Azpilicueta pokračuje v Atléticu, vedení potvrdilo odchod zkušeného kvarteta

30.06., 17:26
Aktuality
Mario Hermoso (© AFP)

César Azpilicueta za sebou má první a nakonec ne poslední sezonu v dresu madridského Atlética. 34letému obránci skončila smlouva a s vedením se dohodl na prodloužení o dalších dvanáct měsíců, v kádru naopak nepokračují jiní zkušení fotbalisté.

Azpilicueta dříve hrával za Osasunu a Marseille a nejpodstatnější část kariéry strávil v Chelsea. Za Atlético loni naskočil ke 34 zápasům.

"César Azpilicueta je výjimečný hráč, výborně čte hru a může nastoupit na několika pozicích v obraně. Kvalita a zkušenosti z něho dělají základní stavební kámen týmu a platného člena v kabině," říká trenér Diego Simeone.

Tiskové oddělení madridského celku má dnes napilno a vedle prodloužení spolupráce s Azpilicuetou potvrdilo čtyři očekávané odchody. Nové smlouvy neostali křídelník Vitolo, útočník Memphis Depay a obránci Mario Hermoso s Gabrielem Paulistou, posledně jmenovaný nelenil a už si plácl s Beşiktaşem.

Dalším "odpadlíkem" by se pak měl stát Caglar Söyüncü. Turecký obránce loni zklamal, v zimě byl zapůjčen do Fenerbahçe a nyní by hostování v Istanbulu mělo být změněno v trvalý přestup za osm až deset milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
001patricck

Máte tam chybu, opravte si ju, nejpodstatnější část kariéry strávil v Chelsea a nie v Marseille, ak ma pamäť neklame

Reagovat
Kily

ď

Reagovat
Jordi Alba

Vitolo neukončil kariéru tak před 3 rokama ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele