Boj o Yora vyhraje Manchester United, talentovaného obránce čeká zdravotní prohlídka

18.07., 11:06
Aktuality
Leny Yoro (© AFP)

Leny Yoro zazářil v dresu Lille, řekl si o pozornost nejbohatších evropských klubů a přetahovanou o něho nakonec vyhraje Manchester United. Anglický celek uspěl se svou nabídkou, osmnáctiletý obránce dnes dorazí na zdravotní prohlídku.

Yoro v prvním týmu Lille debutoval již v sezoně 2021/2022 a celkem za LOSC odehrál 60 utkání, v minulém ligovém ročníku se hned třikrát zapsal do listiny střelců a pomohl klubu ke konečné čtvrté příčce tabulky Ligue 1. Ve Francii měl smlouvu na poslední rok, i tak se suma za transfer může díky bonusům vyšplhat až na 62 milionů eur.

Manchesteru United k získání mladého stopera pomohl i přístup konkurenčních klubů. Zájem o Yora mělo PSG a to chtělo fotbalistu přivést až za rok zdarma. Sám hráč pak preferoval stěhování do Realu Madrid, který ale nakonec svou nabídku nepředložil.

Yoro se po podpisu smlouvy rovnou zapojí do přípravy na novou sezonu. Jeho jméno figurovalo v širší nominaci Francie na domácí olympijský turnaj, do konečného výběru ho ale trenér Thierry Henry nezařadil, důvodem byla účast Lille ve čtvrtém předkole Ligy mistrů.

V kabině Manchesteru United dojde k velkým změnám, nizozemský manažer Erik ten Hag chtěl svého krajana Matthijse de Ligta (Bayern) a na seznamu vytipovaných posil je i Jarrad Branthwaite z Evertonu, který už odmítl dvě nabídky. Případný příchod některého z nich bude záviset na dalším vývoji okolo dua Harry Maguire, Victor Lindelöf.

Kádr již dříve opustil Raphael Varane a do španělského Villarrealu přestoupil mladý obránce Willy Kambwala. Na odchodu opětovně je i Mason Greenwood, křídelníka čeká zdravotní prohlídka v Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (267)

Přidat komentář
Di Stéfano

Toto mi včera urobilo veľkú radosť nech si ide pekne tam .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tu fajn uživatel. Nikoho nenapadas a fotbalu rozumíš Ne, jak ti dementi odtud, kteří tu furt někoho vyhazují a napadají.

Reagovat
Di Stéfano

Ďakujem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Neutron

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
pospech11

Hele jsem na tom stejně, o to víc mě mrzí odchod Marina, který nějaký prostor dostat mohl. Třeba teď dostane šanci Vallejo

Reagovat
Di Stéfano

V tomto sa zhodneme , Rafa mi prišlo , že odišiel hrozne na rychlo na to , že prakticky sme nemali ešte nič dohodnuté . Tak snáď Vallejo, za každého “domáceho” hráča čo sa presadí budem len rad , on už čaká dlho na poriadnu šancu .

Reagovat
pospech11

Souhlasím, přijde mi smutné, že se holedbame jak máme kvalitní mládež, ale šanci nedostane jediný.

Reagovat
Jordi Alba

Vallejo je furt v Realu.

Reagovat
Gazdo

Vallejo este hra?

Reagovat
Jordi Alba

Hrát je docela silný slovo.

Reagovat
Breze

Vallejo fakt nie, ved ten je len nonstop zraneny. Minulu sezonu odohral iba 3 zapasy. Prvu polovicu bol zraneny a druhu polovicu mal problemy s depresiou. A pri jeho veku sa uz ani neda oznacit za nejaky talent. Chalan na Real nema a nema vyznam ho ani drzat ako 4. stopera, ked aj tak hrozi, ze bude mimo kvoli zraneniu.

Reagovat
kaja900

On u nás bohužel nemá ani na to být 4. stoper

Reagovat
imp.

Vallejo za posledni 3 sezony odehral celkem 500 minut soutezniho fotbalu. Jak nekdo muze vubec uvazovat, ze bude mit nejakou vyznamnejsi roli fakt nechapu.

Reagovat
Witcher

Jak Hložek

Reagovat
Busby babes

stejne jsme ho nechteli

Reagovat
misinho7

Tak podla všetkého chceli a aj on nas ale takú sumu zanho proste real neda ale tak vas to CB trapi viac. U nas by bol na lavičke, u vas sa moze vyhrat

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, ja si nemyslim, ze byste byli nejka skodni. nebo ze by si vylozene vybral nas pred vama. vy jste chteli backup/nadeji do budoucna a neutracet tolik, to rozhodlo.

Reagovat
misinho7

jj, tak u vas moze hned od začiatku ukazat co v nom je

Reagovat
Busby babes

rozhodne bude mit vetsi sanci na ten herni cas. ale je mu 18, tak doufam, ze plan je dat mu spis tak 2500 minut plus minus a ne 4000.

Reagovat
Mato178178

preco vsak nema 12, bude mat 19 a aj tak trenuje kazdy den preco by nemohol hrat pravidelne raz za tyzden v lige?

Reagovat
Busby babes

protoze nechci aby dopald jako nekteri talenti z Barcy v poslednich letech...

Reagovat
Mato178178

kto napriklad? a ako vies ze je to preto, lebo hrali vela a nie preto, ze z dlhodobeho hladiska sa ukazalo, ze nemaju kvalitu na barcelonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi, Fati, Pedri, Baldé...

Reagovat
Kluivert9

Jasně, Balde měl problém s ramenem z přetížení

Reagovat
smazaný uživatel

A s hamstringem?

Reagovat
Moshe Dajan

Jasně, Gavi si urval vazy v koleni z přetížení

Reagovat
Moshe Dajan

A Fati byl tak přetížený, že byl rád, když aspoň v jedné sezoně odkopal 1500 minut za sezonu.

Reagovat
Busby babes

Gavi, Pedri, Fati... u vsech se da argumentovat, ze nektere problemy maji z pretizeni.

Reagovat
Mato178178

to nemozes vediet

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
fenixLFC

u fatiho a pedriho to je zname ze to tak je

Reagovat
Mato178178

akoze ked ma hrac 22 vtedy uz moze hrat zaklad pravidelne alebo od kolkych rokov to je? jednoducho niektori hraci maju viac zraneni ini nie.

Reagovat
fenixLFC

hadam nechces spochybnovat ze v 22 ma clovek silnejsie a vyvninutejsi telo nez v 18. ked telo vo vyine pravidelne vystavujes nadmernej fyzickej zatazi tak ho v dlhodobom ohlade poskodzujes- nielenze je taky hrac nachylnejsi na zranenia obecne alebo mas vyssie riziko ze si odnesie vazne nesvalove zranenie zo suboja ktory by v neskorsej faze kariery skoncilo bez problemov, ale najma mu tym vyrazne skracujes karieru. obe je pritom dlhodobo zname a overitelne. to nie je FM alebo fifa alebo ina hra kde ti staci dbat len na kondiciu a inak je vsetko v pohode.

"niektori hraci su viac zraneni, ini nie" je sice mile tvrdenie ale plati iba do urcite rozsahu. samozrejme nebudeme brat do uvahy chronicky IP hracov alebo hracov co odohraju vsetko. ale aj davkovanim zapasove a treningovej zataze tomu hodne prospievas/skodis. pedri je ziarivy priklad- v debutovej sezone odohral 75 (!!!) zapasov a to "uz" mal 21. lenze sa mu zacali kopit zranenia kvoli narocnosti zapasov a tomu ze ho barcelona pretazovala a uponahlala jeho navrat. u fatiho taktiez mu ordinovali tazsi trening a viac cvicenia nez bolo doktormi doporucene. gavi si taktiez odpilil ACL po tom, co od svojho debutu bol hracom ktory toho odohral z barcelony najviac. a znova v mladom veku

jasne, niektorym zraneniam sa nevyhnes pretoze su casto dielom nahody ale nadmernou dlhodobou zatazou v mladom veku hracom preukazatelne skodis

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Mato178178

opatrnosti nie je nikdy dost, ale zas to netreba prehanat moze to robit ako s mainoom, ze ho obcas prestrieda, ale to ze ma 18-19 neznamena ze bude hrat len kazdy 2 zapas

Reagovat
Kluivert9

Fati těžko, to je přesně skleněnka typu Rosický, Reus, Thiago Alcantara...

Reagovat
Busby babes

u kterych se ale rika to same, too much too soon.

Reagovat
Kluivert9

Nevím co se u nich říká, ale Fati v Barce nikdy přetíženej nebyl, takže těžko mohl mít zranění z přetížení.

Reagovat
fenixLFC

According to a source close to Dr Cugat (svetovy specialista ktory ho operoval a nastavoval mu liecbu) who had to remain anonymous to protect their position, Fati returned to Barca after 10 days and they took charge of his rehabilitation. The source added that Fati called the doctor a few weeks later to tell him his knee had become inflamed. The forward told him that with Barca he was undergoing two recovery sessions per day — one more than he was supposed to.

After two months, Fati returned to the operating theatre for a second operation, which was another suture. “If the suture fails, there is no choice but to remove part of the meniscus,” Llobet adds. “This is what the scientific criteria (are) and that’s OK.”

Fati was due to return to the field in the spring of 2021, just as he underwent a third operation on his knee. He went to Madrid to continue his recovery and, two months later, he underwent a meniscectomy — where the affected part of his meniscus was removed. It was his fourth operation in six months.

tu sklenenku ste z neho spravili vy

Reagovat
Kluivert9

1400 minutama za sezónu ::palec nahoru::

Reagovat
fenixLFC

chapenie textu na urovni

Reagovat
icka

To bys chtěl moc. Fanoušci Barcy jsou ještě větší dementi než já.

Reagovat
Hlahart

Tak ale si to aspoň přečti, ne?

Reagovat
Mato178178

Gavi ani nemal ziadne svalove zranenia, co by mohlo sediet na to ze bol pretazeny ale to je skor u starsich hracov. a nemaju 15 rokov ale okolo 20 neviem kedy potom maju hrat. 18-21 je malo 30 je uz vela...

Reagovat
AlevsakNevadi

jedine podľa mna u Pedriho. Gaviho a fatiho mozeme odpisat, ti isli do velkeho futbalu moc skoro.

Reagovat
Kluivert9

Argumentovat můžeš, ale trefíš se asi jen u Pedriho...

Reagovat
Mato178178

ine by bolo ak by prisiel aj de light a tocil ich tam, pripadne daval Yora do zakladu na pohare

Reagovat
vodka

tak 4000 minut měl v uplynulé sezoně s Lille.

Reagovat
Mato178178

ako to mohol zvladnut? vsak mal este len 17-18 ...

Reagovat
fenixLFC

pri vsetkej ucte k francuzsku je rozdiel mat 4 tisic minut v nom a 4 tisic minut v anglicku...nehovoriac o tom ze dve take sezony v 19 rokoch nie je uplne plan na extra dlhu karieru

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

*

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

Ale jo, je mi jasné, že to po něm chtít nemůžu. Ale on je dost rozdíl i ve stylu hry. Lukaku třeba hraje od mládí docela dardy minut a je relativně ok.

Reagovat
Neutron

Lukaku z toho ostal posahany v hlave zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
Higi

Toto bude game changer pro United...

Reagovat
kitas

Ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United PROMISED Yoro to be the heart of the project with regular playing time, something Real Madrid could not do — he is seen as Varane’s replacement!

[@TelegraphDucker ]

V 18ti letech velký risk..

Reagovat
Sandstorm

Náhrada za Varana ale s výkony jaké měl Varane v Realu.

Reagovat
Busby babes

Varane sel do Realu v 18 a chvili mu trvalo nez se dostal do zakladu no. u nas bude rozhodne mit vic prostoru a bude hrat vic.

ale kdyz vidim jak ETH managuje trba minuty pro Mainaa, tak si nemyslim ze bude hrat uplne vsechno. ale uvidime v sezone no...

Reagovat
VTID94

No Varane šiel do Realu za 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Taky před 13 lety...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VTID94

Takže predtým nešli mladí stopéri za drahšie ?

Reagovat
Csaplárova past

A hlavně naplnil potenciál

Reagovat
Busby babes

relevance k otmu co jsem napsal? nula.

Reagovat
VTID94

Že stopér za 60 mega by mal ísť rovno do základu a byť oporou a nie mať čas na rozhranie sa

Reagovat
Busby babes

takhle to taky nefunguje. porad je mu 18.

ale chapu, jak nebude hned oporou nebo jeden z nejlepsich v lize, tak tu budem celej rok od vas cist jakej je to flop.

Aspon ze si pripravujes pudu brzy

Reagovat
VTID94

Skorej som to myslel tak že vy by ste potrebovali stopéra rovno do základu. De Light za tých cca 40 - 45 mega by bol super pre vás.

Reagovat
Busby babes

tak ja doufam, ze ten de Ligt jeste prijde.

Reagovat
VTID94

V tom pripade je to celkom ok s ohľadom na budúcnosť

Reagovat
Freedo

Jak managuje minuty pro Mainaa? Vždyť od Vánoc snad nechyběl v základu.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Busby babes

tim, ze ho stridal v prubehu zapasu.

Reagovat
Freedo

V průměru má v lize odehráno 80 minut. Jo, ke konci ho občas sundal, aby tam poslal čerstvé síly. To bylo určitě ovlivněno i fyzickým stylem Mainoovy hry a tím, že hrál pořád. Ale určitě bych neřekl, že ETH nějak limitoval jeho herní čas, naopak se na něj hodně spoléhal po zranění Casemira.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Tommy$

Varane měl taky trosku složitější se tam dostat do základu přes Pepe-Ramos

Reagovat
SunFells

A kromě toho 130K liber ne

Reagovat
Hlahart

Sám hráč pak preferoval stěhování do Realu Madrid, který ale nakonec svou nabídku nepředložil.

To BBC píše kde?

Reagovat
Sandstorm

Tak byl to tuhý boj a přetahování do poslední poslední penny

Reagovat
Tommy$

Ještě by to chtělo minimálně toho De Ligta a Ugarteho.. doplnit by to chtělo ještě víc samozřejmě, ale tohle je minimum

Reagovat
Mateo16

When required, Aurelien Tchouaméni will have to play at CB next season. Camavinga will play DM then with Valverde and Bellingham in midfield.

More minutes expected for Arda Güler and even Dani Ceballos

@relevo

To je proste sen ako to chcú polepit , To ich čaká 70 zápasov

Reagovat
Busby babes

Carlo to nejak da...

Reagovat
Mateo16

Tak ak to dá tak by mu mohli postaviť sochu a to Bellinghama čaká operácia ramena

Reagovat
ACSeRw!n

Carlo nesnasi rotace a siroky kadr, takhle funguje proste

Reagovat
janinho

tchouameni musi byt z takych sprav nadseny

Reagovat
kitas

Akým zázrakom sa Ceballos stále drží v Reale ?

Reagovat
Kily

většinu sezony chce odejít, pak se na konci několikrát objeví v základní sestavě, usmyslí si, že by to mohlo jít a zůstane

Reagovat
Mateo16

200k týždenne mu nikto nedá ani Betis nedokáže jeho polovicu utiahnuť

Reagovat
O.Giroud

200k a tu sa niekto čuduje prečo sa tam drží. 200k, pár zápasov v sezóne nech sa nepovie a na konci sezóny oslavuješ nejakú trofej. Než hrať základ v zaprdenom Betise

Reagovat
los_blancos

V hrubom. Toho nad tebou odporúčam úplne ignorovať, je to klaun...

Reagovat
Hachim Mastour

mzdy sa udavaju vždy v hrubom

Reagovat
los_blancos

V Španielsku nie.

Reagovat
ACSeRw!n

kdo by nechtel hrat za Real Madrid?

Reagovat
Kluivert9

"hrát"

Reagovat
Di Stéfano

“nechtěl”

Reagovat
SunFells

Já. Vezmou mě teda na lavičku?

Reagovat
nani92

"Real"

Reagovat
EZ

o nom som si v case ked hraval za Betis myslel ze bude najlepsi zaloznik na svete

Reagovat
VTID94

A vidíš že stále to viac menej stačí

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, no, snad to neskončí jako ta strašlivá sezóna, kdy jste nepodepsali hroťáka...

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Minulú sezónu sme sa strachovali ze neni hrot a easy.

Floro povedal ze nebude kupovať len tak niekoho aby to tam lepil. Podla mna proste preskumaju trh a o rok dva pôjdu po niekom mladom kto dava zmysel.

Yoro vyzera dajn ale ked Floro nechcel zanho drbnut takú šialenú sumu tak co uz.

Reagovat
Ladas321

Ať se rozehraje v United, vydělá si prachy (dostal krásných 10 mega ročně) a pak může přijít vyhrávat trofeje do Realu jak Kylian.

Reagovat
Breze

Tak ved Yoro by tuto sezonu aj tak neprisiel. Takze jeho neprestup pre nas tuto sezonu nic nemeni. Real ponukal max 20-25m, inak chceli pockat do buduceho leta a vziat ho zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by Yoro vydržel a "trucoval" by, tak by Lille poslední týden v srpnu hodně rádo přijalo těch 25m.

Reagovat
Breze

No ak by Yoro az tak kvoli Realu trucoval, tak si osobne myslim, ze by uz pockali radsej do buduceho leto a vzali ho zadarmo.

Reagovat
los_blancos

30+10

Reagovat
Jesfey

Myslím, že hráči jsou u vás až druhořadí.

Reagovat
O.Giroud

No som zvedavý na tohto najlepšieho stopéra galaxie. Hype má slušný

Reagovat
Mass

To už není Harry Maguire?

Reagovat
O.Giroud

nn, veď toho kupovali Glazeri

Reagovat
Neutron

toto si si teraz vymyslel

Reagovat
ACSeRw!n

skoda takhle zmareneho talentu

Reagovat
Me2win

60 mega a 1 rok do konce smlouvy. Takovej typickej přestup United. Ještě ho vidí jako nějakýho spasitele a myslí si, že ho přebrali Realu .

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ladas321

Reagovat
Neutron

Reagovat
cr7sux

ty bys měl co o přestupoch psat

Reagovat
Damis

Má pravdu, a ty vlastně taky

Reagovat
Front hell

Na Chelsea moc levný a moc zdravý

Reagovat
lofin9

Ucesom by sice zapadol, ale meno neznie dostatocne cernossky

Reagovat
sensei25

Este Alvareza do utoku a ten tym bude vypadat uplne inak.

Reagovat
sensei25

Pardon,zabudol som ze ste priviedli toho zirkzeeho

Reagovat
unk

To som teda velmi zvedavy na 18rocneho stopera v zaklade MU 2 chyby v obrane a budu z neho robit druheho Maguireho

Reagovat
Mato178178

bude mat 19. tolko ma aj mainoo a hraje zaklad

Reagovat
unk

Yoro casto hrava ako posledny hrac pred brankarom, kazda chyba je tam uplne kriticka Mainoo je skvely, ale chyby robi tiez, len nie su tak viditelne

Reagovat
Mato178178

chyby robi aj maguire alebo lindelof onana, dokonca aj casemiro a nemaju 18

Reagovat
unk

Ide o ich mnozstvo a o to, ako sa s tym dokazu vysporiadat...18 rocny neskuseny hrac s tym moze mat velky problem, a to sa v MU zosypalo uz dost vela kvalitnych a skusenych hracov.

Reagovat
Mato178178

zase to je diskutabilne, ja mozem povedat, ze je mladsi a rychlejsie moze na tu chybu zareagovat alebo ju napravit, taky casemiro alebo maguire ked prepadnu tak utocnika nedobehnu uz nikdy

Reagovat
Freedo

Můj osobní názor je, že hrát 18 letýho stopera je v pohodě, pokud vedle sebe má někoho zkušenějšího, kdo ho diriguje a komunikace mezi nimi funguje. Pokud by hrál s Martinézem, tak je otázka, jestli se spolu domluví. Jeden Argentinec a druhý Francouz. Určitě by to chtělo čas, než by si na sebe zvykli.

Reagovat
unk

Argentinec a africky Francuz...what could go wrong..

Reagovat
Busby babes

jj, bude to prvni takova stoperska dvojice v dejinach... Pool ma francouze, holandana a kamerunce, City Holandana, anglana, chorvata a portugalce a takhle muzu jit prakticky do kazdeho klubu.

Reagovat
unk

Reagovat
vodka

Není to teď náhodou narazka na toho enza?

Reagovat
Busby babes

good point.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

Urcite si kazdy pojde svoj materinsky jazyk

Reagovat
Busby babes

my? spis vsichni ostatni. Jako ostatne z Maguire delali drevaka i kdyz hral dobre.

Reagovat
SunFells

Mumlasové především

Reagovat
unk

Ono je v podstate jedno kto zacne, ale este to ani nie je oficialne a uz som niekde videl zostrih jeho chyb v obrane

Reagovat
SunFells

Mám pocit, že myslíš sestřih jeho posledních 25 zákroků, ne chyb

Reagovat
unk

Ty hovoris o poslednych 25 1v1 situaciach, ja myslim nieco ine... ale nemali od seba daleko

Reagovat
SunFells

Jojo, tohle kolovalo

Reagovat
Busby babes

nene, nejakej fanousek Poolu udelal nejakej sestrih veci, co povazuje za chyby.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TheShowtimeReds/status/1813804215153881171

tady je to pak uz reakce z druhe strany. lidi se nudi.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Coniglio

Doprdele fakt tady neni nikdo kdo ma link na posledni clanek lde se rozebira fanta?

Nebo se letos hrat nebude?

Reagovat
r.mrazik

a Joao Neves do PSG za 70 mega euro?

tohle dite by se mi v MU taky dost libilo

Reagovat
iamek

To je moc ne? Jedna sezóna v Portugalsku, 19 let a odehráno min než Yoro.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Wazza228

Ještě měsíc zpátky se u něj spekulovalo o 100m,takže jsem z tý ceny docela v šoku.

Reagovat
iamek

Což je jeho vykupka ne? On má 4+1 za dvě sezóny. Yoro 3+0 . Bargain

Reagovat
Mato178178

1,5 sezony a bude mat 20

Reagovat
smazaný uživatel

Tady evidentně selhal Bruno, na euru samé fotky jak jsou furt spolu a hovno z toho

Reagovat
Grahf

to je divné, že nikto velký ho nechce.

Reagovat
vceradnesazitra

Chce do Realu, rok do konce smlouvy, 18 let, 60 mega

Reagovat
iamek

Už splnil bonusy?

Reagovat
Wazza228

Nasrat fanoušky ostatních klubů - check

Reagovat
fenixLFC

vies ze vysmech a nasranost nie je to iste, ze?

Reagovat
Wazza228

U některých lidí je mezi tím jen tenká hranice.

Reagovat
Ladas321

Cena je 52 milionů liber a k tomu 7 mega bonusy. 52 mega v librách je v eurech 61 mega v eurech.

Reagovat
iamek

Lille and Man United have all documents set for deal worth €50m plus several add-ons.

To víš že jo.

Reagovat
Busby babes

zas Athletic pise initial €62m (£52m; $67.9m)

Reagovat
iamek

Romano vs Ornstein. Každopádně Ornstein po několika hodinách tweet přepsal.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/David_Ornstein/status/1813502801764385092

porad to tam ma a je to i v tom clanku.

Reagovat
SunFells

To jo, z 22 let na 18 let

Reagovat
SunFells

"Romano vs Ornstein"

Reagovat
vceradnesazitra

King Kong vs Godzilla

Reagovat
SunFells

Henry vs Walker

Reagovat
Ladas321

Athletic píše 62 mega v eurech plus bonusy. Tohle potvrzuje také nejlepší Francouzský novinář Fabrice Hawkins.

Tvůj úryvek je z postu Fabrizia Romana, který jak všichni víme není novinář, ale fotbalový influencer, který jen přidává na ig věci, které před ním přídali novináří jako Hawkins nebo Ornstein.

Jinak mě je celkem jedno o kolik jste ho přeplatili, spíš doufejte aby se aktivovali všechny možné bonusy, protože pokud ne, tak jste vyhodili dalších 50 mega pro nic

Reagovat
Svatej

Dejme to v Yenech, to dá ještě víc.

Reagovat
MoonKnight

A Todibo za 27 mega do West Hamu, to je neskutečná krádež.. Všechny top kluby jsou na dovolené a West Ham s Villou si nakupují v klídečku bez stresu, žádná konkurence.

Reagovat
Wazza228

Todibo měl jít k nám, jen to nesmyslně UEFA zatrhla.

Reagovat
SunFells

Nemají dohodu s hráčem ještě.

Reagovat
Busby babes

jen teda on chce do Juve, tak se to asi jeste chvili potahne. Ale je to obdobna situace jako Yoro a Real vs my no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby UEFA vytáhla hlavu z prdele už je dávno u nás

Reagovat
Sandstorm

Přitom mezi Salzburgem a Lipskem se běžně přestupuje. Naposled asi Sesko.

Reagovat
Coniglio

Jak muzes mit v oblibenych klubech najednou ManU a Leeds?

Co je to za bordel?

Reagovat
masly008

Obojí jsou united tak asi pro to

Ne každý něco ví o klubech kterým fandí.

Reagovat
Neutron

Tak asi nebude miestny a ta rivalita sa ho tolko netyka proste.

Reagovat
Sandstorm

Rivalita je tam velká, ale Leedsu jsem dost fandil na přelomu tisíciletí, kdy hráli Ligu mistrů. Takže z nostalgie ho mám ve vedlejších. Pak když spadli až do třetí ligy, tak jsem jim přál postup do PL.

Reagovat
jitrnica

nechápu že za tak málo přitom lepší hráč než Yoro a ani si nemyslím, že má Yoro strop výš v budoucnu

Reagovat
Sandstorm

Yoro je úplně někde jinde. Todibo v jeho věku nebyl žádný terno ač v Barceloně to měl těžké.

Reagovat
jitrnica

to je úplně mimo, Todibo je dneska hotové hráč proti kterymu si ani Mbappe pravidelně neťukl, když hrál vedle Saliby tak z té dvojce vypadal líp

Reagovat
iamek

Mbappeho vymazal i Tuanzebe

Reagovat
jitrnica

Kolikrát? Todibo pokaždé

Reagovat
Wazza228

Vždy, když proti němu hrál.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
jitrnica

Reagovat
J0EL

Todibo vyzeral lip jak Saliba presne kedy?

Reagovat
jitrnica

Nice 20/21

Reagovat
iamek

Reagovat
jitrnica

radši se naučte číst jelita , už vidím jak někdo jako ty tehdy Nice sledoval

Reagovat
iamek

Já raději jelito.

Reagovat
Ladas321

V Nice

Reagovat
Ladas321

Reagovat
LAM

Je neuvěřitelný kolik prachů do toho každej rok United nacpou a stejně je to každej rok stejná sračka bez šance na titul.

Dle mě by měli zkusit přemluvit kvalitního trenéra(stejně jak City s Pepem) a pak by to třeba začalo dávat smysl.

Reagovat
Busby babes

to jsme udelali a premluvili ETH aby k nam sel z Ajaxu

Reagovat
Sandstorm

A on teď přemluvil nás, aby mu byla prodloužena smlouva

Reagovat
Neutron

A preto sme mu ju nepredlzili

Reagovat
Sandstorm

Novou nedostal, ale byla mu prodloužena stávající o rok.

Reagovat
Busby babes

no on chtel novou, ale na te jsme se nedomluvili tak se jen aktivovala opce v tom stavajicim kontraktu. Takze asi dost zalezi na uhlu pohledu jak to kdo chce brat

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mato178178

napriklad koho? vsak sa to riesilo od konca sezony a nikto lepsi na trhu momentalne ani nie je

Reagovat
iamek

Škoda, že od odchodu SAFa, tam žádný kvalitní trenér s renomé nebyl

Reagovat
Sandstorm

Renomé by se u nich možná našlo.

Reagovat
Busby babes

sarkasmus sheldone

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neutron

Ehm

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitních trenérů bylo dost, bohužel se ukázalo že může být sebelepší trenér ale když není kvalitní vedení nad ním a přestupy a všechno okolo řeší bankéř tak to nikdy fungovat nemůže

Reagovat
Sandstorm

Největší chyba byla nechat si utéct Pepka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že by to stejně nefungovalo jako v City, tam má právě ty lidi nahoře kterým může věřit a kteří fotbalu rozumí, tady by dopadl jak LVG nebo Jose

Reagovat
O.Giroud

Určite, preto tí tréneri čo vás opustili teraz trénuju Reale a Barcelony a vyhrávajú tituly.

Reagovat
Ladas321

Spoustu přestupů pod ten Hagem jsou fail a všechny hráče si vybral on sám. Antony z Ajaxu vyhozené prachy, Malacia slabší průměr, Onana slabší průměr, Mount za 60 nevýrazný. Ted dostal Zirkzeho za 42,5, to vidím na další průser.

Reagovat
Wazza228

Antony ok, tam je to průser, ale Malacia za ty prachy byl dobrý squad player a minulou sezónu zraněnej, Onana až na LM super, Mount celá sezóna zranění, takže těžko hodnotit a Zorkzee ještě ani nehrál.

Reagovat
Freedo

Tak tam je ale otázka, jestli to byly jeho první volby, nebo až třeba třetí nebo čtvrtá možnost na seznamu.

Reagovat
O.Giroud

Jasné, že neboli. Určite by radšej chcel Mbappého než Holjunda, Courtoisa než Onanu, Riceho než Mounta, Daviesa než Malaciu.

Reagovat
Ladas321

První volbu dostane kolik trenérů? Možná jen dva na světě - Pep a Ancelotti.

Reagovat
Busby babes

Antony byl dost panik buy na konci prestupaku no, kdy se prohrali prvni zapasy a tak a proto cena silena.

Reagovat
Busby babes

Mount nevyrazny... no protoze byl docela vyraznou cast sezony zranenej. Malacia je backup na LB a bude se teda vracet po dlouhodobem zraneni. Onana nebyl slabsi prumer ani v letosni sezone, kdy mu hlavne cast v LM nevysla, ale jinak... Antony je preplacenej, o tom zadna.

Takze, Hojlund je fajn investice do budoucna, Mount je dobrej hrac, kdyz nebude zranenej, tak snad ukaze svoje kvality. Onana je moderni a velmi kvalitni golman, ktery to ukazoval vsude kde chytal a to i loni u nas.

Antony problem, Case prvni sezonu super, loni spatny, ale opet casto zraneny, Lisandro skvelej, Malacia v prvni sezone plnil co se od nej cekalo, Eriksen zadarmo dobry.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Freedo

Takhle to zní dobře, ale některým přestupům moc nerozumím. Proč jsme kupovali Mounta, jehož nejlepší pozici hraje Bruno? Na osmičce nevypadal úplně nejlíp.

Proč přišel Malacia, když byly potřeba posílit jiný pozice a jako backup nalevo mohl být Alvaro Fernandez?

Reagovat
Busby babes

protoze Alvaro nema v tuhle chvili ani na ten backup. A kdyz se Bruno zrani, tak tam bude hrat kdo?

Reagovat
Freedo

O tom Alvarovi by se dalo diskutovat, ale opravdu tvrdíš, že Mount se za 64 mil eur kupoval jako backup Bruna?

Reagovat
Busby babes

Ne, to nerikam, ale je to rozhodne alternativa za bruna a nikoho jineho prakticky na tu pozici nemame. Kupoval se i do zalohy, to trochu zhatil nastup Kobbieho, ale na to se uplne nedalo sazet, ze jo...

Reagovat
rominhoFCB

Kedysik, nez este Guardiola nebol v Premier League, tak sa mnohym fandom Manchestru United malil. Nebol pre nich dost dobry.

Reagovat
rominhoFCB

Kedysik, okolo roku 2015

Reagovat
El Cid z City

Většina jeho fotbalu v PL vůbec nevěřila, max jeden titul a konec.

Reagovat
mayday

Jeden rok do konce smlouvy, jedna odehraná sezona (i když výborně), týpek 18 let a 60 mil. Euro?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale to je naprosto zcestné.

Reagovat
Busby babes

nebudem se na tebe zlobit

Reagovat
iamek

Reagovat
mayday

Reagovat
SunFells

Až liber

Reagovat
Neutron

Odpustam ti

Reagovat
Ladas321

United klasika, opět museli přeplatit hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud naplní potenciál a Real ho bude dál chtít tak ho můžou třeba za 150 mega

Reagovat
kaja900

Stoper z United za 150 mega, to zní jako super kauf

Reagovat
Ladas321

Pokud naplní potenciál a bude chtít jít do Realu, tak ne za 150 mega, ale za 0 jako Mbappe.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Front hell

Vždyť jste v prodejích stejně marní jak my. 150 mega by jste dostali kdybyste prodali 10 hráčů

Reagovat
kaja900

Kdy naposled United koupili nějakého hráče za ranec a byl potom fakt top? snad jen Bruno ne? Jsem na něj zvědavý jak se mu bude dařit no

Reagovat
Neutron

Martinez je tiez top

Reagovat
kaja900

Nojo na něj jsem zapomněl

Reagovat
j_mrazik

Já ho tak dlouho neviděl hrát, že když jsem koukal na finále Copy, tak jsem si nemohl vzpomenout na jeho křestní jméno.

Reagovat
Neutron

Tak vekom sa to uz zlepsovat nebude no...

Reagovat
vceradnesazitra

Skleněnka Martinez?

Reagovat
Neutron

Reagovat
imp.

Uz nekdo napsal, ze jsme ho stejne nechteli?

Reagovat
Busby babes

hned prvni koment, cti mezi radky

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kluivert9

Jo, pár zhrzenejch Realistů se už tady objevilo

Reagovat
Neutron

Reagovat
Luc-Luc

co to je za nonejma?

Reagovat
Kongo

Lille má neskutečný čich na hráče, každý rok vytáhnou vždy někoho, koho vzápětí krásné zpeněží. Bohužel je za trest jim jakkoliv fandit.

Reagovat
Witcher

mohli mít za desetinu reprezentanta, poháry ošlehaného Robina hranáče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele