Aulas vylučuje odvolání trenéra Puela

04.05.2011, 13:02
Aktuality
Olympique Lyon pravděpodobně ani potřetí v řadě nevyhraje francouzský titul a po dvou venkovních porážkách je navíc vážně ohrožen postup do příštího ročníku Ligy mistrů. Horečně se tak spekuluje o osudu trenéra Clauda Puela, tomu ale vyjadřuje plnou podporu prezident klubu Aulas...

Les Gonés mají na jaře slušnou formu a po nepříliš vydařeném podzimu dlouho patřili ke skupině pronásledovatelů vedoucího Lille, jenže po prohrách v Paříži a Toulouse mají na prvenství v Ligue 1 již jen teoretickou šanci.

Místo boje o titul se nyní musí Lyon soustředit na boj o třetí příčku, čtvrté Paris Saint-Germain totiž zaostává jen o skóre. Často kritizovaný trenér Claude Puel se ale podle vyjádření prezidenta klubu Jeana Michela Aulase o svojí pozici obávat nemusí.

”Na trenérském postu neproběhne žádná změna,” řekl rezolutně Auls pro Radio Scoop. ”Se zájmem jsem v pondělí četl všechno, s čím zase média přišla. Zbývá do konce pět zápasů a jsme třetí v tabulce. Představa, že bychom vyměnili kouče, je tudíž trochu nerealistická. Nikdo nechápe, proč bychom tento krok měli podstupovat,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Josifek

Reagovat
Filip12

No nevim nevim puel už tomu nemá co dát mohl by příjít Ancellotti nebo Hiddink + Samozřejmé posílení týmu (Hazard)

Reagovat
cerwi

s tím že tomu Puel nemá co dát souhlasim ale Ancellottiho si v OL nejak neumim predstavit

Reagovat
domingo

Hazard by jim byl k nicemu, maji Gourcuffa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazarda ti herbage nepůjčí.

Reagovat
domingo

Voldemort FTW

...vymeni ho po sezone, tipuju...

Reagovat
Robbie

v csm to je jedno na jakým postu hraje :D

Reagovat
FC Porto FC

Měli by ho vyhodit. Není pro OL ten správnej

Reagovat
smazaný uživatel

PUEL MI TAM VYLOŽENĚ VADÍ

Reagovat
Langi

v tom případě ať počítá s masivním odchodem klíčových hráčů, protože Puel s Lyonem skončí letos i za rok na tom 2-4 místě v lize a v Evropských pohárech stejně neprorazí...máme "bohužel" celou řadu natolik kvalitních a známých hráčů, kteří se prostě bez úspěchu a trofejí neobejdou a dřív nebo později jim začne být Lyon malý (a nebude se čemu divit, 3 roky bez trofeje jsou na bývalého krále Francie poměrně dlouhá doba). Hráče jako Lloris, Lovren, Cissokho, Pjanič, Gourcuff, Bastos a Lisandro prostě neudržíme nepřijde-li velmi brzy nějaký úspěch (Ligue 1, Coupe de France, Coupe de la Ligue, EL, pravidelně aspon čtvrtfinále LM)

Reagovat
Filip12

Gomis by se mi líbil v Bayernu takovýho vysokýho zabijájka potřebuem Olič je mimo Klose na odchodu a Gomez Muller je trochu málo útočníků co kdyby se někdo zranil

Reagovat
Langi

tobě by se v Bayernu líbilo takovejch lidí nene Gomis zůstane tam kde jde...ještě nám odejde Lisandro a kdo nám zůstane do útoku, Briand - Lacazette

Reagovat
klvana

Lol! Existuje nějaký hráč, který by se ti v Bayernu nelíbil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho odvolání by asi teť nebyl nejlepší krok, na druhou stranu bylo by příjemné vidět ligu mistrů bez Lyonu (a bez Bayernu Mnichov)

Reagovat
Langi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele