Ancelotti vzal domácí debakl s Barcelonou 0:4 na sebe

21.03.2022, 10:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (173)

Přidat komentář
misinho7

Obrovske pochybenie z Carlovej strany....

Na druhej strane basni o naskoku ale tie zapasy co nas cakaju nemame najlahsie..

Reagovat
Y.N.W.A

Zidane style

Reagovat
kilobyte

"Můžu se splést jednou, výjimečně se stává, že by to bylo dvakrát," konstatoval Ancelotti

To mi něco připomíná.

https://www.youtube.com/watch?v=WSrfY2CzIlc

Reagovat
smazaný uživatel

Chytráci, kteří říkají, že nezáleží na trenerovi, ze ten na hřišti neni, by se meli na včerejší zapas podívat. Ti kluci absolutně hrali nesmyslny fotbal, který nikdo nechápal. Klobouk dolu pred Barcelonou. Jeden z nejlepších vykonu teto sezony.

Reagovat
zlatan-legend

Začátek vzestupu Barcelony začal s příchodem Xaviho. A včerejší výsledek a výkon to jednoznačně potvrdil. Místní nesmyslné názory, že Barcelona krachuje, přestavba bude trvat léta? Tak tady máte odpověď. Nebude to trvat ani rok. Obrovské sponzorské smlouvy, v létě velké posily. Příští sezónu jednoznačně boj o titul a minimálně ČF v LM. Budoucnost Barcelony je mnohem příznivější, než ta Realu. Tam jsem velmi zvědav na obměnu kádru.

Reagovat
roman1978

částečně souhlasím, ale o té budoucnosti si nejsem tak jistý. real nakoupí velká jména, vhodně doplní a můžou klidně dominovat i nadále. zato barca může, po počáteční euforii ze xaviho, klidně spadnout zase zpět do průměru.

Reagovat
zlatan-legend

Nemyslím si. Stát se může ovšem vše. Ale když se podívám na skvělý výběr posil, kterým se ostatní smáli? Skvělá práce všech. I z ekonomického pohledu.

Reagovat
Seydou Doumbia

taky bych se přikláněl spíše k tomuto názoru...Realu nechybí mnoho k tomu, aby se udržel na té špičce, Barca opravdu možná jen těží z Xaviho počátečního efektu a eufórie nových posil, které sice zatím hrají skvěle, ale co dlouhodobě?

Reagovat
aramaki

Bolo by divné, keby ten euforický efekt z príchodu nového trénera a posíl nenastal. Otázka je aká tá hra bude o rok a výsledky tiež. Auba sa posledné mesiace trápil, po zmene celkom ožil. Na druhej strane jeho výkonnosť už bude skôr na zostupe. Rozumiem nadšeniu z vyhraného El classica, ale tá budúcnosť je stále nejasná a Barca sa tak rýchlo na svoju pozíciu v Európe nevráti. V La lige kde nie je až taká konkurencia možno aj áno.

Reagovat
Gazdo

chapem ze su ludia nadseni, aj mna to bavi momentalne ovela viac ale robit z Barcelony masinu na trofeje a z Realu neschopakov mi nepride zrovna rozumne

Reagovat
janinho

xavi robi vybornu robotu a s tymi obmedzenymi prostriedkami hraju vela muziky za malo penazi...ale pokial hovoris o velkych posilach toto leto a fakt tym chces naznacit haalanda, tak sa musim len zasmiat. bud neovladas malu nasobilku, alebo si v zivote nemanazoval ani len rozpocet na domacnost, lebo tam na nejake rozhadzovanie nema vedenie priestor a par rokov potrva kym sa podari konsolidovat financie. a tie dlhy po bartovi sa budu splacat este velmi dlho.

nastastie na rozdiel od vedenia realu sa barca neboji dat sancu mladym ktori ukazu potencial.

Reagovat
Visca el barca

Počkej. Ta situace bude v létě výrazně lepší. Asi to nebude o tom, konkurovat City s Haalandem. Ale ten rozpočet na platy bude už někde okolo 400 milionu euro. TTo nejhorší už máme zasebou.

Včera rodina Haalanda chválila Barcu a Xaviho. Jako pokud není blbý, tak si na nás počká. Ale spíš si myslím, že skonči v City no. Real je blbost, proč by hrál s Mbappem.

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
Miguel19

Pokud není blbý

Reagovat
Visca el barca

No u vás by musel jezdit na zápasy na kole. Chudák.

Reagovat
Svatej

Teda musim říct, že to fanouškovský bingo pod článkem už vyhráváš.

Nejdřív výstřel do hráče, kterej by měl upřednostnit klub s pořád nejistou budoucností a zpochybnění jeho rozhodovacích schopností v případě, že se nerozhodne pro pitomou a nelogickou volbu a následnej výstřel do klubu fanouška, kterej ti na to celkem logicky zareagoval, protože výrok 1 byl při nejmenším dost zajímavej.

Reagovat
Svatej

Teda, aby jsi to nepochopil tak, že Barca je sama o sobě pitomá volba za běžných okolností, tak to uvedu na pravou míru.

Na jedný straně máš dominantní sílu ve světě fotbalu, která mu je schopná zapatit dvojnásobek toho, co si bude žádat (+ další dvojnásobek k tomu). Klub, za kterej hrál jeho táta a kterej je už teď na úplným vrcholu potravního řetězce a kterej přesně jeho post potřebuje zalepit. Klub, kterej je finančně tak silnej, že nebude mít nouzi o další posílování v budoucnu a to v soutěži, která vládne fotbalovýmu světu ( a vládne i bez něj ).

Na druhý straně klub, kterej má parádní nedávnou historii a skvělý momentum po příchodu novýho trenéra (který ať chceš nebo ne, vždycky nakonec opadne). Jenže je v tabulce stále v pozici, ve který není jistý, že tu LM vůbec urve, natož aby v ní následně hrál významnou roli. Klub, kterej musel ještě půl roku zpátky kádru snižovat platy, aby mohl podepisovat posily a kterej je ve počáteční fázi finančního zotavování, kde je navíc hned několik hráčů celkem jasně za zenitem a je třeba je draze nahradit, což příchod právě danýho hráče dost ztíží.

Pokud není blbej, tak se vám naopak obloukem vyhne a moooožná nad tím začne uvažovat za pár let, až se zvednete, teď to přece nemá absolutně žádnej smysl.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Visca el barca

Tak naštěstí nás Raiola bere jinak než ty a to je pro mě podstatný. My se zvedáme již teď a náš kádr má parádní budoucnost,proto mi volba Barcelony přijde naprosto v pořádku.

Reagovat
Svatej

Eh, jak vás Raiola bere? Ten chlap je naprosto úchylnej na prachy a hýbání s hráčema, což mimochodem zas dvakrát hraje ve váš neprospěch.

City nikdy nestojí hráči v cestě, když chce odejít, jenže zároveňe nemají problém pořádně platit při příchodu. To je pro Raiolu hotovej lunapark, kterej nikdy nemá zavřeno.

Reagovat
kilobyte

Zase u Barcelony se může stát, že se nechytne, jako většina jejich velkých přestupů a půjde po konci smlouvy "zadarmo".

Reagovat
janinho

jasne, tusim vam ten Raiola da aj zlavu lebo to je to co on robieva...

pokial sa nemylim, tak ste chceli robit miliardovu rekonstrukciu stadiona, tak na vasom mieste by som sa dalej sustredil na kombinaciu free agentov a odchovancov. takto behom 3-4 rokov urcite viete stabilizovat klub v LM ktorej prijmy su pre vas teraz zivotne dolezite, stabilizovat financie aby sa vam banky nemuseli bat poziciavat a rozbehnut tu rekonstrukciu, ktora vam o 5 rokov moze generovat obrovske zisky. nateraz by som sa asi na mieste laportu vykaslal na akvizicie ako je haaland, ktory by vas za 5 rokov vysiel vyse 300 mega. on je stale mlady a raz v spanielsku urcite hrat bude. len to chce ist si svojou cestou ktora vas vyniesla 10 rokov dozadu na vrchol a nie snazit sa s perezom hrat hru kto nasti dalej. ber do uvahy ze s vynimkou 1 leta je real poslednych 5-6 sezon stale klub ktory predaval. ta financna zodpovednost nie je len nejaka povera a nemozu si tu niektori ekonomicky negramotni fans mysliet, ze barto zanecha miliardovu sekeru, klub bude 2 roky setrit na vyplatach a hned je vsetko v poriadku a moze sa minat ako za starych cias.

Reagovat
Neutron

ono to je celkom sranda ako je tu Raiola vnimany fanusikmi Barcy...proste nieco na styl strycek Mino vsetko zariadi uplne ina dimenzia.

Reagovat
janinho

jj, strasne sa na tom bavim nech su radi, ze nezastupoval messiho, lebo chlapec by sa v barcelone dlho neohrial

Reagovat
misinho7

Reagovat
Gazdo

Reagovat
gunner123

Reagovat
Svatej

Reagovat
janinho

ja netvrdim ze skonci v reale, podla mna pre neho najvacsi zmysel dava ist do city. ale urcite si myslim, ze nepojde do barcelony minimalne dalsie 2 sezony. pisalo sa, ze pri rokovaniach so city trva na klauzule tak ako pri zmluve s BVB, takze v tej barce alebo reale kludne moze o par rokov skoncit.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
DonAndres

Děkujeme za detailní rozbor - když říkáš, že Barca (po změnách ve vedení, revoluce se smlouvami s hráči, sponzory, ekonomické odrážení se ode dna z loňska) nemá žádný prostor, aby si Haalanda mohla za žádnou cenu dovolit, pak si nás všechny přesvědčil.

Ty rozpočtový mágu s kuličkovým počítadlem

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
Svatej

Revoluce se smlouvami myslíš to prošení a vyhrožování hráčům přes média o snížení jejich platu, nebo se tam dělo něco dalšího?

Protože si nedovedu představit, že Raiola a Haaland tenhle typ revoluce zrovna ocení. Nemluvě o hráčích, kteří mají mít teda ty nižší platy, aby pak sledovali příchozího týpka s 450k za měsíc

Reagovat
Gazdo

Nase vedenie odvadza dobru robotu ale ja byt teda hracom co si znizi plat aby niekto dostal taky nezmysel tak vytahujem rotacnik a postavim sa pred stadion a strielam vsetkych z vedenia

Reagovat
Svatej

Přesně! z druhý strany nesmírně to vedení obdivuju, protože dokázat vymyslet zpusob, jak hráčům to snížení nabídnout a zajistit, ze se nezacnou následně pri pjledu na využití tech ušetřených peněz bouřit, to je prostě brutální vyjednávací úspěch

Reagovat
Gazdo

Co len to. Ale oni nejako zaistili ze hraci za menej penazi hraju lepsie ked to takto pojde dalej za chvilu nam budu hraci platit aby za nas hrali a budeme vyhravat treble kazdu sezonu

Reagovat
janinho

ked uz neveris ani vasmu fanboyovi tebasovi, tak mne verit urcite nebudes kludne si pockam na to vase predstavenie Haalanda toto leto a ak sa to stane, tak ti tu kludne uznam, ze som sa mylil. som si isty, ze ty spravis to iste

Reagovat
DonAndres

deal

Reagovat
janinho
Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
zlatan-legend

Hm, tak ty zas nevíš absolutně nic ohledně finanční situaci Barcelony. Ani jsem tne příspěvek nedočetl. Najdi si o tom něco. Díky

Reagovat
janinho

no malokto o nej vie nieco detailne, kedze doteraz nezverejnili vysledky uctovnej zavierky ktore sa standardne zverejnovali v januari/februari. ale viem ze Laporta ti minule volal a riadne ste to rozoberali ty si miestnou legendou, takze od teba nejaku sebakritiku ani necakam panacik.

ked uz aj vas fanusik tebas povie na plne usta, ze toto leto nemate sancu podpisat haalanda, tak to o niecom hovori. teda pricetnym ludom, takze teba sa to netyka

Reagovat
Lemiux66

Ale on nikde takhle explicitne nemluvil.

Reagovat
janinho
Reagovat
zlatan-legend

Nemáme šanci podepsat? Do jednání jdeme střízlivě, maso je na stole. Jestli bude City nabízet dvakrát víc? Pak budu naprosto spokojený, když z jednání couvneme. Nemá smysl se pouštět do závodu s ropáky.

Sebekritiku by si měli pomalu osvojit fans RM. My jsme svůj ústup ze slávy uznali a nikdo krizi nepopíral. Jenže tady funguje mylná představa veřejnosti, že je Barca na několik let před krachem a bez posil. Což byl pravda tak na půl roku. Teď jsme již více než stabilizovaní a to je prostě holej fakt.

Reagovat
janinho

ale iste miliardova sekera sa vyriesila za pol roka ak sa raz katalansko osamostatni, tak tam neexistuje iny kandidat na ministra financii nez je laporta

Reagovat
Psy_cho

Ještě větší kouzelník než Schillerová, čím vyšší dluh, tím se nám lépe daří. A co bude zítra, to je daleko, když je teprve dneska.

Reagovat
janinho

jj, podla mna sa snazim o diskusiu s nejakym deckom ktore manazovalo v zivote tak maximalne svoje vreckove. on si mysli, ze real rok co rok predava hracov lebo je to nejaky modny trend... ale takymto stylom by laporta nie ze nepostavil nove camp nou, ale este aj ten sucasny by sa im casom zosypal na hlavy

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fRRR

Ja souhlasim s tim, ze Xavi odvadi dobrou praci, ale zas nemusi byt nutne pravda, ze je Barca za vodou. Pravda muze byt taky nekde uprostred, ted maji dobry boost, ale rekl bych ze o uspesne prestavbe a zahnani upadku se muzeme bavit za rok, rok a pul. K tomu pripocti, ze za Barcu taky nastupuje spoustu starsich hracu, co za dva roky uz na tyhle urovni hrat nebudou a financni problemy se s ni potahnou jeste roky.

Real ma podle me furt lepsi vychozi pozici, hlavne financni. A pokud dokoupi kadr dobrejma a kompetitivnima nahradnikama, vyresi pravou stranu obrany, zaloznika a utocnika (tam tri dobry hotovy hrace), tak je na dalsich par let taky vystarano.

Souhlasim, ze katastrofizace krachu Barcelony tady obcas byla prehanena, ale zas po jednom EC fakt vyhlasovat, ze je vymalovano...

Reagovat
misinho7

Reagovat
EaP

A ja naopak nerozumiem tej teórií o eufórii z príchodu Xaviho. Ten chlap je v klube už skoro pol roka. Po posledných výsledkoch a predvádzanie hre veľa ľudí znevažuje jeho robotu tvrdením o tej ,, eufórii ,, a výsledky sa pripisujú skôr neschopnosti súperov ako samotnej hre Barcelony. Ale žeby to takto bolo v prípadoch Villarealu, Atletika, Valencie, Neapola, Realu či Bilbaa? Toto niekto považuje za náhodu či mi chcete povedať, že každý z tých súperov len práve v zápase s Barcelonou vypol ? Naopak, toto je taktický a trenersky skvelá práca Xaviho a spol. To mužstvo vie čo má hrať, ako to má hrať a hlavne znova zistilo, že môže rozobrať kohokoľvek ak bude robiť to, čo tréner chce.

Reagovat
Sergi Samper

Taky to nechápu, Xavi už je tam 5 měsíců a hned po jeho příchodu se ta hra vůbec nezlepšila - přitom tady by měla být ta euforie/impuls po změně trenéra. Naopak to vypadá, že do hráčů dostává ten jeho systém a začíná to fungovat - to za mě není žádná euforie, ale kvalitní práce.

Reagovat
Unique

Reagovat
Xavi

Reagovat
Unique

Reagovat
Svatej

uloženo

Reagovat
ACSeRw!n

zas bych neprehanel

Reagovat
Mass

Důvod k optismu to je, ale zatim bych to klidnil. To že Ferrán s Aubameayngem a Dembelém zpět ve formě platili tentokrát na pomalý a zmatený Real ještě neznamená, že s tim bude Barca drtit i Ligu mistrů.

Btw mně se nejvíc líbí návrat Pedriho, ten kluk už je v 19 neskutečnej, podle mě hlavní příčina toho, že šla Barca nahoru.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Nihilister

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Gazdo

Fuha aby tento prispevok este nebolel

Reagovat
janinho

boliet by mohol len niekoho kto ma v sebe aspon stipku sebakritiky

Reagovat
zlatan-legend

Fans RM hodně leží v žaludku, že krize Barcelony trvala kolik, tak pár měsíců? Hm a hle, jdeme nahoru a máme rozhodně lepší vyhlídky než přestárlý Real. No jo, to se blbě kouše.

Reagovat
janinho

vyhrali ste 1 zapas a uz sa citite jak majstri sveta no ty mas dost chlapce. by som len chcel vediet ci toto vsetko myslis vazne, alebo je to nejaky zvlastny druh sarkazmu

Reagovat
zlatan-legend

Neprezentuji tento názor na základě jednoho zápasu. Bože Výsledky a hra se zápas od zápasu zlepšují. To je prostě fakt.

Reagovat
teenz

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se vůbec nehrálo v bílých dresech?

Reagovat
janinho

lebo chceli predat viac dresov a zarobit. totalne nezmyselne rozhodnutie. jedine co sa za tych 120 rokov historie klubu zachovalo boli biele dresy a hrat domace clasico v ciernych je jak keby som si odplul na klubovy znak na stadione.

nie teda zeby to nejak ovplyvnilo ten hanebny vykon na ihrisku, ale uz pred zapasom som to nechapal.

Reagovat
Mass

Tak nevim jestli po týhle ostudě prodej černých dresu stoupne

Reagovat
Seydou Doumbia

stoupne alespon prodej bílých

Reagovat
Tomik111

Kdyby byly aspoň pěkný

Reagovat
Remt

Mě překvapilo to Y-3, to je nějaká streetwear odnož Adidasu nebo něco takového ne? Zajímavý krok. Stejně jako mě pár let zpět překvapil Jordan u PSG. Je to sice pořád Nike ale zase Basketbalová/streetwear odnož

Reagovat
Tomik111

Vůbec netuším, ale sere mě, že doma nehráli v bílých dresech. Tyhle vypadají jak z tržnice.

Reagovat
janinho

stupne. v barcelone

Reagovat
fenixLFC

nemaju tiez nejaku zmluvnu podmienku o tom ze musia v kazdej sade odohrat urcity pocet zapasov?

Reagovat
janinho

neviem, ale tak toto je podla mna vyhradne v kompetencii klubu. adidasu takyto tah isto nevadil, pocitam ze ak by predali len o par tisic dresov navyse tak by im to stalo za to.

Reagovat
fenixLFC

tak viem ze pred nejakou dobou sme tiez museli hrat v asi tretej sade kvoli tomu ze sa v nich musel odohrat urcity pocet zapasov v sezone. pretoze ked sa v nejakej sade hravat nebude tak sa ani nebude tak predavat predpokladam, takze nejake dohody tam budu a nebdue to len v kompetencii klubu

Reagovat
janinho

https://www.bilybalet.cz/la-liga/2022030071-el-clasico-v-cerne-real-madrid-predstavil-vyrocni-dresy-pro-zapas-s-barcelonou.html

toto bolo cisto obchodne rozhodnutie kvoli 120.vyrociu. nechapem co myslis tym ze su tam dohody a nebude to len v kompetencii klubu. ved jasne ze su tam dohody, ale prichadzaju od vedenia realu. nie je to nejake rozhodnutie vedenia LL, ze musia odohrat X zapasov v 3.sade. o takom niecom som este uprimne nepocul. ta 3.sada ma mat prakticky vyznam, aj ked beriem ze par zapasov v nich odohraju z obchodnych dovodov. ale urcite by som do EC nesiel v inych ako bielych dresoch len kvoli zvyseniu predaja... real ma doma hrat v bielych, toto bolo za mna velmi zle rozhodnutie, aj ked teda na vysledok to isto ziadny vplyv nemalo.

Reagovat
Frantszek

Cekala se spinava hra

Reagovat
patas92

V bílém obleku nebožtíka do rakve nestrkáš

Reagovat
el Principito

Reagovat
j_mrazik

Ani Vina Diesela v Rychle a zběsile?

Reagovat
patas92

Ten už měl pohřeb?

Reagovat
j_mrazik

To ne, ale říkal jsem si, jak by vy asi vypadal jeho pohřeb. Když si vezmu, že se ženil v bílém tílku a zlatým řetězem...

Reagovat
Neutron

cierne tilko a mosadzna retaz!

Reagovat
Svatej

Ten neumře, dokud má svou rodinu.

Reagovat
janinho

as a family

Reagovat
Gazdo

Chces tym nieco naznacit?

Reagovat
Svatej

To je takovej running joke na internetu na styl Chucka Norrise z přelomu tisíciletí. Toretto by uzvedl i Mjolnir, dokud ma svou rodinu a tak dál jestli správně chapu tvuj dotaz teda

Reagovat
Gazdo

Jasne ja viem co znamena spojenie vin diesela a rodiny moj dotaz bol skor taka otazka ze ci vieme ze rodina zacne umierat aby sa zabil Torreto alebo este lepsie planujeme to sami? taky nevinny a docela hlupy zartik

Reagovat
smazaný uživatel

Věděli co je čeká za debakl, tak vhodně zvolili černou.

Reagovat
Mass

V bílích trenclích to nadělání by bylo víc vidět.

Reagovat
janinho

vcera to bol vyslovene hnedy balet

Reagovat
Kluivert9

Nehistorické vítězství

Reagovat
misinho7

Ono je aj tak najlepsie ze vzdy sa po jednom zapase idu robit zavery barca bola lepsie o tom ziadna, Carlo takticky vybuchol ale teraz zhadzovat Real a ze Barce bude inde? Stale sme pri tom ze Real asi ligu vyhraje a je v stvrfinale LM.

V lete pride Mbappe, asi zaloznik a mozno sa poriesi konecne aj RB. Uz len prichod hraca ako Mbappe zmeni vela s tym ze nebude Real zavisly na Karimovi ci Vinim. Dalsiu sezonu ocakvam urcite lepsiu Barcu ale aj o dost lepsi Real.

Reagovat
Svatej

Co s Vinim, až přijde Mbappé? Nevyměníte přednost nalevo za větší přednost nalevo s tím, že napravo to bude stále nedostatečný?

Reagovat
misinho7

no na to sme zvedavy vsetci..tak Mbappe je urcite lepsi napravo viac ako Vini na druhej strane tiez to neni primarne jeho pozicia a proste zabijat takych dvoch hracov tym ze ich dame mimo poziciu..ale vraj je moznost ze sa bude hrat na dvoch utocnikov teda 4-4-2 s Mbappem a Karimom v predu a Vini lava zaloha...

A teraz este zazrakom pride aj Haaland a chcem vidiet ako to postavia

Reagovat
Svatej

Ježiš, to by bylo v záloze naprosto nemožný vystavět s tím, co máte, ne?

Nechat chudáka Modriče nebo i Kroose lítat ve dvoučlenný záloze na mě působí extra šíleně, to by možná vyžadovalo určitou obměnu tý zálohy.

Mbappé napravo by asi nebyl zlá volba, on by si s tím poradil

Reagovat
misinho7

no akoze tu zalohu mame fajn, teda Valverde,Camavinga su typy ktore proste sedia do toho moderneho behaveho futbalu a k nim este veteran Luka, ktory stale beha ako keby mal 25. Ale tiez netusim ako to postavia. S prichodom Mbappeho sa to mozno vyriesi ze pojde na prave kridlo..s prichodom Haalanda sa obrana a zaloha zblaznia tam nastava jedine moznost 4-4-2 kde tie kridla by museli ale stahovat pripadne nieco ako 4-2-3-1 kde by Karim mohol hrat desiatku. Akoze ale to su vsetko len predstavy...skor sa to nestane ako stane..

Reagovat
misinho7

Toto mi pride ako vcelku pravdepodobne ak by prisiel Mbappe

https://www.buildlineup.com/shared/62385afb2be930261769158d

A toto je taka Fifa zostava s Haalandom

https://www.buildlineup.com/shared/62385b2e2be930261769158e

Reagovat
Svatej

jo, to je zajímavý a fungovat by mohlo.

Reagovat
misinho7

to prve asi v pohode..to druhe jedine zeby Vini a Mbappe branili naozaj uplne poctivo

Reagovat
Svatej

Přesně ti dva první jmenovaní mě taky napadli jako první, jen by se k nim někdo nevyhnutelně musel přidat.

My tam sami máme narvaný fyzicky nadupaný hráče, kteří jsou do takový zálohy dost vhodní a přesto to často dost nestačí, protože je záloha v tom dvoučlenným složení fyzicky fakt devastační

tak není i možný, že se Karim po Zidanovsku rozhodne, že odejde v nejlepším a místo Haalandovi přenechá? Vlastně by vám tím vyřešil trable se stabilitou týmu a umožnil zajištění kvalitní náhrady do budoucnosti, o moc víc na úrovni se už odejít nedá.

Reagovat
Svatej

fyzicky nadupaný hráče + Jorginha ( jenže ten toho k mýmu úžasu překvapivě šíleně naběhá, takže ve výsledku nestačí jen ve chvíli, kdy má sprintovat )

Reagovat
misinho7

a jak vlastne hraje Kova? Ja som ho videl len parkrat u vas..ale u nas som ho miloval. Ten jeho rozbeh dopredu, nieco ako Valverde. Skoda ze sme ho ale odpisali(alebo teda nemal chut cakat kedy skonci CMK )

Reagovat
Svatej

Jsem s ním naprosto spokojenej, do jeho větší absence to byl náš zdaleka nejlepší záložník sezóny, hravě i před Kantém. Překvapivě byl schopnej i dost slušně tvořit a ty jeho výjezdy perfektně fungují celou dobu i u nás.

Od návratu se ještě pořádně nedostal do hry, ale jakmile hrál, bylo to snad s jednou výjimkou vždycky skvělý. Řekl bych, že pořád herně roste, což jsem už nějak ani nepředpokládal. Rozhodně skvělej obchod.

Reagovat
misinho7

tak to som rad, snad proti nam mu to nepojde

Reagovat
Svatej

Hele myslím si, že od základu hrát při plným zdraví ostatních bohužel nebude. Když jsem viděl, jakým způsobem jste hráli proti PSG (hra odzadu a snaha o střídavý napadání + následný brejky), tak čekám, že něco podobnýho nejspíš zahrajete i proti nám a proti těmhle soupeřům Tuchel nejraději nasazuje dvojku Kanté Jorginho. Druhej jmenovanej je furt daleko lepší v řízení hry a udržení míče na kopačkách týmu, navíc je dost vhodnej právě na rozehrávku v případě, že se soupeř střídavě pokusí o press.

(Mluvím o tom takhle, protože jsem vás neviděl napadat konstantně celej zápas, ale spíš v krátkých opakovaných pasážích a v těch je Jorgi užitečnej)

Kova se spíš hodí proti Liverpoolům a Manchesterům, kteří vysoko napadají a hrají v absurdním tempu po celý ploše hřiště. Tam si to doslova užívá a dělá soupeři obrovský problémy. Proti zataženějším soupeřům není moc kam ten míč tahat, takže se jeho přednosti dost mrazčí

Reagovat
misinho7

No este jeden nadupany by sa zisiel, ale hej aj dvaja nadupani to neutiahnu. Neviem bude to zaujimave.

A Karim neodide. Chyba mu tusim 12 golov na Raula a to proste musi dat. A ak to neda teraz tak proste zostane. Ja to vidim este na jednu sezonu u nas a tak odchod. Hlavne nedavalo by zmysel kebyze pustime mometnalne mozno najlepsieho hraca sveta(alebo jedneho z top3) aj ked samozrejme do buducna to s Haalandom dava zmysel. Je to tazke no, viacmej asi kvoli Karimovi nepride Haaland a o rok budeme riesit utocnika..ale neni to lahke rozhodovanie pre Pereza a spol

Reagovat
Svatej

Přesně pro celej ten druhej odstavec mě tohle napadlo. My jsme řešili stejný trable, když jsme měli v týmu Čecha a Thiba ( a nakonec jsme nejlepší možný řešení proměnili v nejhorší ), kdy jsme si jednu sezónu nechali oba a pak staršího koně pustili.

Chvíli na to s náma vymrdal Thibo a měli jsme po srandě. Ve výsledku je to tak příjemný rozhodování, až to málokdy dopadne ideálně.

Reagovat
misinho7

no presne, akoze super ze je moznost sa medzi takymito volbami rozhodovat an druhej strane to dopadne skor zle ako dobre...

Ale som rad za to s tym Thibom taku istotu aku mame teraz v brane a naozaj taku spicku...takuto istotu som necitil ani za cias Ikera. Naozaj, Thibo nema slabinu, mozno rozohravka nohou ale inac absolutne dominantny vo vsetkom.

Reagovat
janinho

mne sa zda, ze mbappe hral pred Pocchem viac sprava a nalavo bol skor di Maria. vobec sa nebojim o to, ze by nevedel hrat sprava. navyse v repre je zo spoluprace s Karimom nadseny, takze uvidime co bude s tym Haalandom. ten podla mna pojde do City s tym, ze si presadi vykupnu klauzulu a o 3 sezony si splni sen hrat v Spanielsku. City za neho potom dostane 150 mega, takze na tom nejak neprerobia a on si potom bude moct vyberat medzi Realom a Barcou. Za 3 roky ak sa budu spravat zodpovedne uz budu moct byt v stave aby to okolo neho vedeli poskladat.

Reagovat
Svatej

Asi nejpravděpodobnější scénář, vidim to podobně. Teda otázka je, jestli by to bylo uz za tři roky (navic beztak do ty doby zas vyletí jiná mladá raketa, o kterou budou mit Španělé taky zajem), těch proměnných je tam strašně moc. Ani bych se nedivil, kdyby tam šel až v nejlepším věku ve stylu Suareze nebo Hazarda ( ), kdy by mel furt tretinu kariery na nejvyšší urovni před sebou a sel jako hotovej hráč

Reagovat
misinho7

je to dost mozne ze to tak bude

Reagovat
misinho7

a co sa tyka Mbappeho tak PSG som viacmenej videl len proti nam alebo minuly rok proti Barce..ale tak vzdy hral Mbappe naalvo a z tamat to trhal..vlastne aj v repre co som pozeral tak hraje tam..ale tak neseldujem PSG tak mozno som mal len stastie na tie zapasy

Reagovat
janinho

ja ich uz tiez nesledujem. odkedy mame doma juniora tak som rad ak sa mi podari pozriet zapasy realu a spurs

ale tak mbappe je taky hrac ze ten to bude trhat z ktorejkolvek strany

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé hrál napravo hlavně tu první sezonu, kdy byl ještě pravidelně v základu Cavani. A herně super, ale gólů dal jen 21.

Reagovat
janinho

tak odvtedy aj on herne vyrastol. podla mna by s tym problem nebol a urcite by som to v pripade ze vsetci budu zdravi postavil vinicius nalavo, karim v strede a mbappe napravo. vini by sa na pravu stranu asi preorientoval ovela horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Mne to príde ako celkom úsmevný hype. Ale radšej som ticho

Reagovat
loki5

Xavi taky bere výhre na sebe ?

Reagovat
loki5

Výhru (už píšu jak Babiš mluví )

Reagovat
krisa

to bys nekomentoval Real-Barca ale úplně jiný zápas, nejspíš v jiném sportu

Reagovat
smazaný uživatel

El Clássico veľmi nemusím, pre všeobecne známe váľanie, ale včera si Xavi s Carlitom vytrel riť. Nikdy by som nečakal, že až takto, Real absolútne dehonestovaný. Taký výprask dostali ešte pod Mourinhom, no ten vtedy ešte len staval tím na rozdiel od Ancelottiho. Asi si myslel, že sa Barca nabije sama ako PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Liga potřebuje silnou Barcelou, a Real potřebuje opravdovou konkurenci. S ohledem na včerejšek hořkosladký, ale dobrá zpráva. Hlavou mi vrtá, kdo to jednou (a to relativně brzo) převezme po Kroosovi a Modričovi. Dani je šílenej, z Casemira už zase nemám dobrej pocit (sáhneme do Monaca?) od vyrovnanýho boje o první až čtvrtý místo nás zachraňuje geniální Karim a letošní Vincek, a to je letošní PD možná nejslabší za kdo ví kolik let. No a Vincek, herně mu člověk nemůže upřít nic, dokonce i ten srdečnej vztah ke klubu mu věří, ale to chování na hřišti, rozhazování rukama, vyloženě na chuť mu asi nikdy nepřijdu.

Reagovat
Unique

Vincek má výborný driblink a je rychlej. Musí zapracovat na koncovce. Co na něm nesnáším je simulování.

Reagovat
CHONG

K výkonu se asi nemá cenu vracet, to bylo pod vší kritiku a celkem snadno by to vydalo na pokračování filmu Ve spárech šílenství. Carlo zvolenou taktikou taky posral co mohl. Největším zklamáním je ale pro mě "nasazení" hráčů, tam už od první minuty nebyla vidět chuť, zájem, vůbec nic a to samé za stavu 0:4, žádná nasranost, pouze rezignovanost, když jsme dostali pod Mouřenínem manitu, tak aspoň Ramos sestřelil Messiho a "porval" se s Puyolem a Xavim, tady se to prostě dochodilo, jak kdyby to byl nějaký nepovedený přáteláček

Reagovat
kaja900

Přesně tam nebyla žádná bojovnost, nic.. bohužel po tý remíze Sevilly, kde se zase zvýšil náskok na 2. místo, tak jsem měl blbý pocit z el clasica, ale takhle hrozný výkon jsem fakt nečekal

Reagovat
Gazdo

Clasico posledne roky postrada emocie celkovo to nie len vcera. Ja som sice po zaverecnom hvizde isiel spat ale verim tomu ze ti hraci si este v klude podali ruky, povtipkovali pokecali a isli dalej. V tomto mi chyba ta Guardilovo-Mourinhova era este viac ako to ze vtedy boli lepsi hraci. Tie emocie

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda emoce nechybí, z Viniciova brečení a padání mám tlak 200.

Reagovat
Gazdo

Aj ja ale to mam bezne aj z Albu a Busa pripadne inych zmrdikov u inych superov. Ale to nasranie ked sa ti nieco nepodari ta nechutna tuzba porazit toho druheho lebo je to El clasico a ist aj na krv. To chcem vidiet. Ja som sa usmieval ako pripeceny ked sa tam Araujo radoval po tom vybojovanom aute. Ten ma tu spravnu mentalitu

Reagovat
LAM

To i Gavi nebo Garcia

Poslední dobou ta mentalita u nás šla hodně nahoru a je tam dost hráčů kteří na hřišti opravdu nechají vše.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Unique

To myslíš vážně s tím schvalováním sestřelení Messiho a rvaní se s hráčema, když tě někdo přehraje?

Reagovat
rominhoFCB

By ma zaujimalo, kolkokrat vo svojej trenerske kariere dostal Carlo 4ku.

Reagovat
CHONG

Tak minimálně jednou u nás od Atletů

Reagovat
Neutron

6x za posobenie v AC dostal jeho tim 4 goly, konkretne 4:0 za rovnake obdobie to bolo myslim 2x. Dalej som nepozeral.

Reagovat
rominhoFCB

Myslel som, ze ma lepsie cisla. Kazdopadne vykon Barcelony bol i tak vyborny.

Reagovat
Neutron

tak ratal som uplne vsetky sutaze a hovorim ratal som aj zapasy kde AC sice obdrzali 4 goly, ale trebars prehrali 3:4. Neviem, ako velmi to je zla statistika. Hoci je pravda, ze u Guardiolu napriklad pocas jeho posobenia v Barcelone som takyto zapas nasiel 1.

Reagovat
Al Capone

Ale prd, tohle jde jen na hráče a krom golmana by měli všichni dostat brutální pokuty. Nejen, že tohle bylo nejhorší El Clásico co jsem kdy viděl, ale i suverénně nejhorší výkon Realu co jsem za cca 20 let co mu fandím viděl. Prohrát se může a i o dost, ale ne tímhle stylem.

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teda tenhle je jeden z nejlepsich prikladu toho jak ti trener muze prohrat zapas. Proc experimentovat v Clasicu? Modric na hrotu, Modric s Kroosem vedouci napadani atd. Asi nejvetsi komedie byl ten pokus o hru na 3 obrance (coz jsme pod Carlem nikdy nehrali) na zacatku 2. pulky, kde Barcelone trvalo asi 2 minuty, nez proti tomu dokazali skorovat. Koneckoncu i Courtois po zapase rekl, ze Carlo po hracich neco chtel a oni vubec nechapali co. Vcerejsek jde 100% za Carlem a nikym jinym.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Al Capone

a kde bylo nasazení, bojovnost.. když oni to odchodili.

Reagovat
Unique

Reagovat
smazaný uživatel

Woooow tu niekto refinancoval dlh co znamena, ze prekryl dlh dlhom k tomu uroky americkej banke, vystavba noveho stadionu dalsi uver a uz je zrazu na Haalanda?

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je tu jeden že Real nikdy nedokáže ponížiť Barcelonu vysokou výhrou a je jedno akú ma formu či Barcelona neformu...Barcelona aj keď prehráva tak zo cťou Real je zahanbený nie 1x ani 2 ani 3x...Real mal Podobne zápasy kde mohol dať Barcelone 5-6 gólov ale vždy sa z hráčov Realu stanu impotenti...Vždy a myslím že sa to nikdy nezmení 15 rokov Real zaznamenával len smiešne víťazstva...

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal sa nehra na 3, 4 goly ale na body, to by ta niekto musel naucit, k comu vam je raz za cas 4:0 ked potom s Realom prehrate 3 dalsie El Clasica?

Reagovat
smazaný uživatel

Perez ma veľa rokov a myslím že spraví všetko preto aby získal Kyliana aj Halanda ale oni potrebuju veľmi veľa napr taký Reece James na RB či spomínaný Tchouaméni na DM Stopéra...veľa hráčov odíde z Realu.. Bale Hazard Jovič Mariano Ceballos Marcelo som zvedaví ako to nahradia...aj ked nemyslím že sa Do Realu budú hrnúť hráči a byť neustále ponižovaný od hlavného rivala...

Reagovat
2miguel1

Vôbec ste nepochopili, ako to treba stavať. Hviezdy ti nespravia mužstvo. My sme sa vybrali cestou Coutinha Griezza a ako to dopadlo? Xavi spravil mužstvo z hračov, ktorí maju identitu, ta hra ma tvar. Ja doteraz neviem, čo chce Carlo s Realom hrať. Keby dam hračom kukly a rôzne dresy, nezistim, ze hra Real. Real sa mal zamerať na hračov, ktorých to ťaha hrať za Real. Hakimi, Valverde, Llorente, Diaz, Asensio. Ďalsia vec, hrači musia citit, ze su v muzstve a nie len tí 11-nasti. Ten Real nema vôbec dušu. Mne osobne sa teda ani nepaci styl akym hraju, pride mi to uplne bez tvare. Horsie je, ze Benzema Modric odidu a ich nebude mat kto nahradiť. Mbappe mi pride charakterovo uplne iny hrac ako Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze neustale? Co si si snupol? Raz za 3 roky vyhrate zapas, potom 2, 3 prehrate a nakoniec vam nejaky Top team nalozi minimalne 5-tku To su zaujimave kecy nato, ze ste na smiech celej Europe.

Reagovat
2miguel1

Ved sme vas pravidelne zvacsa poražali od roku 2009, aj keď posledne El Clasica boli 1:2,2:1 pre Real. Xavi je genius, to je áčkový ako hráč, tak i tréner. Real musi rychlo najst cestu von. Fakt ma ale teraz žiadna nenapada, ta hra pod Xavim dostava realne kontury Pepa. Mne osobne sa to začina pačiť dokonca este viac

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelne ste Real neporazali ani ked hral Messi vo svojej najlepsej forme vid napr. finale spanielskeho pohara alebo spanielskeho superpohara v 2017. I v case kedy ste mali svoju eru nejake 3,4 roky ste pravidelne nevyhravali ale beztak, to je minulost. Je smiesne odvolavat sa na nejakych 10 rokov ked ste na uplnom vrchole hrali 5 rokov z 10, ked sa futbal rata na vsetky roky od zalozenia klubu. Nikoho nezaujima 5, 10 rokov ale hodnoti sa cela era posobenia.

Reagovat
smazaný uživatel

A ako sorry Xvi okrem katarskej ligy nevyhral este nic, takze na pomenovanie genius je este priskoro.

Reagovat
r3

Toto vlakno je jedna perla za druhou, ale Xaviho davat nad Pepa je na drogovy test

Reagovat
misinho7

Reagovat
Israha

Dva dny už nad tím zápasem přemýšlím a prostě mi vůbec, ale absolutně vůbec nebere hlava, že Carlo nemá plán B pro hru bez Karima, že staví hráče mimo své pozice do naprosto experimentálního rozestavení zrovna v Clásicu a že vůbec není schopný zareagovat na průběh zápasu s chladnou hlavou a nepanikařit. Na false 9 presuje Modrić, vůbec to nefunguje a Luka pak chybí v záloze? Ok, zkusím tam Kroose, ten hlouběji v záloze chybět nebude a fakt, že tempo má ještě klidnější, než Modrić, při presování taky neva . Když vidím, že Carvajal má formu v řiti, tak mu tam narvu Rodryga jako v podstatě wingbacka, místo aby hrál relativně lepší formu mající Vazquéz a pravý křídelník tak byl volný pro ofenzivu? To je taky logika. Ten pokus s třemi stopery, co je zvyklý hrát leda trochu Nacho, byl asi proto, aby v daném zápase zmateného Alabu se zmateným Éderem domotal už úplně? To bylo jak v manageru, střídání a změny systému úplně na náhodu. Zatímco Xavi se prostě půlhodinu dívá, jak Dembelé neumí obehrát Nacha při kličkách dovnitř, tak mu řekne, aby to zkusil ven a buch - asistence na gól a roh, ze kterého padl gól. Tak jednoduché. Xavi vidí volné prostory na pravé straně, nařídí sypat dlouhé míče tam a je z toho šance za šancí. Tak jednoduché. Xavi Carlovi jako trenérský zelenáč dal taktický anální rape, a to tak, že do krve. Za mě je tohle trenérský fail na odevzdání licence a blackouty stoperů a Vincka jsou spíš jen takovou tou hořkou tečkou, protože blbě by to dopadlo i bez nich. Fakt nechápu, že tak zkušený a protřelý trenér, jako Carlo, zpanikaří jak žáček, když najednou nemá k dispozici jednoho jediného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

S tymito recami na Carla by som neprehanal, ano nepostavil to na utocnika ale v prvom rade hraci hrali ako keby o nic neslo, slaby pohyb, bez motivacie, ako keby uspokojeni, ze je 12 bodov.

Toho Xaviho Real porazil v Superpohari ale tam hrali odlisne.

Real bude musiet vymenit MCK, ta zaloha dominovala niekolko rokov ale uz nie su v Europe najlepsi. Sance pre Valverdeho, Camavingu, kupit Tchouameniho. Chce to vacsiu rychlost, dynamiku, variabilitu v zalohe aby sa dalo opat vyrovnat tym najvacsim teamom.

Reagovat
Israha

Tady nejde o to "nepostavit útočníka". Ale o to, že nepostaví útočníka, ale ten post v rozestavení pořád je a hraje na něm hráč, co se to absolutně nehodí a pak chybí na místě, kde má být. A s myšlenkou obměnění fyzicky slabé zálohy souhlasím jen z části. Ano, dynamika a síla triu KCM chybí - ale to se dá vyřešit modifikací stylu hry. Xavi taky ukázal, že když to okolo něj vhodně poskládá, Busquets je pořád kvalita. Modrić a Kroos jsou taky kvalita, ale nemůžou hrát fotbal, který jim není vlastní. Superpohár vypadal jinak, protože Xavi hrál bez posil a neměl taktiku upravenou možnostem kádru. Teď ji má. Carlo hrál v EC fotbal, který vůbec neodpovídal možnostem základní sestavy. Hráči hráli až na Courtoise a Valverdeho zle, to souhlas, ale co čekat, když naprostá většina z nich hrála mimo pozici v systému, který jim není vlastní a který nevyhovuje jejich fotbalovým dovednostem?

Reagovat
valloire

jasná věc, viděl jsem už hodně, ale poslat presovat Modriče s Kroosem ne. Experimentovat v obraně při takovým zápase taky moc ne. Carlo ven.

Reagovat
roman1978

mi se to líbilo. klidně by tak mohli hrát i nadále.

Reagovat
valloire

Reagovat
Eichel

Super komentár, zrovna pre toto mi prišlo, že veľká časť toho výsledku šla za Carlom než za tým, že by Barcelona hrala nejak ultragalakticky dobre. (potom som za to docela schytal od vlastných )

Asi bude ideálne od budúcej sezóny pre Real hľadať nového trénera, aj keď netuším koho. Možno Raul?

Reagovat
Israha

Barca hrála hodně kvalitně, to bych zas nesnižoval. Ale Real se na tom rozevírání výkonnostních nůžek v průběhu zápasu podílel na druhé straně sám ažaž také . Napadlo mě, nakolik v tom hrál roli efekt kritiky po venkovním zápase v Paříži, a Carlo už prostě neunesl ten tlak a nesebral odvahu jít hrát zase beton a brejky.

Koho místo něj, to nevím. Přijde Mbappé a je tedy otázka, do jaké míry budou finance na rekonstrukci kádru okolo něj. Proto bych vzal nějakého pružnějšího kouče, co je schopný sestavit taktiku na míru aktuálně přítomným hráčům. Ale kdo konkrétně by to měl být, netuším.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele