Barcelonu nadále trápí zranění, López po návratu nestihl ani zápas a znovu chybí

17.09., 19:16
Aktuality
Fermín López (© AFP)

Barcelona sice zažila stoprocentně úspěšný vstup do sezony, ale stále se jí rozšiřuje marodka. Na ni dnes přibyl záložník Fermín López, jenž si na tréninku poranil stehenní sval na pravé noze. Katalánský klub uvedl, že jednadvacetiletý fotbalista bude chybět zhruba tři týdny.

López byl členem španělské reprezentace, jež vybojovala titul na mistrovství Evropy v Německu, poté se podílel i na zisku zlaté medaile na olympijských hrách v Paříži. Už začátkem září měl problémy se zadním stehenním svalem na levé noze.

Barceloně chybí také letní posila Dani Olmo, jenž kvůli svalovému zranění z víkendu vypadl minimálně na čtyři týdny, další záložníci Gavi, Frenkie de Jong, Marc Bernal a obránci Ronald Araújo a Andreas Christensen. Pod novým trenérem Hansim Flickem tým vyhrál všech pět úvodních ligových zápasů a ve čtvrtek vstoupí v Monaku do nové sezony Ligy mistrů.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
whatever

Tezko rict, co je pricinou aktualniho stavu, ale takhle to dal nejde, musi se neco zmenit. Zivotosprava, posilovani na miru (jako ma ted nove Pedri a jako mel v minulosti Messi), rehabilitace… nebo vymenit cast realizacniho tymu.

U Fermina nemuze byt rec o pretezovani ani nedokoncenem vyvoji. On toho loni neodehral tolik a je mu uz 21. A borec si udela jedno svalovy zraneni a na prvnim treninku si udela druhy na jinym miste… to prece neni normalni. Svalovy zraneni maji i Araujo, Olmo. De Jong kotnik, Christensen achilovku, Gavi a Bernal ACL. To je uplne sileny jakej mame lazaret.

Verim, ze to bude trigger k tomu, aby se neco zasadne zmenilo. A doufam, ze se kluci vrati po zraneni ve forme. Zvlast Bernal a Gavi - vime, jak dopadl Fati po ACL a snad se tohle uz nebude opakovat.

Reagovat
Salfovic

Takovej počet svalových zranění vypadá na špatnou práci kondičního trenéra.

Reagovat
LAM

S Flickem přišli všichni nový.......

Možná to bude chtít nějaký čas než si zvyknou na nové tréningové metody, které pod Flickem jsou, ale hrát s takovou marodkou ve chvíli,když už jsme z akademie vzali skoro všechny je no ho.no

Reagovat
AlevsakNevadi

ale on zdedil zranený káder, pod ním sa zranil len Bernal čo je extrémne nešťastné zranenie, Fermin svalové a Olmo je IP.

Reagovat
Matteus

https://shorturl.at/oedWM

Poslední sezóny to je jak nějaká smyčka

Hrnečku, dost!

Reagovat
whatever

Sekundarni problem tech zraneni je v tom, ze hraci jako Yamal, Raphinha, Lewandowski, Cubarsi, Inigo, Casadó a Pedri - nikdo z nich si prakticky nemuze odpocinout. Respektive se bude muset ukazat kvalita hracu jako je Eric, Pau Victor, Fati, Pablo Torre, Fort, Gerard Martin. To jsou vsechno hraci, kteri by se za normalniho stavu na hriste prakticky nepodivali. Verme, ze maji kvalitu a podrzi nas v techto momentech.

Yamalovi a Cubarsimu je 17, Lewa je druhy extrem, je mu 36. Pedri zas injury prone. Flickuv fotbal je velmi fyzicky narocny, program ted na podzim 2 zapasy tydne a pak repre pauzy, kam posilama de facto cely zaklad…

Mame vyhodu v tom, ze muzeme sahnout do Barcy Atletic, ti kluci se od mala uci nas styl footbalu a jsou zoceleni treti ligou. Bohuzel letos zatim nemaji vysledky a pokud tam dal budeme brat do acka vsechno, co ma ruce a nohy, tak aby pak kvuli tomu nespadli do 4.ligy.

Reagovat
Della

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Crustyq

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele