Bendtner mimo hru, chybět může až tři měsíce

14.12.2012, 12:58
Aktuality
Hodně složitou roli bude mít ve druhé polovině letošní sezony Nicklas Bendtner. Dánský útočník hostuje z Arsenalu v Juventusu, kde nemá jisté místo v základní sestavě. A vinou zranění se do v ní neusadí ani v nejbližších měsících...

Bendtner ve středu nastoupil k pohárovému utkání proti Cagliari a na hřišti nevydržel ani celý první poločas. V jeho závěru si totiž přivodil svalové zranění, z trávníku musel být odnesen na nosítkách a následně se podrobil vyšetřením. Podle prvních zpráv pak bude mimo hru dva až tři měsíce.

"Testy odhalily poraněnou šlachu v levém přitahovači. Jeho stav pak znovu přehodnotíme poté, co se v následujících dnech podrobí dalším testům," stojí v prohlášení Juventusu.

24letého útočníka může zranění mrzet o to více, že v posledních týdnech se na hřišti objevoval poměrně pravidelně. V Serii A nastoupil k osmi zápasům, celkem má na svém kontě deset soutěžních startů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (84)

Přidat komentář
Melchior

Bendtnerovi je 24? Jsem myslel, že je tak o dva roky starší

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, je mu 24 a vypadá tak na 26

Reagovat
celeb

to bude tym chlastom a ponocovanim.

Reagovat
j_mrazik

To se mu ta doba na vstřelení těch 20 gólů nějak ztenčuje.

Reagovat
10

tjn, kolik ještě může hrát let? 10?

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nakonec bude rád, jestli se v téhle sezoně trefí aspoň jednou.

Reagovat
miguel bain

A není to jedno, když si v té prdeli stejně nekopne?

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle hráč je opravdu zajíc v pytli

Reagovat
alcantara

Piatok, Bendtner zraneny, Juventini dnes v baroch idu pod stol...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

hm, tak díky tomuhle ho v lednu nebudeme moct poslat zpátky...

Reagovat
j_mrazik

Dostali jste ho zdravýho, tak si ho taky vykurýrujte.

Reagovat
10

zdravýho prej

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
herbage

rozhodně překypoval zdravím

Reagovat
10

fyzickým možná

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Rozbitej už přišel, tak co...

Reagovat
SunFells

Už z něj nikdy nebude to co z něj být mělo

Reagovat
j_mrazik

To křídlo mě pořád sere, měl být druhá volba za Robinem místo Chamakha.

Reagovat
herbage

jenže Bendtner nezná slovo druhá volba

Reagovat
SunFells

A nějaká 4. volba v Juve je mu bližší.

Reagovat
herbage

asi čekal, že bude 1. volba

Reagovat
10

řekl bych, že tím si byl naprosto jistej...dokonce si to imho myslí pořád

Reagovat
SunFells

To je holt Nick

Reagovat
SunFells

To měl, ale kariéru si ničí i on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

Nesympatický hráč

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to vyzera s Drogbom? Nejako často ho spajaju s Juve. Ak by sa to podarilo na ako dlho by prišiel hosťovať.

Reagovat
celeb

Reagovat
Milan.B

ten este zije???

Reagovat
Pipo123

OT: Konko sa zázračne uzdravil, takže na Inter pôjdeme zo silnou zostavou, ale lavička je slabá. Bez útočníkov

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ja mu tak fandim.

Reagovat
cetto

..to ani nepude poznat

Reagovat
smazaný uživatel

Matri a Bendtner jsou opravdu jen do poctu. Ne ze by Qua, Gio a Vucinic byly takovy hvezdy, ale momentalne ma tato trojice nesrovnatelne vetsi formu a prinost nez zmineny duo kolohnatu. Nerad je tak oznacuju, ale pripominaji mi Amauriho s Iaquintou. Taky cahouni, kteri se nebyli ke konci schopni trefit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Nyní to nemyslím nějak špatně ale:

Celkem chápu, že si něco Pintu sliboval od Giovinca, i když i v něm jsem měl pravdu, Sám vím, jak je těžké hráče při přestupu odhadnout a sám jsem se několikrát seknul. Ale naprosto nechápu, proč obhajoval a byl potěšen příchodem Bendtnera. To byl opravdu velkej úlet i na Pinta...

Reagovat
10

tak ta tendence hledat na příchodu novýho hráče pozitiva a vkládat do něj naděje je z pohledu fanouška pochopitelná, ne každej se na to dívá s odstupem jako třeba ital...

Reagovat
Jajinek

oukej...ale u Nica? Třeba já jsem poslední dobou u Interu odsoudil hodně přestupů...Coutinha, Rickyho, Jonathána, Silvestreho...

Reagovat
10

Tak ty už si zase za poslední mercata nastavil takovou pesimistickou laťku (výjimka byl snad jen Palacio), to je takovej jednodušší pohled, na každým příchodu se najdou negativa a většinou i pozitiva. U Bendtnera jsem si je taky snažil trošku nalhat do hlavy, zvlášť po těch zápasech za Dánsko, ale stejně mi to moc nešlo, to je pravda. . Kdyby ten vůl dokázal využívat tu jeho postavu, dostal do sebe trošku poziční návyky a hlavně maximálně zjednodušil hru odbouráním tý části mozku, která věří tomu, že je lepší než Zlatan, tak by to v rámci těch peněz byla ok posila. Bohužel tyhle kdyby tvoří tak 90% Bendtnera.

Reagovat
Jajinek

já si zase nemyslím, že bych u většiny přestupů vypichoval negativa...Rano, Forlán, Guarín, Gargano...to jsou všechno přestupy, které jsem chválil...

Reagovat
lnterista

mozna hned pri koupit ale po par zapasech jsi z Guarina nebyl moc odvarenej a Zabaka jsi taky uz prodaval ne?

Reagovat
Jajinek

samozrejmě...ale při koupi jsem ty přestupy schvaloval.

Když však hrají špatně, nebojím se to napsat. Stejně tak se nebojím napsat, když hrají dobře, viz Rano letos na začátku sezóny.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SaianSupaCrew

Hele i já si od něj sliboval hodně a nestydím se za to. Navíc pořád si myslím, že předpoklady proto, aby se prosadil v Itálii, má.

Bohužel u něj je problém v psychice, resp. v jeho pokřiveném egu (což dokládá hlavně jeho pohyb na hřišti). Být špetku pokornější a skromnější, tak dneska hraje základ někde v PL a nesnaží se o restart kariéry..

Reagovat
Jajinek

Vždyť si ani neumí kloudně naběhnout...to není o psychice ale totální fotbalové zmatenosti...

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak já nemám ve zvyku hráče hodnotit na základě jednoho nepovedeného angažmá. Mě se v Arsenalu líbil vždycky (pokud ho teda nezabíjeli na křídle, jako Destra), jeho jediná větší slabina bylo množství šancí, které spálil. A co sem viděl Dány (ač toho nebylo moc), byl platný i tam.

Reagovat
Jajinek

já nehodnotím Nica jako hráče, ale jako posilu Juventusu

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak v tom případě už vůbec nechápu, o čem točíš...

Reagovat
Jajinek

před jeho přestupem mohlo být jasné, že do hry Juventusu a obecně do italskéo fotbalu se svými vlastnostmi rozhodně hodit nebude...a rozhodně to, že se neprosadil není způsobeno jeho psychikou. Prostě to byl od vedení přehmat.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak mi zkus stručně ty jeho vlastnosti popsat, když ho máš tak přečteného

Pod přehmatem si představuju trasfery typu Amauri, nebo Quaresma. Ne hostování s následnou opcí (na směšných 5 mio), na kterém de fuckto nemají co ztratit. Že to zkusili bych jim rozhodně nezazlíval.

Reagovat
Jajinek

Amauri nebyl přehmat. To, že když byl nepotřebný Juve vysával je věc jedna, ale jako přestup hráče do Juve to byl z mého hlediska správný.

Nic je neuvěřitelně neinteligentní hráč co se týče pohybu. Není to žádné velké kopyto, techniku má, dokáže vystřelit, ale hraje si na Zlatana a tím prostě není. Jeho pozice by měla být přesně daná, zejména co se týče jeho náběhů, jenže on chce být všude a není nikde, což prostě v Itálii, kde je to zejména o přesném načasovaném pohybu všech hráčů ofensivy, naprostý fail.

Jeho přestup failem byl. Juve shánělo útočníka a mělo na něj prostředky. Nutně ho potřebovalo a přišel Nic, čímž se situace nevyřešila a on je nepoužitelný. To je jeden z důvodů proč útok Juve opět hoří. Juve si nemůže říkat "nu což, zkusili jsme to, stál málo, nevadí". Juve hledalo řešení a nejsou klubem, který by musel nutně šetřit jako třeba Inter či AC. Nic to řešení rozodně není. Z této pozice je to prostě fail.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...

Reagovat
SaianSupaCrew

Správný ? V jakém ohledu ? Kupovat za 20 mio liber hráče, kterému je 28 a má za sebou jednu povedenou sezonu, ve které dal 15 branek, mi přijde min. z ekonomického hlediska jako slušný fail (když navíc přihlédnu k tomu, jaký měl plat)

Já se celou dobu bavím o jeho fotbalových předpokladech. Že je takticky mimo a že neukočíruje svoje ego je zřejmé. Ale myslel sem si, že právě tohle by se tím přestupem mohlo změnit (nový impuls, začátek,..whatever) a že na sobě konečně zapracuje. Bohužel se ukázal pravý opak.

Ano, ale každá strana má dvě mince. Juve shánělo útočníka, ale kolik takových, kteří by ten útok pozvedli na další level, je ? A kolik z nich má potřebu opouštět aktuální angažmá a jít do ligy, která je zmítaná korupcí a nemá takovou mediální masáž jako PL, nebo PD..

Reagovat
Jajinek

Amauri byl hráč, který se do Juve hodil a mohli ho využít k tomu aby se stal oporou. Mnoho lidí na něj nadává a nadávalo, ale u něj jsem ty kvality pro jejich hru prostě viděl. Fail byl v jeho využití a samozřejmě i v jeho výkonech, ale co se týče úvahy, stojím si za tím, že jeho nagažování i ve vztahu k ceně i k jeho dřívějšíhmu působení, bylo správné.

Druhý odstavec snad ani nemůžeš myslet vážně a už nevím, jak bych ti to lépe vysvětlit. Opravdu nevím jak by ho nový impuls naučit běhat po hřišti.

Třetí odstavec jsem pak už vůbec nepochopil a opět odkazuju na své dřívější vyjádření. Juve potřebovalo řešení, reálná řešení při jejich možnostech byla, Nic je sice levný, ale řešení neposkytuje, Juve má opět problémy v útoku. Jednoduchý rozbor.

Přijde mi, že si opět chceš zatvrzele stát za vlastím názorem a vaříš dost z vody.

Reagovat
SaianSupaCrew

Jen si myslím, že pokud by mu někdo řekl kde se má pohybovat a co má hrát, mohl by být platný. Nic víc.

Ještě tě poprosím o nějáký příklad z těch réalných řešení (protože to mě hodně zajímá) a už ti dám pokoj, přece jen je pátek večer..

Reagovat
Jajinek

chápu jak to myslíš, jen mám názor, že ten pohyb prostě není tak jednoduchý a není to jen o tom, co ti řekne trenér a je to stejná herní vlastnost jako třeba střelba z dálky. Když dobrej kouč bude říkat půl roku Pazzinimu jak se správně stříli z dálky neznamená to, že bude z dálky pálit jak Juninho. Prostě to v sobě musíš mít.

Aby útok Juve byl posílen, nemusel nutně přijít Aguero, jim stačilo, aby přišel někdo jako Palacio...gólový, ví, kam si stoupnout, technický...obdobných řešení bylo více.

Reagovat
SaianSupaCrew

Podle mě je to aspekt, který se časem naskillovat dá (samozřejmě asi ne u všech), ale nemá smysl o tom debatovat. Argumenty hrají pro tebe a já musím letět

Reagovat
Mr.Jindros

Od Bendtnera přece nikdo nečekal, že bude řešením na útok Juventusu. Přišel jenom do počtu, aby mohl naskočit velmi občas nebo v případě velké marodky. Fail byl, že se nesehnal kvalitní útočník, ale to s Bendtnerem nemá nic společného, nikdo si nikdy nemyslel, že by on snad tím útočníkem mohl být.

Reagovat
stuff

Reagovat
vodka

když se ale podíváš, jak hraje za repre, tak je to úplně jiný hráč.

Reagovat
Jajinek

jenže to je pro Juve takříkajíc pičou ke zdi...

Reagovat
vodka

já vim, chtěl sem tím jenom říct, že ho prostě jde využít správně. Já popravdě nechápu, proč mu trenéři ty jeho výlety mimo pozici tolerují...

Reagovat
Pettirosso

já to taky nechápu, na druhou stranu skoro vůbec nehrál, takže dost možná mu to Conte říká, kde se má pohybovat, ale on si stejně vejletuje jak se mu zamane

Reagovat
smazaný uživatel

Co naděláš, když je člověk debil, tak mu to můžeš vysvětlit 100x a stejně se nic nezmění. Někteří zdejší diskutující jsou toho zářným příkladem.

Reagovat
lnterista

Jak vis ze mu to nekdo rekl?

Reagovat
Jajinek

protože toho jeho dislogického pohybu na hřišti by si všimnul i MSgoo a ten si fotbal plete se synchroniovaným plaváním metrosexuálních můžu...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš, že předpokládám, že mu to někdo řekl? Přeci jen jsem to nevztahoval konkrétně na Bendtnera, ačkoliv to s ním má úzkou souvislost. Takové mé obecné tvrzení. A jinak se můžu podepsat pod Jajinkovu reakci. Někdo mu to říct musel, přeci nejsou Wenger s Contem hlupáky ... A Bendtner kromě výskoku nemá vůbec nic. Hlavu používá právě jen na hlavičkování. Běhat neumí, hledání vhodného místa, celkový pohyb, střela pravou jak od desetileté holky a opěrné levé ani nemluvě. Ale to už jsem odbočil od prvotní myšlenky o debilovi

Reagovat
lnterista

myslis ze mu Conte rekne...prosim te zustan na hrotu a jen co piskne rozhodci hned si sebehne pro balon?...ale souhlas spis mi slo o toho debila a srovnavani s "elitou" z EF

Reagovat
DelPiero137

Tak jak je mozne ze sa tan chlapec dostal do vrcholoveho futbalu? S takymi vlastnostami by mal hrat druhu ligu. A nemyslim to ako attack voci tebe. Je to na zamyslenie takyto hraci...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky hlava nebere, když pak vidíš, co ten jouda na hřišti vyvádí.

Reagovat
Pettirosso

Spíš mě hlava nebere, když pak vidíš, jak mu to jde v repre, kdy hraje opravdu HROTOVÉHO útočníka. Pak ho se stejnými instrukcemi pošleš na hřiště proti Cagliari a on si s balonem kličkuje u středovýho kruhu.

Reagovat
lnterista

jestli z nej zamerne nedelate Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

hlupak, mal u nas ostat, pravdepodobne by hral v zaklade

btw nerozumiem ako sa nam podarilo prepasirovat na hostovanie do juve sendera,traoreho, bendtnera hracov s takou reputaciou v takom casovom rozpati ti nas tam musia milovat

Reagovat
Melchior

jestli myslíš Senderose, tak ten šel do AC :-)

Reagovat
smazaný uživatel

som blbec..to by uz bolo na jeden klub fakt privela

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele