Almási se vrací na známé místo, Baník ho poslal na hostování do Dunajské Stredy

04.07., 10:39
Aktuality
Ladislav Almási (© FC DAC 1904 Dunajská Streda)

Slovenský útočník Ladislav Almási bude v nadcházející sezoně hostovat z Ostravy v Dunajské Stredě. Součástí dohody je i opce na přestup. Baník o tom informoval na webu.

Pětadvacetiletý Almási na sebe v české lize nejvíce upozornil v sezoně 2021/22, v níž byl se 16 góly třetím nejlepším střelcem soutěže. Celkem si za dva a půl roku v Baníku připsal 23 branek v 68 ligových zápasech. Nyní se devítinásobný slovenský reprezentant vrací do klubu, ve kterém už v minulosti působil.

Jeho dres už oblékal na profesionální úrovni mezi roky 2016 až 2020, zároveň je jeho odchovancem. "Jsem rád, že se podařilo zrealizovat přestup a teď se můžu naplno soustředit na fotbal. Trénovat jsem začal v Ostravě a v posledních dnech trénuji individuálně. Do prvního soutěžního zápasu zbývají ještě tři týdny, doufám, že do té doby se dostaneme do ještě lepší formy," uvedl Almási na klubovém webu DAC. "Mám před sebou jen ty nejvyšší cíle. Chci pomoci mužstvu góly, protože taková je role útočníka. Chci dojít co nejdál v pohárové Evropě a dobře si počínat také v lize.”

Autor: ČTK, Patrik Sandev / dac1904.sk

Komentáře (47)

Přidat komentář
Mass

Kolik že za něj Baník tenkrát požadoval, 80M Kč?

Reagovat
Witcher

Nejvyšší čas jít ven

Reagovat
Hurrikane

Nákupní centra mu zničily kariéru!

Reagovat
Puskas

Ndefe, Miškovič, Blažek, Almási jsou pryč. Kdo dál?

Reagovat
Transfermarkt

Rigo+Pojezný

Reagovat
ratusek

doufám, že Sehič. Ideálně ještě i Lischka

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Me2win

raketa

Reagovat
Bakary3

Takže zase zajebou Juraska, wallema a další, drahým a na zranění náchylným hráčem, kterýmu nebyla Slavia dost dobra a vyměnil ji za pojebaný Srby

Tohle je cesta do pekel, fakt

Reagovat
Me2win

Jurásek hraje vpravo, Olayinka nalevo

Reagovat
Bakary3

Já vím, ale vlevo Jurášek taky může alternovat a dost možná bude, protože napravo má trpis rád Douderu, často i na křídle v těžkých zápasech.

Reagovat
Losinho

Jurásek hrát vlevo určitě nemůže.

Reagovat
Bakary3

Ja myslím, že jo, i v repre tam hrál a dobre

Reagovat
Mass

Olie je nejlepší střelec Slavie v evropských pohárech. A za Slavii hrál naplno a riskoval zranění i v době, kdy už měl v CZ podepsanou vyšší smlouvu, než byl tenkrát platovej strop ve Slavii. A prakticky nikdy se za něj nepovedlo najít adekvátní náhradu.

Reagovat
KingMaster13

Je a i mu neberu ten zápal pro SKS, hru ale když už odcházel tak byl na hraně výkonostního peaku a jako ta zranění se nebudou lepšit, zlepšovat se taky nebude, tam to už půjde jen dolů. Ve finále Chorý je ještě ten lepší přestup, protože alespoň není náchylnej na ta zranění.

Reagovat
Coutinho10

podepisuju...je to rozdílovej hráč

Reagovat
Coutinho10

třeba zrovna Wallem v poslední fázi sezony neměl a pak na to doplácíme a ztrácíme body

teď je specifický období, kdy potřebujeme ověřený rozdílový hráče a to Olie je

je obrovská šance se dostat do LM v následujících týdnech a pak i za rok a potřebujeme svoje šance zvýšit kvalitou

Reagovat
Transfermarkt

Nepřestávám zírat, co jste někteří fans SKS zač. Olie s vámi v létě vyjebal a zadara utekl do CZ. Po roce, když se mu tam nelíbí ho chcete za 2mil € zpět Pokud přistoupí na poloviční plat než měl v CZ (o čemž pochybuji) bude jen v základu brát 1,5mil Kč měsíčně. Navíc i s předchozím přestupem z Gentu za něho celkem dáte 5,25 mil € Chorého, který je odmalička sparťan a nedělalo mu problémy urážet SKS, navíc je po všech směrech drahý vitate s otevřenou náručí Svými hejty na sockach jste vedení SKS rozmluvili příchod Vašulína, který by v mnoha směrech dával větší smysl než Chorý. Minimálně je mladší, odmalička slávista, stál by o cca 70mil Kč méně než Chorý a po všech stránkách by byl levnější a možná i přeprodejný dále. Proti SKS nic nemám,ale začíná to připomínat cirkus Eden

Reagovat
Coutinho10

hele, rozlišoval bych jednotlivý hráče a neházel všechny do jednoho pytle

Olie je legenda a kdyby to bylo jak píšeš, tak neriskuje např. zranění v předposledním zápase za B tým, když už byl podepsanej jinde...na Slavii mu záleží a jeho odchod mu nevyčítám, dostal lákavou nabídku + jistotu skupiny LM...tady si odvedl svoje

Chorý sice něco v minulosti řekl, ale hoď kamenem, kdo je svatej...je to rozdílovej hráč, kterej dokáže zužitkovat ten tlak svým přičiněním do gólů a to přesně potřebujeme, aby to nedopadalo jak posledně proti Olomouci

Vašulín by špatnej bejt nemusel, ale nevíš a my potřebujeme ověřenou kvalitu, abysme zvýšili šanci na LM, protože tady je unikátní možnost se so ní dostat klidně i 2x za sebou a když se to alespoň jednou povede, tak utracený peníze jsou získaný hned zpět + budeme mít i dost navíc nebude to muset chodit všechno z kapsy Tykače tak, jak to třeba u Sparty v posledních letech šlo všechno za Křetínským a ten tým byl pravidelně ve ztrátě, protože neměl kvalitu na evropský poháry

Reagovat
Bakary3

Tahle honba za LM za každou cenu je nesmyslná.

Takže už teď to stalo zimu 4m eur, choryho s bonusy prý taky 4 (takže to bude určitě za titul = LM, takže počítám 4) a obří platy, to samý olayinka. Bonusy pro realizak, hráčům, budeš skoro šul nul.

Jo, může být zájem o jiný hráče, ale skoro si říkám o jaký. Pár jich bude, ale pravděpodobně už ne o hráče, kteří nejsou pro přestup jinak nejmladší, právě chorý, Staněk, olayinka, skoro už chytil, doudera, Oscar, Ševčík atd.

I zima s tím, že už jednou propadl venku se nebude prodávat snadno.

Takže se bavíme o tom, aby to vyšlo zrovna někomu jako ogbu, Vlček, zafeiris, Jurásek... Možná pár z těch, co jsem jmenoval.

Ale taky to nemusí sednout, teď měla Slavia problémy i se skupinami v KL, a nezhodnotis nikoho.

Za mě je to nesmyslný all in, a když to nevyjde, třeba choryho se budeš těžko zbavovat, to samý olayinka, dále absolutně neprodejný. Tohle je fail

Reagovat
Coutinho10

Jako jasný, nic si nemůžeš naplánovat, je to fotbal a nejde se 100% jistotou spolíhat na to, že ta tvoje vize, do který s tím jdeš, že 100% vyjde, nicméně já to vnímám tak, že si uvědomujeme, že potřebujeme rozdílový hráče, když v minulých sezónách to nevyšlo a nejenom rozdílový hráče, ale i leadery, což je Staněk (bohužel teď zraněný, to mě hodně štve) a to samí jsou Chorý a byl by i Olayinka.

Právě tito hráči ti tam dají nadstavbu v těch klíčových zápasech, které ti můžou splnit ten cíl.

Takže mě se tato krátkodobá vize líbí, když se to podaří, tak prestiž, naše značka se ještě zvětší a nabídne to do budoucnosti daleko větší možnosti.

Pokud to nevyjde, tak si aspoň řeknu, že jsme se o to pokusili a udělali maximum pro to, aby jsme změnili něco, co v minulých sezónách nefungovalo a ne, že naivně šli do nové sezony jako v minulých letech, kdy pak přišly zápasy, ve kterých jsme neměli nikoho, kdo by to strhnul či zužitkoval tlak a vytvořený šance.

Reagovat
Bakary3

Asi jsem přišel na to, co mi nejvíc teď vadí - není pevná strategie.

Jde se ode zdi ke zdi, nejdřív kupujeme hráče do 23 let (aspoň to bylo vyhlášeno), který můžeme dál zpeněžit. Najednou bereme hotový. Ano, může to být i změnou majitele, ale dělají se teď úplně divný kroky, vyloženě bych řek, že jim z těch tykacovych peněz mrdlo.

Za mě těžce nesympatická politika.

A ohledně ty prestiže, Slavia byla v LM někdy před 3 roky... Vzpomene si na to teď někdo v zahraničí? Takže nějaká prestiž.. je to jednorázovka, pokud tam nebudeš ob rok aspoň, nic moc to neznamená.

Slavia by měla být jako Salzburg, který má jasnou strategii, se kterou se tam dokáže kvalifikovat pravidelně a DLOUHODOBĚ, nebo k tomu aspoň směřuje.

Bude brát Salzburg nazpátek nabyho keitu, maneho? Ne, už jsou jinde.

Směřuje k tomu Slavia nákupy chorého a olayinky?

Za mě jedno velký NE.

Reagovat
Coutinho10

K první části, tak jsi si odpověděl, je to hlavně změnou majitele, která nám dává daleko větší možnosti.

Myslím si, že určitě to neznamená, že budeme hrát hráče jenom v tom nejlepším fotbalovým věku, kdy jsou na vrcholu (27-30 let), ale samozřejmě i mladší, který můžeme zpeněžit, ale zkrátka máme teď pestřejší výběr, což je taky potřeba.

Fandíš i Arsenalu, takže musíš vědět, o čem mluvím, když jste přešli na nový stadión, nemohli si dovolit kupovat nejlepší hráče, přicházeli o svoje nejlepší a strategie byla jenom to hrát s mladýma a to je sice hezký, ale s tím budeš těžko pravidelně úspěšnej...potřebuješ ten tým mít namixovanej i zkušenýma hráčema, leaderama...zkrátka vyváženej ten tým a když zmiňuješ Salzburg, tak jo, bylo tam několik super hráčů, ale podívej se na ně v dřívějším letech, kdy se do základní skupiny LM dlouho nemohli dostat.

Zpátky k nám, ano, už to je pár let, co jsme byli v LM a právě proto i toto je potřeba změnit a zvlášť teď, kdy se rozjíždí novej model soutěže, tak to chce být v tom premiérovém a nebo alespoň v tom druhém, kdy už všichni budou vědět, o co jde a když se to podaří, tak bude dost peněz na to přivést ještě lepší hráče, kteří k nám budou chtít, když budou vidět, že tu LM hrajeme.

Co se týká smluv hráčů Chorý či případně Olayinka, tak Chorý ji má na 3 roky, což není něco, co by nám pak třeba bránilo se zbavit, kdyby ta spokojenost s ním nebyla taková, ale on je typ hráče, který si myslím bude podobně dobrý i za 3-5 let, protože jeho styl není závislý na nějaký mega rychlosti nebo něco takovýho a jde jenom o to, aby nám pomohl zužitkovat ten tlak + tam do toho přidal vítěznou mentalitu...to samí Olie

vzpomeň si např. na zápas v Plzni, jak to vypadalo...kdo tam měl vítěznou mentalitu ? Kdo chtěl vyhrát ? Motivace měla bejt na naší straně, Plzeň byla po Fiorentině, v lize neměla v uvozovkách o co hrát, měla před odvetou a stejně jejich touha po vítězství byla daleko větší než ta naše, kdy my měli týden čas na přípravu, byli jsme 1. a drželi lepší šance na titul, ale z toho důvodu, že jsme neměli na hřišti nebo v týmu (mimo Staňka vítězný typy), kteří by to strhli a šli víc za vítězstvím, tak jsme prohráli a odstartovali pokles formy, který nás stál titul

Takže bych rozděloval třeba následující 2 sezony, který nám můžou pomoct nabrat určitý směr, doručit úspěch a pak se bude lépe pracovat a nabídne nám to lepší možnosti....zkrátka vzhledem k okolnostem se toto jeví jako správnej plán na krátkodobý úspěch a pak se s tím dá dále pracovat

Všem se to nemusí líbit, ale je správně, že se Tvrdík a spol neřídí Twitterem apod., ale mají jasnou vizi, jak tu krátkodobou, tak určitě pak i plán na další roky, který se bude upravovat podle toho, jak budeme úspěšní

Reagovat
Bakary3

Rozumím jak to myslíš, ty asi víš jak to myslím já.

Ta paralela s arsenalem je pro mě mimo, protože Slavia pořád kupuje nejlepsi hráče.

Že pak musí prodat, to by musela bez ohledu na majitele, protože tady u Tykače nepůjde o prachy, ale o to, že když bude někdo chtít třeba mladyho Juraska, tak on prostě - nevím, Benficu - neodmítne a bude chtít jít.

Takz tyhle řeči, že nemáme titul, protože doteď jsme museli prodávat, jsou falešný alibi.

U choryho, olayinky, vzhledem k věku, platu a u oleje zdraví si fakt nemyslím, že by bylo jednoduchý se jich zbavit, leda zlatým padákem.

Já to vidím tak, že jestli se udělá LM, bude Slavia tak na nule..

Staňka jako lídra nevidím a choryho taky ne.

Vidím tak červa, kterýho se Slavia zbavila.

Pro mě je tahle politika prostě krátkozraká, teď máme plnej měšec, tak budeme sypat.

To samý kádr, kde je milion hráčů.

Mně je to vyloženě nesympatický

Reagovat
Coutinho10

Ok, vpoho, asi nemá cenu se v tom víc pitvat

jsou 2 názory, i obecně (nejen nás dvou)...hlavní je, aby nás to jako fanoušky nerozdělilo, aby ne nevznikly nějaký nepokoje mezi náma a nerozložilo nás to

a zkrátka, ať patříš do tý nebo tý skupiny, tak aby jsme tým tak či tak podporovali a nedávali tu nespokojenost tolik najevo, aby to tým negativně neovlivnilo

Reagovat
Bakary3

Takhle... I tímhle si na sebe vedení šije bič, nic jinýho než titul a v rámci možnosti úspěch v pohárech nebude moc přijatelný...

Můžou nám všem zavřít hubu, ale taky tímhle dávají hlavu na špalek.

Každý selhání teď bude znamenat velkej tlak a tady vidím tu paralelu s dřívější Spartou, která vyzobavala to nejlepší a v lize cokoliv jinýho než 3b byl průser.

Takže jsem na to opravdu zvedavej.

Reagovat
Coutinho10

taky taky...je to po dlouhý době sezóna, která bude všemi hodně detailně sledovaná a věřme, že ty kroky, který vedení podniklo, že se ukážou jako správný a budeme se moct radovat z úspěšný sezony, protože pokud ne, tak přesně jak píšeš, tak ta kritika bude obrovská

Reagovat
Bakary3

Svým způsobem pro Jindru dost nepříjemný

Protože když s tímhle neudělá čtvrtý rok po sobě titul, tak už asi není žádná omluva

Reagovat
Coutinho10

j, já už to někde taky psal, že po sezóně jsem si pohrával i s myšlenkou, že bych klidně šel do změny a uvítal tu třeba Svědíka, někoho s jinou mentalitou, jiným způsobem trénování, ale Trpiš ještě dostal šanci to otočit a to v této sezóně, dostal zajímavý posily a zkrátka to jsou přesně posily, které by mu měly pomoct hned, tak uvidíme, jestli tahle sezóna (za mě taky poslední šance) na to napravit ty 3 bez titulu

pokud ani teď se nedostaneme do LM nebo nevyhrajeme titul, tak bych do toho říznul a chtěl jinýho trenéra...

mám rád, když trenér je v týmu delší dobu jako třeba byl Klopp v Liverpoolu, tak Trpiš je to samí, ale musíš zkrátka dělat i trofeje, dostávat se čas od času do skupiny LM a to se poslední dobou nedaří a obzvlášť, když jsou větší možnosti mít poskládanej co nejsilnější tým to jde, tak o to víc je potřeba, aby ten úspěch byl doručenej

Reagovat
Bakary3

Jako ono chápu, že pro trenéra je vlastně i složitý dostat ambicím, když očekávání jsou dle poskytnutých možnosti vysoký, protože má, na koho si ukáže a kádr na 3 jedenáctky, další aspoň jedenáctku na hostování, to nemá v lize nikdo.

Ale on je toho hlavní součástí a důvodem, proč to tak je, takže nevidím důvod mu v tomhle dělat alibi.

Pro mě je k zamyšlení celková změna strategie, protože tohle fungování je podle mě neudržitelný, nebo minimálně neefektivní.

Přivádí se milion hráčů, kteří sotva trošku kopli do míče, jsou dobře placení a přitom se s nimi výrazněji nepočítá.

Dějí se už naprostý uchylarny, kdy si vybere Hronka, protože hází dlouhý auty a Tijaniho, protože během jednoho zápasu odvrátil 4 rohy.

Sorry, tady už má blikat maják a Jindro, prober se.

Navíc Sparta ukázala, že když nejsi úplně omezený a podíváš se ven, kvalita tam je.

Ve Slavii už by se měli probudit z toho snu, že trpis je bůh.

Reagovat
Coutinho10

za mě, jestli to bude udržitelný nebo efektivní se ukáže až na základě výsledků, protože i tahle cesta na okamžitý úspěch může být úspěšná a já tomu věřím, že ty výsledky teď budou

k posilám v minulosti, tak tam to vypadalo na přehmaty hned no...hlavně ten Hronek, jak zmiňuješ, Tijani něco na způsob Yusufa, kdy se oba nepovedli do našeho stylu hry

takže jsem rád, že jsme udělali upgrade Tijani => Chorý, což sice nemá popularitu, ale nikdo nemůže říct, že by to nebylo výrazný posílení

k zahraničí, tak snad třeba i teď v létě budeme mít šťastnější ruku na tyto příchody....ten Botos vypadá dobře, snad vyjde i Cham a věřím i Olayinkovi, že doručí ten úspěch krátkodobě, pokud přijde

když se krátkodobý úspěch doručí, tak se budou hrnout sem i daleko víc perspektivnější hráči směrem do budoucna, takže o tom to celý je a proto se na tuto sezónu obrovsky těším

budeme sice trochu pod tlakem, ale zkrátka tu kvalitu nebo ty jména, co přišli nebo přijdou ještě, tak musíme zužitkovat, aby ten efekt do těch krátkodobých cílů vyšel

pokud ne, tak samozřejmě problémy nastat můžou a pak je to o tom nastavit to nově, asi nový trenér, nový nastavení atd., ale zkrátka, když se v posledních letech tolik nedařilo, tak se mi líbí, že chceme něco změnit, jdeme do rizika dá se říct a buď to vyjde, což si přeju za tuhle odvahu a nebo to nevyjde a bude obrovská kritika a asi i konec pro tento trenérský tým

Reagovat
Bakary3

Jo, já rozumím, že se jde po kvalitě, ale vážně nejsem přesvědčený o tom, ze za 4m eur nebyl k mání kvalitnější a perspektivnější útočník než chorý a za prachy za olayinku jiný perspektivnější křídlo, s pevnějším zdravim.

O Zimovi nemusím mluvit, Staněk...

Slavia teď přesedlala na hotový hráče, který ale dost přeplaci, v některých případech jsou tam z určitých důvodu kontroverze (chorý, návraty oleje a zimy...)...

Chápu, že je tam ten aspekt, že znají ligu nebo přímo klub, ale i Sparta v minulosti nám ukázala, že to není vždy dobrá cesta.

A na nějakou finanční udržitelnost už klub dávno rezignoval a teď s Tykačem to nevypadá na nějakou "rozumnější" cestu.

Ty role S a S se dost otočily - Sparta to začala dělat rozumné a začalo se jí dařit.

Slavia obráceně.

Reagovat
Coutinho10

asi jo, asi byl, ale nemáš záruku, že ten efekt bude hned, což my potřebujeme, ať už jde o útok nebo o křídlo.....jako můžeš se třefit, ale taky nemusíš a tomu hráčovi to nesedne tady v tý český lize a nebo se třeba jeho kvalita projeví až za delší dobu....u Chorýho i případně Olayinky je daleko pravděpodovnější, protože českou ligu znají a jsou zkušení, že ten efekt jejich kvality přijde hned a to přesně potřebujeme....pokud by se třeba nestalo, že jsme 3 roky bez titulu a dlouho bez LM nebo pokud by se nehrálo v následující sezóně o přímé místo ve skupině LM, tak možná bysme netlačili na okamžitý efekt těch posil tak, jak teď tlačíme

u Zimy souhlas, to vypadá na blbost a i mě se tento přestup tolik nelíbil....Staněk nutnej byl, protože Mandous není taková jistota

asi bych to úplně se Spartou neporovnával...jim ten tým nefungoval obecně, měli tam průměráky nebo předražený hráče po éře Stramaccioniho, takže ani nějaký ty návraty to nedokázali otočit

my doufám nějaký základy v týmu máme, jenom to potřebujeme zefektivnit a vytěžit z toho to ovoce

co se týká nějakýho toho finančního fair play, určitě to nebude tolik striktní jako před Tykačem, ale pokud zkrátka bude hráč, který nám má okamžitě pomoct, tak po něm půjdeme, protože zkrátka ten úspěch potřebujeme a to hned a ne za 2-3 roky

co se týká otočení rolí, tak jako už tolik nebláznějí, ale to proto, že mají základy postavený....pokud my udělá teď úspěch, tak taky můžeme fungovat více zodpovědněji, ale zkrátka potřebujeme ten úspěch a pak se bude dýchat lépe a když se to povede, tak podle mě nebudeme úplně šílet a bude to daleko vyváženější

Reagovat
Bakary3

I souhlasím, jen bych oponoval v tom, že vlastně Slavii radis do role, kdy tedy podle tebe úplně nemá ty základy oproti Spartě a proto do toho teď sype - asi jsi to tak úplně nemyslel, ikdyz to trošku vyznělo

To je právě ten největší problém, má dost a kvalitních hráčů, aby tam stabilita byla a mohli jen rozumné doplňovat.

Místo toho se dějí přestupy, který bych v posledních dnech přestupaku označil jako panic buy

Už jsem psal u schranze - on by nechyběl prakticky nikdo, kdo by odešel, protože Jindra těm hráčům ani nedovolí být klíčovými hráči, získat si tu pozici.

Někdo řekne, že je to dobré, protože funguje zastupitelnost, za mě je to špatně a ty velký zápasy to ukazují, nikdo tu odpovědnost na sebe nevezme, protože ji necítí, že je to na něm.

Takže ta jakási nestabilita, trošku chatrnější základy, není problém nedostatku nebo nekvality hráčů, ale trenéra, protože je do ty role nedostává.

Takže Slavia dělá šílený nákupy, kdyz má čtyři jedenáctky, není to absurdní?

Reagovat
Coutinho10

k těm základům, j možná to vyznělo hodně špatně proti nám

zkusím to trochu uvést na pravou míru, v čem vidím ten rozdíl a to je právě v těch rozdílových hráčích, těch individualitách, že když to třeba nejde, že máme míň těch hráčů (nebo měli), teď věřím, že s příchodem Chorýho, možná pak i Olayinky, že i tuto schopnost budeme mít, takže možná popis postavení základů není přesný, ale v tomto vidím našeho největšího rivala v lepší pozici a proto my se jim v tomto musíme vyrovnat a pak se budeme moct taky chovat ekonomičtěji

když navážu na tvojí druhou část, tak něco taky na tom bude, že to nikdo nestrhne, ikdyž vyloženě špatný hráče nemáme a Ivan je krásnej příklad, že na EURU jeden z nejlepších střelců a u nás ani pořádně často nehrál

takže když se vrátím na začátek, tak od těch příchodů Chorý, snad i Olayinka (pro mě) si slibuju větší počet těch rozdílových hráčů, kteří nám pomůžou, ale jak píšeš, tak klidně by možná stačila výměna trenéra a třeba by tento krok angažování Chorýho ani nebyl potřeba a do těch rozdílových hráčů by jiní od nás dorostli, ale to nevíme a třeba zjistíme až časem....teď musíme vycházet z aktuální situace a to je, že Trpiš zůstává a za té posílení jako Chorý či Olayinka potřebujeme, protože naši hráči do těch rozdilových nedorostli nebo zkrátka není na ně v těch zásadních momentech spolehnutí...góla ti dají třeba na 3:0, ale v těch momentech, kdy se to láme moc ne

Reagovat
Bakary3

To je ta věc, která je pro mě zarážející, že máš 40 hráčů a rozdílový ti chybí.

Tak není lepší než 3 průměrný jednoho top?

Třeba chorý a olayinka značí změnu, ale nemyslím si, čekám zase skupování jako doteď.

Tak co teď už... Uvidíme, já osobně nadšený nejsem, ale snad to bude fungovat

Reagovat
Coutinho10

j, jako na jednu stranu jsem tu šířku kádru chápal, na druhou stranu v praxi se ukazuje, že úspěšnější je ten, kdo má větší kvalitu a klidně v menším počtu, čili kvalita > kvantita, takže jako bysme se měli zaměřit hlavně na kvalitu, což příchodem Chorýho a věřím i Olayinky, že děláme, takže souhlas, to za mě značí změnu směrem k lepšímu

co nabídne další budoucnost, jestli budeme dále skupovat další rozdílový hráće, tak těžko říct, ale nevím, jestli třeba v naší lize je tolik rozdílových a dostupných hráčů jako Chorý, abysme neustále pokračovali v tomto trendu, takže i k vzhledem omezenějším možnostem výběru si nemyslim, že to sklouzne k nějakýmu častýmu a pravidelnýmu nakupování různých hráčů

Tvrdík s Tykačem myslím říkali, že ten nákup musí dávat smysl a musí to být tedy posila a ne třeba jenom hráč na rozšíření kádru, takže když bude lákavá možnost nějakýho rozdílovýho hráće vzít a bude to všem dávat smysl, tak jo, ale souhlas, aby to nebylo zase úplně překopávání všeho...to bych akceptoval asi jedině za předpokladu, že s aktuálním kádrem budeme neúspěšní a bude potřeba do toho říznout, ale jak jsme řešili, tak asi by nebylo od věci, aby se nejdřív spíše šlo do výmeny trenéra než překopání celýho kádru v uvozovkách

j, rozumím, že nejsi nadšený, jsem rád, že jsme to rozebrali poměrně do hloubky a vysvětlili si oba naše pohledy...je to 100x lepší než reakce jiných lidí, kteří na to použijí jednoho smajlíka, ale nic k tomu

za mě to není ještě tak dramatický, abych z toho dělal negativní závěry, věřím tomu a těším se na novou sezonu, tak věřme oba, že to bude opravdu fungovat tak, jak by mělo i na papíře, tak to bude i na hřišti

Reagovat
KingMaster13

Tohle je cesta akorát do pekel Olayinka už má to nejlepší za sebou. Tohle tahání starých opor nikdy není dobrý nápad. Léta jsme se smáli Spartě za Kadlece, Ujfalušiho, pak zkoušeli dalšího Kadlece a my najedeme na stejnou vlnu.....Olayinka je šíleně náchylnej na zranění, už má ten výkonostní peak za sebou a bude brát nesmysl. Cesta je Zafeiris, Bah, Wallem atd a není chyba že s nima Jindra neumí pracovat.

Reagovat
Coutinho10

koukáš se na to moc negativně...možná má, ale pořád to není nějakej dědek

teď tu je unikátní příležitost se dostat klidně 2x za sebou do LM a je potřeba po zkušenostech z posledních let posílit tým tam, kde ta kvalita schází...např. Wallem neměl formu a my na to taky dojeli...teď budeme mít na výběr a když někdo nebude mít formu, tak ho nahradí top ověřenou kvalitou

a jestli třeba Wallem a jeho neforma stojí za Trpišem, tak když se LM nepovede, tak klidně vyměňme trenéra, aby jsme ty hráče nastartovali, ale nevím, jestli to je úplně trenérem, když jeden čas je fantastickej a pak najednou ne

Reagovat
Grupma

Co se to s EF děje? To přece byla výsada fanoušků Baníku psát OT pod každý článek a rozebírat tam svoje vnitřní věci. Svět se obrátil vzhůru nohama. Nechtěl jsem to slyšet, ale teď už se tomu bránit nemůžu. Je to pravda.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, teď jim to vracíme

je tu tolik věcí na řešení, že těch článků, co tu máme je málo, tak se nedá nic dělat

Reagovat
Grupma

Jasně, chápu

Reagovat
Losinho

Reagovat
kitas

Chvíľu to bol veľmi talentovaný útočník

Reagovat
Gelu28

Těch 16 G co dal v ročníku 2021/22 to koučkoval Smetana a zase tak hrozná sezoná to na to co měl kádr nebyla....ted je kádr výrazně silnější a to nemehlo Hapal vaří z vody a nedá se na to koukat....i když jsou poháry.....holt fotbal je hra paradoxů někdy....

Reagovat
HorajzmAmmann

Výrazně lepší v čem?

Naprosto skvělý Fleisman / Fillo, oba v top 4 nejproduktivnějších obránců soutěže. Alessi v top formě, co mu spadlo na hlavu to trefil. Jánoš v top formě reprezentační záložník. Pokud se nedařilo Almasimu tak ho dost slušně dokázal vždy zastoupit Klima.

Oproti tomu Hapal hrál bez pořádného stopera a bez utocnika.

Reagovat
HorajzmAmmann

Beru zpátky. Jsem si dal dohromady 2 sezóny. Smetana mel místo Janose slušného Kaloce a Fillo už pod Smetanou nehrál. Každopádně Smetana mel třeba z lavičky slušného Sora, kdežto Hapal muže střídat pouze Sehicem… tak jako tak, teď určitě nemáme výrazně lepší kádr. Pokud by došel třeba Alli, Hlavaty tak už možná jo…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele