AS Řím zvyšuje konkurenci v obraně, ze Švédska přišel mladý Dahl

28.07., 12:56
Aktuality
Samuel Dahl (© AS Řím)

Velkou výzvu před sebou má Samuel Dahl. 21letý švédský obránce opouští domovský Djurgårdens a vydává se do Itálie, přestup dnes v poledne potvrdilo římské AS.

Dahl je posilou na levý okraj obrany Giallorossi a bude představovat konkurenci pro Angeliña. Za Djurgårdens odehrál 37 utkání a na své konto si připsal šest přesných gólových přihrávek, severský celek dostane čtyři miliony hned a další dva miliony může vyinkasovat na základě bonusů.

"První dojmy jsou skvělé, mám velkou radost, že tady mohu být. Rád bych poděkoval majitelům a klubu za příležitost. Mám velké štěstí," prohlásil Dahl.

"AS Řím je zvyklý vyhrávat a rád bych hrál co nejčastěji, chci být týmu prospěšný a přispět k vítězstvím. AS Řím je jedním z největších klubů v Evropě, má slavnou historii, skvělé hráče a dobrého trenéra. Je to fantastický klub, o němž jsem slyšel jen samá pozitiva," dodal fotbalista, který bude oblékat dres s číslem 26.

Autor: Tomáš Pavlík / gazzetta.it

Komentáře (12)

Přidat komentář
Nuno čomes

Soulé, Dovbyk. Takže nejvíc peněz ze Serie má AS?

Reagovat
10

minulou sezonu nemohli víceméně nikoho koupit kvůli FFP, měli bilanci +65m na přestupech, tuhle sezonu osekali výrazně náklady na platy o cca 40m, vylepšili bilanci, takže můžou nakupovat

Reagovat
Nuno čomes

Tak hluboko do toho nevidím. Díky. Zajimave.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Friedkin ty prachy vždycky měl.

Reagovat
10

net worth is US$6.1 billion

Reagovat
10

btw. majitelé Coma $47.2B...tolik k tomu, kdo má ze Serie A nejvíc peněz

Reagovat
Pozor skluz!!!

Jj, o Como vím, ale reálně těch 6 bohatě stačí, Toyota jim bude vydělávat ještě dekády, produkuje filmy, rozjíždí Auberge resorty po celém světě.

Stadion je za miliardu, klub má podobnou hodnotu teď a jestli se rozhodne ho prodat po nějaké stabilizaci za 3-5 let, rozhodně na tom neprodělá :)

Reagovat
Kucka

Reagovat
Truffaldino

AS potřebuje podobné přímé přestupy z menších lig, nelze u každého hráče čekat, až se ukáže v lize v dresu jiného týmu a získá cenovku dvacet mega. Snad se prosadí, ale v zásadě není co ztratit.

Zítra Soule na zdravotní prohlídku, tak snad se jeho přestup konečně dotáhne. Sice byly před sezónou za hlavní posty k posílení brány levé křídlo, dynamický záložník a pravý bek, ale zodpovědnost je na DDR s Ghisolfim.

Včera prohra s Toulouse, v první půli chyběl čtveřici Dybala, Baldanzi, Le Fée, Pisilli pohyb. Daniele to okomentoval tím, že hráči neměli sílu od první minuty, tvrdší tréninky můžou být pro tuhle partu jen přínosem. V druhé půli hru rozběhal Bove a Darboe přidal kvalitu na míči. Hlavním rysem zápasu ale byla naše neschopnost rozehrát, Toulouse stačilo trochu se natlačit na naše hráče a všechny míče posbírali na křídlech, která byla z našeho pohledu v jednom kuse zavřená. Jedinou možností beků bylo nějak protlačit přihrávku po lajně k Zalemu s Costou, kteří byli pro změnu snadno předskakováni. Po prostřídání se hra postupně zlepšila. Cama v těch posledních cca deseti minutách, které dostal, vypadal opět skvěle.

Reagovat
Houfi

Osobne jsem hodne zvedavy, jak bude Soule a pokud to vyjde, tak i Dovbyk vypadat. Temer 70 mega za dva hrace je na AS slusna palka.

Reagovat
Pipo123

Zastúpim teraz môjho rímskeho brata Alberta.

Soule si do dvoch mesiacov pojebe kolená, Dovbyk sa nenaučí po taliansky a po roku pôjde bojovať na ukrainu

Reagovat
Nepracuji-Sázím

Škoda, měla ho vzít Sparta. když do ní ještě na jaře chtěl!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele