Anderlecht ukončil hledání nového trenéra, ve funkci ponechal dočasného kouče Huberta

Dnes, 20:11
Aktuality
David Hubert zůstane trenérem Anderlechtu. (© JOMA GARCIA I GISBERT / BELGA MAG / Belga via AFP)

Na lavičce Anderlechtu zůstane jako hlavní trenér David Hubert, který mužstvo v září dočasně převzal po odvolání Briana Riemera. Oznámilo to vedení klubu. Šestatřicetiletý kouč bude bruselský celek připravovat i na zápasy Evropské ligy na Slavii a v Plzni.

Anderlecht propustil dánského kouče Riemera po nevydařeném vstupu do sezony a na lavičku dočasně jmenoval Huberta. Ten zatím tým vedl v pěti zápasech a připsal si dvě výhry v Evropské lize, včetně vítězství 2:1 v San Sebastiánu. Naposledy v neděli slavil v domácí soutěži výhru 3:0 nad rivaly ze Standardu Lutych.

Vedení klubu původně uvažovalo o příchodu nového trenéra. Jednání s Ryanem Masonem, asistentem Tottehamu, a Švýcarem Raphaëlem Wickym, jenž v březnu skončil v Bernu, ale k podpisu smlouvy nevedla.

"Jsem poctěný, že mi klub dal důvěru. Chci se soustředit na jediné. Chci vidět pokroky den po dni, týden po týdnu a měsíc po měsíci," prohlásil Hubert.

Anderlecht se v Evropské lize představí 12. prosince v 6. kole na Slavii. O kolo později ho 23. ledna čeká duel v Plzni.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Sosi

Je to Fešák?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele