Cádiz vyměnil trenéra, Cerveru nahradil Sergio González

11.01.2022, 23:45
Aktuality
Álvaro Cervera po necelých šesti letech skončil na lavičce Cádizu. Důvodem jsou neuspokojivé výsledky španělského klubu, jenž se pohybuje v sestupovém pásmu. Vedení se povedlo rychle obstarat náhradu a na lavičku usedne Sergio González.

Šestapadesátiletý trenér vystřídal řadu menších španělských celků, delší dobu zůstal až v Tenerife a právě v Cádizu, s nímž postoupil z třetí nejvyšší soutěže do LaLigy.

Mezi španělskou elitou se Cádiz v minulé sezoně bez problémů udržel, v probíhajícím ročníku ale ve 20 kolech pouze dvakrát naplno bodoval a zůstává předposlední. Vedení andaluského klubu proto zareagovalo a úspěšného lodivoda z funkce odvolalo.

Na uvolněné místo usedne Sergio González, někdejší záložník trénoval Espanyol a naposledy Valladolid.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vděk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele