Bayern přišel o Ita, obránce má zlomenou zánártní kůstku

28.07., 18:14, aktualizováno 29.07., 10:43
Aktuality
Hiroki Ito (© AFP)

Hiroki Ito před měsícem a půl přestoupil ze Stuttgartu do Bayernu Mnichov, včera se poprvé objevil v základní sestavě bavorského klubu a na nedělní odpoledne nebude mít dobré vzpomínky - japonský obránce se zranil a čeká ho dlouhá pauza.

Bayern si dohodl přátelský duel s Dürenem působícím v jedné z pěti regionálních soutěží a pro Ita zápas skončil po dvaceti minutách, kdy utrpěl zranění nohy. Už první zprávy o problému pak nebyly pozitivní.

"Pravděpodobně jde o zlomenou zánártní kůstku, mimo hru bude hodně dlouho," sdělil sportovní ředitel Max Eberl. Jeho prognózu o zlomenině následně v oficiálním prohlášení potvrdilo vedení Bayernu.

25letý Ito byl loni jednou z důležitých postav Stuttgartu a mnichovský celek za něho zaplatil 23,5 milionu eur. Zatím není jasné, zda bude nutná operace, doba absence byla prozatím stanovena na "několik týdnů".

Düren v sobotu remizoval 1:1 s rezervním týmem Paderbornu a ve včerejším přípravném utkání dokonce sahal po výhře. Ještě v 69. minutě vedl 1:0, Bayernu zařídil alespoň remízu mladíček Nestory Irankunda.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Csaplárova past

V krajním případě 3 měsíce mi teda nepřijde jako dlouhá pauza, dlouhá pauza je podkolenní šlacha Rosického

Reagovat
LyEX

Tak ono každé zranenie je neprijemné pre psychicku hráča hlavne, o to zvlášť ak to bolo bolestivé a následne formu. Ale zanártna kosť je za mňa nepríjemné zranenie, vie to byť chronický problém

Reagovat
cr7sux

druhý rok bez titulu, pojdme

Reagovat
Csaplárova past

Dýl jak United čekat nebudou

Reagovat
cr7sux

čím to asi bude, možná tím, že bohaté děcko (bayern) hraje pay2win hru v chudobinci(bundesliga)

Reagovat
cr7sux
Reagovat
Bastaron

Reagovat
sejber

Reagovat
godwood

Reagovat
Sigma Olomouc

Všechny nové posily se musí zranit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele