Adriano má obavy z návratu do Itálie

11.03.2008, 15:02
Aktuality
V Serii A se během posledních dvou let snad o nikom nemluvilo tolik, jako o Adrianovi. Brazilský útočník se marně snažil překonat smrt svého otce a psychické problémy se projevily i na hřišti. Také proto s blížícím se koncem roku 2007 odešel do Sao Paula, aby se vrátil zpět do formy a pro Inter byl zase tím platným hráčem. Řada věcí se zlepšila, sám Adriano se ale návratu stále obává...

"Chci se vrátit do Itálie a Italům dokázat, že jsem stále tím Adrianem. Ale jsem si trochu nejistý poté, co se stalo. Udělal jsem chyby a nikdy jsem to nepopíral, jenomže se bojím, protože italský tisk o mně nikdy nepsal pěkně. Je zcela přirozené, že nejsem přesvědčen o návratu, když se mohu znovu dostat pod ten obrovský tlak," vyjádřil Adriano své obavy.

Adriano se v Sao Paulu měl původně zbavit svých problémů, nakonec se ale vedení Interu s brazilským klubem dohodlo na půlročním hostování. To pro hráče začalo dobře, v utkání se Santosem ovšem Adriano uštědřil hlavičku jednomu z protihráčů a hrozila mu až osmnáctiměsíční stopka. Disciplinární komise nakonec sáhla k mírnému trestu, který pro Brazilce nebyl dostatečným varováním a o několik dní později opustil trénink a měl potyčku s fotografem, za což mu vedení klubu odebralo 40% měsíčního platu.

"Vím, že jsem promarnil rok života. V Sao Paulu se chci vrátit zpět na vrchol, najít štěstí a vrátit se do národního týmu. Všechno nyní závisí jenom na mně," ví moc dobře Adriano.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

chlapce...tobe uz neverim ani slovo..meli jsme te prodat dokud te nekdo chtel....

Reagovat
smazaný uživatel

tobě patří Inter nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti to udela dobre tak Moratti ho mel prodat....

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tak mluví jak fanoušek Interu, vadí ti to?Nepochopil jsi to? Měl ho prodat, takhle JSME ho rok královsky platili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně fanoušků se takto zařazuje ke klubu, kterému fandí. Já taky píšu "jsme" a né Inter. . Zdá se mi to tak i lepší. K Adrimu: má to těžký, kluk jeden. Nicméně bych chtěl, aby se u nás ještě prosadil.

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

hodne stesti, ale musi se snazit hlavne on sam a nesmi to zas nejak pos*at

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano je dobreee, noc co tak se občas nedaří

Reagovat
fantomas

občas

Reagovat
smazaný uživatel

obcas....uz dobry dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ty si oproti němu velká nicka!

Reagovat
smazaný uživatel

Největší potenciál, který se bohužel stále nedaří probudit. Až to přijde tak se všichni kdo mluvíte proti němu budete divit. Fandím mu a je to dobrej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno se trápil, ale je to pochopitelné. Tedka se vrací do formy a ještě nám si m yslim toho hodně ukáže...je to jeden z nejlepších útočníku v současnosti. MS 2010 útok Brazílie: Slavný Ronaldo - Adriano - Pato. S tímhle útokem, který bude podporován dalším triem Ronaldinho Kaká Robinho vyhrajou kanárci TITUL. přeju jim to a Roniemu ať se brzo uzdraví a spolu s Adrianem ukážou světu že jsou to páni fotbalisti...ovšem hlavně R9 to už prokázal mnohokrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele