Alguacil: Umístění po jedenácti kolech nic neznamená

29.10.2021, 11:56
Aktuality
Na třetí povedenou sezonu v řadě mají zaděláno v San Sebastianu. Real Sociedad se znovu účastní evropských pohárů a po jedenácti kolech dokonce vládne tabulce španělské nejvyšší soutěže, na první místo ho vrátila včerejší výhra 2:0 na hřišti Celty Vigo...

Baskickému celku hodně pomohl brankář Mathew Ryan, australský gólman předvedl několik vynikajících zákroků a držel svůj tým nad vodou. K triumfu pak po změně stran hosty nasměroval Alexander Isak, deset minut před koncem přidal pojistku Aritz Elustondo.

"Už před zápasem jsem říkal, že na nás čeká silný soupeř a museli jsme vynaložit maximální úsilí. Podržel nás brankář, ale od toho tam na druhou stranu je. Zápasy se rozhodují v pokutových územích a tam jsme byli úspěšnější, Matt zneškodnil několik šancí a my dvě svoje naopak proměnili. Jsem velmi šťastný, není snadné vyhrát ve Vigu s čistým kontem," radoval se trenér Imanol Alguacil.

Real Sociedad na úvod sezony nestačil na Barcelonu a prohra 2:4 zůstává jedinou v dosavadním průběhu. V LaLize posbíral 24 bodů.

"Umístění po jedenácti kolech nic neznamená, nic vám neřekne. Svou váhu naopak má zisk 24 bodů, to je ta nejlepší věc. Sami vidíte, že každá výhra stojí strašně moc sil a týká se to všech týmů. Teď nás čeká další utkání a jako vždy do něho půjdeme s nadšením a pokorou. Je jedno, na kolikátém místě tabulky jsme," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Setwo

po 11. kolach maju rovnaky pocet bodov ako minulu sezonu, takze ma pravdu, umiestnenie po 11. kolach nic neznamena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele