Anglická nominace na Slovensko a Ukrajinu

23.03.2009, 09:11
Aktuality
Fabio Cappelo vybral hráče pro přátelské utkání se Slovenskem a kvalifikaci s Ukrajinou. Největším překvapením v jeho nominaci je jméno obránce Ledley Kinga.

Brankáři: David James (Portsmouth), Robert Green (West Ham United), Ben Foster (Manchester United)

Obránci: Leighton Baines (Everton), Phil Jagielka (Everton), Joleon Lescott (Everton), Ashley Cole (Chelsea), John Terry (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Portsmouth), Matthew Upson (West Ham United), Ledley King (Tottenham Hotspur).

Záložníci: Gareth Barry (Aston Villa), Michael Carrick (Manchester United), Frank Lampard (Chelsea), Stewart Downing (Middlesbrough), David Beckham (AC Milan), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Aaron Lennon (Tottenham Hotspur), Steven Gerrad (Liverpool).

Útočníci: Carlton Cole (West Ham United), Peter Crouch (Portsmouth), Emile Heskey (Aston Villa), Wayne Rooney (Manchester United).

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (15)

Přidat komentář
galacticosi

Foster - Johnson, Ferdinand, Terry, Cole (Baines) - Beckham, Gerrard, Lampard, Barry, Downing - Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

bez Carricka

Reagovat
smazaný uživatel

Green-Johnson (Jagielka),Terry,Ferdinand,Cole,-Carrick-Beckham,Gerrard,Lampard-Rooney-Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor,Young,Jenas,A.Ferdinad,Bent,

Reagovat
r.mrazik

s Youngem souhlas....ostatni nechat doma tak,jak to je

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor ....... A co Owen ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

Proč je tu ta nominace dvakrát???

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok je fantastický: C.Cole, Emil zdechlý Heskey, Peter kostitřas Crouch, Wayne sedlák Rooney. Nechápu kde je Agbonlahor, A. Young, Bent, Owen. Opravdu vytříbený vkus pane Capello. Jen tak dál a Anglie se nedostane ani na MS2010 super

Reagovat
smazaný uživatel

s owenem si asi děláš srandu, crouch má formu, naopak agbonlahor by si sotva kopnul za béčko aston villy s tim jeho momentálním projevem... souhlasim, bohužel, s heskeym :-(

Reagovat
r.mrazik

Foster - Johnson,Terry,Ferdinand,Cole-Becks,Carrick,Gerrard,Lennon-Cole,Rooney....ale spis Lennon napravo a nalevo A.Young (ktery tam bohuzel neni)...

Reagovat
smazaný uživatel

Green - Johnson, Terry, Ferdinand, Cole - Lennon, Carrick, Lampard, Downing - Rooney, Cole

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Gerrard bude nosit flašky ne

Reagovat
smazaný uživatel

nechci aby hral, mohl by se zranit a v Live ho ted dost potrebujem, kdyz je realna sance bojovat o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Agbonlaho a halvně A Young James-Johnson(Jagielka),Ferdinand,Terry,Cole-Beckham,Gerrard,Lampard,Barry,Lennon-Rooney nebo místo lennona dopředu C.Cole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele