Begović zůstává ve Stoke, Butland půjde hostovat

01.08.2013, 13:11
Aktuality
Asmir Begović bude i nadále plnit roli jedničky ve Stoke City. Ještě před několika měsíci se sice všeobecně očekávalo, že bosenský brankář zamíří za lepším a jeho roli převezme mladý Jack Butland, ten ale po svém příchodu z Birminghamu zřejmě odejde na hostování...

Šestadvacetiletý Begović byl dříve spojován s Liverpoolem, Manchesterem United či Arsenalem, nakonec ale pravděpodobně zůstane na Britannia Stadium, kde má smlouvu ještě na na další tři roky.

"Vždy jsem se snažil zůstat soustředěný a nezaměřovat se na okolní záležitosti. Samozřejmě ve fotbale nikdy nevíte, co se může stát, ale nyní jsem rád za to, že se věci urovnaly. Jsem šťastný, že zůstávám a nehledám nové působiště," prohlásil bosenský reprezentant.

Jeho slova potvrdil i šéf Stoke City Peter Coates. "Begović bude naším brankářem na začátku nové sezóny," uvedl pro The Sun. "My se mezitím budeme snažit zajistit Jacku Butlandovi, aby se mohl v této sezóně zlepšovat někde jinde," řekl Coates k situaci dvacetiletého anglického gólmana.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (847)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele