Balotelli se může vrátit do Serie A. Kontroverzní útočník jedná s Janovem

Dnes, 15:20
Aktuality
Mario Balotelli během působení v Adaně Demirspor. (© Ahmad Mora / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Vysněného návratu do Serie A by se mohl dočkat Mario Balotelli (34), který je bez angažmá po letním konci v Adaně Demirspor. Bývalý italský reprezentant byl oslovený Janovem.

Janovu nevyšel vstup do sezony a po sedmi kolech se s pouhými pěti body nadchází v sestupovém pásmu Serie A, proto hledá posily i po uzavření přestupového okna. Trenér Alberto Gilardino měl podle italských médií kontaktovat Maria Balotelliho, jenž doufá v návrat do Itálie.

"Co bych si přál, je návrat do Serie A. Nabídek ze zahraničí jsem měl dost, ale stále doufám, že budu moct zůstat doma," řekl Balotelli před několika týdny v rozhovoru pro DAZN. "Samozřejmě pokud nabídka z Itálie nedorazí, musel bych rozhodnutí přehodnotit," dodal tehdy útočník.

Balotelli naposledy hrál italskou nejvyšší soutěž v ročníku 2019/20 za Brescii. V minulosti prošel oběma milánskými velkokluby, Manchesterem City, Liverpoolem, OGC Nice nebo Olympique Marseille. Krátce působil v tehdy ještě druholigové Monze nebo švýcarském Sionu. Hned dvakrát nastupoval za Adanu Demirspor, kde se však po loňské sezoně nedohodl na prodloužení spolupráce.

Rodák z Palerma, jenž v ročníku 2009/10 získal s Interem ceněný treble, má na kontě 36 startů a 14 gólů za italskou reprezentaci, za kterou si zahrál na Euru 2012 a MS o dva roky později.

Autor: Jiří Vojík / x.com/FabrizioRomano, repubblica.it

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kohout 1882

A ta třetí španělská padla nebo co? Nebo by tam z auta nemohl rozhazovat bankovky?

Reagovat
fsada

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ranoth

legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele