Barcelona se může na stadionu Camp Nou vrátit k plné kapacitě

12.10.2021, 22:27
Aktuality
Camp Nou (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
madridcan

Konečne nebudú mať divákov iba na ihrisku

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Seydou Doumbia

otázkou zda na takovou barsinku bude někdo chtít chodit

Reagovat
madridcan

Dobrá poznámka.

Už tam nie je Messi, takže tam nikto nechodi

Reagovat
Gazdo

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Espaynol s Tirraspolom pozdravujú divákov do Madridu.

Reagovat
madridcan

Toto strašne zabolelo. Najmä keď tí diváci aspoň vystrelili na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je aký úspech. Gratulácia diivákom do Madridu.

Reagovat
madridcan

No minimálne taký, že sa nekrčia v LM na spodku tabuľky bez strely na bránu a sú prvý v La Lige

Reagovat
smazaný uživatel

ta dalsi obrovsky uspech, naskok nad divakmi 5 bodov.

Reagovat
Nizzie

Strašná křeč toto

Reagovat
valloire

Reagovat
Y.N.W.A

Ale naplní ho teď bez Korejců, Japonců, Číňanů a Maročanů?

Reagovat
Lemiux66

Takže teď jsme pro změnu turistickou destinací my, jo? Pamatuju x let zpět, že se to tvrdilo o těch bez moře… existujou k tomu nějaká data?

Reagovat
Remt

tak já bych spíš uvažoval logicky - sníží se zájem o lístky když důvodem hodně lidí bylo jet se tam podívat na Messiho? Osobne, vzhledem k tomu ze nejsem extra fanda Barcy, kdyz uz bych do Barcelony na focus jel, tak bych chtel videt jeho a hlavne jeho na zivot. Takze cekal bych ze ten zajem o neco nizsi bude. Mozna porad dost velkej ale nizsi ano nejspis

Reagovat
Lemiux66

Takhle uvažuješ správně, ale já jsem reagoval na to, že jsou na tom našem komunistickym monumentu obecně hovno fanoušci, což jsou, ale zas nejsme výjimka. A vlastně i tohle má svou logiku.

Reagovat
Y.N.W.A

nevím, na co narážíš, rozhodně Asiati jezděj i na PL, jistě i na Anfield...a můžou to bejt fanoušci, který tomu týmu fanděj celej život a šetří na takovou cestu, ok.... ale že v tomto hrála prim Barca i kvůli Messimu, to je prostě přirozenej fakt... já při dvou návštěvách seděl nahoře kolem samejch asiatů a arabů s marockejma a alžírskejma vlajkama, popěvky kotle nezpíval kromě kotle vůbec nikdo, když Messi dostal balópn začali všichni ječet, jako kdyby neměli koule... bohužel, nic proti Barce, ale takto to vybudovala... a ano, byly to zápasy s podřadnými týmy, kam domácí fanoušci moc nechoděj, to chápu jinak Barce přeju vše nej, těším se na její odraz ode dna

Reagovat
Y.N.W.A

ajo, tys myslel Real? ...no, možná za Galacticos, za Messiho ale víc asi Barca... prostě turisti jeli na dva dny do Barcy, jeden den katedrála a Güel, večer Camp Nou, druhej den nějakej další Gaudí... holt, turisti jezděj na jména a Messiho chtěl vidět každej, to je jasný

Reagovat
Y.N.W.A

jo a promiň, abych vůbec odpověděl, o datech nevím jestli jsou

Reagovat
Lemiux66

pohodička, ale upřímně jsem se teď zděsil, že dostávám jakej diktát

Reagovat
Y.N.W.A

sorry, nějak jsem si zarozepisoval

Reagovat
valloire

to ste byli vždycky

Reagovat
Salfovic

A co na to statik ?

Reagovat
dextroza_m

Propotil pyžamo..

Reagovat
vceradnesazitra

Těžko, statici spí zpravidla nazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, pyžamo "propotí" spíš prostatik.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, osobne nečakám že to zaplnia na 100% pri tom ako teraz hrajú

Reagovat
LAM

Maximálně na EC

Reagovat
messi80

Veď to tak bolo aj pred pandémiou.vypredane na el classico a na dôležité zápasy lm.inak okolo 80 000

Reagovat
janinho

no to si vela povedal. oni nemali ani s tymi clasicos nikdy priemernu navstevnost 80 tisic. par krat sa k nej priblizili, ale skor to bolo k 70 tisicom. naco im je teraz ked odisiel messi zvacsovanie kapacity teda rozhodne nechapem. tu co maju im absolutne bohato staci.

Reagovat
EaP

No, zväčšovanie kapacity nieje rozmar Laportu. Architektonicky sa pri rekonštrukcii musí zmeniť vrchné poschodie tak, aby bolo možné Camp Nou zastrešiť . A keďže momentálne sú najvyššie poschodia úzke v priemere, nemôže sa na to tá strecha ukotviť. Preto sa vrchné poschodie zbúra úplne a postaví sa to nanovo s rovnomerným priemerom tribúny na ktorý sa uchytí tá konštrukcia strechy. A to vlastne spôsobí , že sa navýši počet miest o tých 10 000. Keď si vezmeš , aký je Camp Nou obrovský rozlohou , veľa to vlastne nebude. Približne o dva rady sedadiel po celom obvode.

Reagovat
janinho

to som nevedel, myslel som ze ide len o nejake ego, ze chcu 100 tisic.

Reagovat
Gazdo

My hlavne pokial nemame nejaky oficialny fanklub ktory by sa tomu fandeniu a a kotli pri zapase venoval tak nie je sanca vybudovat dlhodobu atmosferu ako napr v nemecku. K nam chodi na zapas strasne vela turistov a to proste nie je to co robi atmosku

Reagovat
janinho

to mozem potvrdit aj z realu. bol som tam 2 krat a 2 krat to bolo take ze "mmkay". s atmosferou na zapase Spurs este na WHL alebo z mojho vrcholneho zazitku: Dortmund-Real sa to neda porovnat ani vo sne. ten Dortmund by mal kazdy skusit, vidiet skakat Geble Wand, to je fakt zazitok.

Reagovat
Gazdo

mam to podobne

Reagovat
kubys

Tak šance není hlavně kvůli tomu, že třeba Boixos Nois mají dlouhodobý ban (i když teda na zápasy nějak chodí )

Reagovat
Gazdo

Hej mne je jasne ze Boixos Nois su zabanovani a je mi aj jasne preco ale myslim si ze je v moznostiach klubu ako barcelona aj s ohladom na to ze mesto nie je male a strasne vela ludi tam nosi barcelonsky dres namiesto tricka, vytvorit nejaky normalny fanklub ustanovit tam takych dajme tomu fanatikov v ramci slusneho spravania dat im normalne plat a nech sa staraju a rozsiruju clenov a zapajaju ostatnych clenov fanklubu do aktivit. Mozno dat aj nejake vyhody pre clenov fanklubu atd. Proste moznosti je milion a kedze fans az na Boixos Nois su sami dezorganizovany tak si myslim ze klub by mohol podat pomocnu ruku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele