Brankář Blažek bude chybět Jihlavě minimálně měsíc

20.03.2014, 11:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Měsíc? Po vynásobení koeficientem jihlavské nemocnice to vypadá tak na půl roku. Když si tam Ujčík nedávno nechával operovat koleno, tak z dvou měsíců byl konec kariéry...

Reagovat
smazaný uživatel

moc si z toho nedělej prdel... ono je to celkem pravděpodobný..

Reagovat
smazaný uživatel

Však já si z toho prdel nedělám, já vím jak to v jihlavské nemocnici chodí, sám tam chodím kvůli kolenu... A kdo se jednou dostane do spáru tamních odborníků, tak tomu není úniku. Slyšel jsem i to, že si tam jeden nejmenovaný doktor chtěl zaoperovat, tak si zaoperoval, i když byl pacient zdravý...

Reagovat
Filip12

Hanuš se jeví dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Jihlava sestoupí... Ale škoda Jardy

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

zpátky na strom primitive

Reagovat
clinger

Reagovat
Sosi

Šlacha? Tak to už je v háji, v jeho věku...

Reagovat
zelda

v chodidle

Reagovat
Sosi

šlacha je svinstvo, v jeho věku to bude rozhýbávat mnohonásobně dýl...

Reagovat
mario23

Hanuš není zas tak špatnej, měl by ho v pohodě zastoupit, takže nějaký velký oslabení to pro Jihlavu není, snad se zachrání v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanuš je výbornej, lempla z něj dělají snad jen Slávisti, protože na začátku kariéry neunesl kvalifikaci do pohárů (jestli si ho s někým nepletu), pokaždé když za Jihlavu naskočil, tak neskutečně podržel a i proti Teplicím tam měl parádní zákroky. Navíc se od Blažka naučil jak si řídit obranu, což byl na začátku jeho působení tady docela problém, teď je mnohem víc slyšet...

Reagovat
mario23

No proti Teplicím toho zrovna moc neměl, protože Teplice měly strašně málo šancí a ten gol mi přišel docela haluz.

Reagovat
vanGomm

To se ve fotbale stává ty pauzy pro zranění.Akorát,že mu bude min.o měsíc víc.Tedy pokud to tak dopadne.Čím je člověk starší,tak se ty maléry hojí déle.No a pokud hráči táhne na 50tku pak je to o to horší.Ve 20 se to všechno hojí prý nějak rychleji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele