Andreazzoli se domnívá, že si zaslouží delší smlouvu

09.03.2013, 14:39
Aktuality
Výkonnostně i výsledkově jde v posledních týdnech nahoru AS Řím a svůj podíl na tom má i nový trenér Aurelio Andreazzoli. Ten má kontrakt jenom do konce sezony a už po několika týdnech si myslí, že udělal dostatek práce k tomu, aby s ním vedení Giallorossi uzavřelo novou smlouvu...

Andreazzoli v celku z hlavního města Itálie pracoval jako asistent už od roku 2005, v únoru pak nahradil Zdeňka Zemana a novou kapitolu otevřel porážkou na půdě Sampdorie. Další zápasy už byly mnohem lepší a AS postupně porazilo Juventus, Atalantu a Janov, čímž se znovu přihlásilo do boje o konečné třetí místo.

"Abych byl upřímný, mám za to, že si zasloužím být potvrzen ve funkci i pro příští sezonu. Faktem ovšem zůstává, že jsem zaměstnancem klubu, který už pět let žádá jisté výsledky. V budoucnosti udělám cokoli, co po mně klub bude chtít," slibuje 59letý kouč.

"Pracuji v radostném prostředí, jsem šťastný a nemám tak obavy z toho, co se může stát. Jsem připraven na všechno. Pokud se v červnu dostanu do situace, kdy budu muset být k dispozici novému trenérovi, nebudu s tím mít problém," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Počkal bych s rozhodnutím na konec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

No takhle ji určitě dostane..

Reagovat
spider_8

To se uvidí na konci sezóny, taky podle toho, jaký budou alternativy.

Reagovat
Maritazzi

Nejsi pražskej? Nechceš na sraz Římanů?

Reagovat
spider_8

Bohudík ne Ten sraz je dneska, což? To bych fakt nestíhal.

Ale já se stejně nepovažuju vyloženě za romanistu, spíš jsem takovej dlouhodobej sympatizant.

Reagovat
Maritazzi

Tak pozoruju, že se tu objevuješ celkem často a máš konzistentní názor, každý takový se do našeho malého tábora hodí.

Reagovat
spider_8

Jasný, tak si to tam užijte.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jedinej člověk z Říma, kterej pochopil, že nějaké "nové" projekty jsou běh na dlouhou míli a není to žádná záruka, Není to sice fotbal hrrr všechno dopředu, pohledově to není žádná sláva jako za Spallettiho, ale výsledky zatím dobré a to je to hlavní. Je jedno jestli tímhle stylem vyhrajeme o gól nebo o 2. Výhra je výhra. To, že jsme odevzdali 3 body Sampdorii, na to už se taky nikdo neptá. Jestli to takhle výsledkově půjde dál jako v posledních 3 zápasech, tak s tím málokdo bude mít problém, aby zůstal i další sezónu. Jedinej, kdo to možná zas nepochopí, je opět naše vedení.

Reagovat
Francesco Totti AS

ještě je čas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele