Batshuayi zůstává v Istanbulu, zkušený útočník vyměnil Fenerbahçe za Galatasaray

01.07., 19:29
Aktuality
Michy Batshuayi (© AFP)

Galatasaray posílil Michy Batshuayi, jenž uplynulé dva roky oblékal dres konkurenčního Fenerbahçe. Třicetiletý útočník podepsal tříletou smlouvu s ročním platem 3 miliony eur.

Batshuayi se loučí s Fenerbahçe po 75 soutěžních zápasech, ve kterých vstřelil 44 gólů. Na zisk titulu to však nestačilo, dvakrát se musel sklonit před rivalem Galatasarayem. Bruselský rodák si vyzkouší angažmá ve třetím istanbulském klubu, v ročníku 2021/22 hostoval v Beşiktaşi.

Belgický útočník se rozhodl změnit dres kvůli výhodnějším podmínkám. Galatasaray vyjma zmíněného čistého ročního platu 3 miliony eur vyplatí ještě bonus, který bude rozložený do tří let - v prvním roce dostane 1,5 milionu eur, ve druhém milion a ve třetím zbývajícího půl milionu.

Odchovanec Standardu Lutych se přes Olympique Marseille dostal do Chelsea, odkud však pravidelně odcházel na hostování, takto působil v BVB, Valencii nebo Crystal Palace.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOAX

Odvážný

Reagovat
Seydou Doumbia

takovou výměnu přežili už i turci (yilmaz) tak věřím že nějaký bats to přežije taky

Reagovat
Panini Calciatore

Intanbulu aspon si to po sebe precitajte

Reagovat
Filip12

Ty černej zrátče

Reagovat
Me2win

Ona vjeřila, on zratil

Reagovat
didosh

Reagovat
pistacik11

Srdciar

Reagovat
Panini Calciatore

Tak co sa cudujes ked ho nestaval Kartal.

Mozno zo zaciatku dufal ze pod Mourinhom bude mat sancu ale ked sa vyjadril ze chce aby Dzeko zostal tak mu bolo jasne ze sa nic nezmeni.

Este aj Ryan Kent ktory celu sezonu prakticky nehral naskocil do pripravy a vyzera ze sa s nim pocita.

Tak ci tak Galata ma skvelu posilu k Icardimu a Mertensovi + Zaha + Ziyech to bude sila.

Reagovat
Zemun

To ho život nebaví?

Reagovat
Kadlitko

A za rok do Basaksehir

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele