Absolutně nejtěžší zápas, říká o derby komentátor Jan Homolka

Včera, 08:51
Rozhovory
Fortuna Arena (© Slavia Praha)

První derby pražských "S" v této sezoně, v pořadí už 312. v dějinách, je tady. Velký fotbalový šlágr uvidí v neděli diváci v Edenu a do utkání půjde z první příčky ligové tabulky tentokrát Slavia. Jaký bude duel, který rozděluje fanoušky po celém Česku? Na koho se budou Slavia se Spartou nejvíc spoléhat? Kde je aktuálně lepší atmosféra? A jak moc může právě tenhle duel ovlivnit zbytek sezony? To všechno jsme v dnešním vydání podcastu Livesport Daily probrali s komentátorem stanice O2 TV Sport Janem Homolkou.

Všechna tři ligová derby v minulé sezoně, ve které se z druhého titulu v řadě radovala Sparta, skončila remízou. Vyrovnaná bitva se čeká i tentokrát, oba týmy dělí v tabulce Chance Ligy aktuálně tři body - Slavia jich má 25, Sparta 22. Pro oba celky, které aktuálně procházejí velmi náročným programem i v evropských pohárech, půjde samozřejmě o jeden z vrcholů celého podzimu.

"Mírným, ale opravdu mírným favoritem je asi Slavia, ovšem jen kvůli tomu, že hraje doma. Sparta má největší slabinu aktuálně v defenzivě, dělá zbytečné chyby, kvůli kterým dostává laciné góly. Najít ovšem nějakou velkou slabinu u Slavie je v tuhle chvíli hodně těžká písemka. Na zápas se samozřejmě těším, i když z pohledu komentátora to je ten absolutně nejtěžší, protože je po něm vždycky někdo z diváků nespokojený a něco vám vyčte, tak to prostě je," říká fotbalový komentátor Jan Homolka.

V dnešní epizodě Livesport Daily jsme také probírali:

Emoce a kameru mezi střídačkami.

Program a poslední výsledky obou rivalů.

Absenci hokejového derby pražských "S".

Dílčí příběhy nedělního derby.

Všechny díly Livesport Daily najdete také na - Apple Podcasts.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
ACSeRw!n

clanek o Bilkovi nic ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele