AS Řím s posilováním nekončí, Garcia chce tři nové obránce

15.08.2015, 16:44
Aktuality
Do konce letního přestupního termínu zbývá něco málo přes dva týdny a řádně napilno ještě budou mít v AS Řím. Italský klub bude přebudovávat defenzivní linii, jeho trenér Rudi Garcia po vedení totiž chce hned tři nové obránce...

Z hlavního města Itálie včera odešel Mapou Yanga-Mbiwa, který se vrátil do Francie a přestoupil do Lyonu. Na odchodu je pak i Ashley Cole, s nímž Giallorossi nepočítají a podle listu Guardian mu dokonce už byla ukončena smlouva.

"Máme práci, kterou je třeba udělat, odešel Yanga-Mbiwa a já čekám na dva střední obránce," sdělil Garcia v rozhovoru pro Roma TV.

AS se v průběhu léta zatím soustředilo především na posílení ofenzívy a přišli Edin Džeko, Mohamed Salah, Víctor Ibarbo nebo Iago Falqué. A tato práce přinesla ovoce, jelikož Řím včera přestřílel úřadujícího šampiona Evropské ligy ze Sevilly. Gialorossi vedli dokonce již 6:0, závěrečná třetina duelu jim ovšem nevyšla a hned čtyřikrát inkasovali.

"Potřebujeme i jednoho krajního obránce, ačkoli Torosidis odehrál skvělý zápas. Byl to skvělý večer pro fanoušky, z pohledu trenéra ale nikdy není dobré, když dostanete čtyři góly," říká dále bývalý kormidelník Lille.

"Teď máme osm dní na přípravu na utkání s Veronou. Dokážeme si vytvářet šance a rozdíl v zápasech činí individuální kvalita. Útok a záloha vypadají dobře, ovšem nemám mnoho času na práci s defenzívou, jelikož nové posily přijdou hodně pozdě. I když to je vlastně v pořádku, loni jsme takto kupovali Manolase a Holebase, letos nás to čeká znovu," zakončil Garcia.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (316)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele