Bakoš i Hořava litovali zbytečných ztrát před brejky CSKA

03.10.2013, 12:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Robbie

Ten Procházka už mě sere, není zápas co neudělá kiks, Hořava nic moc, nevzládá to oběhat za Horvátha, nemá takovou kondičku aby to vzládnul, v defenzívě to je u něj bída a technicky je natom taky hůře než Darida

Reagovat
Filip12

šance pro Pospíšila se ukázat jestli je na tom lépe naž Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by lepší vyřadit Horvátha, aby za něj nikdo běhat nemusel: Ale to se bohužel nestane.

Reagovat
db18

Přitom toho kluci naběhali víc jak CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nekoupí talentované zahraniční hráče a dále je nevychovávají ?

Reagovat
Robbie

Plzeň už slabá, kraje která byla vždycky jejich doména jsou hrozné, když se nato podívám tak třeba ted Řezník tu levou stranu nedával, možná v lize by to stačilo, Rajtoral je co se týče defenzívy strašný, na ligu ale kvalitní, Hořava to za Horvátha neuběhá protože nemá takovou kondičku ani předvídání, Horváth má na ligu ale v LM nato nemá, je sice hezký že dokáže zrychlit hru a dát kvalitní přihrávky, potom křídla ty si ani nevzpomenu kdo tam je hraje skoro protože nejsou dominantní jako dříve Pilař-Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

měly rovnou to nechat ten poslední zápas předkola a EL by tam byla ,co čekaly přáli si top soupeře ale to nese riziko že EL si nazahrajou.Když tak každý kidá na Plzen doufám a přeju si at má titul Sparta sem na ní zvědav

Reagovat
icka

Reagovat
cubinho

Taky jsem na ní byl letos zvědav....Hacken....

Reagovat
boryland

Prohrály si to samy,rusáci nebyli vo nic lepší.....doufam že jim to doma nandaj viktoriáni.

Reagovat
smazaný uživatel

no v Plzni uz CSKA snad bude hrat normalne a ne jak kreteni.

Reagovat
Andis

Bohužel rozhodla kvalita, CSKA nehrál zdaleka tak dobře, pochybuju že podobně marný výkon předvede i v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

To jeste kluci pockejte, az bude krome Hondy, Tosice a Musy hrat Doumbia s Dzagoevem

Reagovat
smazaný uživatel

a treba i Akinfejev zacne konecne chytat

Reagovat
Sosi

V zimě přivést kvalitní kraje, to je základ. A Hořava začít makat, nic nepřijde samo...

Reagovat
vanGomm

Také bych řekl,že v Plzni CSKA už sotva předvede tak špatný výkon jako teď v Petrohradě a vyhraje i odvetu.Navíc se Plzeň musí modlit,aby se na to Bayern zhruba za stavu 3:0 tzv. vyflákl a ubral plyn.Jinak se obávám,že pokud by Bayern předvedl to co v Anglii,tak to muže pro Plzeň skončit pěkným debaklem.

Reagovat
smazaný uživatel

bayern postaví béčko ,odehraje na pul plynu prvni polocas,bude to 3:0 a pak se na to uplne vysere tak to vidím já,jedina sance plzne na slusnej vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

největší šaškové celé LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, v čem je takový velký problém. Proč Plzen nekoupí některé talentované, zahraniční hráče (Např. Nizozemce, Francouze, Talentované Jihoameričany, atd..), vím že mužstvo musí dávat peníze do rozpočtu, mládeže, platit hráče, trenéra, kondiční specialisty a mnoho dalších, já vím že ano, ale i tak by z Ligy Mistrů zbylo nemálo peněz na nakoupení několika i na české poměry dražších hráčů ( např. za 40 milionů ) a dále je vychovávat. Nevím z čeho mají strach, i v těch ligách velmi podobných té naší, např. Belgie nebo švýcarsko, mají i slabší týmy srovnatelný rozpočet s Plzní a přesto nakoupí i šúpičkové talentované hráče. fakt opravdu nevím, podle mého mínění jsou to zasraní sráči co mají strach, na jejich místě bych si počínal úplně jinak.

Reagovat
Posledni Kovboj

...moc jednoduchy, prenecham nekomu jinymu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, v čem je takový velký problém. Proč Plzen nekoupí některé talentované, zahraniční hráče (Např. Nizozemce, Francouze, Talentované Jihoameričany, atd..), vím že mužstvo musí dávat peníze do rozpočtu, mládeže, platit hráče, trenéra, kondiční specialisty a mnoho dalších, já vím že ano, ale i tak by z Ligy Mistrů zbylo nemálo peněz na nakoupení několika i na české poměry dražších hráčů ( např. za 40 milionů ) a dále je vychovávat. Nevím z čeho mají strach, i v těch ligách velmi podobných té naší, např. Belgie nebo švýcarsko, mají i slabší týmy srovnatelný rozpočet s Plzní a přesto nakoupí i špičkové talentované hráče. fakt opravdu nevím, podle mého mínění jsou to zasraní sráči co mají strach, na jejich místě bych si počínal úplně jinak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele