Arteta byl ze zápasu nadšený. Pochvaloval si produktivitu

08.03.2010, 18:54
Aktuality
Záložník Evertonu Mikel Arteta byl včera ústřední postavou v utkání anglické ligy s Hullem. Jeho dva góly měly lví podíl na celkovém vítězství Toffees 5:1. Dlouhodobá opora liverpoolského celku si včerejší výkon pochvalovala. Podle něj hrál tým ohromně.

"Hráli jsme ohromný fotbal," nechal se slyšet španělský záložník těsně po skončení zápasu, v němž Everton slavil už své šesté domácí vítězství v řadě. "Chtěli jsme dát zapomenout na poslední prohru, a to se nám podařilo. Dali jsme hodně gólů a já jsem nadšený," dodal.

Arteta byl sice spokojený s představením celého kolektivu, přesto vyzdvihl výkon Johna Heitingy. "Díky tomu, že Johny hrál za mnou, jsem měl mnohem více možností v ofenzivním akcím. Také manažer po mně chtěl, abych hrál blíže útočníkům," odhalil Arteta strategické záměry.

Everton se usídlil na osmé pozici v tabulce, čímž uzavírá pozice pro evropské poháry v příští sezoně. Kromě Artety, který se vrátil po dlouhodobém zranění křížových vazů teprve minulý měsíc, se do kádru vrátil také obránce Phil Jagielka. Ten po podobném zranění odehrál teprve první ligový zápas této sezony.

Autor: Pavel Mašlaň / bbc.co. uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Everton hrá skvele

Reagovat
madridcan

paradne hral vcera a velmi chcel dat gol,bolo to vidiet a nakoniec supol hned dva Arteta Donovan

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Toffees, poháry vám přeju víc než komukoli jinému

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Víc než Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Counter♥Karamel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Taky, pro mě 2. nejsympatičtější klub v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě víc Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se mi víc líbil Osman

Reagovat
Houska

Artetova manželka je kus

Reagovat
fantomas

Neskutečnej.

Reagovat
hefy

Beztak vsichni vime, ze nejlepsi hrac byl Landon. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele