Brno pokračuje ve změnách, do klubu se vrací někdejší kapitán Zavadil

Dnes, 11:39
Aktuality
Pavel Zavadil (© Zbrojovka Brno)

Pavel Zavadil bude potřetí v životě pracovat pro Zbrojovku Brno. Někdejší záložník za moravský klub dvakrát hrával a nyní se vrací jako člen realizačního týmu, stal se druhým asistentem trenéra Jaroslava Hynka.

"Klub jsem vždycky miloval, i proto jsem rád, že tu můžu být. Věřím, že budeme úspěšní," řekl ke svému návratu.

46letý Zavadil do Brna poprvé přišel v roce 2012 a strávil zde pět sezon, před třemi roky se následně vrátil a svým dílem přispěl k návratu do nejvyšší soutěže. Po většinu angažmá na rukáv navlékal kapitánskou pásku a celkem si na své konto připsal 140 soutěžích startů, v nichž nastřádal osmnáct branek a na dalších devatenácti trefách se podílel přesnou finální přihrávkou.

Zavadil během aktivní kariéry oblékal dresy Olomouce, Drnovic, Sparty, Příbrami, Opavě nebo Baníku Ostrava a zahrál si i v zahraničí. V lednu 2004 přestupoval do izraelského Maccabi Haifa a díky působením v Mjällby, Östers a Örgryte zná velmi dobře švédské prostředí.

V Brně aktuálně pokračují změny po příchodu nového většinového vlastníka, kterým se na začátku září stala Regionální hospodářská komora Brno. Generálním manažerem se před několika týdny stal Jan Mynář a role sportovního ředitele se ujal někdejší reprezentační obránce Martin Jiránek. Nejaktuálnějším cílem je zastavení sportovního úpadku klubu, který letos vyhrál jen dva zápasy a v druholigové tabulce je až na čtrnáctém místě.

Autor: Tomáš Pavlík / fczbrno.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
Aldeano

Simulant

Reagovat
fabec1222

Nauci je simulovat

Reagovat
junglist

Simulátor

Reagovat
Pablos

Stimulant

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Psychopat

Reagovat
Salfovic

Coby druhej Rosický by tam měl jít dělat sportovního manažera.

Reagovat
MikeHavenaar

Pavel byl dobrej

Reagovat
ratusek

Inseminátor

Reagovat
$dolar$

A rovnou si vezme nemocenskou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele