Bayernu Mnichov se opět zranil Boey. Vrátí se Kimmich na pravou stranu obrany?

16.09., 19:20
Aktuality
Sacha Boey si přivodil další zranění. (© AFP)

Sacha Boey (24) od lednového příchodu do Bayernu Mnichov nastoupil pouze čtyřikrát a další start hned tak nepřidá. Francouzský obránce absolvoval operaci natrženého menisku, který si pochroumal na včerejším tréninku, a nyní ho čeká několikatýdenní přestávka.

Bayern v sobotním utkání rozstřílel Holstein Kiel (6:1) a po třech kolech zůstává jediným bundesligovým týmem se stoprocentní bilancí. Ve dvou ze tří zápasů nastoupil Sacha Boey, který si však na pozápasovém tréninku poranil meniskus a musel podstoupit operaci.

Bývalý hráč Stade Rennes nebo Galatasaraye může podle nepotvrzených zpráv chybět do poloviny listopadu, od jeho lednového příchodu do Mnichova přitom nejde o první absenci. Boey v jarní části loňské sezony odehrál pouze dva zápasy, protože opakovaně laboroval se svalovým zraněním.

Trenér Vincent Kompany musí před úterním vstupem do Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb vyřešit obsazení pravé strany defenzivní čtveřice, neboť Josip Stanišić, který se vrátil po úspěšném hostování v Leverkusenu, minimálně do konce listopadu pro změnu chybí se zraněným kolenem. Na pravou obranu se tak zřejmě - stejně jako na jaře - ze středu zálohy stáhne Joshua Kimmich. Další alternativu představuje nepříliš využívaný Konrad Laimer.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
hematop

Už zase? Boey můj.

Reagovat
Seydou Doumbia

4 odehrané zápasy za polovinu sezony a další zranění u něj, škoda že se Boey bojí hrát fotbal

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Coutinho10

OT: UCL Fantasy 24/25 - EF miniliga

Ahoj, obnovil jsem naší EF miniligu v ofiko UCL fantě na uefa.com, takže kdo má zájem se přidat, tak

link tu: https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/leagues/ydQWMP/004500750072006F0066006F007400620061006C002E0063007A/Coutinho10

případně kód: ydQWMP

GL všem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele