré a tak dál, to si myslím, že jsou pozice které je potřeba posílit mnohem víc než hrot, i když u toho křídla jsem si jistý, že Arteta má víc dat.

Reagovat
jk

Ani s van Persiem, ani s Eduardem, ani s Henrym jsme nedali víc branek v lize, to není náhoda.

Dali ste 62 gólů z open play. Tohle zvládl i Tottenhm s novým trenérem a útokem půl sezónně totálně z formy. Ty seš na hrozným obláčku

Reagovat
vitasrp

Ty krávo… Jak kdyby se fotbal za těch 20 let brutálně nezměnil…

Reagovat
Svatej

Reagovat
Me2win

Kolik jste vyhráli trofejí?

Reagovat
Jkb

0. Loni jsme nic nevyhráli. Což je zklamání, protože jsem věřil, že jsme loni měli velice silný tým, asi nejsilnější co si jako fanoušek pamatuji. Na konci to bylo velice těsné, ale City jsou opravdu vyjímečně silný tým, to co tam vytvořil Pep je jeden z nejsilnějších týmů světa, úplně bez debaty. Zklamal mě FA cup, ale to je spíš srdeční záležitost, v lize mistrů jsem byl velice spokojený s tím, kam jsme se dostali, poháry jsou hodně o zkušenostech a Bayern má velice zkušené mužstvo.

Reagovat
Me2win

Správně

Reagovat
Jkb

Já jsem velice šťastný jako fanoušek Arsenalu, udělali jsme obrovský pokrok. Chtěl bych trofeje, každý fanoušek by chtěl trofeje ale není to tak snadné.

Pár let zpět jsme hráli proti Watfordu a oni měli 30 střel na naši bránu, ti hráči byli úplně posraní něco zkusit a hráli jsme jako malej klub, tenkrát jsem se díval na City s Liverpoolem a říkal jsem si, že oni jsou milión kilometrů daleko před námi, z pohledu kvality. Teď hrajeme s Liverpoolem a City vyrovnané zápasy. To je strašné množství kvalitní práce, aby se se někdo dostal na takovej level a za to si Arsenal zaslouží obrovský kredit.

Nejen Arteta a hráči, ale celý klub a všichni lidi okolo.

Reagovat
xjert02

Reagovat
aramaki

Reagovat
afc

Reagovat
Kucka

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
tweek

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Me2win

Tady se sešli všichni fans Arsíku

Reagovat
Dontlookatme

Jak nečekany pod článkem o přestupu Arsenalu..

Reagovat
Front hell

Tak zrovna tady u toho logiku nehledej

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Mada

Masopuste

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Mada

Reagovat
Csaplárova past

Titul Arsenal nevyhraje ani kdyby dal těch branek 100, takže co furt řešíš s nějakými statistikami

Reagovat
afc

Titul je otázka času, takže sa s tým zmier.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Csaplárova past

Nemám s tím problém. Jen jestli ty jsi se s tím dokázal za těch dvacet let smířit ...

Reagovat
Front hell

Prosil bych ty statistiky a hodnocení.

Reagovat
Csaplárova past

A po mně chceš jako co?

Najdi si hodnocení hráčů City a Arsenalu a jejich obranné statistiky nebo cokoliv co tě zajímá

Reagovat
Front hell

No já právě čekal že nějak potvrdis své tvrzení o mnohem lepší obraně. Ale klasicky nic to stačí. Díky

Reagovat
Jkb

Já nemám křišťálovou kouli ani stroj času, abych s jistotou mohl tvrdit, že vyhraje nebo nevyhraje. Ale pokud se podíváš na věkový průměr, tak současní hráči se dostávají do toho nejlepšího věku, někteří mají za sebou dost zkušeností a dá se očekávat, že tým ještě posílí, samozřejmě konkurence bude taky velká.

Já osobně nemám důvod být přehnaně negativní, věřím, že na tom budeme o trošku lépe v příští sezóně.

Reagovat
Csaplárova past

Mudryk dal víc gólů než Jesus v lize, tak tady neřeš píčovinu, že Haaland je největší palič šancí TVLE

Pro Jesuse by průměr znamenal zásadní pokrok ...

Reagovat
jk

Bias

Reagovat
Nizzie

Ocas

Reagovat
jk

Jak Jesus tak Havertz dávají týmu mnohem víc než většina útočníků současnosti.

Reagovat
Nizzie

Ano. samozřejmě chápu, že si tro(t)l a nehodí se ti to do agendy, ale je to pravda.

Reagovat
jk

Prosil bych ty statistiky a hodnocení.

Reagovat
Nizzie

Já se bavím o nějakých statistikách či hodnoceních ty joudo? Statisticky asi vliv na taktiku týmu nevyjádříš a hodnocení stačí Artetovo, to jediné je relevantní. Doufám, že nemusím zdůrazňovat, že se bavíme o vlivu pro Arsenal, což zákonitě nemusí a ani neznamená, že ten vliv by byl stejný v každém jiném týmu, že?

Reagovat
jk

Nemám s tím problém. Jen jestli ty jsi se s tím dokázal za těch dvacet let smířit ...

Reagovat
Nizzie

Tak asi evidentně ty joudo.

Reagovat
jk

Toto by asi nenapísal ani Fico na obhajobu správnosti krokov Smeru

Reagovat
Nizzie

To musíš vědět nejlépe joudo, působíš jako jeho největší fanoušek.

Reagovat
Yoro15

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Toto by asi nenapísal ani Fico na obhajobu správnosti krokov Smeru

Reagovat
pa3ce

wtf to čo je za odveci prirovnanie

Reagovat
Dontlookatme

některým nevysvětlíš, zbytečná snaha bohužel

Reagovat
Dontlookatme

Úplně mimo, Jesus a Havertz fakt nejsou průměráci, to může říct jen někdo, kdo fakt vůbec netuší o fotbale moc. Ale ono už jen to, že dokážeš napsat Ďekereš vypovídá tak nějak o všem

Reagovat
Me2win

Reagovat
iamek

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Kornovec

Saliba nebude hrat v Arsenalu 10 let. Calafiori me mrzi, bylo by super kdyby pokracoval v Italii, klidne i Juve, ale rozhodl se jinak. Jeste si vemte Rabiota

Reagovat
J0EL

Saliba uplne v pohode u nas moze hrat 10 rokov. Ved uz je u nas skoro 5 rokov a na novej zmluve.

Reagovat
Neutron

Ale hra za vas sezony dve. Asi tazko mozes ratat cas hrania v Arsenale, ked beha v drese ineho klubu.

Reagovat
J0EL

Ok

Reagovat
Miguel19

Výborný přestup. Ta obrana Arsenalu je brutální.

Jasně nejlepší v lize, ne-li na světe...

Reagovat
Me2win

Zinchenko, Kiwior, Calafiori jsou brutální zabijáci

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak on Gabriel taky nebyl nic extra, prostě nějaký čutalista z Lille a Saliba byl srovnatelně kvalitní s Fofanou. Jeden je hvězda světových rozměrů, druhý stal raketu a jen marodí. Nejde ani tak o kvalitu hráče, jako o systém do kterého má pasovat. Horší hráč v lépe fungujícím týmu může být prospěšnější než věhlasnější hráč někde, kde je bordel.

Reagovat
Miguel19

Však je to klaun, tomu nemá cenu něco vysvětlovat.

Reagovat
Me2win

No jestli ses spíš ty trochu neseknul .

Reagovat
Miguel19

Však můžeš jmenovat lepší. Konkurovat může aktuálně pouze obrana Realu.

Reagovat
sergi

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Csaplárova past

Walker, Gvardiol, Akanji, Dias .. mnohem lepší obrana

Reagovat
mayday

Reagovat
Miguel19

Čím? Výkony z minulé sezony určitě ne. Aktuálně je obrana Arsenalu lepší.

Dias šel hrozně dolu.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Csaplárova past

Arsenal dostal méně gólů. Jenom tohle jediné by mohlo být argumentem pro jejich lepší obranu, což samozřejmě neplatí. Walker nejlepší na své pozici, Gvardiol první sezóna a hrál prostě skvěle. Univerzál, zaskočil na levé straně a ještě jako ryzí stoper útočil a střílel tam i góly. A čím jsou lepší hráči City? Statistiky a hodnocením. Obrana Gunners není nejlepší v lize ani na světě

Reagovat
1899-1995

Reagovat
Miguel19

Ty statistiky a hodnocení by mě zajímaly, ale ok. Já, kdybych si měl teďka vybrat obranu pro svůj tým, tak je to obrana Arsenalu.

Reagovat
Front hell

Mohl by jsi tady nahodit nějaké ty statistiky a hodnocení? Rád bych se jen podíval i když si taky nemyslím že by Arsenal měl nejlepší obranu. Zároveň si nemyslím že by city mělo MNOHEM lepší obranu

Reagovat
Jkb

Loni měl Arsenal nejmíň obdržených branek v lize, 29, City měli 34 obdržených branek a třetí Liverpool 41, čtvrtý byl Everton s 51 obdrženými brankami. Nejvíce čistých kont v lize 18 celkově, což je o pět víc než ti co skončili druzí.

Expected goals pro soupeře bylo 27,9 druzí City měli 35,6, mimochodem nejnižší číslo v TOP 5 ligách v Evropě. Jenom Chelsea měla víc čistých kont ve venkovních zápasech v historii PL a to v jejich sezóně 2008-09.

Opravdu měl loni Arsenal vyjímečnou obranu.

Reagovat
Miguel19

Proto by měl zajímaly ty statistiky a hodnocení obrany City, když je ta obrana údajně o mnoho lepší.

Reagovat
Csaplárova past

Statistiky jsou fakt kouzelné.

Jo, když měli United titul, dali stejně gólů jako čtvrtý Arsenal, ale měli o propastných 18 bodů navíc. V té době tam hráli Rooney a Tevéz. Měl snad Arsenal stejně tak dobrý útok jako United? Ani omylem ...

Reagovat
Jkb

Nerozumím pointě tvého komentáře. Borci chtěli nějaké statistiky z loňské sezóny, já jim nějaké napsal a ty začneš něco o United s Rooneym a Tevézem? Jestli nevidíš rozdíl mezi 5 ti branek a nějakými 7 expected goals, více čistých kont, méně střel na branku a podobně, tak bych ti doporučil nezapojovat se do věcné diskuze. City loni získal o dva body víc než Arsenal, podle BBC, Opty, SkySports měl Arsenal nejlepší obranu v lize.

Já rozumím, že někdo dá víc na pocity, někdo nedokáže oddělit svoje antipatie k jednomu týmu, ale realitu nezměníš. Arsenal měl loni nejlepší obranu v lize.

Reagovat
J0EL

Zato ty hodnotis obranu city na zaklade svojho subjektivneho pocitu no, Toto je kuzelne

Reagovat
Front hell

Pozor. Ohání se statistikami,ale jaksi je není schopen ukázat. Toto hodnocení na základě oblíbenosti je fakt kouzelné. Hlavně strašně hloupé

Reagovat
Bakary3

Můžeš napsat k tomu tématu "dobrá obrana Arsenalu" ještě nějakou nesouvisející blbost, třeba kdo byl 5 let před touto sezonou United čtvrtý v Oscarovi v kategorii nejlepsi kulisák, nebo tak něco?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
10

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neutron

Reagovat
Yoro15

Reagovat
Pinturicchio

Masopust, pls.

Reagovat
Zyqen

Ešte to chce ľavé krídlo Rafael Leao / Nico Williams a jeden do stredu poľa Koopmeiners / Schouten / Zubimendi

Reagovat
Seydou Doumbia

Schouten ne, průměrak. Leoš je takový mamvpičista jako Nikola Pepe, toho taky ne. To je hráč dobrý tak do Pesgay. Williams a Koop

Reagovat
Zyqen

Raya - White, Saliba, Calafiori, Timber - Rice, Ødegaard, Koopmeiners - Saka, Williams, Gyökeres to by bol sen mať takúto základnú zostavu tak snáď ma ešte prekvapia niečím

Reagovat
Seydou Doumbia

Ta hra bez typických beků je zajímavá, ale hlavně že to funguje. Tým top, kdo by to řekl v době kdy hrál základ Luiz, Sokratis, Mustafa, Bellerin, Torreira, Elneny, Ceballos a další, ani to není tak dávno

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Gabriel rozhodně základ vedle Saliby. Nesmysl rozbíjet tak skvělou dvojici.

Reagovat
Jkb

taky myslím, Calafiori bude hrát levého beka, s tím vedením míče tam úplně sedí a jeho schopnost vyhrávat duely, nám dá strašně moc stability

Reagovat
kitas

Leveho beka bude hrať Timber.

Reagovat
Jkb

Kde bereš tu jistotu? Calafiori je levák, jako levý obránce odehrál 49 utkání, jako stoper 43 utkání a jako levý záložník 9 utkání.

Timber je pravák, odehrál 166 zápasů jako stoper, 49 zápasů jako pravý obránce a 12 utkání jako levý obránce.

Reagovat
kitas

Dobre argumenty

Arteta s ním počítal na LO pred minulou sezónou ako s prvou voľbou. Myslím že Cagli bude alternatívou za Gabriela.

Reagovat
masly008

Nebo bude hrát DM.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Higi

Parádní zpráva, radost... Obrana asi vyřešená, max odejde Kiwior nebo Zinch, jinak bychom měli mít hotovo co se týče defenzívy...

Jinak tohle léto se to už začíná trošku rozjíždět a pár jmen Artetovi podlemně i utíká... Jsem přesvědčenej že by šel po Zubimendim, ale ten asi nechce přestoupit, možná tak to Barcy teoreticky... Williams to samé, ten chce do Barcy, a možná pokud jim to nevyjde, tak se zapojíme... Šesko o kterého byl asi zájem prodloužil... Takže si myslím že na různé pozice první volby podlemně úplně nevyšly, minimálně Šeško a Zubimendi si myslím že byly Artetův cíl, Williams, to těžko říct...

Osimhen a Neves do PSG, tam se divím že po Nevesovi nezkouší jít někdo z Anglie... Jinak úplně nejlepší by byl na křídlo asi Neto, kdyby nevyšel Williams, ale tam je brutální otazník jeho zdraví a možná požadovaná částka no... Jsem zvědavej koho ještě urvem, očekávám 1 středního záložníka a minimálně 1 ofenzivního hráče... No a potom brankáře, snad se povedou ty odchody aji a ty spekulace kolem ESR, Nketiaha a Nelsona jsou snad pravdivé a ty prachy za ně někdo vysolí u Ramsdalea zatím ticho po pěšině

Reagovat
Kixi Syhimour

Vlastně ho vůbec neznám, každopádně za 45 to nezní moc špatně. Na druhou stranu je to Ital a má být v PL...

Reagovat
Me2win

Po Euru mu ten hype docela uvadl, každopádně hráč je to dobrej, ale že by to byl nějaký fantastický deal si nemyslim. Arteta aspoň určitě bude zářit štěstím, že tam má dalšího pohlednýho frajera . Měli by se možná zaměřit spíš na útočníka.

Reagovat
Colossus_AFC

Děkujeme odborníkovi za detailní rozbor nové posily. Možná by ses měl starat o svoje oblíbený kluby, který jsou jen pro smích. Možná to tě sere a proto tady nonstop píšeš hovna a vybíjíš si frustraci?

Reagovat
Me2win

Pro smích je tažení Arsenalu za tituly.

Reagovat
Colossus_AFC

Aby jsi se brzo nedosmál, hlavo chorá

Reagovat
Me2win

bububu, město se třese, Arteta je na nákupech . Třeba to po 4 letech zase klapne lásko

Reagovat
Colossus_AFC

Nákupy bych nevytahoval. Nejsi trochu přiteplenej? Nejdřív hodnotíš vzhled Calafioriho a teď tohle

Reagovat
Me2win

Jj, jsem do tebe úplně udělanej pepíku. Pojď napiš ještě něco, strašně mě rajcuješ.

Reagovat
Colossus_AFC

Najdi si holku a nebudeš si muset nonstop honit ptáka u diskuzí o Spartě a Gunners

Reagovat
Me2win

Reagovat
TopinB

ty vole, že s ním ztrácíš čas, vždyť je to jasný troll. Nebo debil, tak jako tak nestojí za tu pozornost, zbytečně ho v tom podporuješ.

Reagovat
Rudnevs

Este ze hodnotit vzhlad chlapov mozu jedine gayovia

Reagovat
Neutron

Uplne som cakal, ze sa ozves

Reagovat
Rudnevs

Tak ja som ina generacia, medzi mladymi a obzvlast na socialnych sietach sa velmi hovori o vzhlade a tie normy, ako ma clovek vyzerat, sa podla mna za tie roky velmi posunuli. Ci uz je to dobre alebo nie. Kazdopadne mi pride velmi zvlastne, ked sa z toho, ze o tom rozprava muz, usudzuje, ci je typek hetero alebo neni.

Tusim vcera som na instagrame na stranke 433 (to je asi najznamejsi online futbalovy magazin, ktory si po kariere zalozil Demy de Zeeuw) videl fotku De La Fuenteho a komentare boli (od muzov) o tom, ze necakali, aky bude typek namakany a ze jak dobre vyzera na svoj vek etc. A toto je v zahranici uplne bezne. Akurat u nas ti vzdycky pride niekto, kto ti na to zacne s tym, ze ci nahodou nejsi teply…

Reagovat
Neutron

Ako v pohode, ja sice nepatrim uz k mladej generacii a cele normy ako ma clovek vyzerat mi pridu totalne plytke a smiesne, a k vyzoru ludi sa zvacsa nevyjadrujem pokial nejde fakt o bizar kazdopadne bud rad, ze si nepamatas ranne 90 roky. Tento narod bol dlho zvyknuty, ze mu niekto povedal co ma robit a co si mysliet, a proste ta generacia je velmi konzervativna, rasisticka, homofobna a upinajuca sa na nejakeho politika co slubi, ze sa o nich postara.

Reagovat
Rudnevs

To urcite, tie normy su povrchne a obcas uz to zaslo pridaleko, s tym musi suhlasit asi kazdy aj z nasej generacie, konieckoncov mi to vzdy prislo ako taka internetova vec - v realnom zivote ta nikto nehodnoti na zaklade vyzoru, vysky, vahy etc., jedine s vynimkou, ze sa snazis naviazat vztah s opacnym pohlavim. Ale bezne na ulici, v skole, v praci to neriesi nikto tak ako na internete.

K druhej casti tvojho komentara - mam Facebook, citam na nom komentare a zaroven sa dost sa zaujimam o politiku, cize na zaklade tejro kombinacie: ano, uz som zistil a musim ti dat za pravdu Ak by som hladal dôvody, zrejme by na prvom mieste bola vychova v byvalom rezime spojena s nedostatocnou kvalitou vzdelania a celkovej kultury v tych casoch. Je skoda, ze to na nas vplyva stale, zrejme od 89 este neuplynulo dost rokov a dost generacii.

Reagovat
Neutron

Moze byt, tym ze takmer uplne ignorujem socialne siete tak nemam prehlad ale je mi jasne, ze kazdy sa snazi vyzerat dobre, vyzor aj dost predava, to je ako obal v obchode, vo vnutri mozes mat zabalene hovno, ale pokial je obal pekny vela ludi si to kupi

No jo, FB a politicke diskusie tam to je velka kvalita to sa mi zvacsa urobi zle, ked to citam a zacinam lutovat slobodu slova dnes kazdy s tym nazorom ide do extremu a odmietnutie jeho nazoru berie iba ako iny nahlad na realitu, vid. nazory aky tvar ma nasa planeta

Urcite nedostatok informacii, nedostatok rozhladu, vacsina ludi tej doby nebola dalej ako v Sturove na kupalisku. Na druhej strane dnesnym deckam chyba vola a proaktivita, za nic chcu co najviac atd ale to uz su generacne rozdiely, ktore tu boli a vzdy budu pokial nevyhynieme

Reagovat
Rudnevs

Mam pocit, ze castokrat sa ludia vo vlade snazia vytvorit nejaky komunikacny sum a vsetko cielene prezentovat ako nazor, aby ludia nejakym sposobom prestali rozlisovat medzi pravdou a nepravdou - vid zem je gulata x plocha. Bohuzial ten Facebook alebo Telegram je proste strasny pruser, ono si vzdy pri tych prieskumoch clovek vravi, ze odkial tie percenta stale beru, ale staci sa pozriet na facebook a odpoved je jasna. Ti ludia akoby ziju v uplne inom svete nez ostatni a tym, ze sa v tom navzajom podporuju a nevidia na fb nic ineho, jednoducho zacnu mat tunelove videnie - tzn. pomsta Matovicovi / liberalom / lgbt. Nevidia vsak, ake nasledky moze mat ich volba.

Suhlasim s tym, ze aj nasa mladsia generacia ma teda velke muchy, okrem tych, co si vymenoval, si vsimam celkovo taku neochotu zit bezny zivot - chodit do prace, mat deti rodinu etc. Socialne siete rozvinuli individualizmus a narcizmus a s tym je spojena castokrat nevôla k tomu, vediet si vôbec predstavit mat rodinu / deti a byt dlhodobo s jednym partnerom. Ja nastastie nemam tento problem, ale najst si normalneho partnera na vztah je, z toho co pocuvam, ovela tazsie nez 10-15 rokov dozadu. Dalsia vec je praca - mam pocit, presne ako vravis, ludia chcu vela penazi za malo roboty, klasicka robota od 8 do 17 kazdy den sa berie obcas ako najväcsie zlo. Ale to je mozno aj vekom a ludia proste castom pochopia, ako to v “dospelom” svete funguje a vyzera. Celkovo som velmi zvedavy, ako sa na gen z bude pozerat s odstupom casu, resp. co pride po nas

Reagovat
Front hell

Tak on tam jel více věcí než jen komentoval vzhled. Tak možná proto.

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

nezavid

Reagovat
Me2win

Není co, fandím klubu, který vyhrál vše .

Reagovat
Front hell

Takže klasický fanoušek úspěchu

Reagovat
Me2win

To ne, spíš jsem ho sledoval vyhrát vše.

Reagovat
Front hell

Což nemáš šanci jakkoli dokázat. Takže asi tak.

Reagovat
Me2win

Nápodobně, lojzo.

Reagovat
Godwinson

Škoda ho. Doufal jsem, že zůstane v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hag: “This has to be Amad Diallo’s year”.

“We have to see Amad in a different way, he is not inexperienced anymore. I trust him”.

Reagovat
Mato178178

Amad mal uz koniec minulej sezony vyborny

Reagovat
r.mrazik

skoda jen,ze ho zacal trochu vic stavet az na konci sezony

sice byl drive zraneny,ale i tak ho drzel na lavici az moc dlouho

Reagovat
Mato178178

Reagovat
10

tak aspoň bude za rok levnější

Reagovat
kissak

OT: Vyjma streamů, kde budete sledovat nový ročník EPL? Loni jsem vyřešil Canal+Sport, který vycházel nejlevněji, jak letos?

Reagovat
r.mrazik

melo by to byt porad na O2TV? nebo uz ne?

Reagovat
guestikor

Oni vysílají jen pět zápasů z každého kola, ne?

Reagovat
r.mrazik

ja mam prave Canal+,ale tata ma O2,tak prave nevim,jak na tom bude

Reagovat
guestikor

Ja mam oboje. Skylink kvůli PL a O2 kvůli LM. Ale nezrusil jsem Skylink, protože O2 mělo mít jen omezený počet zápasu kola. Sice zrovna Arsenal snad byl pokaždé v tom výběru Uvidím, jak to bude tuhle sezónu a případně nechám jen O2 no

Reagovat
r.mrazik

Tak ještě počkám a uvidím tedy

Reagovat
Hachim Mastour

kúp si magio ako slušný človek

Reagovat
Alberto Aquilani

Fúha, tak to teda čumím, čo za optimizmus tu fanúšikovia Arsenalu a PL majú. Ja som ho samozrejme že chcel naspať, už len z princípu, že je to Riman, o klube stále hovorí a je v kontakte s De Rossim. Navyše na tom ihrisku vyzerá teraz s tými vlasmi a svalmi akoby vyšiel zo skúmavky. Ale teda, rok dozadu išiel z Baselu do Bologne. Má jednu dobrú sezónu, vo funkčnom tíme. Minimálne pohybovo mi príde dosť ťažkopádny. 45 je v reálnom svete hrozne moc - samozrejme nie vo svete PL, kde sú to drobné.

Za rok hosťovačka v Ríme

BTW, čudujem sa Bologni, že keď ide 50% do Baselu, že nechceli nejaké hráčke kompenzácie, ktoré by od Juventusu a prípadne aj od Nás určite dostali

Reagovat
Pozor skluz!!!

Tu hostovacku bych bral

Reagovat
iamek

Reagovat
Rudnevs

Bologna sa ešte snaží o to, aby sa tým 50% pre Basel nejak vyhli. Ale neviem o čo sa snažia, zmluva je zmluva, to je akurát tak vtipné

Ale teda uznávam, že týpek vyzerá neskutočne… ten hype ohľadom vzhľadu je oprávnený, ešte aj s tou jeho babou vyzerajú fakt ako z katalógu o dokonalých ľuďoch Len či je skutočne tak dobrý aj na ihrisku, to som zvedavý.

Každopádne, Basel si na tom teda zarobí pekne Strašní frajeri, snáď to pôjde aj do kádru a konečne budú k niečomu aj v lige

Reagovat
r.mrazik

takze rikas druhy Darmian?

Reagovat
Truffaldino

Má jednu dobrou sezónu, po které byl vytržen z fungujícího kolektivu a vhozen do nejhoršího NT v historii Itálie. A obstál, jemu EURO navýšilo hodnotu. Rozehrávku má výbornou, nebojí se a rychlost mu rovněž nechybí. Zda to bude stačit se ukáže, ale jak píšeš, pro Arsenal drobné. Jinak my se snažíme o Soulého za třicet také po jedné sezóně a v případě Schickinha se Shomurodovem jsme se vlastně ani té jedné povedené sezóny v SA nedočkali.

Jeho odchod z AS byl principiální kokotina, Pinto je kokot a měl by se s Mourinhem dohodnout, kdo si za čtyřicet mega koupí Solbakkena jako bolestné.

Víc bych ale býval očekával od Contiho s A. De Rossim, měli ho pod sebou řadu let, před zraněním na něj pěli ódy, čekal bych od nich zásadní připomínky k prodeji za 2,5m a dlouhodobě tlak na vedení, aby nám mládež fungovala i za u18, kde nám snad už patnáct let úplně chybí fungující mechanismy přechodu hráčů do dospělého fotbalu. Calafiori je bohužel výsledek.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
guestikor

White/Tomiyasu - Saliba - Gabriel/Calafiori - Timber/Zinchenko

Dalo se čekat, že Kiwior v létě půjde minimálně na hostovačku, když jeho agent v zimě pustil do novin, že se jim nelíbí malé vytížení... Nakonec sice nějaké minuty dostal, ale na LB, což prostě není jeho post a domácí zápas s Bayernem nás to stalo dva góly a postup.

Každopádně 40 je za back up Gabriela hodně peněz, takže se s ním počítá na LB? Aby tam nepohořel podobně, jako Kiwior. Samozřejmě pokud ho tam Timber pustí. Nedivil bych se ani tomu, kdyby se Timber zkoušel na 6, kdyz Zubimendi chce zůstat ve Španělsku.

Reagovat
Jkb

Já si tipnu, že Calafiori bude hrát levého obránce, v jeho kariéře odehrá 49 zápasů jako levý obránce a 43 utkání jako stoper. U Timbera je strašně složité předvídat kde bude hrát, u něj je 166 utkání na stoperu, 49 utkání jako pravý obránce, 12 jako levý obránce a 2 utkání jako DM.

Vůbec nepochybuji, že Arteta s ním má nějaký plán, ale netipnul bych si, jaký v současnosti.

Reagovat
Golasso

Já si myslím, že se bude dít podobná věc jako se Zinchenkem, akorát s hráčem jistějším v obraně. Že vždycky začneme se čtyřmi stopery, z nichž ti krajní dva budou typologicky i herně působit jako krajní obránci a jeden z nich se bude vysouvat do zálohy, možná oba na střídačku. V útočné fázi pak budeme hrát něco na styl 3-2-5, kde ta útočná pětka bude hodně flexibilní. Máme na to dobře uzpůsobený tým – kvalitní obranu dobrou na balonu, Rice v záloze a útok složený z hráčů, kteří se zvládají různě točit i v rámci pozic.

Reagovat
Jkb

Já taky čekám něco podobného, ale s Calafiorim čekám víc potáhnutí míče, on je slušný v pasové hře ale není to úplně monstrum v těch progresivních přihrávkách, jeho síla je ve vedení míče, vidí otevřený prostor a jde s tím míčem, tím rozhodí soupeřův blok a potom tam máš hráče jako Havertz, který je schopen využít rozhozené obrany a najít si prostor.

Timber je víc zaměřený na přihrávky, to je spíš ten typ jako Zinchenko, lepší defenzivně a stejně kvalitní v přihrávkách.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Golasso

Moc nevím, co od něj čekat, ale za repre mezi zbytkem vypadal kvalitně fotbalově i atleticky, tak snad to bude trefa . Arteta a Edu mají na tohle čuch.

Musíme ale kopnout do vrtule v přestupech. Pokud je tohle finální podoba obrany ( - odchody), tak potřebujeme hlavně vytunit zálohu a přivést aspoň jedno křídlo. Pokud odejde někdo z hroťáků, což by minimálně Nketiah měl, tak bychom potřebovali i hrota, ideálně nějakou potenciální hvězdu do budoucna (typu Šeška, škoda ho).

Reagovat
Higi

Tak vyloženě žádný panic buy dělat nemusíme, kostru už máme z minulé sezony a i když prodáme ESR, Nelsona a Nketiaha, tak nám to nijak asi neublíží, protože stejně neměli prakticky žádnou minutáž poslední 2 sezóny, možná Eddie trošku větší oproti těm dvoum... Důležité je přivést opravdu top kvalitu, I kdyby to bylo až v druhé polovině srpna... Navíc pokud přivedeme nějakého střeďáka (což fakt doufám!) a necháme si nakonec Parteye, tak Havertz se podlemně definitivně zabydlí na hrotu, tím pádem bych očekával příchod už jen buď křídla nebo hrota... Nikoliv obou.

Reagovat
Golasso

Minimálně za Nketiaha bychom náhradu potřebovali, pokud odejde. Na hrotu by jinak kryl záda Havertzovi akorát věčně zrakvený Jesus, který podle výsledku přestupáku bude muset alternovat i na křídle.

Křídla bychom taky potřebovali nalevo + backup za Saku (nebo do té role posunout Jesuse). Tady je výhoda, že hodně hráčů zahraje více postů, ale nebudeme na optimu, pokud neposílíme.

Zálohu máme asi nejvíc nedořešenou. Havertz asi půjde definitivně na hrot. Parteye bych za sebe prodal a včera bylo pozdě. Má za sebou už několikátou promaroděnou sezonu a minulou sezonu tam byly indicie, že by ho mohl čekat výkonnostní sešup. Bude to bolet, ale je potřeba tuhle situaci řešit, než to bude ještě horší. Navíc mi přijde, že dokud ho neprodáme, tak jsme hodně omezení v nákupech.

Jinak s top kvalitou souhlasím. Je potřeba se posouvat.

Reagovat
Thab

U Parteyho je blbý, že se na něj evidentně úplně nestojí fronta - v jeho věku, s jeho platem a zraněníma nás zachrání leda Arabové

Reagovat
Bakary3

Proto vůbec nechápu, proč se ho zbavovat skoro zadara, protože kdyz hraje, je top.

To už je lepší si ho nechat a vyždímat, co to jde.

Reagovat
Thab

Protože požírá budget na platy, kterej potřebujeme ideálně využít jinak. Já ho mám herně samozřejmě hrozně rád, ale k čemu je na týhle pozici hráč, co tě stojí ranec a nemůžeš kolem něj vůbec plánovat?

Reagovat
Bakary3

Ale pořád když hraje, přinese kvalitu.

Furt mi přijde lepší ho využít než pouštět za suchý z nosu.

Proc kolem něj nemůžeš plánovat?

Není nejmladší ale v nějakých kratších plánech být v tomhle mladým týmu může.

Reagovat
Golasso

Loni už ani ta kvalita nebyla automatická. Dřív se zranil, vrátil se a během chvilky byl v top formě. Loni se v tom po zranění plácal a nebylo to ono. Už taky není nejmladší a podobní hráči mívají docela často rychlý sešup. Bere tak 200k týdně a bývá reálně k dispozici (zdraví + forma) tak třetinu sezony ...

Reagovat
Thab

Yep, přesně Věk sám o sobě vem čert, ale ta skleněnost je na takhle páteřní pozici prostě blbá. Asi až tak nesouhlasím s tím rychlým nájezdem po zranění - vždycky potřeboval pár zápasů, akorát loni se vrátil tak pozdě, že mu v týhle fázi stihla skončit sezóna.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Higi

Dle toho bychom podle tebe měli přivést levé a pravé křídlo a hrota, tedy 3 hráče dopředu, ale to by jim někdo musel uvolnit prostor... jak jsem psal výše, Nketiah a Nelson toho odehráli pramálo, Nketiah jen díky tomu, že Havertz byl využíván ve středu, tak dostal prostor párkrát na hrotu na začátku sezóny, v druhé polovině když se Havertz přesunul na hrot, tak už si Eddie nečuchnul... Nahoře máš teď 5 hráčů: Havertz, Saka, Martinelli, Jesus a Trossard. Už kdyby přišli 2 hráči, nějaké křídlo a hrot, tak tam budeme mít na 3 pozice 7 hráčů, úplně si nemyslím, že by do něčeho takového Arteta šel, hodně záleží co má v plánu s Havertzem, jestli ho vidí momentálně spíš na střed nebo na hrot a hodně bude záležet jak jsem psal, co se stane se zálohou... tím myslím jestli někoho koupíme, což bychom určitě měli, a zda zůstane Partey... takže je to ještě docela ve hvězdách a bude záležet na odchodech... takovej Williams by byl ideální, protože ti zahraje jak levé tak pravé křídlo, ale 2 křídla určitě nekoupíme, o tom bych silně pochyboval.

Reagovat
Golasso

Bylo by to potřeba asi vyřešit ještě jinak, máš pravdu. Kdyby někdo přišel na levé křídlo, tak by to musela být fakt bomba (Nico) a pak bych si uměl představit nějaké další odchody. To levé křídlo nehoří, ale je blbý, že když se zraní Martinelli nebo nemá formu, tak s Trossardem to není ono. Backup za Saku potřebujeme každopádně, leda by se toho ujal Jesus a přišel by někdo na hrot, případně by tam napůl alternoval Jesus/Trossard. Tomu hrotu letos moc nevěřím, Šeško by dával smysl, ale nedojde. Kupovat nějakého hotového hrota za 100+ mega mi moc smysl nedává.

Se zálohou souhlas, tam nás bota tlačí nejvíc. Havertz podle mě zůstane na hrotu.

Reagovat
Talker

Kurvit Havertze na hrotu...

Reagovat
VTID94
Reagovat
Mastný Chobot

V porovnaní so zálohou a útokom išli do obrany a brány obrovské peniaze za posledné roky. Je super, že chceme zlepšovať zostavu, ale príde mi to trocha nepomer k ostatným častiam kádra. Ešte si Timber ani poriadne nezahral a už je tu ďalší 40m obranca. Snáď to neznamená odpis Gabriela, ako Arteta naznačoval na začiatku minulej sezóny. Radšej by som videl investície v zálohe a v útoku, ale tak nech sa mu darí.

Reagovat
Hachim Mastour

Však Arteta kupuje obrancov stále

Reagovat
herbage

rozhodně to neznamená odpis Gabriela, ale základ na pozici LB. Defacto hráč, který je defenzivně Kiwior a ofenzivně Zinchenko, jen v jednom. Na LCB bude jen alternovat

Reagovat
Mastný Chobot

A co bude s Timberom?

Reagovat
krisa

Možná místo Whita napravo, nebo na DM? Nebo si prostě bude muset vykopat základ, i když loni po přestupu vypadal jak zjevení. Ale rok nehrál no..

Reagovat
Wazza228

Whita určitě ze základu nevystrčí. Ale je univerzál, takže bude bojovat o místo.

Reagovat
herbage

Rotace White se Salibou nevydrží věčně hrát každou minutu

Reagovat
Golasso

Ta levá obrana byla hodně nedořešená. Teď už snad budeme posilovat zálohu a útok.

Reagovat
Mastný Chobot

Len ci ostali peniaze / podari sa predat. Lebo ani Raya nebol zadarmo.

Reagovat
Cobra

Co Gabriel provedl, že by ho chtěl Arteta odepsat? Však to je úplný nesmysl ne?

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mastný Chobot

Ved prave, ale na zaciatku minulej sezonuly mal take tendencie

Reagovat
Thab

Však to nebyly žádný tendence ho odepsat, Gabrielovi jenom motali hlavu Arabové, tak ho Arteta posadil. Jakmile skončil přestupák, byl zpátky v základu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
EZ

Reagovat
Hachim Mastour

Kafilério, vitaj! V živote som ho nevidel ale v Sky Sports ho prirovnávali k Stonesovi, takže asi bude dobrý

Reagovat
Wazza228

Pierre-Emile Højbjerg to Olympique Marseille, here we go! Documents set to be signed for Danish midfielder who's joining from Spurs.

Tottenham will receive fee around €13.5/14m as PEH was not intentioned to sign new deal.

Højbjerg accepted after speaking to de Zerbi.

Reagovat
Pinturicchio

Uff. Teď dotáhnout Todiba.

Reagovat
Tacconi74

Zatím nic uzavřeno není a tady už se vymýšlí s kým bude hrát a kdo zůstane na lavici či odejde. Aby nakonec Juve nepřihodil a Cala nezůstal pod bdělým dohledem Motty

Reagovat
Pinturicchio

Uff. Teď dotáhnout Todiba.

Reagovat
jitrnica

Proč Dean Huijsen odchazi?

Reagovat
Pinturicchio

To už je v Juve takový folkor, ať už je ve vedení kdokoliv, tak prodává tyhle nadějné stopery.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Richy bude skvělý, je tvrdý jak křemen, dostatečně rychlý (i když to tak nevypadá, má divný dlouhý krok) a Anglie bude onanovat nad jeho vyvážením míče.

-----------------------------

Chtěl bych oba Matiase, Souleho i Parda z Gentu, je*at Chiesu, nesnáším ten jeho ksicht a spratkovské chování na hřišti.

Tammyho nikdo nechce, tak si ho musíme nechat ještě do zimy nebo příštího léta, kdyby zopakoval tu první sezónu ve fotbale, kde bude mít mnohem více šancí než měl s Mourem, góly dá, i když pálit bude furt. S Pardem můžou rotovat (ten zahraje i křídlo), nejhorší to bude poskládat do kupy, na Saru už si nemyslím (ok, trochu jo), tak snad vyletí brutálně Bove a Pagano/Pisilli aby ti dva šašci od zimy hledali angažmá.

Dána na LB a třeba utratit za Tiago Santose k Zekimu a asi hotovo, víc se nepodaří, ale trochu si doufám v další aktivitu v zimě.

Chci vidět mobilní a kreativní trident, poctivou práci pod nimi a žádný bullshit vzadu.

Daje!

Jinak Castrovili bude pro Lazio rozdílový hráč a O´Riley v Atalanta, pokud to dotáhnou, dá zapomenout na Koopse. A samozřejmě zastíní Zaniola, ale ten si odehraje svoje, Gasp ho už nějak naohýbá, aby to fungovalo.

Reagovat
Truffaldino

Podle mě Tammy půjde, měl by jít, můžeme si dovolit dát slevu. Slušné devítky na trhu nejsou a pro angl. týmy je cena přijatelná, stále je do konce mercata času dost.

Pagana s Pisillim bych poslal hostovat, nedává my smysl, aby seděli celý rok na lávce jako dříve Bove, Darboe nebo Volpato, Cristante zas odehraje skoro vše, do sestavy se snad dostane Baldanzi, Soulé, těch mladíků by bylo příliš, jedině, že bychom tvořili tým pro budoucnost i za cenu poklesu v tabulce a třeba desátého místa na konci sezóny, jenže to je bohužel utopie. Špatné výkony Pellega a spol. odnesou jako první mládí a může to s nimi skončit jako s Calafiorim.

Kdyby odešel Bove a přišel Sara, nezlobil bych se, ale nevěřím tomu, ani když Edo odejde.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Já si úplně nemyslím, že Cristante dává hře něco, co jí nedají mladí kluci. Samozřejmě nečekám, že by P+P hráli nějak pravidelně, hostovačka je pro ně lepší. Třeba Darboe je za mě CM, nikoli náhrada za Paredese.

Níže v tabulce bychom nebyli.

Reagovat
Truffaldino

To si samozřejmě taky nemyslím, jenže historie říká, že Cristante hrát bude. A máme zkušenost ze závěru Fonsecova angažmá, jak vypadala dvojice Darboe - Bryan.

Mladí hráči potřebují funkční tým a dobré spoluhráče, jenže ty naše dva nedotknutelné v záloze přehraje min půlka ligy, a do toho se nedá vložit Pagano/Pisilli/Darboe, proto bych je poslal do B/C na hostování, klidně jim můžeme platit celé kontrakty a poslat je úplně zadarmo jen s požadavkem, že budou mít minuty.

Costa s Cherubinim totéž, loni se mohutně psalo, jak se s Costou na jaře počítá a že dostane čas na hřišti. Dostal kulový.

V Juve by už loni hráli v Next Gen a letos by buď pokračovali, nebo by šli hostovat výš. U nás hrozí, že budou sedět na tribuně a dají deset zápasů zase za Primaveru (opět zkušenost).

Jestli s Pisillim počítáme, tak ať zůstane, ale ať hraje, s Bovem se počítalo podobně, jenže první rok vůbec nehrál a druhý dostal první minuty až po půl roce, pak se člověk diví, že běhá jak zběsilý a nemá ještě na hřišti správný přehled. Jen tréninky s Cristantem přece nemohou nikomu z mladých nic dát.

S Darboem souhlas, akorát za Paredese žádná náhrada v týmu není.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Pokud nebudou na lávce, není jak je oba vytlačit z kádru..

U mladých se zcela shodneme. Costa potřebuje hráč i za cenu toho, že to občas nebude úplně ok dozadu, ale zase posune tu produktivní stranu hry.

Jo, počítal jsem, že půjdeme aspoň po Espositovi, když o Pratim už se vůbec nepíše.

Do druhé půlky srpna nečekám velké změny v kádru.

Reagovat
sensei25

S Havertzom na hrote Arsenal nikdy nic nevyhra.Iny prepal tento hrac.

Reagovat
Gunner14

Odborník přišel měl by si to trénovat místo Artety

Reagovat
sensei25

Nemusis byt odbornik,staci pozerat.

Reagovat
SunFells

- Trumpova ochranka

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Tak to dost blbě pozeráš

Reagovat
Me2win

línej osel a flop.

Reagovat
Busby babes

ta cena je dobra, vypada to na fajn prestup. ale musi vydrzet zdravej. 22 let a uz mel jedno velmi tezke a par dalsich, hlavne svalovych zraneni. pres 2000 minut odehral akorat loni no.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Koleno měl urvané dvakrát, pokud vím. Jednou klasika při hře a podruhé mu ho prošlápli.

Reagovat
Busby babes

https://www.transfermarkt.com/riccardo-calafiori/verletzungen/spieler/502821

18/19 to velky zraneni a pak 19/20 neco drobnejsiho no. spis je tam dost tech svalovych a unknown, coz samo muze byt nasledek toho zraneni kolene...

Reagovat
Pozor skluz!!!

OK, motá se mi to už, urvané koleno měl v dorostu i Bove, a vlastně skoro všichni naši hráči :D

Reagovat
Gimme

Ten první vážný úraz kolene mu mimochodem spravil nějaký borec z juniorky Plzně

Reagovat
Pozor skluz!!!

To jsem ani nevěděl. Ale škaredší prošlápnutí jsem neviděl.

Reagovat
SunFells

[Gazzetta] Riccardo Calafiori’s move from Bologna to Arsenal is now becoming a legal dispute between Roma and Basel. Roma demands €8m from Basel, as they believe that their 40% sell-on clause also refers to what Basel will earn from Calafiori’s Arsenal move.

Tohle je tak srandovní případ. Nejdříve Bologna chce z nějakého zvláštního důvodu po Basileji, aby se sebou vydrbali a ustoupili z dojednané výše klauzule. Pak se ozve Řím, protože s nimi Basilej vlastní velkou klauzulí opravdu vydrbala, nejspíše však legitimně.

Reagovat
Busby babes

hehe, to je docela vtipny. spis me prekvapuje, ze to tam neni vylozene specifikovany nebo ze se to neresilo uz nekdy driv.

Bude dobry i pro nas vzhledem ke Greenwoodovi, kde ma podobnou klauzuli Getafe za tu hostovacku a nedivil bych se, kdyby za 2 roky sel nekam jinam z OM.

Reagovat
Herbmeister

Možná se pletu, ale měl jsem za to, že byla sell on pro Getafe jen v případě, kdyby se prodal v době jeho hostování u nich. Prodal se po něm, tak by tam nic takovýho být nemělo. Nebo to byl nějaký trash zdroj, co mi utkvěl v hlavě?

Reagovat
Busby babes

to by byla asi dost blbost, ne? jak muzes prodat hrace, co hostuje nekde jinde. ten prodej jako takovej se uskutecni v kazdem pripade k 1.cervenci. I kdybychom se s nekym domluvili treba v unoru.

https://twitter.com/TelegraphDucker/status/1815280958364385533

tady to pise Ducker

Reagovat
Herbmeister

Tak to byl nějaký trash zdroj, díky za info

Reagovat
Rudnevs

Neviem, co Bologna chce, zmluva je zmluva.. velky bizar za mna

Reagovat
Pozor skluz!!!

To jo, ale nikdo neví, co v té smlouvě vlastně je

Pinto things

Reagovat
Pozor skluz!!!

No, právě bych si nebyl úplně jistý, jestli v té smlouvě to nebyla víceznačně pojaté a rozhodne až arbitráž.

AS napadá to, že jeho hodnota byla účelově snížena Basilejí při dealu s Bolognou, aby nemusela FCB vyplácet tolik AS.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele