Bál jsem se o oko, přiznal Mertesacker

10.09.2010, 16:02
Aktuality
Per Mertesacker byl na hřišti pouze deset minut a pak inkasoval nepříjemný úder loktem do obličeje. Na kvalifikační duel s Ázerbájdžánem nemá německý stoper vůbec dobré vzpomínky. Nyní přiznal, že se těsně po středu obával o svoje oko.

Běžela desátá minuta a stopera Werderu Brémy udeřil do obličeje loktem útočník Vagif Dzavadov. Kolem oka 25letého obránce se okamžitě objevila krev a Mertesacker přiznal, že se v prvních okamžicích bál o svůj zrak.

"Když jsem byl na hřišti, tak jsem se bál a neustále si říkal: 'co se stalo a co se bude dít?'" sdělil Mertesacker německému Bildu. "Nejvíce jsem se bál, že se mi stalo něco s okem. Bylo to, jako kdyby mi někdo dal pěstí," popisoval situaci Mertesacker, kterého nejvíce rozčílilo, že Dzavadov za zákrok neviděl ani žlutou kartu.

"Mají stovky trenérských kurzů ročně a pak se stane něco takového," opřel se jednasedmdesátinásobný německý reprezentant do švédského rozhodčího Markuse Stroembergssona. "Nechápu, proč nezakročil."

Mertesacker bude mít kvůli zranění nucenou pauzu a zmešká několik důležitých duelů svého Werderu. Tím prvním bude zítřejší souboj s obhájcem titulu Bayernem Mnichov. Chybět bude také při zápase Ligy mistrů s Tottenhamem. Doufá však, že bude moci nastoupit do duelu s Mainzem, který se hraje 18. září, ačkoliv lékaři zatím předpovídají spíše delší absenci.

Autor: Ondřej Holzman / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rocky

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomnelo muj prvni sraz.

Reagovat
Filipow

Kurňa, ten mač Tottenham - Werder asi bude nuda, každý zraněný.. Dawson,Defoe,Mertesacker.. a dál určitě někdo ještě je..

Reagovat
Filipow

nemyslel jsem nuda, ale spíše, to nebude zápas o ňákých velkých plejerech..

Reagovat
Bennhy

asi aj Pizarro, ci ten je uz ok?

Reagovat
miky10

jj, chybí dva stopeři základní sestavy, tak to bude rozhodně o hodně větší nuda, rozumíš, budou silnější obrany, míň gólů...těšim se jak malej kluk, letošní LM nabídne spousty nádhernejch zápasů....tohle budej jeden z nich...nejvíc se těšim na skupinu Real ,Ajax, AC, Auxerre, ale tenhle zápas bude ofenzivní lahůdka

Reagovat
miky10

reakce na Filipowa

Reagovat
Filipow

No ale hlavně ten Defoe..

Reagovat
miky10

Roman ho nahradí v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

"Vidím ho třikrát!" ... "Bij toho uprostřed"

Reagovat
tomasinho

řež toho uprostřed tuším.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

to je z nejakeho filmu?

Reagovat
tomasinho

Rocky IV

Reagovat
smazaný uživatel

Však máš dve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

desperado

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele