Braga našla nového trenéra, Ferreiru nahradil Paixão

26.02.2014, 09:58
Aktuality
Jenom několik dní byla bez trenéra Braga. Portugalský klub na přelomu týdne kvůli špatným výsledkům opustil zkušený Jesualdo Ferreira, jeho povinnosti pak přebírá o devatenáct let mladší Jorge Paixão. Úkolem 48letého kormidelníka bude dovést klub do příštího ročníku evropských pohárů...

"Braga oznamuje, že se dohodla na spolupráci do konce letošní sezony s Jorgem Paixãem. Další členové trenérského týmu jsou následující: Philip Silverio (asistent trenéra), Vitor Castanheira (asistent trenéra), Jorge Vital (trenér brankářů) a Tomás Amaral (pozorovatel a analytik)," stojí v prohlášení na internetových stránkách klubu.

67letý Ferreira Bragu vedl mezi lety 2003 a 2006, loni v létě se do ní vrátil a v letošní sezoně se mu příliš nedařilo. Sporting nasbíral ve dvaceti zápasech jenom 27 bodů a v tabulce je na sedmém místě, z posledních pěti zápasů vyhrál jenom jednou.

Paixão přichází z druholigového portugalského Farense, za sebou má i působení v Kataru a Angole a před sebou ostrou premiéru - Bragu o víkendu čeká duel na půdě lisabonského Sportingu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nono nevím

Reagovat
FC Porto FC

To sem zvědavej

Reagovat
fantomas

Pfff

Reagovat
fantomas

Heh, a Pacos náko ujíždí na bývalých hráčích Porta.. z posledních čtyř trenérů Portem prošli tři - a hned dva tam udělali parádní kariéru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele