Agent: Mancini do Říma? Nic není nemožné

15.05.2009, 19:55
Aktuality
Bývalý trenér Interu Roberto Mancini po svém ukončeném působení v milánském klubu stále hledá nové angažmá. Italská média nyní přišla s informací, že by mohl po sezoně nahradit Luciana Spallettiho na lavičce AS Řím. Tuto zprávu nevyloučil ani trenérův agent.

Giorgio De Giorgis, který Manciniho v obchodní oblasti zastupuje, totiž nevyloučil, že by jeho klient v novém ročníku mohl převzít právě tým kolem Tottiho a spol. "Jestli se Roberto Mancini stane koučem AS? Nic není nemožné," odpověděl novinářům šalamounským způsobem.

Agent ale také řekl, že Mancini je připraven trénovat klub i mimo italské hranice. "Nemáme žádné oficiální nabídky z jiných klubů. Roberto je ale připraven i na štaci v cizině, objevily se jisté kontakty, které nyní sledujeme," prozradil De Giorgis.

Mancini, který svou hráčskou kariéru ukončil v anglickém Leicesteru, zatím trénoval jen v Serii A. Kromě Interu vedl i Fiorentinu a Lazio.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ja si myslim ze spagtka je lepsi nez robo...!!

kdo souhlasi tak mi dejte prst nahoru predem vsem diky....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať ho vezmou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to nie , to uz radsej Mazzone .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

to ne

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Slušelo by mu to v jeho Dorii

Reagovat
Antijuve

Mancio v AS by se mi určitě zamlouval.Mohl by si tam vzít i svoje miláčka Burdissa jeho dcera bude mít určitě radost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele