Barcelona potvrdila vážné zranění Bernala: Talentovaný záložník si přetrhl zkřížený vaz

28.08., 14:52
Aktuality
Zraněný Marc Bernal odchází ze hřiště. (© AFP)

Záložník Barcelony Marc Bernal přijde kvůli vážnému zranění levého kolena zřejmě o celou sezonu. Teprve sedmnáctiletý hráč si v závěru úterního zápasu 3. kola španělské ligy s Vallecanem přetrhl přední zkřížený vaz v levém kolenu a poranil meniskus, informoval katalánský klub.

"V nejbližších dnech podstoupí operaci," uvedla Barcelona v prohlášení. Délku nucené pauzy klub nespecifikoval.

Bernal debutoval v dresu Barcelony v nejvyšší španělské soutěži před necelými dvěma týdny v úvodním kole proti Valencii. V úterý na hřišti Vallecana nastoupil v základní sestavě, v závěru nastavení se ale zranil.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechápu, jak se to mohlo stát... Škoda, že z dřívějška nemohli být v podobných případech nijak poučení...

Reagovat
sergi

Ďalšia rozumbrada. Zbytočný koment. Ako sa mohli poučiť? Aby sa po troch zápasoch a hlavne po ŠKAREDOM ZÁKROKU na neho nezranil. Mohol si si toto tu odpustiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi jako náhoda, že je u vás v podstatě pravidlem vážné nebo vleklé zranění u dítěte, které hodíte do vody. Někde asi bude chyba. Na škaredý zákrok určitě bude lépe připravený a odolný silově a svalově vyvinutý hráč, než 17letý kluk.

Reagovat
sergi

Okej aké veľké dieťa bol Courtois, Alaba alebo Militao? Ty dieťa. A v Béčku nehrávajú futbal? Šak tretia liga je agresívnejšia. Ty si fakt len trolliť prišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, myslel jsem, že chceš diskutovat, tak ten komentář dole prosím ignoruj.

Reagovat
sergi

Môžeme diskutovať, ale písať ten istý komentár pod viacerými článkami je proste rýpanie.

Reagovat
Kluivert9

Super, v jiných diskuzích se vysmíváš, že má Barca problémy s registracema a nemůže nikoho přivést a tady pro změnu budeš moralizovat, že hrají 17letí hráči. Ale řeknu ti tajemství, fotbal se hraje v 11 a někdo prostě nastupovat musí.

Reagovat
Txapeldun

Řeknu ti tajemství. Každý tým má 5 střídání a Barca měla na lavičce 11 hráčů.

Reagovat
Kluivert9

Jak se Real poučil z ACL u Courtoise, Alaby a Militaa, demente?

Reagovat
sergi

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvého kolegu reagovat nebudu, ale i u nás klub zkoumá, co za tím může být. Určitě to není problém jenom u vás, jenom mi přijde, že tomu jdete dost naproti.

Club sources believe that 6 serious ACL injuries in the past year do not indicate a "generalised problem." However, they acknowledge concerns, pointing to factors such as hard playing surfaces.

They believe some modern pitches cause deeper foot grip, increasing the risk of ACL injuries when changing direction. Each club's pitch is different, which may contribute to the problem. For instance, Mallorca's pitch was harder than those at Valdebebas.

@GuillermoRai_

Reagovat
sergi

Okej, ako mala ovyplvniť Barcelona stav trávnika? Nemal hrať, a kto mal hrať keď je jediný CDM?

Real nemá problém s mladíkmi-odchovancami lebo ich nestavia, dá ich hosťovať a predá, alebo sedia na lavičke. Nepotrebuje ich stavať lebo si ich vie kúpiť ale čo je hlavné, vie ich registrovať.

Reagovat
raduinho

Chudák Egan.

Reagovat
mayday

Ten může aspoň šlapat, ale na velkou kariéru už to taky nevypadá.

Reagovat
Hachim Mastour

Lobotka in ale nepustia ho a Barca není schopná ho registrovat

Reagovat
sergi

Aj keby na neho Barca mala tak je to pár dní pred koncom prestupáku utópia, lebo narýchlo zháňať náhradu by Neapol jeblo.

Reagovat
EaP

Podľa všetkého, je Deco v Porte. Ide aktivovať buy back klauzulu u Nica Gonzáleza. Čo by bolo ideálne. Chlapec príde za 18 mega, je to odchovanec , športovo vyrástol odkedy odišiel a jeho mzda by bola almužna pre FFP. A Hansi z neho môže spraviť zviera.

Reagovat
LAM

A další hráč kterej na DM nehraje...................

Reagovat
FC Porto FC

Hraje doslova CAM

Reagovat
Hachim Mastour

Ako hodnotis herny prejav po troch zápasoch pod Tričkom? A ako sa to líši od Xaviho?

Reagovat
Hachim Mastour

Flickom

Reagovat
EaP

Herný prejav ? Baví ma to. Neuveriteľne ma to baví. Je tam stále XY nedostatkov , čo ale súvisí aj s národnou a tým, že nám musí hrať polovica zostavy z juniorky. Ale fyzicky sme niekde , kde sme už roky neboli a ani nástup súpera nám nerobí problém ( jasne, zatiaľ to neboli svetové mužstvá) a konečne dokážeme pretlačiť to, čo chceme hrať a nie prispôsobovať sa súperovi. Rýchly prechod do útoku, skvelý a konečne koncepčne organizovaný presing. Raphinha ako znovuzrodeny , Lewa behá ako by mal 25. Pedri už v 60 minúte nevyzerá na mŕtvicu. A čo som očakával, že Olmo pre tu Hansiho hru bude kľúčový. Gundo je síce skvelý, ale vek už nezastavis a neodbehal by to, čo Dani. Ak sa vráti ešte Gavi a Frenkie , ale hlavne Gavi v rovnakom zastavení ako pred zranením, tak tá záloha má našliapnuté zhltnúť kohokoľvek.

Reagovat
messi80

Súhlasím so všetkým ale lewa možno beha ,ale teda v medzihre neskutočne kazí..nepoznám štatistiku jeho porazených prihrávok ale to je proste neuveritelne percento ktoré on dokáže zadrbat. Nikdy nebol v medzihre svetový ale v poslednej dobe sa stáva tragickym

Reagovat
patas92

Ten je v Portu slušný, ale hraje tam v podstatě AM.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Moshe Dajan

to by byla dobrá komedie, když přesně před měsícem ho Porto konečně koupilo za 8,5 mega

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Moshe Dajan

před rokem

Reagovat
GrimeBaller98

Velka smula, hral dobre chlapec

Rozhodci vcera zas prisernej, La Liga mi v tomhle prijde jeste tak 3x horsi nez Ceska liga

Reagovat
los_blancos

Skús mi prosím vypísať, kedy sudí urobil chyby, keď bol taký príšerný. Ja si spomínam len na jednu chybu - neodpískanú 11 na Olma... Ale pouč ma teda.

Reagovat
messi80

A ruka v 16 nebola penalta?

Reagovat
los_blancos

Myslíš tú, jak bol hráč Raya na zemi štvornožky? To nie je ruka, stačí si naštudovať pravidlá.

Reagovat
Txapeldun

Nevím no, za mě je ohromnej risk nechat dohrávat 17-ti letýho týpka celej zápas La Ligy, když se hraje v teplotě kolem 30, do poslední minuty jde o výsledek a týpek nastaví 10 min. A to měl Flick ještě jedno střídání. Naprosto zbytečný ty mladý takhle přetěžovat.

Reagovat
kbtk23

Souhlasím . Vím že se mladí hráči musí vyhrát, ale měli by mít taky nějaké úlevy.

Reagovat
Lopiger

Můžou aspoň zaregistrovat nějakou posilu na druhou stranu

Reagovat
Juan Román Riquelme

Negreiru taky neregistrovali

Reagovat
whatever

Je mi jo lito. 3 zapasy a z niceho nic konec sezony. Verim, ze se vrati jeste silnejsi, jeho hra je uzasna, obrovsky talent.

Pokud stihneme dotahnout do patku DM a CB, muzeme dal pokracovat v tom, co ted hrajeme a s vysledky, ktere mame. V opacnem pripade mame hned nekolik velkych problemu.

Pokud by se kvuli (opet) slabym transferum a (opet) zranenim klicovych hracu posrala sezona, doufam, ze Flicka podrzi. Jeho rukopis byl videt uz v pre-season a ta hra me neslutecne bavi.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
celeb

ucaril na prvy pohlad.

Snad pojde vsetko hladko a v marci sa uz bude hlasit naspat do zostavy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele