Ballack příští rok zváží setrvání v reprezentaci

04.09.2009, 10:10
Aktuality
Německý národní tým by mohl již hodně brzy přijít o svého dlouholetého vůdce. Reprezentační kopačky na hřebík možná pověsí kapitán Michael Ballack, který svou budoucnost zváží příští rok po světovém šampionátu...

"Po mistrovství světa se rozhodnu, zda budu pokračovat, nebo přestanu. Bude to pro mě nová situace a potřebuji si to řádně rozmyslet. V každém případě budu hrát tak dlouho, dokud mě to bude bavit a budu mít motivaci," prohlásil brzy 33letý záložník Chelsea.

Německo má velmi dobře nakročeno k postupu do Jihoafrické republiky a v případě ztráty Finska v Ázerbájdžánu nebo Lichtenštejnsku si může již ve středu zajistit přinejhorším baráž. Jediným vážným konkurentem v boji o první místo je Rusko, které nyní sice ztrácí čtyři body, má ovšem jeden zápas k dobru a v říjnu navíc přivítá Německo na domácí půdě.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
homeles8

Dokud mu to jde tak by měl zůstat. Pro Německou repre je stále důležitej.

Reagovat
Kovi81

otazka, kdo by pak byl kapitan... lepsiho spielführera nationalelf si neumim predstavit

Reagovat
homeles8

Já bych dal mládí vpřed Mertesackera.

Reagovat
smazaný uživatel

Schweini... :) ehm, no dobře, to byl jen vtip

Reagovat
smazaný uživatel

asi už je na čase, měli by dostávat víc šanci Özil a Marin

Reagovat
smazaný uživatel

Michael, ešte skús do Eura 2012 A ked nie v repre, tak za CFC ešte 2 roky zahráš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele