Brücknerovým nástupcem u rakouské reprezentace je Constantini

04.03.2009, 17:17
Aktuality
Nástupcem Karla Brücknera u rakouské reprezentace je Dietmar "Didi" Constantini. S třiapadesátiletým koučem, jenž už národní tým v 90. letech dvakrát krátce trénoval, se dnes vedení národního svazu dohodlo na okamžitém převzetí funkce.

Rakouská reprezentace tak byla bez hlavního kouče oficiálně dva dny. V pondělí totiž svaz oznámil, že se dohodl na ukončení spolupráce s Brücknerem, i když podle českého kouče došlo k dohodě už o týden dřív.

Constantini byl vysněným kandidátem nového prezidenta svazu Lea Windtnera, jenž byl oficiálně do funkce potvrzen v sobotu. Rakouskou ligou ostřílený kouč se stal trenérem reprezentace poprvé na plný úvazek, v letech 1991 a 1992 byl dvakrát povolán jako dočasný kouč. Národní tým vedl ve třech zápasech s bilancí jedna remíza a dvě prohry.

Asistentem Constantiniho, jenž v rakouské lize trénoval například Austrii Vídeň, Pasching, Linec nebo Innsbruck, bude dosavadní kouč reprezentační jednadvacítky Manfred Zsak. Na jeho místo se posune Andreas Herzog, který byl asistentem jak Brücknera, tak jeho předchůdce Josefa Hickersbergera.

Navzdory svému přání pokračovat u A-týmu dnes definitivně skončil druhý Brücknerův asistent Ján Kocian. Windtner se s bývalým československým reprezentantem dohodl na okamžitém odchodu.

Rakouský národní tým pod Constantiniho vedením čeká 1. dubna vstup do jarní části kvalifikace mistrovství světa v zápase proti Rumunsku. Po jedné výhře, remíze a dvou porážkách mají bývalí Brücknerovi svěřenci na 3. až 5. místě tabulky čtyři body stejně jako Rumunsko a Francie, které však sehrály o zápas méně.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (137)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neznám...

Reagovat
cerwi

taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne, jen sem si vzpomněl na jednoho slavného operního zpěváka, ale to nebyl Dietmar.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakousko

Reagovat
Tomanatura

Co se Ti nezdá?

Reagovat
honziss

Asi se směje tomu, že Rakousko angažovalo jako hlavního kouče člověka, o kterém on slyší poprvé. Být tebou, tak takové výkřiky do tmy neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je fakt,že Rakousy může trénovat kdokoli a stejně ůspěchy nebudou.Tam jsou špatní hráči,od mládeže po seniory....

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti zas nezdá?

Reagovat
honziss

Proč mluvíš o něčem, o čem nemáš ani páru?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni co za 1O let dokázali. Já teda o repre Rakouska neslyšel nic pozitivního...na všech frontách? Ale nechám se poučit od "znalce". Prosím,máš slovo.

Reagovat
honziss

Podívej, Rakousko má v současnosti velmi dobrou mládež, ročníky 85, 87/8 a dá se říct, že i 89 mají velmi silné a až dospějou, Rakousko na tom bude určitě lépe než je teď. Za posledních 10 let mnoho úspěchů neměli, ano to máš pravdu. Po odchodech Polstera nebo Herzoga na tom nebyli nejlíp, přišly slabší ročníky, takže přišel úpadek, který postihuje všechny reprezentace, na tom není nic ojedinělého.

Reagovat
Tomanatura

A navíc on (nebo ona?) napsal(a), že "Tam jsou špatní hráči,od mládeže po seniory.... ". A pak se ptá, co dokázali. Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. tak ale roč. 85 atd už mají 24 let tak co je? Dyt už jsou dospělí? A 89 ani nemluvě. A neslyšel sem celkem dlouho o nějakém "talentu" co má např. 16 let-a to je roč. 93,že jo. Tak nevím......

Reagovat
stas87

omg maju dobru dvaciatku a tym hracom bude chvilu trvat nez sa dostanu do acka a sehraju sa a vacsina z tych 20 hra rakusku ligu preto si o nich nepocul mozno znas harnika sparta chcel teraz v zime ziskat hohendera pockaj podla mna o rakusanoch este pocujeme

Reagovat
honziss

A kolikrát jsi slyšel o talentu třeba z Francie, který je ročník 93 ty blbe?

85-ky jsou dospělí, ale ještě ne natolik aby táhli celou reprezentaci. O čemž nepochybuji, že se tak stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož si nepamatuju jejich jména ( ty....) tak teda slyšel a ne o jednom!!! A nejen z Francie....A jestli chlap co už má 24 let není schopný hrát v repre solidní průměr ( evropský),tak ...... . Zase meleš nesmysly,bože! Co nato 80% hráčů Arsenalu,co Rosa ve 24 letech,Čech a stovky jiných v Evropě? Kdy teda budou schopní? Ale serme nato nebudem se hádat,myslel sem,že o jejich repre "17", až dospělí něco víš- a vidím,že víš to co já-tzn. nic,protože tam prostě hráč od 17-34 není,aby nedělal Rakousku ostudu.

Reagovat
honziss

Ty jsi nehorázný vůl, nechápu proč se tak zesměšňuješ.

Víš proč byl Rosa ve 24 letech tak dobrý v nároďáku? Protože měl kolem sebe Nedvěda, Poborského, Kollera. Ivanschitz teď nikoho takového nemá.

Tak mi řekni ty jména z Francie a nejen z tama, o kterých jsi slyšel.

Reagovat
honziss

Tím myslím ty ročníky 93 o kterýcj jsi mluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Rosa byl dobrý díky Nedvědovi a spol. ? Jinak co? By nehrál? Ty fakt rozumíš jen "ČEMU CHCEŠ". Sice byl Rosa jen příklad,ale v Evropě hrajou v repre prim v každé zemi 20-28 letí-to je normální. Ty máš prostě vizi,že v repre táhnou tým jen zkušení a mladí se učí jo? To je ale KRAVINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dál-Ivantschitz: to je "KDO"? proboha-to nemyslíš vážně.Ten i kdyby měl u sebe Cesca,Thea Wallcota atd tak bude hrát s Faerama 2:2. A ty jména opravdu nepamatuju.Co 14 dnů na netu,v novinách.....jsou zprávy,že ten či onen 17 letý supertalent je v Anglii považován za nového XXX,ve Francii ...... Jenže já si to přečtu, a pak mi ty jména bohužel vypadnou z makovice.

Reagovat
Tomanatura

Znovu Tě prosím, zdrž se komenářů na téma, o kterém víš tak žalostně málo.

Reagovat
honziss

Jo tak vypadnou z makovice, to si panáčkuj někomu jinému ty imbecile.

Neříkám, že repre táhnou jen starší zkušení hráči, ale že mladí hráči nemůžou být tak dobrými pokud kolem sebe nemají kvalitní zkušenější hráče, což teď momentálně je případ Rakouska. Ale to je příliš složité na pochopení pro ten tvůj ubohý mozeček, který je zaslepen láskou k modré barvě a nic jiného nevnímá. A to, že neznáš Ivanschitze je už jen tvůj problém. Jen tím dokazuješ, jak omezené jsou tvé fotbalové znalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ivantschitze znám dobře-akorát si nepochopil ty ubphý,že sem myslel,že je to podprůměr.Že sem zaslepený modré barvě? Tvá Ubohost! To nejsem .Že si nepamatuju jména co slyším poprvé v životě? Hold moje chyba! Zato ty jsi bedna.Gratuluji! A moje znalosti? Dovoím si myslet,že nadprůměr. Ale tvoje chlapecké znalosti(momentálně o Rakousku) ? Nic,nic a nic!!!!! A to sem se chtěl nechat poučit? Od mladého chlapce-Ted uznávám,že sem trouba!!!!

Reagovat
Tomanatura

Toto snad už není pravda

Reagovat
honziss

Neskutečné, jak se umíš dokonale ponížit. S tebou se opravdu nedá bavit.

Reagovat
honziss

Logickými a relevantními argumenty jsem se ti snažil vysvětlit, jak je na tom rakouský fotbal, jaká ho čeká budoucnosti, kdo by měl hrát prim, ale ty mi na to napíšeš tohle. Jediné co na to lze říct je že jsi neskutečný hlupák a idiot a na fotbalové diskuzi nemáš co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto si přesně myslím o Tvé ubohé maličkosti! Nechápu jak takové lidi jako ty může někdo učit Co je fotbal??? Pak chápu,že jsi mimo,když slyšíš samé hlpouposti. A ještě sympatizuješ s Baníkem-Fujtajbl to máme

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a pro zajímavost,jaký jsi ročník? Jestli se nestydíš?

Reagovat
stas87

ja tiez sympatizujem s banikom a taky si zasluzim toot preboha zobud sa my traja sme ta celkom rozstrielali a argumenty nemas ziadne a kopes kolem seba cize si neuspel nezatracujem ta ale brzdi v tom co pises lebo mi pripominas celkom dost ludi ktory sa takto spravaju

Reagovat
honziss

Mohl by jsi aspoň jednou poskládat logický příspěvek? Už tvá skladba vět dává zřetelně najevo, že češtinu moc neovládáš a mozek ti vynechává.

Když už bys dal dokupy logický příspěvek, pak zkus zapracovat na tom, ať jsou tvé argumenty relevantní. Zatím jsi zde žádný takový neuvedl. Pouze nějaké kydy typu: rakouský fotbal je špatný. Jedna věc je to říct, druhá si to obhájit, což ty nedokážeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen chci vědět proč podle tebe je fotbal v Rakousku GOOD? Prostě já si myslím,že je špatný na repre ůrovni-ne na klubové! Ale asi čtu špatné noviny,když o jejich výkonech nic neslyším.

Reagovat
honziss

A kde jsem řekl, že je fotbal v Rakousku GOOD? Navíc nevím jak to GOOG mám pochopit. Já jen psal, že v mají velmi dobrou mládež a až se vyhrají, tak mohou být úspěšní, ale na to ty jsi mi vždy osvětil jen něco v tom smyslu že to je blbost, žádné protiargumenty, nic, jen jsi plácl že to je blbost.

To, že se o Rakušanech ani o T-Mob Bundeslize nepíše v novinách je logické. Nedosahuje kvalit PL nebo PD a nehrají v ní Čech, Rosický ani Nedvěd. To znamená, že pro česká média není tolik zajímavá a dovíš se o ní tak maximálně pár řádků o tom, jak Jun vstřelil gól.

Reagovat
stas87

jun nedal ale vorisek jo

Reagovat
honziss

To je teď jedno, uvedl jsem příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOd jako,že je fotbal v Rak. dobrý-NA REPRE ŮROVNI(to tvrdíš ty) a já myslím,že není! A když sem chtěl slyšet tvůj argument-proč dle tebe je repre Rak. vpořádku-tak si tam pletl s Tom. hráče co hrajou v evr. ligách. Ale chci vědět co hrají v průběhu 10 let zpět? A že budou časem dobří? Jo to taky doufám. ALE NYNÍ NEE!

Reagovat
smazaný uživatel

Repre NE!

Reagovat
honziss

Najdi mi jedinou větu, kde jsem napsal že jsou TEĎ dobří na repre úrovni. O tom jsem neřekl ani slovo. Zas si vymýšlíš bludy a kecáš nesmysly, protože se ti to zrovna hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

tak teraz si sa do toho zamotal a nevies kudy kam

Reagovat
stas87

promin ale tys nepocull o hracoch ako manninger scharner janko ivanschitz korkmaz prodl??

Reagovat
smazaný uživatel

Ale slyšel,ale co hrajou? Bída,ne?

Reagovat
stas87

tak scharner zaklad vo wiganu manninger si celkom dost v tejto sezone zachytal za juve korkmaz tusim hra za rapid snajpr salzburgu je janko a prodl neviem kde teraz hra harnik je vo werderu teda spon myslim ze je tam stale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o.k.,ale co vrepre? Dyt to neumí prodat? Co mají za výsledky? Mi je jich spíš líto,že jsou dlouho mimo mísu.

Reagovat
stas87

tak ja nechapem o com sa bavime o repre ci o klubovej scene?v tvojom nazore na futbal aby sa prasca vyznalo

Reagovat
smazaný uživatel

Máš číst pořádně-celou dobu se bavím o repre se 2 chudáky. Až pak se to zvrtlo v dklubovou diskusi.

Reagovat
stas87

a tvoj koment v 7:20?

Reagovat
honziss

Korkmaz už je ve Frankfurtu, Prödl v Brémách, stejně jako Harnik, Janko je v současnosti nejlepší střelec v Evropě, Scharner důležitá postava obrany Wiganu a Manninger jak jsi říkal si letos dost zachytal v Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Jancko ? To beru! Sice sem myslel,že je to Švýcar,ale jo to jo.

Reagovat
stas87

ty jo ty to ani nevies napisat prepac ale teraz si docela mimo misu ty svojmi poslednymi reakciami

Reagovat
stas87

tak strnazl-spartak pogatetz-boro garics-napoli kienast-ham kam linz-braga celkom dobre kluby ktore obcas hraju europske pohare a oni tam hraju prevazne v zaklade

Reagovat
honziss

To, že ani neumíš napsat jeho jméno (které jsi zde navíc viděl zmíněno několikrát) jen ukazuje, že o rakouském fotbalu opravdu nemáš ani tušení, pak prosím o takových věcech, o nichž nic nevíš, ani nediskutuj.

Reagovat
stas87

jo a v aktualnej repre je 11 hracov mladsich rocniku 84

Reagovat
Tomanatura

Marc Janko dlá nehoráznou ostudu... Ale o tomto velice známém jménu jsi zřejmě neslyšel. Stejně jako o dalších X.

I přes fakt, že jsem na tebe neměl v úmyslu reagovat, tak prostě musím. Nebudeš tu zbytečně házet falešnou špínu na Rakousko, když o tom víš absolutní hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe nemíním komentovatˇ!!! Jako jediného na tomto Webu. Ty jsi přerostlá děcká knihovna! A nehážu na Rakousko špínu-jen konstatuju,že jsou hold špatní dlouhodobě.

Reagovat
Tomanatura

protože tam prostě hráč od 17-34 není,aby nedělal Rakousku ostudu.

Jestli u této věty nepoznáš, jak jsi diskuzeneschpný a sám sobě si protiřečíš, tak už vážně nevím, co můžeš být za haranta. To snad není pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Pakuj se!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tomanatura

Kam? Vždyť mi nejsi schopný podat jediný argument, kterým by sis neprotiřečil. Mně opravdu zůstává rozum stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, Bobe, ale jestli tady má k rakouskému fotbalu někdo co říct, tak je to Tomanatura. Lepšího tady neznám. Takže by možná bylo vhodné, aby jsi se mírnil ve svých vyjádřeních. Rakušáci sice momentálně nejsou nic extra, ale byly doby, kdy to evropská špička byla a netroufnu si tvrdit, že se to nemůže vrátit. A když Tomanatura říká, že mají nadějné mladíky, tak sklapnu kufry a hlásím "Ja wohl, Herr Tomanatura, alles klar".

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím mi Tom. neřekl o Rakouském fotbale nic co bych řekl O:K.-mají dobré hráče,jsou jakžtakž ůspěšní,mají výsledky,kvalit.mládež atd. Zatím jen papouškuje s honzissem.Kamarádi .

Reagovat
stas87

a ty si povedal co?tys pisal ze je tam vsetko spatne oni ti len rozumne vysvetlili ze v sucasnosti sice nehraju nic extra ale v buducnu z nich moze byt dobry tim ktory moze mat uspechy na europskej scene a to si ty absolutne neunesol

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím já sem napsal a tvrdil,že TED jsou v prdeli! TED!!! Což neznamená,že se to nemůže zlepšit. A když si to přečtu zpět tak mě poslali do řiti,že o nich nic nevím. A když už tak nevím,bo není co vědět-10-letá stagnace v podprůměru.

Reagovat
honziss

Ne, ty jsi nepsal že teď, ty jsi napsal, že - protože tam prostě hráč od 17-34 není,aby nedělal Rakousku ostudu. - ano, teď tě cituji. Neustále si protiřečíš a říkáš to, co se ti zrovna hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

A zatím si stojím. V Rakousku není kvalit. hráč pro repre!!! Jinak by měli výsledky,ne? Viz Litva atd,

Reagovat
stas87

aha a co povies na to ze litva vyhrala v rumunsku 3:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem taky nechápal! A čuměl! Nevím co mám říct na Rumuny? Krize? Ale Rumuni oproti Rakousku snad.......jsou někde jinde,ne?

Reagovat
stas87

tak momentalny vypadok nie?preboha jeden nepovedeny zapas no i kdyz tie faery

Reagovat
Tomanatura

A co Ti mám říct? Vždyť honziss řekl vše za mě a proč jinak myslíš, že bych jej obhajoval?

Reagovat
Tomanatura

Herr Muzajs, danke für deine Abstützung.

Reagovat
smazaný uživatel

Nichts zu danken. Za tebe jsem se mohl jakžtakž postavit, i když jsi spíš potvrzoval, co psal honziss, ale o jeho znalostech Rakouska nic nevím, tak snad se na mě nebude zlobit.

Reagovat
Tomanatura

To zas já vím, že ví.

Mimochodem, ten, s jehož názorem tu honziss neustále bojuje, je (podle jeho vět ) stejně starý jako Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt říkám,že víš všechno-knihovno.

Reagovat
Tomanatura

?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mi teda je?

Reagovat
Tomanatura

Zaznamenal jsem tu něco okolo 35. Doufám, že to byla jenom sranda. Jelikož inteligenčně na tom tak zřejmě nejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

2.8. 1974 narozen. A inteligenčně sem natom celkem o.k. dle mého dost širokého okolí-a nemusíš věřit,ale bohudík!

Reagovat
Tomanatura

Možná v reálném prostředí jsi opravdu takový, ale v tom internetovém jsi opravdu za blba.

Reagovat
honziss

By mě zajímalo jak se jmenuje ta jeho hospoda o které mi tady několikrát vyprávěl. Možná ho znám.

Reagovat
Tomanatura

Já bych moc poznat nechtěl.

Reagovat
honziss

Tak já právě nevím jestli tam k němu náhodou nechodím. To víš, F-M je malé město.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi neříkej ani ze srandy! Ke mě? V Místku. Ale chytrý člověk,když se zeptá kde má krleš hospodu a nebo když vstoupí-pozná! CFC,fotbal a vše kolem toho. TV atd.

Reagovat
honziss

Uff, tak do žádné takové hospody nechodím.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu za ty dary!!!! Nemám rád v hospodě smrad!

Reagovat
honziss

Tak teď jsi se neskutečně ponížil. Marš už radši na to pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod taky trumpeto?

Reagovat
smazaný uživatel

Strach?

Reagovat
Tomanatura

Jenom kvůli této reakci už prostě vím, že jsi blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Strach z diskuse sem myslel. Ty jsi šikovný-ale jen na klávesnici!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

proč,že mám jiný názor než ty,honziss a vám ostatní? Sem tu dost dlouho nato abych věděl co mi říkají známí! To co se svámi tady hádám a vyměnuju názory čte spoustu lidí co mě zná!!!! Řekl sem jim to a navíc můj nick jim stačí. Jejich věková hranice je 23-45 let a neslyšel sem mnoho reakcí,že bych byl absolutní blb. Spíš mi říkají ti starší,že se mi diví,proč se "hádám stěmi mladými",že sem blb,ale vtomto smyslu. A taky sledujou fotbal 10 a více let,fandí,jezdí kamkoli,ale tady to jen čtou a "prý raději"nekomentují.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak a doporuč jim, ať u toho "pouze prohlížení" zůstanou i nadále...

Reagovat
honziss

Takoví brouci Pytlíci, všechno ví nejlíp, všude byli a kdokoliv mladý je pro ně jen fotbalový neználek s kterým se oni - vševědoucí - nebudou bavit. Jste zvláštní partička.

Reagovat
stas87

dobry no..oni ta neposuzuji ako cloveka ale posuzuji tve futbalove znalosti a po dnesnom vykone si im dokazal ze ac sou mladsi tak o rakuskom futbale toho vedia viac nez ty

Reagovat
smazaný uživatel

ano ví víc!!!!

Reagovat
stas87

tak proc stale nadavas?ze by rozdvojena osobnost?

Reagovat
honziss

Ale to víš, že ne. O Rakousku, potažmo jeho fotbalu toho vím docela hodně, jejich ligu sleduju a zajímám se i o to ostatní co se tam děje kolem fotbalu.

Reagovat
irik

hele, experte, jak je na tom Rapid?

Reagovat
honziss

Nic moc, je druhý se sedmibodovu ztrátou na Redbulláky, kteří mají ještě zápas k dobru. A třetí Sturm a čtvrtá Austria mají stejně bodů a ti navíc mají také dva, potažmo jeden zápas k dobru.

Reagovat
Tomanatura

Austriu nepočítej, ta půjde zřejmě dolů.

Reagovat
honziss

S tím tak trochu počítám, každopádně i tak to je v pytli těch sedm bodů na RBS. Ten Janko by měl odejít už.

Reagovat
Tomanatura

Janko nikam neodejde Teď, když se konečně chystám do Salzburgu nastěhovat a budu jej sledovat každý domácí zápas, prostě odejít nesmí.

Reagovat
honziss

Tak máš ještě jarní část. Ale pak už ho někdo koupí, stejně v tom Salzburgu dělá jen neplechu a plete se Rapidu do práce.

Reagovat
Tomanatura

To ne. Ještě na podzim bych jej tam rád viděl, to by mohla být i permice.

Reagovat
honziss

Ale kdepak. Budeš si muset vystačit s tím, že se jednou za sezonu koukneš na toho basketbalistu, co hraje za Rapid, když k vám jednou za sezonu přijede. Ten po Jankovi přebere post nejlepšího útočníka ligy.

Reagovat
Tomanatura

Maierhofer zdrhne. Přinejmenším do Bundesligy. Třeba do Dortmundu, tam už jednoho - tuším - 202 centimetrového fotbalistu měli.

Reagovat
honziss

Tak leda že by vedení BVB chtělo ve fanoušcích vyvolat nostalgické vzpomínky na Jendu. Ale i tak stojí v záloze ještě Hoffer.

Reagovat
irik

No to vím, ale Já myslel spíš nějak tak to kolem .

Reagovat
honziss

Tak to napsal Tomanatura tady pode mnou.

Reagovat
Tomanatura

Jestli myslíš naprostou součastnost, tak nevýherně. I když Lokomotiv Moskva je někde jinde.

Co se týká ligy, tak se štěstím dali Ried a podle očekávání prohráli s Salzburg... Jestli chceš vsadit, tak tuším, že Mattersburg sice dají, ale problémy mít budou.

Reagovat
Tomanatura

Kolem? Vídeň je mi vzdálená, Kurier nečtu. Ale třeba podle přestupové politika se dá leccos usoudit.

Reagovat
stas87

hraju vo viedni alebo v mattersburgu?myslim ze rapidu sa dari viac vonku ako doma

Reagovat
irik

Ale ne, nfandí jim děda .

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem to špatně naroloval, doufám, že se neptáš mě - já bych ti řekl, že je ve Vídni a Bican ani Panenka už tam nehrají. A chlap, pro kterýho občas dělám, tak minulej tejden prskal, že rupli se Salzburkem a už ho nedoženou.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Francii je nový Zidane!! Omrkni to, je mu 13 a jinak, než Zidane mu nikdo neřekne. To je talent o kterém osobně vím.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
stas87

mladez maju celkom dobru

Reagovat
božský John

Rakousko je průměrnej evropskej manšaft,kterej má sice potenciál(na polsednim MS 20 byli 3-4 myslim),ale taky se domnívám,že by je měl trénovat někdo mezinárodně zkušenější a někdo jako Wenger,kterej by si uměl vytáhnout mladý kluky a vypiplat si je..zatim nemaj na to aby stále konkurovali nejlepšim týmům...

Reagovat
stas87

kobi kuhn ten to s mladymi umi

Reagovat
smazaný uživatel

Taktak-a díky bo sem se zas vytočil ze čtení honzisse.

Reagovat
honziss

Za co mu děkuješ? Vždyť píše něco úplně jiného než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju mu zato,že je průměr ( bych dodal podprůměr),že by je měl trénovat NAPŘ. Wenger,že by se tam někdo měl naučit"vychovat" mladé a že nemají absolutně ( to říkám já) na evrop. průměr....

Reagovat
stas87

tak teraz si ma zmatol tym komentom kto/co je priemer alebo podpriemer??

Reagovat
fantomas

Ty si fakt neskutečnej trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 5 zápasů ho taky vyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

stylové příjmení

Reagovat
honziss

100. pro Rapid Vídeň.

Reagovat
irik

Heršvec .

Reagovat
smazaný uživatel

Herr Schwetz. To bylo pro Rapid.

Reagovat
irik

Já vím, předběhl mne, Schwetz jeden ...

Reagovat
smazaný uživatel

No jdu na pivo-si štastný?

Reagovat
honziss

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra si tě najdu!!!!!

Reagovat
stas87

az sa vyspis z opice??

Reagovat
smazaný uživatel

ne! Teda snad ne!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vžtyď je to pravda že je Rakouská reprezentace i liga zoufalá posledním úspěchem je kvalifikace na MS v roce 98 a výsledky před Eurem kdy např. prohráli s Islandem nebo plichtili s Maltou rozhodně nejsou náhodné vždyť většina Rakušanů ani nechtěla aby Rakousko startovalo na ME aby tam neudělali ostudu .A s tou mládeží to taky neni nějak slavný na nedávnym ME17(je to tak 1,5roku zpátky) sice porazili Francii ale pak dostali klepec 5:2 od Rusů a nějaký supertalenty ve fotbale fakt nemají ty mají leda tak ve sjezdovém lyžování skokách na lyžích atd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele