BELLAMYHO NOČNÍ MŮRA

10.10.2006, 11:36
Aktuality
Nový velšský kapitán Craig Bellamy po zápase proti Slovensku, který jeho tým prohrál 1:5 přiznal, že to byla hrozivá zkušenost, na kterou chce co nejdříve zapomenout.

"Máme teď pár dní, abychom se na zápas proti Kypru dali do pořádku," řekl Bellamy, který povede Wales do boje už toto uterý v Cardiffu. Porážka se Slovenskem byla nejhorším výsledkem Walesu od roku 1996 a největší domácí porážkou od roku 1908.

Trenér John Toshack byl kvůli spoustě zranění nucen poskládat velmi nezkušený tým. "Začali jsme dobře, měli jsme dobrý pohyb s míčem a Slováci vypadali, že si jsou naší síly vědomi. Po prvním gólu jsme ale trochu polevili a druhý gól? To byla hloupá chyba."

"Garet Bale nás vrátil do hry, ale třetí a čtvrtý gól byly velmi nešťastné. Dostat takové góly si na této úrovni prostě nesmíme dovolit." Zkušený velšský brankář, 39letý Paul Jones se však několika chyb nevyvaroval. "Hlavně v případě posledních dvou gólů mohl se svými zkušenostmi řešit situaci lépe."

Na druhé straně Dušan Galis zářil radostí jak řekl, výkon jeho svěřenců byl bezchybný. "Jsem spokojený s výsledkem i výkonem našich hráčů, věřím, že nám to pomůže do dalšího zápasu doma proti Německu."

Autor: Vít Urban

Komentáře (3)

Přidat komentář
Marv

Barcelona si zajistila kupní opci na Palacia z Boky Juniors

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě tolik neznamená, v současné chvíli ho ani tolik nepotřebujeme. Raději bych ty peníze vložil do Gaga.

Reagovat
HOST*frk

zde také najdete skvělé ifo.. http://www.fotbalportal.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele