Beckham chce hrát na příštím mistrovství světa

18.11.2007, 11:46
Aktuality
David Beckham v anglickém národním týmu sice patří mezi veterány, s reprezentací však rozhodně končit nehodlá. Záložník Los Angeles Galaxy by si totiž rád zahrál na světovém šampionátu v roce 2010...

"Chci hrát na příštím mistrovství světa. Je to můj velký cíl a zároveň obrovská výzva. Věřím, že to mohu dokázat. Neříkal bych to, pokud bych to nemyslel vážně," prohlásil Beckham.

Beckhama v brzké době čeká jedno velké jubileum - stane se totiž teprve pátým fotbalistou, který za anglickou reprezentaci odehraje sto zápasů. Páteční duel byl jeho 98. a další zápis by měl přidat ve středečním duelu s Chorvatskem. Více startů za Albion mají pouze Peter Shilton (125) a další tři legendy, které dokázaly překonat stovku - Bobby Moore, Bobby Charlton a Billy Wright.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odvážnej cíl, ale přál bych mu to...

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho centry se vždycky rád podívám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě začíná děsit.

Reagovat
jmj.mirasek

Já bych mu to přál :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to zase přál anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu to nepřeju ani trochu, ten hloupý namyšlenec stejně všechno pokazí. Není schopen ani proměnit penaltu. Tohle by mělo být pro hráče kalibru, za něhož se vydává trivium.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a Riquelme ji proti Arsenalu taky nedal, tak na co si to hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 pro tebe

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je prvda, že riquelme ji taky nedal, ale Becham je tím už docela pověstný.... navíc Román si nehraje na namyšleného frajírka, je to fotbalista tělem i duší.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis ty mas predstavu o becksovi udelanou podle bulvarniho tisku,pise se tam o nem jako o manekýnovi a bla bla,takovydle kecy od nejakejch pisálků sou mi fakt volný,pro me je to predevsim skvelej fotbalista se skvelou strelou a nahravkou,skvely primaky,rohy,volny kopy,je to proste super fotbalista.

A ty ho tady kritizujes kvuli jedny nepovedeny penalte,promin ale to je trochu ubohy,spis by ses mel koukat co dokazal a na jeho svetly momenty,pac ty prevazujou.

Ta penalta byla proste smula,shoda nahod,to se proste stane,podklouzlo mu to a spatne to kopnul,ale nerikej mi ze kvuli jedny penalte je to spatnej fotbalista a clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch penalt nedal mnohem víc. Kdyby měl všechno tak skvělé, jak se nám tady snažíš říct, tak by měl v kapse GB, ale on podle mého názoru nikdy nepatřil ani mezi 10 aktuálně nejlepších hráčů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele